- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Ez a Katona téri üzlet a másik egri Telenor üzlete?
A kis csaj nagyon nem tudta, hogy hol kell keresni az infót. Lehet, hogy kezdő volt, ok, de hogy a 1220-on sem tudtak mit mondani az már rosszabb helyzet.Mondtam nekik, hogy átváltanám a hűség nélküli hipernet medium csomagomat, de azt sem engedték, mondjam fel, mondták. Hát felmondtam és most telekomos net&roll M csomagban vagyok.
Nem vagyok vele elégedett, mert megáll a forgalom napjában többször is. Bejelentettem hibára, jött az sms, hogy javítva, de továbbra is csak mérgelődök vele. Ha lenne lehetőségem vezetékes netre, akkor nem érdekelne, hogy megáll többször az adat, de mivel nincs, így ez az elsődleges netkapcsolatom.
A telenoros előfizetéssel nem volt ilyen gondom.Minden ellenállás hasztalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest