Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
kondás
üzenetére
Lehetséges. Fontos ugyanakkor, hogy nem Telenor szolgáltatás, ő csak közvetíti, a hitelkeret és így a telefonszámla segítségével a fizetési csatornát adja, de mint írtad, a külföldi számról jött. Előtte esetleg küldtetek erre sms-t? Kellett valahova regisztrálni, SMS-ben visszajelezni?
(#39597) darvinya: tudom, nyilván senki nem erre akarja költeni az egyenlegét
-
kondás
tag
Létezik, hogy a telenor kiszámláz 5 db képért 300 Ft-ot darabonként, ráadásul fogadásért??
SMS-ben kaptuk külföldről, és be kellett hozzá kapcsolni a mobilnetet, különben nem lehetett megnézni.
Most jött a márciusi számla márc10-28 között 5db alkalom 1500 Ft.
Rablás! -
wetomi
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kártyás számokon akár minden nap válthatnál tarifacsomagot, most az új MyStartra váltás viszont nem tudom, hogy lehet-e azonnal.
Ha esetleg valami MyTalk, vagy MyChat havidíjas csomag lett még megrendelve mellé, akkor lehet azért lett beállítva ciklusfordulóval, amit említesz, hogy teljes hónapban éljen a teljes havidíj. -
4Grider
félisten
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
A Telenornál szinte minden váltás a fordulónaphoz kötött. Utólag fizető ügyfelek esetében is. Ráadásul ha a fordulónap előtt kapcsolsz be valami fizetős opciót, az egész havidíjat levonják még akkor is, ha csak fél nap van a fordulónapig. Persze van egy-egy opció ahol nem így van, de a többségük így működik.
-
nagy@gmx.com
tag
Melyik félkegyelmű találta ki a telenyomornál azt, hogy a kártyás előfizetésnél ha tarifacsomagot akarok váltani, az nem rögtön lép életbe, mint a másik kettő szolgáltatónál, hanem jóval később.
Mert hétfőn váltottam a mystart-ra, és azt mondta az ügyintéző, hogy április 7-én lép életbe az új csomag, mert akkor van valami zárás. -
wetomi
aktív tag
Elérhetőségként, válasz címnek e-mailt, vagy postai levelezési címet adtatok meg? Lehet, hogy a válasz levél keveredett el, mert normál levélként megy a válasz.
Ha engedélyezték a hűség átmozgatását, akkor is kellett volna kapnotok választ, abban pedig a nyilatkozatot, amit vissza kell küldeni.
Ha űrlapról küldtétek és esetleg van valamilyen azonosító számod az űrlaphoz, akkor arra hivatkozva, ha nincsen azonosító, akkor csak anélkül, nyugodtan kérdezz rá, mi a helyzet. Bármi előzmény van, nyugodtan csatold be akár az e-mailbe, akár az új űrlapra. -
4Grider
félisten
A cégek nem fogyasztók, tehát nem tartoznak a fogyasztóvédelem illetékességébe. Maximum az NMHH-hoz fordulhattok, de cégként fizetős az ügyindítás.
Mivel egyedi (ÁSZF által nem létező) folyamatról van szó, csak az írásos út a járható. Ezek után én a postai utat (tértivevényes levél) választanám. -
wetomi
aktív tag
Szia!
Milyen címre küldtétek az e-mailt? Ha kisvállalkozói csomag, akkor írj a kvv@telenor.hu címre. 30 napon belül mindenképpen választ kell kapnod. Ha elsőre nem írtátok bele az ügyfélbiztonsági kódot az azonosításhoz, akkor azt válaszban be szokták kérni. Érdemes a spam mappát is megnézni a levelező rendszerben.
Ha így sem, akkor írjatok nekik még egyszer. Ha nem e-mailben, akkor elektronikus űrlapon [link]
Más: nincsen hűség áthelyezés szolgáltatás, egyedi engedélyhez kötött. Ha elsőre benne volt a szükséges infó a levélben, akkor lehet, hogy az engedélyezés miatt csúszik a válasz. 30 napos válaszadási kötelezettség pedig a panaszkezelésre vonatkozik, de minden levelezésnél tartani szokták...
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Ügyintézéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Feleségem előfizetését szeretném elhozni a Telenoros mini céges flottájukból. Sajnos nemrég az előfizetésére vettek a családon belül új készüléket, amit az ő előfizetésére írtak, így most hűség köti a szolgáltatóhoz. Ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy megoldható ennek a hűségnek az átruházása egy másik számra a flottájukon belül, de ezt ők nem tudják megcsinálni, emailben kell kérvényezni.
Január végén ment el az email, amire 30 napon belül reagálniuk kellett volna. Nem történt semmi, azóta ment egy újabb, de mai napig csend. Ügyfélszolgálat továbbra is tehetetlen, telefonon sem tudnak semmit se intézni.
Nekem eleve fura, hogy egy ilyen műveletet nem hajtanak végre ügyfélszolgálaton, amikor minden irat rendelkezésre áll. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én a fogyasztóvédelemre szavazok, de az sem gyorsítja meg a folyamatot. -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
tabletről kicsit könnyebb megnyitni -
-
törölt tag
De légyszi használjuk a linkesítőt

-
kinder93
aktív tag
Hmm... az új kártyás csomagok!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Megtudná valaki mondani dual SIM-es telefonba van két Telenor kártyám az egyik Telenor HU G ír ki, a másik
pedig Telenor HU H ír ki, miért nem egyformát, beszélgetésre, és netre is használom mindkettőt , jelen állás szerint mobil adat kapcsolat kikapcsolva . Melyik jelent jobbat ,gyorsabbat esetleg NET használatakor, vagy egyébként is ?Köszönöm
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem pontos értéket ír.
-
Viktor77
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem jó, nálam 0-t mutat mindenhol.
-
aprokaroka87
nagyúr
másnál jó a mytelenor app?
reggel óta 2.99gb-om van
pedig használom a netet -
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi

-
cigam
titán
válasz
darvinya
üzenetére
Tudom a több az jobb, de arra, hogy néha megnézzek 1-2 dolgot a WEB-en, vagy az e-mail-eket, elég, és az üzemidő 90%-ban. Zene stream lenne hallgatva rajt, és egy bt4.0-át igénylő kameraállvány (timelapse, panoráma)
Azért gondolkodtam el a cserén, mert egy 10k-ból megúszom, és újabb Android lenne 4.4->5.1. Plusz a mostani telón nincs bt4.0 így nem tudom vezérelni az állványt.
Persze tudom hogy nagyon mellé is nyúlhatok az alsó kategóriában(főleg a legolcsóbbat választva), ezért érdeklődtem, hogy hátha valakinek már van. Állítólag a familyfrost árulta, ill. hétfőtől az Aldiban lesz kapható.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Nálunk is szokott ennyit változni a térerő kiejlzés és néha belassulni a forgalom, fix 4G-re van állítva a router. Gyanítom, hogy inkább valamilyen hálózati forgalom szabályozási dolog kavarhat be, igaz mi nagyjából cella határon vagyunk, ritkábban lakott környéken, ahol 28-32 Mbit/s körüli tempót tudunk kisajtolni a rendszerből.
(Huawei e5186s) -
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
le tudok mondani úgy előfizetést a Telenornál, hogy van lejárt tartozásom, viszont hűség már nincs?
-
aprokaroka87
nagyúr
a megujuló 3gb csomagban
3000mb van vagy 3072?
mert kb 30 perce újultam meg,és 3000mb-ot kaptam a mytelenor app szerint -
adorjant
őstag
Hali!
Hipernet Home-al kapcsolatban kérdeznék,akik ilyet használnak,szoktak olyat tapasztalni,hogy látszólag van internet-kapcsolat,de közben meg nincs
Aztán néhány perc múlva jó.
A másik, hogy torrent letöltés közben nem lehet böngészni,erre van valami megoldás?
Ez a két dolog,ami nagyon zavar,amúgy nagyon szeretném,az egyetlen értelmes sebességű alternatíva a lakhelyemen...
Huawei routerrel használom,nem usb modemmel. -
attiati
veterán
van valakinek saját összehasonlítási alapja, hogy:
telenor vs. telekom mobilinternet minősége milyen?
(sebesség, vidéki és bp-i lefedettség, szolgáltatás kimaradás....)
(valós használat és saját tapasztalat alapján) -
-
cigam
titán
A Telenor N910-el találkozott valaki? Pontos spec? Tapasztalatok?
-
atosan
veterán
Rendeltem ingyen sim kártyát a neten, ma meghozták. Papiron az áll hogy semmit nem kell tennem, általában 24 órán nelül aktiválódik. Tabletben van, mondjuk holnap indítsam újra? Vagy kapok sms-t ha aktiválódik a kártya?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki nem tud mostanában ingyenes napokról? Már régen volt az előző

-
tomi5244
őstag
Köszi, sikerült közben.
Térerőre figyeltem, mert azt mondták, hogy az megy el először, de ugyan úgy jelezte. Gondoltam csörrentek egyet, de akkor már nem volt kapcsolható. Érdekes. Mindegy, lényeg, hogy átment. -
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Ma 20-tól éjfélig van időablakom a számom hordozását illetően a Telekomhoz. De mit ad Isten pont ma d.u. jött meg a havi számla is, amit pont nem tudtam még feladni, a határidő 20. amúgy. Minden adatnak stimmelnie kéne mert voltunk egyeztetésen. Már kér órája bámulom a telefon de nem akar elmenni a térerő.
Ennyire be tartják az éjfélt. Volt már számhordozás a családban de akkor 8 után pár perccel sikerült is.Létezik, hogy a pont ma kiküldött számla miatt nem enged el a telenor? Amúgy este befizettem neten, de lehet az sem volt elég.

-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kicsit sántít, de pl. a tavalyi erőszakos díjcsomag váltatás, akkor is ha nem akarod, mert milyen jól jársz. A maradék djuice csomagosok pl. nem biztos hogy ezt gondolták

-
bostone
addikt
A hűségkupon akció, hogy működik a valóságban?
A felhasználó kap egy sms-t, ami tartalmazza a kedvezményt, majd valamely rokonát ismerősét beinvitálja a telenor szárnyai alá és mindketten kedvezményben részesülnek? -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem az bosszant, hogy most teszetős hűség program van és ebből ilyen formán ki vagyok zárva.
Feltöltésből nekem eddig max. 20MB van 1x-i feltöltésre, és nem 500MB.
Ezt ezért kérdem.
Egyedire meg nem fognak rávenni, mivel perc/SMS-t ad nekem, ami számomra semmitmondó, mert nem telefonálok és nem SMS-ezek 2016-ban(lassan 7 éve) GSM-en.
Mert van sokkal jobb alternatíva.Tehát összefoglalva, hogy nem szapulni szeretnék, csak ez az eljárás ami…
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Milyen 6x500MB????
Egyedi ajánlat egy semmitmondó kategória, mert nagyrészt perc/SMS „kedvezményt” ad, ráadásul csak 1x, utána csak rosszabb és drágább lesz. -
válasz
Outlander
üzenetére
Outlander:
Mikor volt ilyen?darvinya:
Királyság, feltöltések után járó 6x500 MB net (bocs, ez csak kampány, nem mindenkinek elérhető), MyMenu kedvezmény, most több nem jut eszembe. Értem én, hogy minden, amit a Telenor kihoz, sz@r, de azért vegyük már észre, ha valami JÓ is történik!? -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Praktikum-os régi hűségesnek miért nincs ilyen?
Bónusz programban is csak felárral vehetek bármit, ami röhej, mert drágább mintha újelőfizetőként venném.Akkor mi az annyi?
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez fordítva még viccesebb...
"Bírom, mikor a telenor úgy ad elő burkolt áremelést, mintha az kedvezmény lenne."

-
-
darvinya
titán
Ezt a sz…r új hűség rendszert. [link]
Már csak.MyTariff-osok kapnak valamit, a többiek le van ejtve. -
4Grider
félisten
válasz
donmackó
üzenetére
Majd számhordozás előtt azért ne felejtsd el megnézni a másik két szolgáltató hasonló díjait (Vodafone 2x4000 Ft, Telekom 7200 Ft). Ebből is látszik, hogy véletlenül sincs egyeztetés a szolgáltatók között.
Egyébként a visszakapcsolás díja sohasem függött az aktuális díjcsomag havidíjától, és - ha jól rémlik - talán pont tavaly emelték ilyen szép magasra. Viszont ez az évi egyszeri jóváírás nekem új, az ÁSZF ilyet biztosan nem tartalmaz (bár az ÁSZF-től kedvezőbben eltérhetnek a szolgáltatók). -
donmackó
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok,így azért már egy kicsit másképp hangzik. Szerdán úgy is járok Telenor üzlet felé, és megérdeklődöm ezt a jóváírásos témát. Na meg ha arra járok, be is fizetem (ha már tegnap jött a csekk).
-
jeni
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Ha Telenornál előfizetnék korlátlan böngészés opcióra és Adatmegosztás sim kártyára, akkor a második SIM-re is érvényes a korlátlan opció?
Köszi!
-
törölt tag
Tudom, hogy esett róla szó, de a közlemény még nem volt:
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A fő kérdés, hogy ingyen cserélik, vagy hibásként megy csak.
-
tomp
félisten
Ahogy olvasom a MyTV-s HBO Go-hoz nem kell tv-s HBO előfizetés. Ezen felül már nem kötelező Telenorosnak lenni MyTV használathoz. Bankkártyával is lehet fizetni.
Feltört a MyTV mint a talajvíz.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó lassan mehet az átállás már egy ideje van nano sim. Én is külön kártyán kaptam.
-
-
zseko
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Van közületek olyan, aki telenornál vásárolt iPhone SE-t? Ha valaki már készhez kapta, le tudná tesztelni más szolgáltató kártyával is? Bár nem sok esély van rá, de hátha nem függőek.
Köszi!
-
darvinya
titán
Viktor0610
Idén szept.-ben lesz 2 éves a kártyám.
Viszont mostanában új telohoz nanoSIM való.
Kaphatok ilyen fajta új kártyát amiből kitörhető microSIM/nanoSIM? -
Outlander
addikt
Hogy lehetne megtudni, hogy a céges flottás előfizetés, milyen havidíjú és miket foglal magába?

Ami biztos, mytelenor annyit ír, hogy üzleti előfizetés és 1 gb net van még benne, de ezen kívül nem látok mást, nem hiszem hogy az All in xxl lenne...vagy mégis?

-
törölt tag
válasz
hunited88
üzenetére
Hát igazából csak a tulajdonos cserélheti vagy felhatalmazással cserélik. Viszont ha a tulajdonos bemegy és lerendezi megmondja, hogy majd jönnek simet cserélni adnak neki egy jelszót azt ő elmondja neked. Te bemész megmondod a jelszót és cserélik.
Én ezzel a jelszavas módszerrel cseréltettem.
-
hunited88
tag
Sziasztok.
Micro simet cserélnék nanora. Viszont annyi a gubanc hogy az előfizetés nem az én nevemen van.
Kell ehhez a tulaj (szülő) vagy beadom és hozhatom? -
tomp
félisten
Hoppá teljesen új MyTv app! HBO Go is van!

-
goop
őstag
Amúgy az ilyen megrendeled, és kiszámlázzák a hónapot mindegyiknél van, legalábbis net tekintetében, voda pl. megrendeled a netet, levonják a pénzt, másnap lemondod, kikapcsolják azonnal és neted se lesz

Telekom: ott már korrektebb, megrendeled, levonja az 1 hónapot, lemondod másnap, akkor is lesz neted amíg ki van fizetve, és még írja is, hogy nem újul meg. Telenort nem tudom, ott előfizetésesben vagyok, a többi amit írtam feltöltős. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tabletről kicsit könnyebb megnyitni