- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
WinZol #103464 üzenetére
Hát ez elég érdekes, nekünk azt mondták nem lehet kihívni szakembert és külső eszközt sem lehet kérni, ha szükséges.... pedig 2-3 km-re a toronytól biztos stabilabb lenne főleg, ha műszerrel valaki beállítaná az irányt.
Nő létemre én próbálgatom és figyelem hetek óta a 2 szintes házunkban, hogy hol lenne vajon a legjobb helye a Routernek és még az adott helyen is sokszor rá kell igazítani milyen irányba nézzen a Router a megfelelő rálátás miatt. -
4Grider
félisten
válasz
WinZol #103475 üzenetére
Ennél a szolgáltatónál 5G esetén fontos a rálátás, mivel elég magas frekvenciával dolgoznak (3500 MHz<), ami nem arról híres, hogy sok falon átmegy. Jelerősség többnyire az alapsáv jelerőssége szokott lenni (ami általában B3/1800 MHz, azaz 4G frekvencia). Ha az N78 mellett látsz -94 dbm-et, az nem rossz érték...
Szerk.:
Úgy látom, Kőszegen a Velemi út közepén lévő bázisra tették fel az aau-t, az arrafelé néző oldalon kellene legyen az eszköz. -
4Grider
félisten
válasz
WinZol #103473 üzenetére
A MC7010 The Quick Start Guide második oldalán egy QR kód felett van felragasztva egy matricán a jelszó.
Mivel én is itt vagyok a kerületben tudom, hogy a gumigyár tetején, a Spar melletti 10 emeletes (Rákóczi út) tetején, a Kunyhó utcában és Kápolna utcában lévő bázisokon van 5G aau. Én a Rákóczi útit látom, telefonon 703/125 Mbps az aktuális sebesség. -
4Grider
félisten
válasz
WinZol #103471 üzenetére
Az publikus ip cím, mindennek működnie kell vele.
A 250/40 Mbps elég sovány eredmény a yettel n78-as celláin. Nem lehet, hogy csak 4G?
A ZTE admin oldalát a 192.168.254.1 ip címen lehet elérni...
A cellmapper map oldalán ellenőrizzük a közeli bázisállomásokat. A cellmapper egyelőre az 5G-t elég rosszul méri fel, de ugye minden 5G aau a 4G-s bázisállomásokon van, hiszen ez az 5G még 4G alapú. -
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- SzoftverPremium.hu
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest