Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
A smarttarifa extra 1 csomagot, a 2790 Fotintos havidáján túl terheli bármilyen kötelezően fizetendő díj? Mert pl nekem egy Telenoros ügyintéző, azt mondta, hogy erre még rájön az 1490 Forintos deezer díj, viszont én nem találtam semmilyen erre utaló jelet, sőt az lenne az extra család lényege, hogy bele van építve a deezer? De lehet én néztem el valamit? Valamint deezrt nem muszáj használni nem? Mert engem például totál hidegen hagy, főleg majd 2014-ben mikor az adatcsomagomat fogja szipkázni.
2690 nekem tökéletes lenne, mivel szinte csak netezek a telefonon, ugyanakkor mindig elérhetőnek kell lennem a munka miatt, többi szolgáltatónál nem nagyon találok ekkora adatcsomaggal felvértezett előfizetést ilyen áron.
Köszi szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest