- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Crytek #13627 üzenetére
Az, hogy téged érdekel/nem érdekel és az, hogy a bundle gyenge, nem kapcsolódnak egymáshoz!
Sok játék van ami engem is teljesen hidegen hagy, de ettől még nem lesznek rossz játékok és a bundle amiben vannak, lehet akár zseniális is. Csak nem számomra!Ebből a HB felhozatalból engem a Phantom Doctrine hoz némileg lázba.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Crytek #13627 üzenetére
és ezt tényleg minden egyes topicban hangoztatnod kell hogy neked mi nem jó és mi az amit szarnak találsz?
Csak azért mondom mert egy idő után már kezd kicsit uncsi lenni folyton ezt olvasni.
A HB sajnos nem tud mindenkinek eleget tenni, van ilyen. Nem azzal van a baj hogy elmondod a véleményedet, hanem amikor már sokadik topicban sokadszorra csak azt halljuk hogy neked megint mi nem tetszik.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #13527 üzenetére
Kérdés, akárhányszor lehet pauseolni havi előfizetésnél az új rendszerben?
Akárhogy is nézem, ugyanúgy előfizetés, mint eddig.
Ha többől kell majd választani, akkor is, a választásra fizetsz elő.
Havonta fizetned kell, különben pause ismeretlen számú alkalommal, vagy jóval drágábban jöhetsz vissza.
Azzal szúrnak ki, aki eddig sem volt előfizető. Vagy előfizet, vagy rosszabbul jár, ha kell valami, mint eddig.Sosem fizettem elő, most sem érdekelne a dolog, ha a sima bundlék értékelhetőek lennének. De nem azok.
-
FunPro
őstag
válasz
Crytek #13527 üzenetére
Mondjuk így egy kicsit tovább gondolva, most a humble esik el 5$-tól a pause miatt.
Elvégre, eddig ugye minden megmaradt, ha szüneteltetted a havit (kedvezmény, trove)...
Viszont, most ezekért a fícsörökért 5$-t kell leperkálni havonta. Érdekes dolgok ezek.
Vagy a pause mostantól levon 5$-t az előfizuból?(Gondolom hogy nem, de azért vicces.)
-
-
MrTwister
őstag
válasz
Crytek #13511 üzenetére
Jó-jó ok. Azt hittem ez is olyan lesz mint az Uplay+ meg az Origin Access Basic/Premer, tehát amolyan havi díjas miújság, akkor ok, így már más a leányzó fekvése. Akkor tulajdonképpen semmi nem változik hiszen eddig is 10 változó értékű/minőségű játékot kaptunk/hó. Akkor annyi az "újdonság", hogy ha cancel akkor jön a bünti áremelkedés.
-
MrTwister
őstag
válasz
Crytek #13509 üzenetére
Hűűűű, akkor ha jól értem 10 játékod lehet egyszerre amivel játszol és addig a tied amíg előfizetsz rá, ha egyszer is megszakítod utána már csak drágábban kapod majd ugyanezt. Kérdés, hogy mi lesz az a 10 játék, előre meghatározott készletből lehet majd 10 játékot kiválasztani vagy ők adnak 10 AAA játékot. Gondolom később biztos jönnek majd a részletek. Én karácsonyi beindulást tippelek...
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #13109 üzenetére
Megnéztem a kívánságlistád.
Találomra ránéztem pár játékra, voltak Indiegalán, Otaku vagy Gogo bundliban, Groupeesban. Némelyik Humbléban is, középső tier bár tudom az már drága, és alapvetően az IG érdekel téged.De hogy informatív is legyek, a Lego Hobbit most ingyenes a Humblénál.
-
-
törölt tag
válasz
Crytek #13091 üzenetére
Először is: Egyértelműen jó ajánlat!
De például nekem most ennél is kicsivel olcsóbbra jött ki 1 hónap a promóciós levelük után, ahol 3 hónapot kaptam 23$-ért. Ahogy olvastam, volt aki 12$-ért kapott két hónapot. Ha valaki nem igazán akar egyben 99$-t kifizetni, szerintem simán kijön ugyanígy az ilyen egyedi ajánlatokkal, vagy kaphat még jobbakat idővel (a tendenciából kiindulva, hogy kezdetben volt a 10$ store credit az éves előfizetés mellé, aztán 20-25$, egyszer 30$ is talán, most meg ez a 99$-os dolog). Nem hiszem, hogy ez meg fog szűnni, esélyes, hogy később is lesz 99$-ért, még ha az egyedi e-mail ajánlatok nem is jönnének többé.
De még egyszer: Biztos, hogy nagyon megéri ez is. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #12956 üzenetére
Én nem vagyok előfizető, az ajánlatot megkaptam, a visszavonós e-mailt nem.
De tőlem akár vissza is vonhatták volna, nem érdekel a dolog.Akit érdekel, az esetleg bepróbálkozhat most egy másik e-mail címre fiókot csinálni és hírlevelet kérni. Ha megjön az ajánlat, akkor megveszi és kész. Nem tudom, működik-e, kipróbálja akit érdekel.
Idén a 2 hetiek is elég gyengén muzsikálnak.
De nem baj, több pénzem marad. -
guftabi96
addikt
válasz
Crytek #12875 üzenetére
Crytek
Miért fizetsz elő egyáltalán rá? Senki nem tart fegyvert a fejedhez..Vagy várod, hogy mikor lesz külön Crytekre szabott csomag? Ahogy néztem az eddigi havi bundlikat, mindegyikben volt olyan, ami miatt egy jó csomagot kaptál. Attól, hogy neked nem tetszenek a benne lévő játékok még nem lesz "foshalmaz", "hányás" stb.
Nekem is csak +1 sor lenne a havi bundlik tartalmának igen jelentős része, de én éppen ezért nem is fizetek elő rá. Ilyen egyszerű az egész.
Unjuk már -
törölt tag
válasz
Crytek #12783 üzenetére
Szerintem a Konami nem nagyon bundle-öz. Ez a GMG-s jótékonykodósdi is valószínűleg teljesen a GMG pénztárcájából megy. Metal Gear Rising egyébként most kőkemény 2,91€ HB Store-ban, Monthly-val 2,62€, Castlevania: Lords of Shadows Ultimate meg 3,64€, illetve 3,28€. 20-30 órákat lehet tolni velük, ha ennyit nem ér meg valakinek, akkor azt nem is érdeklik igazán. Mindkettő remek játék szerintem.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Crytek #12652 üzenetére
Nyilván kinek mi... Nekem pl egy Rainbow Six Siege nem kéne 3 dollárért sem, más meg megveszi a GFoldot belőle 60-ért. Objektívan nézve viszont a Motorsport Manager az egyetlen normális autósport menedzser, ráadásul még kimondottan jól is sikerült.
peterszky: Na a hoki az pont nem, a Football Managereket viszont nagyon szeretem.
-
-
törölt tag
válasz
Crytek #12497 üzenetére
Akkor az nem fog lejárni. Semmilyen wallet pénz nem jár le, amit május 31. előtt szereztél. A június 1. után megszerzettekre vonatkozik ez.
maross: Akkor az lesz a magyarázat. És igen, bármilyen wallet activity újraindítja a fél évet, veszel valamit, még kapsz promo creditet stb.
-
törölt tag
válasz
Crytek #12490 üzenetére
A régiek elvileg nem járnak le.
Humble Wallet
Itt van róla minden. És tényleg a lejárót kellene először nulláznia. -
törölt tag
válasz
Crytek #12327 üzenetére
De még pause-olni is lehet az előfizetést, ha úgy érzed, hogy nem éri meg az adott early reveal és nem akarsz kockáztatni vele. Mondjuk én "kereskedéssel" nem foglalkozok, szimplán ha az early megéri, mert érdekel, megveszem. Általában a plusz címek között is van, sokszor nem is 1-2, aminek örülök.
-
törölt tag
válasz
Crytek #12325 üzenetére
Most egy bundle miatt? A múltkori szuper volt, a januári szintén. Amúgy ha igazán okosak, akkor most éppen azt csinálják, hogy a legnagyobb játékot hagyják rejtve, miközben hatot felfednek. Így lehet a "FoMO"-t csúcsra járatni.
Már a múltkori Outlast 2 után is sok kommentet láttam ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged