- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Na szép.
Bejelenteném MyTv hangcsúszást, de technikusok annyira elvannak foglalva, hogy Üsz megkért hívjam később, mert senki nem elérhető.Köszönöm
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Rendeltem az internetről ezt a 0ft-os kártyát. Egy régi nokiába raktam bele és azt írta nem sikerült regisztrálni a hálózaton a kártyát kipróbáltam ezt az androidos telefonomban egy régi pannonos 3g stickben és a thinkpadem 3g modemében is egyikben se működött. Próbáltam regisztrálni a weboldaon, de nem tudom mert elvileg mikor megrendeltem múlt hét csütörtökön akkor megadtam a adatokat ami kellettek és be is lett aktiválva legalább is ezt írják a papírok amiket küldtek hozzá.
-
viktorhu
veterán
válasz darvinya #57393 üzenetére
Én valami olyasmire emlékszem, hogy a Voda volt az első (egyáltalán a metrón, aztán a 3G-ben is a metrón), és elfoglalta a legjobb helyet az alagútban a kábelnek / bázisoknak.
-
darvinya
titán
válasz radio100jozs #57389 üzenetére
Nagy feszültség miatt nem igazán lehet ezt kiküszöbölni.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #57391 üzenetére
Igazad lehet.
Próbáltam kereseni valami cikket az előző állitásomra, de nem találtam: ezek szerint tévedtem.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #57389 üzenetére
Talán mert a "lyukban" csak a voda szolgáltat, és a 2T átugrik a piros hálóra.
-
radio100jozs
őstag
Azért hihetetlen, hogy 2018-ban, mikor a Telenor, anno még Pannonként élen járt a fővárosi metró GSM lefedésben ( a régi szép idők Kossuth tér, meg tán egy-egy megállóval indultak, és milyen sláger volt akkor a GSM a metróban), de mai napi nem lehet megoldani, hogy ha Kökiről megyek le az alagútba, a Határ út felé, akkor ne szakadjon meg a 2G-n a hívás. De a Telekom ugyan ez, csak annyi, hogy a Telekomnál ha a másik fél közben beszél, akkor nem szakad meg a hívás. Nem egyedi hiba, mert ismerősöknek is ugyan ez a tapasztalat mindkét cégnél.
-
-
csodavas
tag
válasz Viktor0610 #57385 üzenetére
Köszönöm szépen, istenkirály vagy! Sikerült!
-
MODERÁTOR
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni mert már az ideg szétvet. Adott egy xiaomi mi4c telefon de az adatmegosztó simet sehogy nem tudom életre azaz mobilnetre bírni. Próbálkoztam már mindenfélével de még ígysem. Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
PBA
aktív tag
válasz Viktor0610 #57377 üzenetére
Sajnos esténként nagyon sokszor megfigyeltem én is, hogy "túlterhelődik" a hálózat, és jelentősen leesik a sebesség, megnő a válaszidő. Ez leginkább este 7 és 11 óra között jellemző. Ez nem router kérdés vagy probléma. Sajnos sok a korlátlan csomagos felhasználó egy-egy cellában, és ennyi jut csúcsidőben.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #57377 üzenetére
HSPA+ -ra gondol (3.75G), mert sima 3G(UTMS)-en max. 2.1Mbps tudna.
Mostanában nincs külön jelzés 3G/H+ között, miközben utóbbin megy a hálózat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Tudtok olyan programról, scriptről ami meg tudná oldani Hipernetnél ezt a problémát?:
Napközben 4G 100Mbit, MyTV hibátlan 1080p-n is. 3G 10Mbit max.
18-19 órától a 4G leesik 5Mbit körülre, a MyTV legkisebb felbontásra levéve is tölt, akad, hibát dob. A 3G ilyenkor viszont stabilan 40Mbit körül jön mindig.
Kézzel szoktam állítani, de elég idegesítő, meg az asszonytól nem is várhatom el hogy routert konfiguráljon minden este a TV miatt.
Huawei B525 router. Jó lenne ha valamivel tudnám automatára állítani a váltást. -
Bornie127
senior tag
válasz Viktor0610 #57374 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
MODERÁTOR
válasz Bornie127 #57369 üzenetére
Amennyiben a flottakezelő beadja az igényt, akkor is 8 nap kb a felmondási idő?
Nincs felmondás, azonnal megtörténik az átírás vagy számlazárással a váltás (ha marad a neveden, csak a csomag lesz céges).Hello data-t időarányosan számlázzák majd nekem, vagy egész hónapot kell fizetni?
Időarányosan kerül számlázásra emlékeim szerint.Még nem telt le a három 3 hónap, a befizetett első havi díjat milyen formában írják jóvá?
Ha átírásra kerül a számod, a lezáró számlában kerül jóváírásra, ha csomagot váltasz csak, akkor nincs miről beszélni, mert marad a szám.Xiaomi 13T
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ha én most előfizetek egy hello data szolgáltatásra és van itthon 4G képes modemem akkor lényegében van egy korlátlan mobilnetem?Mert leszeretném váltani az ócska adsl2 internetemet...Saját méréseim alapján úgy 50/40 jön telenor LTE hálózaton keresztül.
-
DrBubo77
veterán
válasz Bornie127 #57369 üzenetére
Mivel a Hello Data hanghívásos csomag, így elvileg bevihető flottába. De flottafüggő, hogy saját szolgáltató ügyfele beléphet-e. De ez megkerülhető 2 számhordozással, ami szerencsés esetben 1 hét alatt megvan.
A flottákról részletesen itt tudsz érdeklődni.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Hello data csomagot tudom számhordozni Telenoros flottába? Van valamilyen akadálya? - Gondolom nincs, de megkérdezem-.
Amennyiben a flottakezelő beadja az igényt, akkor is 8 nap kb a felmondási idő?
Hello data-t időarányosan számlázzák majd nekem, vagy egész hónapot kell fizetni?
Még nem telt le a három 3 hónap, a befizetett első havi díjat milyen formában írják jóvá?
Előre is köszi.
-
DrBubo77
veterán
A Telenornál bármikor lehet készüléket cserélni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Prien
addikt
Lehet még 3 hónappal a hűség lejárta előtt szerződést hosszabbítani készülék vásárlással?
A kevés is több a semminél.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
A neten rendeltem egy MyMinute-es SIM kártyát, most hozta a futár. Kell ezt aktiváltatni telefonon vagy a weben? Vagy automatán aktiválódik 24 órán belül?
-
asdf_
veterán
válasz DrBubo77 #57356 üzenetére
A fel nem toltes miatti megszunes eseten egy evig visszakerheti az elveszett egyenleget, valamint remlik valami olyasmi, hogy regen volt olyan, hogy huseg nelkuli szamlas elofizut kot, arra kerheti az elvesztett hivoszamot (bar ha honapokig nem volt bekapcsolva, akkor sanszosan lenyegtelen, hogy elveszik-e a hivoszam vagy sem), aztan azt utana atvaltja feltoltosre (nyilvan itt valamennyi havidijat bukni fog). De hogy ez utobbi megjatszhato-e meg, az jo kerdes.
-
akela91
addikt
válasz Viktor0610 #57354 üzenetére
Köszönöm!
-
DrBubo77
veterán
Ha az érvényességi idő lejárt, az egyenleged elveszik. Az érvényességi időt egyenlegfeltöltéssel tudod meghosszabbítani az érvényességi idő lejárata előtt, illetve a lejárattól számított 30. napig egyszeri feltöltéssel még vissza tudod aktiválni a SIM kártyádat. Ezt követő időszakban már csak új hívószámra szerződhetsz. (Forrás)
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
lm83
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a páromnak megszűnt a kártyás száma, pár hónapig nem volt bekapcsolva a telo...
Ilyenkor lehet még valamit csinálni?
(Bekapcsolás után térerő sincs a telefonon, meg semmi..., ha ez plusz info) -
MODERÁTOR
-
akela91
addikt
Üdv. USA-ba kell mennem 1 hétre, és érdeklődnék hogy ha veszek ilyen
Világ Net Hetijegy Plusz - t, az alap 1.5GB os csomagom mellé,akkor gond és felár nélkül tudok netezni kint(500MB-ig)? (oneplus 3 telefon) -
MODERÁTOR
-
TomPack
őstag
válasz Viktor0610 #57350 üzenetére
Én Vállalati Hipernet 3Gb-ot látok. A Vállalati Hipernet csomagokhoz alapból korlátlan böngészés jár?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
Az van, amit goop írt. Nincs nálad 3G; így 4G-ről 2G-re vált vissza a híváshoz, azon meg nincs egyszerre hívás + net.
Szerk: közben láttam a manual 3g hozzászólásodat: valószínűleg nem olyan erős akkor az a 3G, hogy magától arra váltson vissza, viszont hangminőségben meg jobb a 3G hívás a 2G-nél.
[ Szerkesztve ]
-
h377
tag
válasz Viktor0610 #57343 üzenetére
Múlt héten kaptam, tehát teljesen új.
-
MODERÁTOR
-
h377
tag
Konkrétan erről a problémáról van szó:
[ Szerkesztve ]
-
h377
tag
Sziasztok!
Új Telenoros előfizető vagyok és az alábbi probléma megoldásában kérném a segítségeteket: Hanghívás közben nincs adatkapcsolat, tehát nem lehet böngészni, csetelni, stb... iPhone 8 a készülék és iOS 11.3 az OS verzió. Egyszerűen a bal felső sarokban annyi marad, hogy Telenor HU az adatkapcsolat típusa pedig eltűnik. Hívás után GPRS-->E-->3G-->4G ebben a sorrendben áll vissza.
Vodafone-nal minden ok volt...
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Köszönöm a válaszokat!
-
Salak
aktív tag
válasz radio100jozs #57331 üzenetére
Én sem gondoltam, hogy lehet a kettőnek köze, csak furcsa volt ez a hibaüzenet. Megpróbálom megtávsegíteni
Köszi szépen."Winners never quit and quitters never win."
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #57329 üzenetére
Hogy rendeljem meg? Ha hipernet előfizetésheh kell?
SMS ben nem.tudom küldeni.
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #57329 üzenetére
Tehát ha megrendelem akkor menni fog a hbo meg mytv, de ha mondjuk laptopom nézek egy videot vagy böngészek egyből lemegy az 1 gb?
-
radio100jozs
őstag
-
Salak
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyre írok-e, de hátha valaki találkozott már ilyesmivel.
Szüleim éppen külföldön vannak és nem tudnak kapcsolódni a wifi-re a telefonjukon, mivel amikor be szeretnék kapcsolni azt (a csúszka elhúzásával 'on' állapotba) akkor feljön egy hibaüzenet, miszerint "ez a funkció nem érhető el a mobilinternet/hálózat blabla" nem pontosan tudtam elcsípni.
Létezik, hogy valami olyan beállítás nincs aktiválva a szolgáltatónál, ami miatt nem lehet wifi-re kapcsolódni?
Nincs túl sok egyelőre mi lehet az oka..
Köszi előre is, ha tudtok ötleteket adni!
Szép napot!
"Winners never quit and quitters never win."
-
MODERÁTOR
válasz castiels #57324 üzenetére
Ezt találtam:
A szolgáltatások korlátlan adatforgalma továbbra is megmarad, de a használathoz szükséges egy minimális (akár csak 1 MB) adatkeret (tarifacsomagba építve vagy plusz szolgáltatásként megrendelve).
A szolgáltatások használata ezt az adatkeretet továbbra sem nem csökkentik.
Amennyiben elfogy a minimális adatkeret is, akkor a szolgáltatások sebessége is a tarifacsomagnak megfelelően korlátozásra kerül (lassítjuk 32/32 kbit/s vagy 0/0 kbit/s-ra).
A lassítást követően bármilyen kiegészítő adatjegy megrendelésével ismételten korlátlanul használható a szolgáltatás.HBO GO MyTV korlátlan böngészés email
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
totopad
senior tag
Köszi!
-
totopad
senior tag
Tudtok arra vonatkozó infót, hogy a mytv-t egyszerre hány képernyőn lehet használni? -próbáltam keresni, de semmit sem láttam- A Netflix-nél van pl ilyen megkötés, csak ezért érdekelne.
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #57323 üzenetére
Rendben, esetleg ha holnap utána tudsz nézni, és lesz időd beìrni örülnék neki. Lehet, hogy másnak is lesz ilyen jellegű segìtségkérése.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #57321 üzenetére
Igen de akkor mi csökkenti azt a megrendelt plusz 1GB-ot..
Ìgy nem merem megrendelni..
Tehát ha van hiperneted de lejár a keret, akkor megrendeled hogy legalább a HBO-t tud használni, de ha közben böngészel is akkor legonódik gyorsan az 1gb..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #57319 üzenetére
Köszi, de ha megrendelem akkor ha elkezdek böngészni akkor ebből az 1gb-ból fog menni? Mert ugye a hipernetnél a böngészés korlátlan, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Nekem elég lenne az 1 gb, csak a HBO-ra kellene..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz castiels #57317 üzenetére
Az oldalon egyelőre nem találtam, de a kereső segített: extra adat.
Mégis megkerült.
Tarifák és szolgáltatások - Összes kiegészítő - Extra adat hipernet tarifákhoz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Hipernethez hol találok plusz adatcsomagot? Ha lejárt a havi.. de kellene a hbo..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Pécsi gyerek #57309 üzenetére
Csak tudni akartam, eszem ágában sincs ellentmondani
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Azt ugye jól tudom hogy ha pl 3.5 adatjegyem van és megrendelem 1390ft-ért a deezert akkor annak az adatforgalma a 3.5gb-ból fogy? -
bulek
tag
Helló!
Jelenleg egy dolgozói flottás előfizetésem van, saját magam intézhetem az előfizetéssel kapcsolatos ügyeket, nem kell céges beleegyezés. Lenne lehetőségem egy sokkal kedvezőbb flottába átlépni, viszont ezt sem akarnám megszüntetni, maradna a családban.
Szerintetek lehetséges ezt az előfizetést másik számra átíratni? Nem új számra, hanem egy meglévő telenoros feltöltőkártyásra! Az jelenlegi meg menne az új flottába. -
törölt tag
Sziasztok! MyTV maxban eddig volt ATV, HírTV, Viasat3, Viasat6?
Most néztem át a listát de nem találom őket. Feleségem állítása szerint ő a Viasat3-on nézett egy sorozatot múlt évben a TV-ben (csak MyTV van nálunk) és a Naplót is látta már az ATV-n többször is!
Szerintem neten láthatta ezeket, én úgy tudom soha nem is voltak ilyen csatornák. -
darvinya
titán
válasz radio100jozs #57305 üzenetére
De jó lenne tudni mi lesz helyette.
-
radio100jozs
őstag
válasz cipofuzo87 #57303 üzenetére
ÁSZF ott van fent a Telenor oldalon, onnan az infó:
-
cipofuzo87
tag
válasz radio100jozs #57097 üzenetére
ez az információ honnan van és mikortól lesz érvényben? mychat is megszűnik? ha van mychat előfizetés, akkor az érvényes marad egy darabig, vagy csak újat nem lehet aktiválni?
-
darvinya
titán
Hát amit árul készülékek többsége alapból túl árazottak, és persze műszaki webáruházban (nem zug GSM izé) márka szitát ott is meg kell fizetni.
Pl: Xiaomi készülékek kenterbe verik a többi keleti márkákat, csak hát reklám(zabálók) miatt mást nem ismernek.
Arról nem is beszélve, mikor régi márka nevet megveszi csíhuan, azt eladja jóóó drágán, azt csodálkozik, hogy tré (Nokia2 ezért szolgáltatónak kellene fizetni).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest