Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem is érdekel. Elég bosszantó, hogy az 50 percből 22 megmaradt, erre legközelebb 80-at ajánlott fel, majd miután nem kértem belőle úgy gondolta, hogy 100-al boldogabb leszek...

Ha lebeszélem naná, hogy emeli, ha nem beszélem le akkor is,csak kisebb mértékben. Ha csökkenteni akarom legalább 1 hónapig parkolópályára kell tenni a kártyát, hogy visszavegyen - még jó, hogy 2 kártyám van és tudom őket váltogatni, különben nem győzném a 200 perceket lebeszélni...

-
giroud199
senior tag
Ma vettem egy z5ot és sajnos telenor zaras... Abban a tudatban voltam, hogy xperia z óta az összes Sony gyári független... Most meg kell várni meg letelik a két év hűség vagy van mód előbb is a fuggetlenitesre? Köszi a választ
-
QUiKQUiCKS
csendes tag
sziasztok
ez a 'rendszeres feltoltes', hogy mukodik? megrendeltem, hogy legyen rendszeres 3 ezres feltoltes egy feltoltoskartyasra. mind a ketto az en nevemen van. egyelore nem jott semmi, valaki hasznalja ezt a funkciot? mennyit kell varni?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Remélem lesz valaki aki megerősíti.
-
PBA
aktív tag
Azt ne felejtsd el, hogy nálunk ZTE hálózat épült tesztcéllal, nyugatabbra szerintem nem ZTE van. Így valószínűleg a 4G-s hangátvitel implementálásával se szívtak annyit, a ZTE eszközökkel meg úgy látszik, nem annyira egyszerű...
Na jó, nem teszt, hanem pilot hálózat volt ez anno a ZTE-nek. Amolyan játszótér. A Telenornak meg olcsó...
-
Somatom
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Egy netes kártyánál tök mindegy, hogy kinek a nevén van, hiszen a szám nem lényeges. Nincs sok hívásom, úgyhogy belefér a MyMinute 20Ft/perces díjába. Ezen kívül, ott a Whatsapp, a Hangouts, és az egyéb VOIP lehetőségeimmel is képben vagyok (már akkor is volt Dellmont accountom, amikor még Betamax -nak hívták). Ezen kívül, van nomadikus számom is (a Reenger -től, vagyis a Nordtelekom -tól). Szóval, nagy meglepetés nem érhet. Örülnék, ha a Telenor észhez térne, de ha nem, hát nem.
-
-
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy a cég Xiaomi Redmi Note 4 telefont függetlenül vagy függőként árusítja?
-
Somatom
veterán
-
-
goop
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Khm, igen 2 éve...
Nem sietik el a dolgokat. Most meg gondom amúgy is hátrébb kerül, az ismert ok miatt.
Amúgy körbenézve a telenor ny. Európai részén, szinte minden országban megy már. -
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A 4G-n nem működő hanghívás (azaz átváltás) is valami hálózati probléma lehet, ha több gyártó készüléke sem birkózik meg ezzel a feladattal.
snooze: keress rá, hogy Huawei esetében ezeket hol lehet állítani.
-
Öhm...
Szerintem nem azért nem kapcsolják be, hogy az usereket szivassák.
Gondolom, valami hálózati gubanc van, ami miatt az egész csúszik.Talán két éve voltam egy oktatáson, amin arról volt szó, hogy annak az évnek a végén bevezetésre kerül a VoLTE. Nem történt meg. Nyilván nem véletlen.
-
snooze
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Ezek mind olyan telefonok,amiket a telenor forgalmaz..amugy ajánlom figyelmedbe a mate 10pro topicot,na ott vannak érdekes dolgok,mit kell csinálni a teloval minden egyes hivás után,ha 4g-n vagy!
Viktor0610:ez nem telefon függö,mert itt több tipus is ki lett probálva,és nemcsak a gagyi telefonokkal,hanem prémiumkategoriásokkal is!
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Személy szerint a régi tulajdonosváltásra annyira nem emlékszem vissza, anno még T-Mobile-os/Telekomos voltam...

-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért érdekes,hogy a 4g-n nem csörög ki csak harmadszorra a telefon,azt nem tudták megoldani már lassan egy éve!a legnagyobb baj,hogy azt válaszolják,hogy használd 2g,3g-n,de a szupernetet meg hirdetik,hogy azt használd,fizess elö rá,aztán igy hogy?röhejes!
Syl:hibabejelentö???na nee..sz.rnak rá,mint ahogy le is irtam..
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
törölt tag
Cikk
" A kötelezettség független attól, hogy ki a társaság tulajdonosa, így a szolgáltatást és a szerződéses kereteit nem befolyásolná egy esetleges tulajdonosváltás."Az a lényeg, hogy elvileg nem lesz kárunk a dologból. Viszont kíváncsi leszek a Telenor "új" nevére, meg a tulajdonosra is.
-
"Ha a problémát egy nyilvános fórumra irkáljuk be, azzal megoldódik a gond? Nem, na ugye. Azért van a hibabejelentő."
Én úgy tudom, hogy ha elégszer bejelenti itt, a fórumban, akkor megjavul.
Persze, nem az ilyen bejelentések miatt, hanem magától/más bejelntések kapcsán/stb., de ez nem érdekes.
-
Syl
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
>Én az ügyfél vagyok, aki fizet a szolgáltatásért. Az a minimum, hogy ne nekem kelljen bejelentgetnem, ha hibás a szolgáltatás
Hanem?
A Telenor minden előfizetője mellé állítson egy embert a nap 24 órájában, hogy figyelje mennyire elégedett az ügyfél?
Ha a problémát egy nyilvános fórumra irkáljuk be, azzal megoldódik a gond? Nem, na ugye. Azért van a hibabejelentő. -
darvinya
titán
válasz
azbest
üzenetére
Miért nem a többszáz millás osztalékok terhére finanszírozzák?
Inkább ezt kellett volna nézned.
Amúgy Én ingyen felajánlottam, hogy tesztelő leszek, mert óránként rátudok nézni MyTv-re.
Csak annyit kértem, hogy legyen közvetlen jelzés csatorna, ne kelljen 30 percig telefonon lógni többlet közvetítésen.
A poén, hogy ezt azért mondtam, mert legutolsó bejelentésem 2 napig keringet a rendszerben.
-
PBA
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Pár hónapja voltunk kint Berlinben a kollégákkal négyen, mind EQ-s Telenoros adat és hangalapú kártyákkal. Ha jól rémlik, 5 db kártyából 1 db stabilan ment 4G-n kint, a többi csak 3G-n volt hajlandó. Nem sikerült megfejteni, hogy mi a jelenség oka. Azt sem tudták megmondani, hogy az az egyszem kártya miért hasít szépen, szemben a többivel.

Más EU-s országokban nem tapasztaltunk különbséget, ment a 4G minden kártyán. Ez lehet QOS beállítás is a Telenor rendszerében, ezt nem tudom, de az biztos, hogy többféle QOS létezik a rendszerben, ezt személyesen láttam. Amúgy roamingból minden adatforgalom hazajön VPN-en a Telenorhoz és innen lép ki a publikus internetre. Emiatt magas a latency is. Az ingyenes hangroamingot meg IP adatfolyammal oldják meg, hallani is a minőségén. De használható, elmegy, csak épp fapados.

-
Somatom
veterán
válasz
azbest
üzenetére
"Amíg nem kötnek veled tesztelői szerződést, addig csak ügyfél vagy."
Na, ebben egyetértünk. Én az ügyfél vagyok, aki fizet a szolgáltatásért. Az a minimum, hogy ne nekem kelljen bejelentgetnem, ha hibás a szolgáltatás. Ha nem kötöttünk szerződést, akkor miért néznek tesztelőnek?
Ezt az olcsó/drága ügyfélszolgálatot, meg szolgáltatást nem értem. Miért nekem kéne még bármit finanszíroznom? Miért nem a többszáz millás osztalékok terhére finanszírozzák? Nem telik belőle egy nyugdíjas bácsira/nénire, aki szól, ha csúszik a hang a MyTV -n? Nemáááá! -
azbest
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Amíg nem kötnek veled tesztelői szerződést, addig csak ügyfél vagy.
Abban igazad van, hogy illene komolyabban foglalkozni a minőségbiztosítással.
Viszont sajnos az ügyfelek és a szolgáltatók együtt építették le ezt. A legtöbb ügyfél két fillért nem adna pluszban azért cserében, hogy jobb ügyfélszolgálat legyen. Persze, mindenki azt mondja, hogy hát ő fizetne a jobb szolgáltatásért, de jellemzően, amikor lehet választani mégis az olcsóbbat választják. Ha pedig nem fizet annyit az ügyfél, amiből futja minőségbiztosításra is, akkor túl nagy elvárásokat sem lehet támasztani. -
Somatom
veterán
válasz
gyalu 1
üzenetére
Tudom. Ausztrián átmegyek, végig van 4G -m. Spanyolországban is. Csak a németek szopatnak ezzel. Tavaly még símán működött. Szóval, a lehetőség itt is adott lenne, szándékos korlátozásról van szó.
lugosi:
Nézted, hogy mire reagáltam? Rendszeresen hangcsúszás probléma van a MyTV -vel. Ilyen esetben nem egyedi esetekként kéne kezelniük a bejelentéseket, hanem ráállni a probléma figyelésére addig, amíg a rendszeresség meg nem szűnik. Ez nyilván költséggel jár, amit meg kell fizetniük ahhoz, hogy az ügyfelek elégedetten használhassák a szolgáltatást. Ha csak a felhasználók bejelentéseire reagálnak, akkor tulképp ezt a plusz költséget spórolják le azoknak a rovására, akik fizetnek a Telenornak a szolgáltatás használatáért. -
válasz
Somatom
üzenetére
“Persze, ha megfizeti, akkor szívesen tesztelek neki. Különben is! Most teszteltem helyette roamingot. Jöhet az utalás, és a gyors hibajavítás.”
Mennyire igazad van! (nem)
Hiszen én is, nap mint nap tesztelek, mikor telefonálok, netezek stb. Miért én fizetek érte, és miért nem ők nekem?
Sőt, autópálya-matricát is vettem, holott tesztelem a pálya minőségét. De tulajdonképpen a benzint is tesztelem...
Uhh gyorsan nekiülök összeírni, hogy ki mindent tesztelek nap mint nap!
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Minden országban elérhető a 4G roming. Hello Data előfizum van. Európába én is megfordulok minden országban. Egyedül Németországba van szívás a telenoros roming nettel. Van egy voda kártyám is az megy 4G-n. Telenor is tudja, csak ugye a német partner hálózatoknak nagyon gagyi a 4G lefedettség. (Egyébként E plus ra sem engedett múlt héten csatlakozni)
-
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Olvastad, amit Viktor írt. Nem csak én vagyok, aki "hisztizik" a Telenornál. Azt meg már tudhatja a Telenor, hogy mi következik az ilyen "hisztik" után: ügyfélvesztés. Az embereket nem az érdekli, hogy mi a kötelező, amit a Telenornak nyújtania kell, hanem az, hogy működik, amit szeretne, vagy sem. Eddig működött. De, indulj ki a hazai Telenoros hálóból! Ha nincs 4G -d, akkor gyakorlatilag fabatkát sem ér az egész hálózat. Na, majd amikor a user ugyanezt tapasztalja nyaraláskor az E-Plus, O2, Voda hálókon, akkor lesz csak igazán "hiszti".
-
Kornel
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Kb. ez a helyzet, röviden tömören.
-
Somatom
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Elvileg prepaidet sem lehetne. Nekem van egy AldiTalk prepaidem, amit még akkor regeltem, amikor elég volt a regnél egy kamu címet megadni. Állítólag már ezen is szigorítottak. A probléma az, hogy az AldiTalk csak E-Plus -t és O2 -t használhat. Városokban még csak-csak, de kamionozáshoz gyakorlatilag használhatatlan. A Voda -s, Telekomos prepaideket pedig csak dokumentumokkal lehet aktiválni.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Milyen EU-s irányelvről beszélsz, mert ilyen nincs. A roaming partnerekről meg a szolgáltatók kötnek egymással szerződést, és nem Brüsszelben kötik meg egy irányelv alapján. Ha egy hazai szolgáltató csak egy szolgáltatóval állapodik meg roamingról mondjuk Németországban, a többivel nem, az nem diszkrimináció, ez simán csak üzlet, így működik a világ, ha nem vetted volna észre. Nekem pl. a francia kártyám Mo-on csak 3G-n megy, 4G-re fel sem lép. A 4G többlet szolgáltatás, sőt a 3G is, így ez szimpla üzleti megállapodás, semmi köze semmiféle irányelvhez, sőt még diszkriminációhoz is. Ja és ha már itt vagyunk, ugye az adatosztó kártyák sem működnek EU roamingban internet terén, csak sms megyen a hálózatra feljelentkezve, a miértet nem tudom, de ez van, ilyen az üzlet, ha nem tetszik old meg máskét A mobiltelefon nem alkotmányos alapjog szolgáltatás, így ébresztő, kár hisztizned itt, inkább keresse más megoldást.
-
viktorhu
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Az majd a brexit után lesz más szitu, most ugyanúgy vonatkozik rájuk az eu jog, mint a többiekre. Úgy látszik, találtak a szolgáltatók egy kiskaput. Nekem eddig volt 4G-m külföldi telenoros hálózatokon (meg vodásokon a másik simmel), remélem, hogy így is marad. Mondjuk ha annyi időt töltenék a németeknél, mint te, lehet, hogy váltanék ilyen esetben, ha elvennék teljesen a 4G-t).
Prepaidet se vehetsz a németeknél? Régen nekem még adtak. Ha nem lehet, ez inkább lehet az EU jog megsértése.
-
Somatom
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Azonos szolgáltatóról van szó. Pl. a Vodafone -ról. Magyar Telenorosként én csak 3G -n kapom a német Voda szolgáltatását ott, ahol egy helyi Voda -s 4G -n. Ez negatív diszkrimináció. Ne érts félre, nem a jó 3G vs. 4G a probléma. Hanem az, hogy ha ez nincs szabályozva, akkor mi a megkülönböztetés határa? Lehet Edge is? Esetleg GPRS? Mert akkor az EU adott a szarnak egy pofont a szabad roaming -gal.
-
Kornel
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem nincs benne az Esu-s irányelvben, hogy köteles Németországban 4G-t biztosítani egy magyar szolgáltató.
Ahogyan tudok olyan helyet itthon is, ahol az egyik szolgáltatónak 4G-je van, másiknak meg éppen ha megy az EDGE... Ebben az esetben sem áll át a másik szolgáltató gyorsabb hálózatára a telefon, érthető okokból, romaing esetén miért lenne ez másképp? Gyakorlatilag ez pozitív diszkrimináció lenne.Mod: brexit még nincs, vagy lemaradtam valamiről?
-
Somatom
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
A Telenor -nak nem kell ígérnie, ha az EU -s irányelv alapján a szolgáltatás minőségében nem lehet megkülönböztetés a helyi, és a roaming SIM kiszolgálása között. Márpedig a 3G a 4G hez képest minőségi különbség. Természetesen arról az esetről beszélek, amikor a helyi kártyának az adott helyen lehet 4G elérése.
Nem indiszkrét a kérdésed. Azért nincs Telekom DE kártyám, mert a hülye szabályok nem teszik lehetővé. Ahhoz ugyanis német lakcím kell. Nekem viszont nincs olyanom. Kimegyek, beülök a kamionba, lenyomok benne két hetet, aztán jön a váltótársam, én meg "hazajövök" két hétre. Ebben a forgásban melózok, nincs egyéb ottani kötődésem.
-
Kornel
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nem erről van szó.
Ígérte valaha a Telenor, hogy használhatod a német Telekom hálózatát?
Ígérte valaha a Telenor, hogy romaing közben a 4G a preferált hálózat?
Ha igen, akkor jogos a felháborodás, ha nem, akkor nincs miről beszélni.Egyébként egy indiszkret kérdés: Németországban miért nem német SIM-et használ valaki?
-
Somatom
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Vazze! A telómon. Több, mint két éve dolgozom kint, azóta használom (használtam) a Telekom hálót, Telenoros kártyával. 4G -n. A keresés minden hálót megmutat. Próbáltál már keresés után tiltott hálóra csatlakozni? Olyankor nem az van a hibaüzenetben, hogy "próbáld meg később".
-
kinder93
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
4Grider
félisten
-
Somatom
veterán
Ebben 4G -ről egy betü sincs. Márpedig van (pl. az O2 -nek, és az E-Plus -nak jelenleg is van 4G -je, csak nagyon ritka). Továbbá, a Telekom sem szerepel benne, pedig tavaly még működött. 4G -n. Azóta változtak volna a feltételek (számomra kedvezőtlen irányba)? Erről én nem kaptam tájékoztatást. Továbbá, a hibaüzenet nem az, hogy az adott hálózat számomra tiltott, hanem az, hogy pillanatnyilag nem elérhető, és próbáljam meg később. Akkor most hogy is van ez?
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Ez valahol érthető is. Csakhogy a Telenor -nak Németországban nincs hálózata. Eddig arra álltam rá, amire akartam, vagyis, kiválaszthattam az adott helyen legjobb szolgáltatót. Ez az esetek többségében a Telekom volt. Sztem ilyen esetben a szolgáltatók korlátozásai szembe mennek az EU -s irányelvekkel. Ha korlátozzák a frekvenciahasználatomat a helyi SIM -ek javára, akkor nem valósul meg az azonos használat körülménye. Ha itthon van 4G -m, és az adott országban levő partnernek is van 4G -je, akkor fel kéne engedjen rá.
De, a felvetésed nyomán felmerül bennem a kérdés:
melyek a Telenor partnerhálózatai Németországban, és azok közül melyiket, milyen frekvenciákon vehetem igénybe? Hol van ez dokumentálva a számomra? -
törölt tag
válasz
Somatom
üzenetére
én ezzel már megbékéltem....
vodát használok, feltöltőkártyás konstrukcióban.
Nyáron Székelyföldön voltam, a telefonom nem akart leszakadni a helyi vodafone hálózatról.
Gondoltam manuálisan átállok másik szolgáltatóra, amelyiknek adott helyen van 4G-je (a vodának nem volt): nem lehetett. Aztán barangolva a hegyek közt teljesen elment a voda hálózat, és akkor ráállt az orange.ro-ra.
Elkezdtem olvasgatni a magyar voda ászf-ét, és valahol le volt írva, hogy ameddig roamingban van voda hálózat, addig másik szolgáltatóra nem tudsz csatlakozni. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Keversz a munkaadóddal.
A Telenor feladata lenne ellenőrizni a szolgáltatásainak a minőségét. Persze, ha megfizeti, akkor szívesen tesztelek neki. Különben is! Most teszteltem helyette roamingot. Jöhet az utalás, és a gyors hibajavítás. Különben mi értelme lenne tesztelni? Szóval, akkor most ki a hunyó? Bocs, de ebben a témakörben tökéletesen igazat adok Darvinya -nak. Nála az veri ki a biztosítékot. Nálam a roaming fogja, ha a Telenor gyorsan nem kezd el lépkedni az ügyben. -
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Szomorrú. Úgy tűnik, hogy nyilvánvaló a változás. Jó lenne, ha a Telenor lépne valamit az ügyben.
Syl:
Visszafekhetsz szundizni. Megnéztem. Most rendben van a hang.
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Éppen ezért lesz egy köztes befektetői csoport, az már simán eladja akár a magyar államnak is, míg a Telenor biztosan nem tenné meg ezt a szívességet viktornak.
-
-
-
Kornel
veterán
válasz
Darellus92
üzenetére
Rendben, Android, 5,5-6 col, snapdragon 835 vagy jobb, ezek a feltételek

-
Syl
nagyúr
Huh, gyerekek! Nagyon izgulok. Nem bírtam aludni.
Mi a helyzet a Discovery hangjával?

-
beci
őstag
Sziasztok.
Csak szemelyesen van lehetőség kérni a telefon függetlenítését?Lejárt 2 éves hűséggel lett véve. -
Somatom
veterán
Viktor0610:
Egy új jelenséggel szembesültem. Tudsz valamit a hátteréről? Félek, hogy az ÜFSZ lerázna user error -ra hivatkozva. Németország, Euroquattro netes SIM. Szerdán jöttem ki, azóta manuális hálózatkeresés után a Telekom.de egyáltalán nem enged csatlakozni. Eddig is volt, hogy többször kellett próbálkoznom, de most már egyáltalán nem megy. A "regisztrálás a hálózaton" csak körözget, majd a "Most nem lehet csatlakozni a hálózathoz. Próbálja meg később." a hibaüzenet. A Voda -ra rá tudok állni, de szerda óta egyszer sem láttam rajta 4G -t. Kb. egy éve rendszeresen ugyanúgy csatlakozom, ugyanazzal a telóval, ugyanazokon a helyszíneken. Kizárt, hogy egyik helyen se lenne Telekom.de, és 4G. Inkább arra gyanakszom, hogy idéntől a német szolgáltatók korlátozzák a külföldi "külsős" (vagyis nem Voda, vagy Telekom) SIM -ek csatlakozását. -
urgoz
aktív tag
Szomorúan tapasztaltam, hogy az az idén már nincs születésnapi korlátlan net a telenornál... Kár, pedig szép gesztus volt az elmúlt években. Mondjuk karácsonykor se volt, szóval nem lepett meg, de azért más egyszerre mindenkinek, és más csak az adott napon ünneplőknek adni. Talán ettől még nem állna fejre a hálózat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Telenor minden előfizetője mellé állítson egy embert a nap 24 órájában, hogy figyelje mennyire elégedett az ügyfél?