- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Ez a Katona téri üzlet a másik egri Telenor üzlete?
A kis csaj nagyon nem tudta, hogy hol kell keresni az infót. Lehet, hogy kezdő volt, ok, de hogy a 1220-on sem tudtak mit mondani az már rosszabb helyzet.Mondtam nekik, hogy átváltanám a hűség nélküli hipernet medium csomagomat, de azt sem engedték, mondjam fel, mondták. Hát felmondtam és most telekomos net&roll M csomagban vagyok.
Nem vagyok vele elégedett, mert megáll a forgalom napjában többször is. Bejelentettem hibára, jött az sms, hogy javítva, de továbbra is csak mérgelődök vele. Ha lenne lehetőségem vezetékes netre, akkor nem érdekelne, hogy megáll többször az adat, de mivel nincs, így ez az elsődleges netkapcsolatom.
A telenoros előfizetéssel nem volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged