Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz
Viktor0610 #59990 üzenetére
Ez lesz az, köszi.
MOD
yanna
Vodánál megtaláltam, a céges Telenor. -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Be lehet úgy állítani a hívás átirányítást hogy csak akkor legyen aktív ha ki van kapcsolva a telefon?
-
kutga
nagyúr
válasz
Viktor0610 #37983 üzenetére
Jelentem a sarki gsm kivágta. A Telenor ügyfélszolgálatán előttem elég nehezen tudta elmagyarázni a két srác egy külföldi nőnek hogy milyen mobilinternet csomagok vannak és mennyiért, miközben a harmadik kolléganő folyamatosan piszkálta őket.
Ők amúgy nem vágtak, csak a csere volt opció, de ahhoz vagy meghatalmazás, vagy ügyfélkód kellett volna.
-
kutga
nagyúr
válasz
Viktor0610 #37983 üzenetére
Én úgy látom ez gyári, nem méretre vágott, kis chippel. Majd azzal kezdek hogy le szeretném vágatni, nem nagyon reklámozom hogy nem az enyém.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Micro méretű sim kártyát milyen módon tudnék nano méretűre cserélni? Elképzelhető hogy a sarki gsm is kivágja nekem?
Nem az én nevemen van az előfizetés, céges flotta.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom egy előfizetéses díjcsomag váltáson, érdekelne létezik-e olyan a Pannonnál amelyiknél meghatározhatok egy számot (vagy kettőt) amivel ingyenesen beszélhetek?
Családban már volt ilyen, a nevére nem emlékszem, de ott mindketten azonos díjcsomagban voltak, fontos, hogy most csak én váltok.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Szemezek a Pannon 1 GB-os mobilinternet csomagjával (korábban 5 GB-os Vodás volt), érdekelne milyen a szolgáltatás minősége. Vodánál voltak problémák, HSDPA sebesség sokszor nem volt, valamint vidéken (Somogy megye) még 3G sem.
A Pannon büszkén hirdeti hogy nekik a legnagyobb a lefedettségük, van esetleg lefedettségi térkép vhol interneten? Az 1 GB-os csomag nekem elég, a 2500 Ft-os havidíj sztem vállalható, plusz ahogy néztem nem muszáj feltétlen 2 év hűséget vállalni, újszerű modemmel lehet csak 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest