Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETI00
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne yettel tv és otthonnet szolgáltatás esetén hogy az interneten 250mbit letöltési sebességet mérek azonban a tv-n a yettel tv applikáció akadozik. A tv ami szintén kábellel van csatlakoztatva nagyon gyakran lefagy a kép és nem jön vissza. Az otthonnet tp link routerrel lett kihozva. A tv pedig egy 2019es LG. Az internet alapból stabil nagyon ritkán 1-1 beakadás van a kábelen. De ezen kívül stabil. Egy külső mobilnet antenna javíthatna szerintetek a sávszélességen? Illetve a ritkán jelentkező beakadásokon? Illetve az LG tvken gyengébb az applikáció? Többi eszközön tökéletesen megy az app.
-
csacsi67
addikt
válasz
SztiviVander #113458 üzenetére
De arra emlékszel amikor volt a Forma 1 nálunk a 90 x években még a Balatonnál sem tudtál telefonálni mert le hasalt a hálozat.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Schnorkel #113457 üzenetére
Pont ezt akartam irni, hogy a cellak szepen kiszolgaltak ennyi embert, az a resze szerintem teljesen jol volt megtervezve. Siman lehetett telefonalni/sms-ezni, de a netezes uberlassu volt, en is arra tippelnek hogy felhordo savszelesseget nem tudtak (vagy nem akartak, mert baromi draga lett volna) annyit odaloni ami kenyelmesen kiszolgalta volna egyszerre tobbezer ember fhd/4k streameleset. De ez nem az 5G (marmint az n78 5G) erdemeit csokkenti, hanem a szolgaltatoket. Regen ennyi ember kozott telefonalni se lehetett mert mar a cellak leterdeltek, ez ma mar (felteve hogy jol terveznek meg egy esemeny helyszint, es szannak ra eleg penzt es eszkozt) azert sokkal ritkabb. Nekem legalabbis ez a tapasztalatom.
-
-
MUP95
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a Yettel TV-n 25 fps a sportcsatornák sebessége boxon és applikációban (s nem 50 fps)?
Köszönöm szépen a segítséget! -
-
Ret2
lelkes újonc
Egyébként nemrég voltam a pap lászló sportarénában koncerten és megnéztem milyen ha egy csomo ember között akarok mobilnetezni 4G/5G és az komoly volt, hogy a 4G 20-30 mbps volt, ami egyébként nem rosz ilyen helyzetben, míg az 5G 250-300 mbps körül volt, azért az igen szép
-
kl122
tag
válasz
csaszi75 #113446 üzenetére
A baj, hogy a marketingesek szakmainak álcázott reklámcikkekben évekig súlykolták az emberek fejébe, hogy az 5G majd mennyivel gyorsabb, mennyivel nagyobb kapacitású, stb lesz. Erre mit lát a juzer? Hogy semmivel nem gyorsabb és tömegrendezvényen ugyanúgy lerohad.
És a baj, hogy a szolgáltató ugyanúgy eladhatja az ilyen DSS 5G fhost 5G-nek hívva extra díjért mint a Yettel féle C sávos 5G SA-t átverve ezzel az juzereket.
-
csaszi75
senior tag
-
4Grider
nagyúr
-
-
csaszi75
senior tag
Lehet vannak olyan emberek, akik egy kicsit túlértékelik az 5G esetén a sebességet.
Persze nekem is jó lenne, ha a másik kettőnél is nagyobb sebesség lenne elérhető, de tök elvagyok az elérhetővel.
Ha 5G-n forgalmazol töltesz bármit nagy sebességed van, ergó gyorsabban elfogyhat a rendelkezésre álló adatmennyiséged, ha olyan letöltést végzel.
Vagyis csakis a korlátlan csomagoknál van jelentősége a nagyon nagy elérhető sebességnek.
Erről készített kimutatást a hatóság, hogy az országban hányan használnak korlátlan díjcsomagot?
S ahogy itt olvasom, írták már, hogy ugye sok cella már telített.. és nem adnak ki FWA jellegű csomagot, vagy kisebb sebességgel (?)
Amennyiben neked van információd sztem szívesen olvasna a fórum egy statisztikát a torlódó cellákról is -
Ret2
lelkes újonc
Egyébkén cellmapperen láttam, hogy mostmár székesfehérvárnál is van elvileg két cella ami N28-bár bár nem tudom ezek valósak e
-
Ret2
lelkes újonc
válasz
szabogabor10 #113431 üzenetére
Szerintem azért késhet, mert amíg nincsen alacsony freqis 5g addig elég instabil lenne a folyamatos 4g rol 5g re meg vissza váltogatás. A másik pedig, hogy lehet a VoNR-t nem sikerult meg megcsinalni, ami szinten kéne hozzá.
-
tomp
félisten
válasz
szabogabor10 #113431 üzenetére
VoLTE bevezetésénél is nagy volt a mellény aztán mávosra* sikerült.
*nem keveset késett
-
És a 5G Standalone mobilokra merre van? 2024 végéig ígérték...bár inkább azon csodálkoztam volna, ha tartják magukat ehhez. Vicc.
Btw, az RCS müxik szépen az EE-s számomon, ez pont egy olyan dolog, ami elég hasznos tud lenni, és jó lenne, ha a mutogatás helyett dolgoznának inkább rajta.
-
válasz
4Grider #113426 üzenetére
Másikat kellett volna linkelnie. "A Yettel jelezte, hogy náluk egyelőre még nem elérhető a szolgáltatás, de vizsgáljuk a bevezethetőség lehetőségét. „Amint elérhetővé válik az iPhone készülékekre is az RCS funkció, természetesen tájékoztatni fogjuk ügyfeleinket” – tették hozzá."
Sima bulshit duma, ahogy a többi szolgáltatóé is. Eddig azért ekézték az Apple-t, hogy nem kezeli, de most hogy megoldotta, miért nem ekézik a szolgáltatókat, hogy kapcsolják is be?! -
bociusz
aktív tag
"A Vodafone Magyarország legfrissebb információi szerint az Apple a kisebb piacokon – így Magyarországon is – 2025 január végéig vezeti be a frissítést" (24.hu tavaly szeptemberi cikke)
Mérget azért nem vennék rá. -
Ret2
lelkes újonc
Én nem tudom mennyi időnként frissítik ezt de a yettelnél eléggé le van maradva a valósághoz képest (wifi-hívás, e-sim) sincs
-
zzola
titán
válasz
Landsmann #113419 üzenetére
Ennek mondjuk épp ellent mond [link] a szolgáltatók listája, ahol már működik az RCS üzenetküldés/fogadás iPhone-on. Tehát egyik országban "betart" a Google, míg a másikban nem?
Szerintem meg épp a szolgáltató fogja biztosítani a szervert. De ha netalán nem neki kell biztosítani, akkor is már rajta múlik, az iOS 18 fel van készítve az opcióra.Most ránéztem az iPhone topikra, ott is megírták, hogy az Apple csak az opciót biztosítja (RCS), RCS HUB-ot nem. Hogy ezt most a szolgáltató adja vagy a Google, azt nem tudom.
-
csacsi67
addikt
Most telefonáltam be az ügyfélszolgálatra mivel csak a B3 sáv megy 2 ügyintézövel beszéltem azt sem tudták miről van szó mondták ,hogy reggel 8 kor telefonálják akkor lesznek müszaki ügyintézök,Valamint azt is megfihyeltem hogy éjszaka 1 sávot le kapcsolnak. 2 nappal hasonló idöben ugyan az előfotdult.Most a sebbeség 50/30 akkor is csak 1 sáv ment.
-
Ret2
lelkes újonc
Arról van valakinek infója, hogy az RCS az iphonera kb mikor jöhet?
-
4Grider
nagyúr
Nekem frissítés előtt és után is működött, csak délig abszolút nem.
-
szaboi6512
őstag
Frissítés után gyorsan betölt.
Előtte nem működött. Android. -
Skod
aktív tag
Ma jött az apphoz frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem