- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
liszkai_davi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan helyre költözöm Budapesten (Orczy út) ahol jelenleg értelmes internet szolgáltatás nincsen kiépítve csak a Telekom 30mb/s elérhető, ami azonban valljuk be manapság elég kevés, tehát emiatt alternatív megoldás után kutakodok.
Arra gondoltam, hogy vennék egy Hello Data Start előfizetést, a SIM kártyát betenném egy routerbe és úgy neteznék, plusz vennék hozzá esetleg egy MyTv Plus előfizut. Ez így működőképes lehet? Torrentezhetek, nézhetek streameket, böngészhetek korlátlanul?
Néztem még a Hipernet Home csomagokat is, de ugye ott van egy 100 GB-os limit, amit néhány FHD filmmel és sorozattal, xbox játékkal gyorsan el is érnék.
Bármilyen tapasztalatot, ötletet szívesen fogadok, mivel sajnos nekem több lövésem nincs a dologhoz. Előre is köszi. -
gingerbalm
aktív tag
válasz zmtTom #55795 üzenetére
A kikapcsoláson mit értesz? Benne van a telóban, de ott húztad kikapcsolásra? Vedd ki egy kicsit a szabadba, hátha segít. Nekem végig kitöretlenül csücsült a szatyorban a szerződés mellett, míg a másikról el nem ment a térerő, aztán mire végeztem a berakással, a SIM-tálca zárásával, tok visszahelyezésével, ment minden.
-
zmtTom
aktív tag
válasz gingerbalm #55794 üzenetére
Ki van kapcsolva az új sim mivel addig nem akarom bekapcsolni ameddig nem lesz jó, vagyis kész.... de máskor mindig azonnal élt a szám.... ez meg majdnem fél órája azt mondja be... amit írtam. Kicsit aggódom.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz zmtTom #55792 üzenetére
Betetted az új SIM-et, és az nem kapcsolható? Nekem egy pénteki napra esett, 19:59-kor elment a Telekomos SIM térereje, 20:00kor beraktam a Telenorosat, és már indítottam is a próbahívást róla és felé is, gond nélkül kapcsolta, szóval itt pillanatok alatt ment.
[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Ma este 8ra kaptam időpontot a számhordozáshoz. Pontban 8kor meg is szűnt az előző szolgáltatónál, Most meg folyamatosan azt mondja be hogy "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható". Mennyi idő mire itt a Telenornál újra él a számom?
-
gerisz23
őstag
Pár éve még én is 0-Ftal hoztam ki telefont,igaz nem voltak csak kis és középkategóriásak.Jelenleg a hűség kedvezmény kimerül abban hogy nem kell letenni előleget új telefon vásárlásakor.
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
erzol
őstag
válasz viktorhu #55785 üzenetére
Karácsony előtt 0 ft-ért elhoztam egy Samsung Galaxy s7 edge telót a meglévő Blue L csomagomhoz. (40e+10e online kedvezmény)
Tudom nem eg olcsó csomag.
Mióta gsm szolgáltatás van Mo.-nPannonosTelenoros vagyok.
Így volt már "ingyen" sasumng s2, s4, s6 telóm.
Nekem ez így teljesen jó, hogy 2 évente cserélek csúcs készüléket. -
veterán
Sziasztok
Akartam volna anyumnak venni ajándékba egy Galaxy A5 2017 telefont. Telenor oldalára belépek az ügyfélszintű hozzáférésemmel, erre 49 990ft-os árat dob ki a mostani Blue M csomagjára. Ha nem lépek be akkor pedig 44 990ft-os árat. Pedig elvileg online rendelve a 44 990ft-os árat kellene hogy kapjam.
Felhívom őket, és mondom nincs se tartozás, se részlet ezen a számon, minden rendben be van fizetve és mégis 5000ft-al többet dob az árra. Mondja a hölgy hogy más is jelezte a hibát már, majd jelentkeznek. Hétfő óta várom hogy jelentkezzenek azóta semmi, ugyanúgy fennáll a hiba. Illetve 0 ft-al nem tudom elhozni, 15 000-es kezdőrészletet is mellé dob a rendszer amit nem kellene, mondta az ügyfélszolgálatos is.
Nevetséges komolyan..Valakinek volt már ilyen gondja? Ha igen akkor mennyi idő után oldódott meg?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
viktorhu
veterán
válasz darvinya #55784 üzenetére
Most már én is kíváncsi lettem erre az ingyen 200 ezres telefonra.
Nézzünk egy 200 ezer forintos készüléket:
Apple iPhone 7 32GB
199 989 Ft (Telenor kártyás), 109 990 Ft (edigital), 169 999 Ft (Media Markt, akció)
Lemegy
- 75 ezer forintra Blue XXL csomagnál (74 990 Ft)
- 180 ezer forintra Blue S esetén (179 989 Ft)Készülék felár
- 4500 x 24 = 108 000 forint (Blue XXL)
- 800 x 24 = 19 200 forint (Blue S)Végösszeg:
- 182 990 forint (Blue XXL)
- 199 200 forint (Blue S)Olcsóbb készüléknél:
Xiaomi Redmi Note 4, kártyás ár: 60 990 Ft
- XXL: 0 Ft (47 010 Ft ráfizetés)
- S: 35 989 Ft (5 801 Ft megtakarítás)Szóval lehet jelképes összeget megtakarítani, ha jól párosítjuk az előfizetéseket (drága előfizetéshez drága, olcsóhoz olcsó telefont), de nem fogsz Blue S előfizetéssel (meg semmilyn előfizetéssel) ingyen hazavinni egy 200 ezres telefont. És attól, hogy valaki sokat telefonál, még nem biztos, hogy drága telefonra van szüksége, miközben több mint 100 ezer forintot kifizet felárként az előfizetésen felül, ha telefont is kér.
Én meg nem is vagyok hajlandó sok pénzt kiadni mobilért, nem is telefonálok sokat, viszont internetet annál inkább használok, és fontos a dual sim persze, hogy ne kelljen két mobillal rohangálnom.
-
darvinya
titán
Tegnap nem írtam, de ez már kész vicc amit ÜSz csinál.
Tegnap délelőtt bejelentettem, hogy D. Science és DTX hangja csúszik, késő délután megcsánláták, de estére D.Channel hangja csúszott.
Ezt is bejelentettem, de ÜSz kedvesen közölte, hogy már tettem ilyen bejelentést és lecsapta.
Ma reggel 8-8:30 között helyre áll minden, aztán dél körül megint elcsúszott D. Channel, D. Science és Animal Planet hangja.
Ezt is bejelentettem, amire az ÜSz szertint Én csak 25-én jelentettem hibát, a tegnapi mintha eltűnt volna.(#55766) DonMaster
Ez még mindig mese, hogy szolgáltató csak úgy odaadjon 200eFt készüléket.
Hűség kötbér pedig annyi amennyit írtam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
radio100jozs
őstag
válasz gabor9991 #55780 üzenetére
Végre egy kis frissebb összenézhető adat, hogy miként áll a 3 hazai mobilszolgáltató piaci részesedésben. Hát nagy elmozdulás a 3 év alatt nem történt, most a pár tized %-ok nem sokat jelentenek. Viszont az is érdekes, hogy a Telenor aláver a flottában a többinek, most egy államhoz közeli cégnél lejárnak a Vodánál kötött szerződések, meg lett pályáztatva a flotta, és a Telenor nyert. Dolgozóknak 1000 + ÁFA alapdíj, ez 100%-ban mp. alapon lebeszélhető (125 perc így), a percdíj 8 Ft+ÁFA, és van még benne 200 MB net.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Ez vót' má?
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Elég friss:
6000 fős leépítés lesz a TelenornálLátom, vótmá'
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #55777 üzenetére
Akkor mégis csak van köze hozzá, hogy értékesítés előtt növeljék a cég értékét- automatizált "fejlett" fejlett rendszerekkel, illetve, hogy a részvényesek még tudjanak utoljára nyerészkedni - kimenteni a pénzüket. Jó hogy ez neked is eszedbe jutott, tehát mégsem linkeltem hülyeséget, mert mi van ha a többi országban is eljátszák ugyanezt. Pont ezzel erősítetted meg Arról is fogsz-fogunk értesülni, hogy más országokban mit csinál a Telenor helyi vállalata?
Nem azért linkeltem be, hogy elméleteket gyártsunk, hanem hogy egy ilyen fontos dologról értesüljünk, főleg a dolgozók, akik segítik itt az embereket és rosszul eshet, ha ma megtudja a sajtóból a hírt és holnap közlik, hogy nem kell tovább bemennie dolgozni.. Az már más kérdés, hogy ez a vállalati döntés lehet előjel is, hogy az új tulaj a magasabb vételár miatt kevesebbet akar költeni bérezésre vagy így vonzóbb az alacson fenntartási költségek miatt a cég vagy ..stb, de itt meg is kell, hogy álljunk, mert ez nem rajtunk múlik, semmi közünk hozzá és mi úgyis csak számok vagyunk az ügyfél statisztikában.Gondoltam előre, hogy emberbe rúgás nélkül nem fogom megúszni(mert jó magyar szokás szerint mindig savanyú a szőlő) és meg lesz a kötelező kötekedés, más rajtam fogja kitölteni a napi keservét, kínját, de tudod ez nem igazán érdekel és ignorálom az ilyesmit.
Ja és majdnem elfelejtettem a 3 pontot..."Got any other secret weapons?"
-
4Grider
nagyúr
válasz Beniii06 #55775 üzenetére
Belinkelted a teljes Telenor csoportnál idén tervezett leépítésről szóló hírt.
Szerinted összefüggés van azzal, hogy megkeresték a Telenort Montenegrót, Bulgáriát, Szerbiát és Magyarországot tartalmazó portfólójával kapcsolatban egy vételi ajánlattal.
Szerintem meg nincs összefüggés, max. annyi, hogy a részvényárfolyamot szeretnék a bejelentésekkel feljebb tornászni... -
Ispán_Péter
csendes tag
Hello! Online rendeltem simkártyát 0 ftért, aktív a kártya, a webes MyTelenor szerint Telenor MyStart tarifám van, a MyTelenor appban mégsem látom sehol a MyChat megrendelésének lehetőségét. Én keresem rossz helyen vagy nincs jogosultságom megrendelni ezt a szolgáltatást? Egyenleg még nincs a kártyán esetleg lehet, hogy emiatt nem látom?
A megújuló adatcsomagokat látom, az egyszeri adatjegyeket látom.Szerk.: a my.telenor oldalán már látom, hogy többek közt a MyChat is rendelhető a számomhoz, de csak a Részleteket tudom kiválasztani, megrendelést nem látok sehol. Ez amiatt lehet, hogy nincs pénz még a kártyán?
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Vajnon ennek van köze az eladási ajánlathoz? [link]
"Got any other secret weapons?"
-
gerisz23
őstag
válasz Kornel #55752 üzenetére
Annál írja is a teló,de nem kapcsolom be.Nemsoká jön a számla majd kiderül küldött-e üzit magától.
Hello data csomagok olcsóbbak lesznek?Gondolkozom rajta hogy váltok net miatt.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55766 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem feltöltősöm van. 10 -ezret szoktam rátenni cirka három havonta, mert ebből vonják a MyTV -t. 130 -ért vettem a telómat az Edigital -ban. A kiegészítőkkel együtt már 170 körül járok, tehát szűken a 200 -as kategória. Azért nem Telenor előfizetésre vettem, mert:
1.: Ezt a típust (Moto Z Play) nem forgalmazta a Telenor.
2.: Hivatalosan lakcím nélküli vagyok, így nem lehetek előfizus, telót meg pláne nem hozhatnék ki rá.
3.: A Telenornak nincs számomra megfelelő, publikus csomagja (korlátlan, nem NAT -olt SIM, megosztóval, minél több roaming adatkerettel), amibe benne van a MyTV. Tehát, a MyTV -ért mindenképpen pluszban kéne fizetnem.Szóval, egy előfizetéses konstrukcióban az ingyen percekkel, SMS -ekkel lennék előrébb. Az SMS nálam kb. 2db. havonta. Sztem egy órát sem telefonálok, de számoljunk ennyivel! Ha azt mind mobil irányban tenném (vezetékes hívóval olcsóbb), akkor az MyMinute -ban cirka 1200Ft/hó. Jelenleg 6000Ft körül van a két, flottás, netes kártya (egy a telóban, egy a routerben, 10,5GB roaming). Erre jön rá a MyTV, plusz az egy óra hívás. Összesen cirka 10 ropi/hó. Most taníts mester, hogy tudtam volna előfizus konstrukcióban jobban járni!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DonMaster
addikt
válasz darvinya #55749 üzenetére
igen forgalmi elöleg nélkül, csak melékesen telenornál is 6honap után nincs forgalmi elöleg ha telot veszel, csak az elsö 6honapban ha veszel, 6honap hüségnélkül pl: hello data, utána hüséggel helodata de elöleg nélkül hozod ki. Erre én enm irtam hogy nincs hüsségem, mármitn 2év hüsségem lett, mikor kihoztam 0ft-ért az s8-at.
de semmi részlet semmi elöleg nincs. 1 szoval nem irtam hgoy hüségnélkül hoztam ki , hüsségel miért fizetnék ki 350e ft-ot? havi 12e ft ami ki is van használva telefon sms és netre, kb 600sms/ho+ 36ora telefonálás +netezés. feltöltö kártyával ez mennyi lenne de tuti hgoy havi több mint 12e ft, igy az elöfizetés emgéri tehát nincs kibaszva több mitn 300e ft, amugy kötbér 105e ft lenne ha felmondom. mondjuk nem tudom a szolgáltatonak holebben a biznisz de az engem hidegen hagy , nekem megérte .#55747) Somatom
igény ide igyén oda, a kidobot pénz az kidobot poénz ha havi x-et feltöltesz de kibazol 200e-ret teleora mikor havi x-et fixen is fizethetsz és kevesebb mitn 200e böl kihozod a telot nem tudom szeri9ntem csak aki a pénztárcája ellensége az teszi a feltöltös höz 200e-ért telot nem szolgáltatonálLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
8
senior tag
válasz Kornel #55762 üzenetére
8: igen felhígult, elég ha elolvasod a soraid.
Alapelvek:
10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
1. (...) agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
törölt tag
válasz Kornel #55759 üzenetére
szép világot élünk, ha már te fogod önhatalmúlag eldönteni, hogy ki mikor és mit kezdhet el.
Azt hiszem el jött az ideje prémium tagságot váltani és szűrni kinek a bejegyzéseit akarod látni, mert eléggé felhígult a fórum, nehéz észben tartani kivel érdemes leállni egy jóízű vitára és hajlandó is a felvetett kérdésekre válaszolni kötözködés nélkül...(Kérdés: olvastad azt a részt, hogy nem tudom reprodukálni a jelenséget mert nincs már a birtokomban a készülék? => válasz: El se kellett volna kezdeni)
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Kornel #55757 üzenetére
olvastad azt a részt, hogy nem tudom reprodukálni a jelenséget mert nincs már a birtokomban a készülék?
Amúgy pedig "öreg" vagyok én már ahhoz, hogy hitelességért "talpaljak" egy fórumon/virtuális világban: az erre fordítandó idő alatt inkább embert faragok a gyerekemből.
Befejeztem az offolást -
törölt tag
válasz Kornel #55754 üzenetére
Azt írtam lépjünk túl a témán. Erre a wifis témába belekevered a kémkedést. Melyik szavammal/mondatommal állítottam ilyet? Kérlek idézd!
A router ugyanaz, és mint írtam azóta 3 telefonom is volt/van, egyik se nem produkált hasonlót.
Nincs már meg a xiaomi, lásd értékeléseim a HA-n.
Tényleg olyan sivárnak ítéled meg az életem, mi szerint az igazam feléd történő bizonyítására szorulok, hogy Log-okkal, egyebekkel kelljen igazolnom állításom? Ha akarod elhiszed, ha nem akarod, hát nem. Lépjünk hát ezen is túl. -
törölt tag
válasz Kornel #55752 üzenetére
Oké, ha így van legyen így. Lépjünk túl ezen a témán. Akkor már csak arra kérnék magyarázatot, hogyan lehetséges az, hogy a telefonom többször is wifin lógott egész nap 00:00-24:00 intervallumban , ennek ellenére volt mobiladat forgalmazás. Ja és csak a xiaomi telefon csinálta: se a Samsung, se az LG, se a Motorola nem produkált hasonlót.
-
darvinya
titán
Jó… csak azt nem fogom fel, hogy forgalmi előleg nélkül hoztad ki, mikor ezt mindenféleképpen megfizeted.
Írod nincs hűséged, akkor 1 hónap után felmondva lenne egy 200eFt készüléled 90eFt-ért.
Szolgáltatónak ebben hol lenne üzlet, s lemondanak profitjukról miattad?
Hüséggel pedig min. 350eFt-ot fizetsz ki, kötbér esetén min. 500eFt.Szóval itt sántít valami, hogy hűség nélkül független 200eFt készüléket adjanak.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55746 üzenetére
Én ezt az egész műsorszámot nem értem. Sztem itt senki sem hülye, nem ellensége saját magának (pénztárcájának). Egyszerűen csak különbözőek a felhasználói igények. Van, amihez passzol egy-egy szolgáltatói konstrukció, és van, amihez nem.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DonMaster
addikt
igen látom , kár eröltetni, bár etöl még nem látot értelme van 200e ért telot venni feltöltökártyához.
#55745) viktorhu
nem ynulok más zsebébe csak probálom meg érteni, hogy miért jo az hgoy kiadsz 200e ft-ot havonta és közben feltöltös vagy , de elhasználsz anyni feltöltést havonta mintha a legksiebb elöfizuban lennél amivel már nem 200e lenne a telefon, hanem 150 vagy kevesebb.
pont emiatt éri meg teloval venni a szerzödést mint feltöltös és melete 200e ft-élrt telo valahol random helyröl, mikor olcsobban megkapod, az meg hogy 4,2e helyet 5,5e ft lesz a havi dij, 24honap allat az 24e ft de cserébe alapbol 100e -rel olcsobban jöt a mobil mégha a 24e hozzáadom akkor is bö 80e ft-al több van a zsebemben.nah mindegy hagyjuk
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
viktorhu
veterán
válasz DonMaster #55742 üzenetére
Amúgy szerintem ezt mindenki el tudja dönteni magának
Én sem vennék szolgáltatói telefont, mert eleve pl. egy blue csomagnál ami kedvezményt ad az árból, azzal megnöveli a havidíjat. És én ezt így jónak is tartom, hogy nincs a havidíjba kötelezően beépítve a telefon ára, mint régen, de nyilván így kevésbé éri meg a hűségszerződéshez telefont is kérni (arról nem is beszélve, hogy magánelőfizetőként biztosan HD csomagom lenne a Telenornál).
Arról meg tényleg kár vitatkozni, hogy ki mire mennyit akar költeni, meg ki milyen eszközt preferál - én pl. biztosan szívesebben netezek útközben mobilon, mint tableten, ahol meg kell a nagyobb képernyő, ott már inkább laptopot használok.
-
-
8
senior tag
válasz zmtTom #55730 üzenetére
Mikor új SIM kártyát helyezel be, és OK-t nyomsz a facetime aktiválásra, akkor az iphone a háttérben elküld egy nemzetközi smst, (hello data-nál például nettó 52,72.-Ft áron) a 00447537410247 angol számra.
Sőt, akár többet is, ha elsőre nem sikerül az aktiválás akkor automatikusan újraküldi többször - mindezt a háttérben, anélkül hogy szólna, hiszen OK-t nyomtál a facetime aktiválásra.
Van esély rá, hogy jóváírja a szolgáltató, ha reklamálsz.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
DonMaster
addikt
válasz darvinya #55741 üzenetére
az lehet, de 200e telfon függetlenül az emg rendben van nem? azért van benne valami nem?
értem nema dnál 60e nél többet de a 200e telo feltöltökártyával kontra elöfizu olcsobban mint 200e a telot ott a kártyással vagy , van egy kis ellent mondásLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz darvinya #55737 üzenetére
van lte-s tablet amin lehet telefonálni, nagyzsebbe belefér, jobb rajta netezni, és nem kerül 200e ft-ba sem ráadásul mind függetlenül árulják sokszor olcsobban mint a 200e ft-os telefont.
mint a mostani telod van anyniért androidos, de ha emgtoldod 40e -rel akkor már ipad is van lte-vel. netezni sokkal jobb nagyobb képernyön mint kis pár"-oson.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zmtTom
aktív tag
válasz Viktor0610 #55733 üzenetére
És miért csak a Telenornál van a számlán ha tényleg ez történt?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
válasz szaboi6512 #55729 üzenetére
nincs? akkor sorry,rosszul emlékeztem, várható valamikor ingyenes kupon?
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz darvinya #55724 üzenetére
vitatkozhatunk de bizony 0ft-ért hoztam el a samsung s8-at .(nyilván akció keretén belül volt 0ft , de mivel enynit fizetek havonta elöfizetésben igy nem vág földhöz ha cserébe ad egy 0ft-os s8-at) számlát azért nem másolnám be, de 0ft-van rá irva mint végösszeg.
de minimum 10gb adatforgalom hgoy a bréébe jön ki telernonál havi 2500ft-os feltöltéssel kérlek tanits, mrt max 3,5gb-ot látok nem minimum 10gb-ot.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Akinek van mytv, az eurosport 2-őn mennek a BS meccsek? Mert 2 féle Eurosport 2 van már..
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #55713 üzenetére
Legyen, de biztosan nem 0Ft-ért hoztad el.
Min. 10GB havi forgalmam.
Nem hülyegyerek YT-ek, így ennyi nekem elég.Mert mondjuk fullHD megjelenítéshez kell a vas, ahhoz hozzáveszük rendszer memória foglalását, ami hüvej esetén 1.3GB-ot felemészt, akkor futtatásra 600MB marad.
A használatommal már menü is döcögött.
Szóval hagyjuk már win -Linux alapú droid különbséget.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz zmtTom #55717 üzenetére
iphone facetime/imessage rejtett aktiváló nemzetközi sms?
A számládon rajta lesz. + kérj számlarészletezőt, és minden kiderül.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz bollokcs80 #55719 üzenetére
Gondolom azért most hó végén, hogy az áfacsökkentés miatt kíméljék az ügyfélszolgálat leterheltségét, egyébként január 1-től tömegesen keresték volna őket a meglévő előfizetők hogy rossz a számlán szereplő összeg 2018-ra eső része.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bollokcs80
Korrektor
Telenor honlapon és az appban végre sikerült frissíteni a január 1-től érvényes árakat. Juhééé....
B.Cs.
-
zmtTom
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni a későbbiekre való tekintettel!
Hosszú vívódás után (több mint 1 év) eldöntöttem hogy kipróbálom a Telenor-t mint szolgáltatót. Most még ebben az akcióban 5990Ft korlátlan minden egy számhordozással gondoltam csatlakozom. Január 27én bementem egy üzletbe és elintéztem a papírokat. A számhordozást holnap estére kaptam. A számlazárás pedig minden hónap 27-e. Így most jött egy számlaértesítő amin 263Ft szerepel. 1 napra kiszámláztak 263 forintot miközben akárhogy számolok maximum 200Ft lehetne. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot és kérdeztem hogy is van ez. Azt mondták hogy valami nemzetközi akármit csináltam a kártyával ami miatt plusz számlázás lett. Mivel nem használom mert még nincs meg a számhordozás így azonnal megreklamáltam. Itt ennél a szolgáltatónál így működik? Mert akkor azonnal meg is szüntetem. Mire számítsak hosszú távon?
Köszönettel, T
-
DonMaster
addikt
válasz viktorhu #55714 üzenetére
igen ez tökérthetö, de ugy van elöadva hogy a 150nél kéne több, azt értem , hogy ahoz hogy 10fönél több kapjon 150-et növelni kell a kapacitást , de az azért nem ugyan az mintha azt mondom, hogy 150helyet inkább gigabitet adok. emiatt is a sávemelésnke nem látom értelmét ellenben a kapacitás bövitésnek.
-
viktorhu
veterán
válasz DonMaster #55713 üzenetére
Azért kell a sávszélesség-növekedés, mert az a 150 megabit addig van, amíg egyedül használod, ahogy többen vagytok, osztódik a sávszélesség is. Szóval néhány felhasználót elbír, de ha többen is előfizetnek a faluból, akkor mindjárt marad 5-6 megabit csúcsidőben, aztán meg még annyi sem, miközben egyre többen videót néznek meg letöltenek meg videotelefonálnak a korlátlan mobilneten.
A feleségem pl. azóta nem kapcsolta még be a wifit a mobilján, amióta HD csomagja van, miközben állandóan megy a youtube rajta, zenét is arról hallgat. Még pár ilyen felhasználó egy cellára, és nem lesz kérdés, miért van szükség egyre nagyobb sávszélességre.
-
DonMaster
addikt
válasz darvinya #55708 üzenetére
tettem bele másik szolgáltato kártyáját és megy ráadásképen ki is van irva hgoy az szoval biztos független .
rengeteg internet aha max 3,5gb az távol van a rengetegtöl, az kb max 1 hetes átlagnak elmegy de 30napra a rengetegtöl távolál.
és miért lenne az fhd-val kinszenvedés 2gb ramal, ezt vicnek szántad, anno elsö fhd-s mobilon is 2gb ram volt és nem akadt jol volt optimalizálva , ennyi a trük, meg amugy is miakadna 2gb rammal fhd-n ??? játék biztos nem ahogy böngészés video sem, szoval a kinszenvedéstöl nagyon távol ál , nah meg ez nem windows hanem android ami linux alapu nem kicsit máskép kezeli a hw-t.
(#55712) viktorhu
nem azért de mire kell méga sávszélesség növekedés?
egy otthoni mobilnetenek rendben legyen 150-es down meg 50up-jamobiltelefonra, 4k stream max 40mbits m,ás nagyon nincs amire lehet használni mobilon igy nem értem ezeket a sebesség igény-t.
persze tudom vannak helyek ahol örülsz ha van gprs, nah ott értem a sebességnövekedést ahol 2g 3g van ott rendben, de ahol 4g van ott minek mobilra? mikor semivel sme használod ki csak ha torent huszárkodsz, mert mással nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Kornel #55684 üzenetére
Vezetékesnél az ADSL/kábelnet óta a korlátlan csomagok dominálnak, zárt rendszerben nem nehéz megoldani a dolgot. Mobilon viszont ha növeled a frekvenciát, akkor csökken a jel terjedése, vagyis nagyon végesek a lehetőségek, nem lehet korlátlanul új frekvenciákat megnyitni, ami zajlik is, az sokkal lassabb, mint a sávszélesség-igény növekedése.
-
hegti
aktív tag
Hol lehet elérni az elektronikusan aláírt dokumentumokat?
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #55699 üzenetére
Kevés telefon, rengeteg internet.
2 év aláírással biztosan független adtak, mert attól, hogy ügyintéző mit mond, attól még nem lesz független.
szkaroly
Telenor legalja telot adja.
Huawei P9 Lite 2/16GB android 6-tal, mellé fullHD kijelző.
Hát ekkora felbontást ennyi memóriával kínszenvedés lesz vége.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Irányítsd a voip topikba
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
DonMaster
addikt
válasz Kornel #55701 üzenetére
redmi android 6.0
p9lite android 7.0
redmi 720p p9lite 1080p kijelzö söt 0,2"-al több is.
redmin 5mpx selfi , p9lite 8mpx selfi
1gb-val több ram
egyedül aksija nagyobb a redmi-nek és van beidu is ennyi amiben jobb a p9lite-nál minden másban vagy ugyan az vagy a fent felsoraltakkal jobb a p9lite a redmi-nél.procinál redmi snapi 430 p9lite kirin 650
redmi 1,4ghz p9lite 2ghz.
hadne taglaljam tovább, miért jobb a p9lite a redmi-nél.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 Midnight Aluminium Case
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest