- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dptrsk
addikt
Én megjártam a Telekom->Telenor->Telekom utat.
A helyszíntől függ, hogy milyen a Telenor, flotta csomagokban (pl. DPI) a Telenornál jobbak/elérhetőek a csomagok.
Nekem pl. a lakhelyemen(Budapest III. ker.) "Csak segélyhívás" volt elérhető az erkélytől 1 méterre(Telenor szerint 2G/3G/4G beltéri lefedettség van itt), a Telenor "kivizsgálta", szerintük minden rendben és az én készülékeimben(2 Android, 1 WP) van a hiba.
Ezek után visszajöttem a Telekomhoz.Ha a környékeden van Telenoros, kérdezd meg a tapasztalatokat. A Belvárosban nekem sem volt gondom.
Utazás közben(Budapesten belül, BKVval) gyakran előfordul Telenornál, hogy 10-15 mp-re elmegy az adathálózat(4G, 3G, 2G is), Telekomnál ilyet nem tapasztalok/tapasztaltam.
Én az olcsóbb tarifa miatt mentem a Telenorhoz, de a hálózat minősége miatt inkább visszajöttem a Telekomhoz.
Telefonos ügyfélszolgálat hozzáértése ugyanaz. Műszaki üfsz. Telekomnál jobb. Személyes üfsz. Telenornál jobb.
Összegezve szerintem:
-Ha a sorrend minőség, ár akkor szerintem a Telekommal jársz jobban.
-Ha a sorrend ár, minőség és van egy jó Telenoros ajánlat(nem publikus csomag), akkor esetleg Telenorral jobban járhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged