- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cccsaba01
csendes tag
válasz
arnyekxxx #86303 üzenetére
Bocs hogy értetlenkedek, de neked gondolom van telenoros simed amit használsz tehát van náluk előfizetésed ha más nem feltöltős.
Nekem nincs, még amit adtak a telefonhoz expressz kártyát az sincs aktiválva mégis kérhetem hogy kikódolják a telefont?
Ezt írják a honlapon:
"Díjmentes készülékfüggetlenítés
Minden lakossági és üzleti ügyfél számára"
Én nem vagyok ügyfél. -
Landsmann
addikt
válasz
arnyekxxx #86270 üzenetére
Én is ezen a módszeren gondolkodom. Listaárból kártyásan lejön 21 rugó. Ezt még a csere programmal egy 20-assal lehet csökkenteni. Csak a bolti eljutás gázos. Ahol lenne a közelemben, oda csak hétfőn jutok el. 1 db van készleten. Ha ott nincs, akkor másfélszer akkora távolságra a megyeszékhelyen tudom megnézni. Ott biztos lenne, csak éppen sehol nem veszik fel a telefont. Potyán meg 160 km-t nem autókáznék ilyen üzemanyag ár mellett.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #44826 üzenetére
Azért azzal te is tisztában vagy, hogy 1-2 helyszín alapján nem lehet megítélni egy szolgáltató áltagos lefedettségét? Kapásból mondok neked 3 helyszínt ahol a Telenor az egyetlen ami normálisan használható, a másik kettő kuka. Én járom az országot, nekem az a tapasztalatom, hogy összességében 2gben a Telekom a legjobb, 3gben a Voda, 4gben meg az összekapcsolásnak hála a Telekom-Telenor páros.
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
arnyekxxx #36951 üzenetére
Valami nagy gebasz van náluk, mert nekem 1 hónapig nem ment a fiók elérése a mail kliensből (opera). Amikor észrevettem, be akartam lépni az email studióba, de ott meg azt írta, hogy nem vagyok regisztrálva. A bejelentés után másfél nappal + 40 perc telefonos beszélgetés után jutottunk el oda, hogy a mail klienssel újra működik a fiók, de a studióból még mindig csak 3 levelet látni, meg ott a 40MB helyett csak 10MB tárhelyet mutat. Nagy károm nem lett belőle, "csak" az előző havi távszámla értesítőt nem kaptam meg, így kb 3-4 hét késéssel fizettem ki a vezetékes telefon számláját.
A studiós dologra azt mondták, hogy nem is tudják, hogy mi a baja, mert van akinél hiba nélkül működik, van akinél meg hibásan. "Dolgoznak rajta." -
wetomi
aktív tag
válasz
arnyekxxx #36947 üzenetére
Az adataid lementésére, 2016 március 31-ig még van lehetőséged [segítség]. Utána azonban teljesen megszűnik. Ez is a tarifa kivezetés és portfólió egyszerűsítés következménye.
Érdemes tehát új email kiszolgálót keresni. Van idő az értesítésekre is március végéig.
-
Outlander
addikt
válasz
arnyekxxx #36947 üzenetére
Gondolom mivel h senki sem használta.... többek között én se halottam még olyanról aki használta volna, akkor meg minek?
Tudom, neked ez a céges és magán fiókod is és csak itt vannak olyan levelek amik iszonyat fontosak, pl kiölte meg Kennedyt, mi van az 51-es körzetben, illetve hová tűnt Démonhill?!
-
apaszka
veterán
válasz
arnyekxxx #36532 üzenetére
Ide akartamaz egyik számot vinni,de a fiam mégis a sima Témobile.hoz vitte! DE van topikja is !
Ez a hsz a lenyílóban is benne van!
Jó a percdíjuk,és az adaté sem rossz!Én Upc re váltok!
Jó szét lett zilálva a családi szolgáltató váltás ,de mindenki a számára megfelelőbbet választotta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged