- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
válasz
hardline #59410 üzenetére
„Az Előfizető csak az alábbi módokon mondhatja fel előfizetői jogviszonyát:
- Szóban a Szerződés adminisztrációs csoport felhívásával: a megszüntetés e módjával kizárólag azon egyéni (lakossági) előfizető élhet, aki a Telefonos Ügyfélszolgálaton (1220) munkanapokon 9-17 óra között elérhető Szerződésadminisztrációs csoportot felhívja. Amennyiben az egyéni Előfizető így kéri az Előfizetői Szerződés megszüntetését, akkor a hívás során szükséges megadnia az Előfizetéséhez tartozó ügyfélszolgálati jelszavát, a megszüntetendő előfizetői hívószámot és azt a napot, amikortól a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni (megszüntetés dátuma).”
A dátum lehet már a következő nap is. -
-
-
milenda
tag
válasz
hardline #38845 üzenetére
Én az UPC-hez hordoztam egy kis vidéki szolgáltatótól vezetékes telefonszámot. A számhordozás indítása után 5 nappal felhívott az UPC, hogy jaj de nehézkesek ezek a vidéki szolgáltatók, rendeljem meg ismét a számhordozást. Mondtam, jó, de előbb kérem a kötbért, mert kifutottak a törvényben előírt határidőből. Szó nélkül jóváírtak 2×5.000 Ft-ot. Ekkor ismét megrendeltem, ez már sikeres volt. Ha másodszor beadod az igénylést, valóban csak azt tekintik érvényesnek, az első mintha nem is lett volna. Mindenkinek ezt tudom tanácsolni. Ha elutasítják a hordozási kérelmet, kérni kell a kötbért, és ha valóban stimmel minden adat, akkor fizetnek.
-
wetomi
aktív tag
-
dunc
nagyúr
-
törölt tag
válasz
hardline #38596 üzenetére
bementem személyesen
MIKOR tanulják meg már végre az emberek, hogy személyes ügyintézést csak végső esetben és ha nincs más lehetőség akkor szabad választani, mert ott bárki bármit mond, nincs nyoma, nincs következménye semmit nem lehet bizonyítani hogy ki mit mondott???? Mi ez a bemászkálási mánia? Ráadásul elmegy egy csomó időd míg odamész, vársz, stb
-
KTU
addikt
válasz
hardline #38603 üzenetére
Számhordozás, "neten" intézd. pl Vodafone
Visszaigazolják, stb. kérd a legközelebbi időablakot. -
válasz
hardline #38582 üzenetére
Ilyen nincs... Soha nem találkoztam még ilyen "kifogással".
Azt pedig kizártnak tartom, hogy direkt hátráltatná a Telenor az elhordozást.(Akár ennél az ügynél, akár más esetben.)Mondd, hogy oldják meg, hívjanak fel támogatócsoportot, az nem megoldás, hogy nem és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest