Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia XZ Premium - tükör által homályosan
- 8000 mAh csak elég lesz
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
unthinking
tag
Amikor feltöltőkártyát vettem akkor én magam aktiváltam a kártyát aztán előfizetéses csomagra váltottam. Feltételezem lehet előfizus kártyát is aktiválni lehet hogy tévedek.
https://www.yettel.hu/aktivalas/lepesek -
unthinking
tag
Értem hogy mobiltelefonra hétköznapi használatra találták ki ezt az internetet. Te ne magyarázd meg nekem hogy értem-e vagy sem.
Nem az a lényeg hogy én vagy akárki mennyit használja. Az a lényeg hogy félrevezetik az embereket. Félretájékoztatják a hamis marketinggel. Nem kell kiszínezni azt ami piszkos.
Egyszerűen változtatni kell a reklámon vagy a GVH-nak kell egy büntetést nyomni az orruk alá és akkor majd nem állítanak valótlanságot. -
unthinking
tag
Én sem használok havi 150 GB-nál több adatot és általában 100GB hoz közeli a forgalom.
Itt az embereket a rosszul kommunikált marketing zavarja ill ha kikapcsolják a netet az is ciki. Ha van egy olyan nap amikor le kell töltenem rengeteg grafikai adatot ami több mint 108GB akkor azon a napon nem tudok többet dolgozni mert a szolgáltató megszívat. Ha neked időre kell beadni egy munkát és senki nem szól a 108GB korlátról akkor ki fizeti meg a kárt ami keletkezik mert nem lesz interneted? Ez nagyon nincs rendben ez félrevezeti az embereket. Ha megtévesztés és károkozás előfordul akkor a pereskedő emberekkel majd harcolhat a yettel. -
unthinking
tag
válasz
aprokaroka87 #110184 üzenetére
Havi szinten 30*108GB=3 240GB
Megint nem korlátlan. Igen a sok adatra ott a vezetékes net. A mobilnet kevés adatmozgásra ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Opel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest