Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Szerintem korrekt válasz, mivel prepaid csomagok esetén a készüléktámogatás mértéke jellemzően alacsonyabb, mint a függetlenítés ára. Így semmi értelme nincs korlátozni a megvásárlásukat, max. azt célszerű korlátozni, hogy egy előfizető mennyit vehet belőlük évente.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezek . Telenor hipernet home L előfizetésem van amihez kaptam egy Huawei E5186-s-22a routert ami hálókábellel van összekötve a géppel és a tv wifin keresztül csatlakozik rá! A kérdésem az lenne hogy ha ilyenkor serviio-val ( médiaserver a pc-n ) a tévén lejátszok egy filmet a gépről akkor ilyenkor fogy az adatkeretem vagy csak a wifi jelet használja? Nem szeretném ha emiatt elfogyna a nappali netem . Ha nem jó helyen kérdeztem akkor bocs és légy szíves irányítsatok a megfelelő topikba . Köszönöm előre is a segítséget !

-
nagy@gmx.com
tag
Arra a kérdésre nem tud konkrét választ adni a telefonos ügyfélszolgálat, hogy meglévő tartozás esetén, tudok-e vásárolni feltöltőkártyás csomagot, készülékkel együtt.
(A másik két mobilszolgáltatónál lehet.)
Ez azért elég durva.
És a válasz az ügyfélszolgálatos hölgytől:
"Szerintem tud, mert nem ír alá hűséget feltöltőkártyás csomag vásárlása esetén, azt bármikor kidobhatja.
Valamint csak egy összegben tudja megvásárolni a készüléket." -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Smarttarifa előfizetőbe vagyok, kaptam sms-t, hogy ez a csomag megfog szűnni, ezért át szeretnék váltani a Mychat feltöltőkártyás csomagba. Nem tudom, hogy érdemes-e ebbe az új csomagba váltani, van valakinek tapasztalata róla? És, hogy ha 30 nap után nem töltöm fel a pénzt akkor nincs semmilyen net és hívás? -
törölt tag
Amíg a kinézet az elsődleges szempont a személyes ügyfélszolgálaton dolgozók felvételekor, nem pedig a motiváció, a tudás és az érdeklődés, valamint amíg nettó 80-100 ezer forintot keresnek, addig ne csodálkozzon senki, hogy ilyen "színvonalas" kiszolgálásban részesül. (és a cég se csodálkozzon, hogy ennyi pénzért nem kap normális embert)
Nem mellesleg nem Telenor specifikus sajnos, a szolgáltatók 95%-a így akar ügyfélszolgálatost játszani, aztán meg csodálkoznak, hogy őrjöngenek az ügyfelek, mert mindenhonnan a sablondumát kapják vissza... -
wetomi
aktív tag
válasz
üzenetére
Egy gyanúsan pontos(nak tűnő) válaszhoz nem kell feltétlenül a Telenornál dolgozni. És most nem is az a lényeg hogy hol dolgozok, hanem, hogy lehetőség szerint segítsük egymást itt a fórumon (is), még ha sokan nem is érzik így.
Amúgy hogy is mondják, hallgatás beleegyezés?(#39883) Sayuar: Így értem, így lehet, csak szerződéskötéskor szólj, hogy hordozni szeretnél.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Ha jól értem a kérdésedet, akkor már meglévő előfizetésre (mindegy, hogy 1 napos, vagy 2 éves) nem tudsz ráhordozni.
A számhordozáshoz mindenképpen kell egy új, ideiglenes szám, amit majd lecserélnek a hordozandó GSM számra. Ha ezt a 2 hetes számot nem számhordozási megállapodással kötötted meg, akkor sajnos nem tudsz ráhordozni.
-
Sayuar
senior tag
DPI-s kérdés:
- tudok-e a szerződéskötés után 2 héttel számot "ráhordozni" egy márkaképviseleten a korábban megkötött előfizetésre
- ha igen, van-e valamilyen költsége -
08danikA
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Nagyon sokat segítettél! Az APN net re volt írva..

-
-
08danikA
csendes tag
Sziasztok! Online rendeltem egy MyStart kezdő csomagos sim kártyát. Amikor megjött beraktam a telefonba (OnePlus 2) és aktiváltam. Töltöttem rá 3000Ft-ot és megrendeltem hozzá a MyChat tarifacsomagot. Ez után levont 199Ft-ot és és kaptam egy sms-t hogy aktiválták a csomagot korlátlan a Facebook Twitter stb.. de csak 102MB netet kaptam mellé. Bekapcsoltam a mobil adatforgalmat de nem tudott csatlakozni az internet hálózathoz, de telefonálni tudok vele. A hálózati beállításoknál Telenor HU 4G van beállítva. Valakinek van valami ötlete vagy másnál is volt hasonló gond? Eddig egy Praktikum+Net-es kártya volt benne amin tökéletesen ment a net. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
KonZumo
tag
Mától "M"-es csomagban 0ft a P8 Lite

-
cigam
titán
válasz
darvinya
üzenetére
Nem lehet, hogy csak djuice-al volt ilyen? SMS visszahívó
-
-
KTU
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Múlt év vége fele volt, sajna valami ilyesmi összegre emlékszem.
Netet veszek a Telenortól, 500íft 1GB, nincs olcsóbb.
De az összes, többi nem eldobós szám elvitele folyamatban.
Még Telenor partner (Kecskemét Auchan).
Személyes adatokat egyeztettem, hogy a hordozás rendben legyen.
A kártyákon volt még egyenleg, ezért vártam pár hetet.
De okulva hogy az előző hordozásnál gond volt, és mozi előtt volt még időnk,
a Malom Centerben szintén kértem adat egyeztetést.
És találtak nem egyező adatot.

Lehet ua. a cég üzemelteti mindkét helyen, csak sajnos az Auchan kézenfekvőbb választás lenne ügyintézésre.
Ha ......
Bakker erről az oldalról "copiztam" a Telenor partner (Kecskemét Auchan) szöveget, és ott hibásan írták.

Kekcskemét
-
-
KTU
addikt
Telenor partner (Kekcskemét Auchan) nem ilyen szívélyesek, talán 7 - 8 ezer Ft-ot is elkértek volna, mivel fekete kártya volt "és hogy ez még nem régi", "és ha kicseréli ingyen és nem találják jogosnak, majd neki kell kell kifizetni"......
Akkor is olcsóbban cserélem a kártyát ha elmegyek a Bluemobile-hoz és esetleg vissza.
Telenor partner (Kekcskemét Auchan) : nem ajánlom senkinek.

És tényleg gond volt a kártyával, a telefonos ügyfélszolgálat javasolta hogy cseréltessem a kártyát,
lejátszottam neki a hangfelvételt
Erre az volt a baja hogy Ő nem látja hogy erről a kártyáról hívtam volna az ügyfélszolgálatot.
Nem volt rajta térerő, csak másikról tudtam hívni.
Persze nem cserélték.
Go --> BluemobileMennyit kérhetnek a kártyacseréért ha úgy gondolják hogy csak nekem nem tetszik a színe?
(#39866) darvinya:
Csak ha nincs elég egyenleg a híváshoz.
Felhívod a számot, elmondja a szöveget,
megnyomod a # gombot és a hívott félnek küld SMS-t hogy visszahívást kérsz. -
darvinya
titán
Hogy működik a visszahívás kérése?
Mert múltkor felajánlotta, de most nem. -
factory01
tag
Az ügyfélszolgálatot felhívtam, megkérdeztem a kártyacserét, azt mondták pénzbe kerül az árát a boltban megmondják. Munka után bemenetem egy telenor üzletbe, mondtam hogy sokszor elmegy a térerő és ki szeretném cseréltetni a simet. Mondták, hogy persze van rá lehetőség, én meg mondtam hogy akkor nano simeset kérnék mert szeretnék hamarosan telefont cserélni. Ingyen kicserélték. Szóval arra kell hivatkozni, hogy gyakran elmegy a térerő és ingyen cserélik 😊
-
Gyusszóka bá
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ma délután ki tudtam próbálni egy USB stick-kel. Wifin is hozta a kábeles csatlakozás értékeit, valóban igaz volt, hogy a laptop wifije volt a szűk keresztmetszet (erre magamtól nem is gondoltam volna). Szóval jó a Telenoros Hipernet wifin is.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat Neked és Mindenkinek! -
factory01
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendben, Köszönöm.
-
-
factory01
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt olvastam a micro vastagabb mint a nano. Mindegy megkérdezem a telenorba ha nem akkor vágatom
-
mokalade
tag
válasz
factory01
üzenetére
3-4 éves mini sim csere 4G képes micro simre, zökkenőmentes volt és ingyenes. A régi simet el sem kérték.
Ha sokszor elmegy a térerő, akkor tuti cserélik. Nem is kell ott lennie a régi simnek, el sem kérik. Tehát, ha kérdezik milyen volt, hát tisztán emlékszel, hogy nano. :-) B verzió: kaptál egy új Telenoros feltöltős telefont és nano sim kell bele. Mindig rendesek, nem szoktak ilyennel szórakozni. Azért hátha a topikgazda is reagál. Időközben reagált.
-
-
factory01
tag
Köszönöm a válaszokat, egy 12 éves kártyát cseréltettem ki, ezek szerint akkor Micro simet kaptam? Az s6 edgebe meg nano kell. Azt mondták mivel ez egy sima sim csere ezért pénzbe kerül. Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat? Mondjuk ha azt mondom, hogy problémák vannak a kártyával mert sokszor elmegy róla a térerő, akkor vajon kicserélik? Vagy akkor ugyan olyat adnak ami most van?
-
mokalade
tag
válasz
factory01
üzenetére
Azért arra vigyázz, hogy milyet simet kérsz, amit írsz, az sántít.
Az S6-ba Nano kell. Amit valamikor cseréltettél az a Mini (normál) méretű volt és Micro-ra. Szerintem most Micro simed van. Ettől függetlenül cseréltetni kell, csak figyelj milyet kérsz.Nem egyedi az eset ne félj, van pár féle belőle, de, a kolléga szerint, hamarosan várható a minden egyeben sim is, így csak egyet kell majd kérni és kész. Ma ez még sajnos nem igaz.
-
-
factory01
tag
Sziasztok, vettem egy s6-ot amibe Micro sim kell nekem viszont mini simem van. Azt olvastam hogy csak a 2 évnél régebbi kártyákat cserélik ingyen. Ez igaz? A számom az már nagyon régi de valamikor cseréltettem a kártyát mini simre; de már nem tudom pontosan mikor. Ezt hol tudom ellenőriztetni hogy mikor volt cserélve a sim? Illetve ha 2 évnél régebben akkor is ingyen cserélik a minit microra?
-
taip
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, nem azért vannak az automatizált számítógépes rendszerek, hogy segítsék a felhasználót, hanem telefonálgasson meg menjen be az üzletbe megkérdezni, hogy "Csókolom, hogy' áll az egyenlegem?"

Meddig tartana a rendszerben egyébként meglévő információt a felhasználó tudomására hozni, amikor aktuálissá válik? Csak döntés és hozzáállás kérdése... -
-
KTU
addikt
"nullas egyenleggel meg fatertmutert visszahivos megcsongetni sem lehet, az meg mar azert lehet, hogy nem tul igazi -tudom, tudom, sms-sel valoszinu meg mindig tud minuszba menni, tehat ha szuper SOS szitu van, akkor talan eleri, akit akar)"
Igen erre van a # gomb.
0 (nulla) forintos egyenleg, felhívod a számot, elmondja a szöveget,
megnyomod a # gombot és a hívott félnek küld SMS-t hogy hívd vissza.Ér annyit mint a megcsörgetés.

-
tomp
félisten
Nálatok bejön a kephost oldala?
Nálam folyamatosan dns hibát ír ki a telefon. -
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jaa, vagy ugy. Vegulis ha a juzer nem kap sms-t rola, hogy a csomagban foglalt x perce lebeszelesre kerult, es innentol kezdve listaaron rizsazik, akkor fel pontot er a dolog (de csak azert felet, mert tok lenyegtelen, hogy mennyiert, ha nekem 5 nappal a fordulo elott, de mar 0 perc lebeszelhetoseggel telefonalnom KELL, akkor telefonalnom kell. Tokmindegy, hogy 0 vagy 40 forintert. Ertem en, hogy a gyerkocnek jo lesz, de nullas egyenleggel meg fatertmutert visszahivos megcsongetni sem lehet, az meg mar azert lehet, hogy nem tul igazi -tudom, tudom, sms-sel valoszinu meg mindig tud minuszba menni, tehat ha szuper SOS szitu van, akkor talan eleri, akit akar).
-
taip
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk igazán küldhetne a rendszer egy SMS-t, hogy elfogyott a keret, innentől fizetős... Nem hiszem, hogy megoldhatatlan kérés lenne, csak akarni kell.
-
-
mokalade
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Normál esetben, totál igazad van, de, egy ifjabb/idősebb honpolgár nem foglalkozik vele, hogy a csomagban foglalt perc/SMS már elfogyott, addig nyomja (már 40ft egységáron) amíg van egyenleg...
-
-
mokalade
tag
Ha ebben a MyTalkban 100perc 'vagy SMS' lenne az 50MB lassítós net mellé, ill. létezne 2000ft-os feltöltés, nagyon lehetne vele aratni, gyerekeknek vinnék mint a cukrot.
(Igen, tudom, ha nagyanyámnak kereke lett volna...)
-
mokalade
tag
válasz
Predator2
üzenetére
Ha megrendelek egy ilyen sim kártyát, 40Ft/perc és 40Ft/sms lesz a MyStart alapcsomag.
- igazViszont ha már töltök rá 1990 Ft / hó akkor átalakul MyTalk /MyChat csomaggá
- önmagától nem alakul át, csak - ahogy előttem írták -ezt külön megrendeledés addig használom a hozzá kapott bónuszokat még, el nem fogy?!
- igen, de legfeljebb 30 napigViszont ha elfogyott, akkor csak akkor lesz újra netem, ha ismét feltöltöm ~2000Ft-al?
- ha ciklus közben fogyott el a neted, akkor a 30. nap végéig lesz, de lassított 32/32 kbit/sec.
- sajnos nem lesz neted, ha letelt a 30 nap
-ha újra feltöltöd, a rendszer egyből levonja a 2000ft-ot, akkor újra megkapod a 100percet és az 50MB netet (MyTalk), DE nem innen számítva 30 napig lesz érvényes, hanem az eredeti első feltöltés és megrendelés fordulónapjáig (ciklus). Pl. Ha kb. hónap 1-én vonja (esedékesség) a rendszer a 2000-et (mert korábban akkor rendelted meg), de egyik hónapban nem lesz rajta akkor pénz, csak 15-én, akkor csak a hátralévő 15 napod lesz rá, hogy elhasználd a 100perc/50MB-ot, ha marad, nem viheted át a következő ciklusba. Plusz ugye a hónap 15-ig nem volt neted sem. Érdemes tehát az esedékesség környékén figyelni, hogy fel legyen töltve az egyenleg.(Remélem sok hülyeséget nem írtam.)
-
mokalade
tag
Praktikum +Net adatkeret (nem a 3baráti 20-as utáni Extra net) felhasználhatósági ideje nem volt korlátozva. A mostani feltételek között eddig nem találtam, hogy konkrétan ez fog-e változni. Ugye nem lesz most már ez is csak 30 napig érvényes? Van erről infótok?
(Pl. 3000ft-os feltöltés után az első hónapban felhasználtam a 150MB Extra netet, a másodikban a 40MB +Net adatkeretet. Két hónapig volt netem, volt öröm bódottsá.)
-
-
KTU
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Megrendeled a sim kártyát, van rajta 1Ft és a MyStart alapcsomagban van.
Ha azonnal feltöltesz rá 1500; 3000 Ft-ot; akármennyit, 1 év az elérhetőséged a sim kártyán (1500 Ft-nál nem változik, mivel kevesebbet ad mint a kártya elérhetősége, tehát marad 6 hó)."ha már töltök rá 1990 Ft / hó akkor átalakul MyTalk /MyChat csomaggá,"
Miért változna a tarifacsomagod a feltöltéstől?
Ha nem kérsz változtatást marad a MyStart alapcsomag, azokkal a feltételekkel ami le van írva."Gondolok itt a 100 perc +50MB MyTalk esetében. Viszont ha elfogyott, akkor csak akkor lesz újra netem, ha ismét feltöltöm ~2000Ft-al?"
A fent leírtakból következik, hogy téves a feltételezésed.
Percdíj 40 Ft / perc,
SMS díj 40 Ft / db,
nincs mobilnet a tarifacsomagban. -
Predator2
addikt
Helló
Mint ahogy látszik elég sötét vagyok a témában, nézzétek el nekem kérlek.
Ha megrendelek egy ilyen sim kártyát, 40Ft/perc és 40Ft/sms lesz a MyStart alapcsomag.
De nem megyek semmire vele mert 1Ft van csak a kártyán.Viszont ha már töltök rá 1990 Ft / hó akkor átalakul MyTalk /MyChat csomaggá, és addig használom a hozzá kapott bónuszokat még, el nem fogy?!
Gondolok itt a 100 perc +50MB MyTalk esetében. Viszont ha elfogyott, akkor csak akkor lesz újra netem, ha ismét feltöltöm ~2000Ft-al?Javítsatok ki ha tévedek.
THX
-
válasz
Gyusszóka bá
üzenetére
"Új usb wifi stickkel gyorsabb lenne?"
Minden bizonnyal.
-
Viktor77
titán
válasz
Gyusszóka bá
üzenetére
Furcsa, de sokszor nekem is több a feltöltés mint a letöltés. Mind kábelen, mind WiFi-n.
Amúgy milyen laptopról van szó?
-
Viktor77
titán
válasz
Gyusszóka bá
üzenetére
Most kapcsolok, hogy a telefonom WiFi-vel van rajta, azzal olyan 5-6megabyte között töltök le.
-
Gyusszóka bá
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ. Lemértem két telefonnal a wifit szintén hasonlót mért.
Viktor77
Ha így van próbáljam jelezni a Telenornak, hátha kicserélik? Van 1 asztali gép meg 1 laptop így szeretném wifin használni. -
Viktor77
titán
válasz
Gyusszóka bá
üzenetére
Nem ilyen. Nekem ugyan kábellel van csatlakoztatva, de WiFi-n ugyanennyit mérek. (Szintén Hipernet Home, ugyanilyen router.)
-
válasz
Gyusszóka bá
üzenetére
Szerintem itt a laptop wifije a szűk keresztmetszet.
-
Gyusszóka bá
csendes tag
Kedves Fórumozók! Tanácsot kérnék. Hipernetet szeretnék használni, Huawei e5577s routert kaptam hozzá. Ha kábellel csatlakoztatom 45-48 Mbit a letöltés, felfelé 16-20 Mbit, több helyen is mértem a lakásban. Ha wifi-re váltok lefelé csak 6-7 Mbit felfelé pedig 11-12 Mbit, pedig csak arasznyira volt a laptoptól. Kis faluban lakunk itt 100 méteres körben más wifi jel nincs. Jó ez így? Másnak is ilyen? Ennyire gyenge lenne a router wifi-je vagy esetleg hibásan üzemel? Köszönöm előre is a választ.
-
ottoyes
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Kilóg a lóláb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
milestone
tag
válasz
milestone
üzenetére
Jelentem: sikerült, díjmentesen

Egy lépésben, direktben céges postról privát prepaidre (kivéve az ex nevére történő átíratás, mert ahhoz neki is személyesen jelen kellett volna lenni; majd máskor).
Nagyon rendes, segítőkész volt az illetékes.
Mindössze egy dolgot felejtett el (vagy én): ügyfélkódot beállítani, így a PannOnline (vagy mi a neve most) felületén nem tudom módosítani a szolgáltatásokat (pl. lemondani a Mobil Online Start-ot!).Így lett 21 év után a számlás előfizetésem kártyás... Fura érzés.
Ja, és: köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált.
-
szemy94
senior tag
Apának van ilyen, MT6580M, 512MB RAM, 4GB tárhely, 5.1 Android, kamera
5+2MPtucatkínai.
Na már most, neki előtte LG P500 volt, nem ment rajta már pár dolog, ami neki kell, arra jó.
Pl.: valamelyik időjárás app, meg a Horizon Go nem megy csak 4+-os Androidon.
(Van mondjuk P500-ra Kitkat is, de a jó öreg mézeskaláccsal fut normálisan [CM7.2])
Használja még telefonként, zseblámpaként, másra nem tudom, de megy, szépen teszi a dolgát játékon kívül mindenre jó, egy Mérges Madarak, meg egy Metró Szörf elmegy rajta, gondolom RR3 vagy Asphalt 8 már esélytelen lenne.
Szerk.: Jah a kijelző meg szemből jó, máshonnan nem. -
törölt tag
Egész jó kis szolgáltató lett a Telenorból mostanra. Beszélgetésre pont olyan drága, mint a másik kettő, de net esetén jó árértékű csomagjaik vannak feltöltősben is, nem is beszélve a félpublikus minden szempontból korlátlan netről, ami csak itt van. A hálózatukat egész jól kikupálták 2gben és 4gben ugyanazt tudja, mint a Telekom, 3gben valamivel nagyobb lefedettségű, de rosszabb minőségű annál. Tök jó még, hogy a MyTv és a Speedtest adatforgalma nem számít bele az adatkeretbe, az is valahol az ő érdemük, hogy sajnálták a pénzt normális hálózatmenedzselő rendszerre emiatt sokszor az adatkeret elérésekor nem korlátoz/tilt a rendszer. A számlázásnál korrekt, hogy bevezetik a törthavi számlázást, az ügyfélszolgálat meg változó minőségű épp mint a másik kettőnél, de a Vodáénál mindenképp jobb.
-
Dave1984
őstag
Jó lenne ha egyre több igenis tudatos fogyasztó lenne, azért lehet ilyen árakon ilyen havidijakert elofizetni mert az emberek többsége azt se tudja milyen csomagban van, csak fizet. Fiatalokkal 20-50kozotti leginkább férfiakkal dolgozom együtt a 20bol kb 2en tudják a pontos tarifa jukat.

-
válasz
eladogeppc
üzenetére

-
eladogeppc
veterán
Léptem. Igazatok van !
-
KamuMazsola
őstag
Azért nekem beszédes, xs csomaghoz xxl teló, meg bementem tele pénzzel. Na mindegy, bocs az offért, de ez kijött az ujjaimból!
-
KonZumo
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nos igen, alacsony csomagban nem tul magas a kedvezmeny de cserebe a kotber se lesz magas, viszont megkapod kamatmentes reszeltre. Remelejuk idokozben kitalalnak valamit a husegidon beluli csere melle

-
4Grider
félisten
válasz
KonZumo
üzenetére
Erről jut eszembe:
Múlt héten technikai kártyacserét intéztem. Volt előttem egy hölgy, aki azon csapott patáliát, hogy őt stresszelik az ÁSZF változásokról küldött sms-ek, és hogy ő ezt szeretné letiltani. Szerencsétlen ügyfélszolgálatos csak azt a tényt tudta 30 különböző módon átfogalmazva ismételni, hogy erre jogszabályi kötelezettsége van a szolgáltatónak, tehát nem kapcsolhatja ki ezeket.
Ügyfélpanasz lett belőle... -
KonZumo
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Persze h a telefonon azt fogjak mondani h le kellett volna venni mert mindig igazat adnak
mellesleg meg "teljesen uj elofizetes" akkor feltelezem szamot is kaptal
de folyton bajod van, ennek nem lesz igy vege
szerintem ha gondolod nyugodj meg, menj be ahol vetted mond el higgadtan h mit szeretnel es hidd el megvsinaljak, de nema gyereknek..
csak ami fontos ne a hibat keresd es ne kotekedj mert akkor senki nem akar segiteni -
eladogeppc
veterán
válasz
dptrsk
üzenetére
Mit is vártam ettől a Topictól.
Persze mindennap evvel foglalkozom. Főleg hogy a párom fizeti a számlákat.
Erről ennyit. Látom képben vagy nagyon. Nekem nem lételemem hogy tudjam milyen szolgáltatásokat fizetek és miket nem. Rájöttem, hogy ide teljesen feleslegesen írok. Le is léptem.
Persze hogy nem zavart a 2500Ft. Mert nem volt sok havonta az XS csomaggal, se mivel új készülék lett véve magasabb költséggel ezért egyből szemet szurt , hogy nem 13000 hanem több. -
Daffni2
addikt
Ezt bizony rosszul tudod!
"151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben is így szerepel:
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)