-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bb.bocs
őstag
válasz
nyirzoz #12352 üzenetére
hát ez vicces
mert tényleg csak ennyi
nem lehetne telenoros menüt tenni inkább a modemre? mert nagyon idegesít ez a rózsaszin fos
am nagyon köszi
( véletlenül akkor nem tudod a vodafonnak is a beállításait?)
ha jól tudom erre a modemre lehet kis antennnát dugni? mi a haszna? erösebb a jel ?
-
jozsi252
veterán
válasz
nyirzoz #8064 üzenetére
Hülyeség.. Miota mobilnetem van és olyan helyen vagyok ahol jò a jel ott eddigis kiírta hogy H mint hsdpa, bár sztem ha a lte hàlòzat aktìv lesz akkoris csak H t fog kírni azzal a különbséggel hogy a sàvszél nem 3megabit lesz hanem 10-20 is akár. Csak hogy kitudd mindet használni olyan telo is kell.
-
GrandeP
addikt
válasz
nyirzoz #5566 üzenetére
Kezdetek kezdetén "regisztráltunk" azóta van, csak azóta mindig valakinek régi vagy nagyon használt telója volt... már mint nekem vagy az assszonynak...
De most azért elég jó minőségű 2 viszonylag új telónk van és ugyanúgy caci...
Aztán mondom most rá leltem erre a topikra és megkérdem...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nyirzoz #5438 üzenetére
Köszi! Annyira nem ragaszkodom hozzá. Anno mikor bejött a rendszám váltás is eleinte milyen menő volt akinek már az új 3 betű 3 számos rendszáma volt. Akkor sem kapkodtam el a cserét, a végfelé meg is állított lépten-nyomon a rendőrség, azt hitték lejárt a forgalmim pedig csak késői 120L-esem volt.
-
Viktor89
aktív tag
válasz
nyirzoz #4743 üzenetére
Ja köszi, megtaláltam,pedig párszor már rámentem arra,h elérhetőségek,de akkor nem adta be...Biztos én voltam a béna.
Amúgy hátha tudtok itt is segíteni. Hírdeti most a pannon,h 10k-ért beszámolják a használt készüléket,azt azonban nem írják le,h ennek a készüléknek milyen kritériumoknak kell megfelelnie. Csak pannon függő és müködőképes teló lehet? Nekem független nokiám lenne,ami müködik,csak az akksija szar,meg kijött a bekapcsoló gombja,azt is beveszik? Vagy van ugyanilyen nokiám,szintén független,az viszont tökéletesen müködik.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest