- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Remélem ilyen ajánlatot dobnak majd nekem is a jövőben!
Minden jel arra mutat amúgy, hogy ha érdekel is az adott hónap, akkor is érdemes inkább a vége felé megvenni. Az a baj, hogy ha nem lenne meg az Overwatch, ezt is már valószínűleg az első héten vettem volna, vagy a másik 2 játék (Dungeons 3, Hidden Folks) felfedése után. Még 1-2 érdekesebb cím és erősebb hónap lehet a januárinál, áprilisinál is. Tényleg eléggé eltolódott a figyelmük a heti bundle-ökről a havi bundle-ök irányába.Spet: Nem szűz előfizetőknek, csak olyanoknak, akiknek 1 éves előfizetése nem volt még. Ha korábban 3-6 hónapra fizettél elő, akkor is megkapod a 25$-t (ott van az "upgrading" szó) szerintem.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy szarul mennek, szimplán az olyan embereket célozzák az ilyen egyedi e-mail akcióikkal, akik nem szoktak Monthly-t vásárolni. Aztán ha már egyszer vettél, akkor könnyebben kialakulhat a szokás, esetleg könnyebben figyelsz fel rá a későbbiekben és gyakrabban fogsz venni.
Én például nem kaptam ilyen e-mailt.
Ha nincs meg az ehavi 3 játékból egy sem, akkor ez hihetetlenül megéri szerintem, gyakorlatilag kevesebb, mint 1$/játék a 2 hónapra. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
törölt tag
Most vettem meg a monthly-t, valamint a múlt heti pakkot (csak két Shadowrun volt meg belőle), ami szerintem nagyon jó. Már tényleg nem is bánom, ha kimarad 1-2 hét.
Amúgy én automatikusan megkaptam a wallet creditet, nem kellett semmit aktiválnom. (ráadásul nem 2$-t kaptam, hanem 1.99€-t
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest