- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Sayuar
senior tag
én pontot tettem a "kártyás ciklus" nevű dologra: számhordozás (jövő héten lesz, remélem nem lesz elutasítva). Telekom, bluemobile, vodafone: mindegyiknél 30 napig érvényes egy megrendelt csomag. Néha még felnézek ide, vagy a telenor FB oldalára (saját megerősítésem miatt), és mindig arra a megállapításra jutok (a sok-sok) panasz miatt, hogy jól döntöttem.
-
btz
addikt
A fenti képen a 3g tipus ne tévesszen meg senkit, 4G hálózatra megy a csatlakozás, térerő miatt néha visszavált 3G-re is, de aztán megint LTE.
Ezek a szolgáltatások vannak a MyTelenorban:
Itt az APN-es mizéria és az 500MB adatkeret is, ami valószínű, hogy lefogyott az ajándék 50+150MB előtt.És itt ez a 200 MB felhasználható adatkeret, amit egy kör fogyásával jelez(ne, ha tudnám használni)
De ma már le fog járni, pedig 2016-04-02-n lett megrendelve az adatkeret, úgy gondolom ez a 200 MB a feltöltési 50 MB bónusz, és a 150 MB bónusz, amit nem is tudom, hogy mire fel kaptam, nem az 500 MB adatkeret maradéka. De minek is a bónusz, ha nem lehet felhasználni?
-
asdf_
veterán
annak ellenére, hogy a felhasználhatósághoz Április 16 volt írva, ahogy most a 150 MB-hez is írva van.
Ez szerintem azert lehet, mert bazijo az a korgrafikon, csak omlesztett arukent mutatja a a netet. Nekem legutobb legalabbis ez volt a tapasztalatom, a kiralysagos meg a vasarolt roaming netet olyan siman mutatta es irta egyetlen adatmennyisegkent, mint a huzat. Aztan hogy ebbol mennyi volt a belfoldi, mennyi meg a roamingra fordithato azt meg gondolom szopjam ki az ujjambol...
-
btz
addikt
Már nem tudtam szerkeszteni, de úgy érzem elírtam: 28-kor halhatott le, de 29.-én vettem észre először hogy nem megy a net, ekkor még kaptam az ip-t is, aztán tegnap délután mondtam le az apnes dolgot, és azóta nem jött az ip sem, sem a kapcsolódás nem jött össze.
Az ügyintéző azt mondja, ha feltöltöm a kártyát megint, akkor csatlakozni fog, nem kell aggódnom emiatt az apn dolog miatt. -
wetomi
aktív tag
Ebben az esetben még egy probléma lehet, hogy ha éppen mostanság volt a ciklusfordulód és a rendszer nem tudta levonni a havidíjas net árát, akkor a havidíjas szolgáltatást felfüggeszti, így nincsen adatforgalom sem. Így, hogy írod a negatív egyenleget, ez jutott még eszembe.
De sajnos csak ismételni tudom magam, üzlet, vagy 1220, mert ennyi infóból nem tudunk többet mondani, csak találgatni, de azzal nem oldódik meg a bajod.
-
-
wetomi
aktív tag
Ha nincs IP címed, vagy egyebek, akkor még ha meg is oldható a szolgáltatások mókolásával, akkor sem érdemes neked ezzel szórakozni, mert véletlenül lemondasz egy olyat, amit aztán nem tudsz visszarakni.
Ha egyszeri kiegészítő adatjegyet rendeltél, akkor a 3 GB-os szolgáltatásnak a rendelést követő napon meg kell szűnnie, de az aktuális ciklusfordulóig a kiegészítő adatkeret elérhető marad.
A Plusz 100 MB megrendelésével valószínűleg visszakúszott az APN, de a kiegészítő adatkeretet nem lett volna szabad törölnie. Ezt ellenőrizni kellene.Így látatlanban nem tudok sajnos többet mondani, mi lehet a gond.
A legbiztosabb, ha bemész személyesen üzletbe, vagy hívod a 1220-at és intézik. Ha nem, akkor még mindig írhatsz nekik, hogy legalább a pénzedet viszont lásd, ha amúgy technikai hiba van.
-
-
wetomi
aktív tag
Konkrétan amit lemondtál online apn-t, az adja szolgáltatás oldalról is az apn-t, ha azt lemondtad, akkor hiába állítod be telefonon, mert úgymond nincs mihez csatlakoznia. Hívd a 1220-at, vagy menj be személyesen bármelyik üzletbe, ott aktiválják neked. A MyTelenoron keresztül szerintem nem tudod megrendelni ismételten.
-
törölt tag
Nekem ingyenesen aktiválták. Tudomásom szerint csak a fix IP fizetős. Az az igazság, hogy régen minden Telenoros kártyának publikus IP -je volt. Csak, fogytak az IP -k és az új csomagoknál bevezették a NAT -olást. Én erre is hivatkoztam az ÜFSZ -nél, hogy a váltásnál sehol sem volt leírva a NAT -olás, így joggal feltételeztem, hogy továbbra is publikus marad az IP -m. Egy darabig próbálkoztak azzal, hogy a NAT az új csomagok kötelező velejárója, de végül csak kapcsolt egy technikust. Onnantól számított 10 percen belül ismét volt publikus IP -m.
-
törölt tag
Felhívod a 1220 -at és kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig ez lehetséges és egy technikussal szeretnél beszélni. A technikusnak elmondod, hogy egy szervert futtatsz és ezért lenne szükséged az elérésre. A technikus kb. seperc alatt tudja aktiválni és a Mymenüben is megjelenik, mint aktív szolgáltatás. Gondolom, a leírásból sejthető, hogy tapasztalaton alapul.
Viktor talán tud segíteni a gördülékenységen. -
-
-
-
KamuMazsola
őstag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest