- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
safranyek
tag
válasz
Redneck #13703 üzenetére
Még mindig van. [Humble Choice]
-
s7evcsenko
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #12346 üzenetére
Nekem a kedvencem a nem túl ismert rajzfilmes változata volt: The Incredible Toon Machine.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #11638 üzenetére
Addig vagy a kiváltságosok körében, amíg az alábbi opciók egyike teljesül:
- nem mondtad le az előfizetést
- a következő csomag már be van zsákolva (előrefizetés /asszem van ilyen opció/ vagy első vásárlás/gift esetében teljesülhet)Szóval ha berántod most a decemberit és egyből le is mondod, akkor addig amíg meg nem mutatják mi is van benne, addig szabadon használhatod a Trove -ot és a 10% -od is a Store -ban.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #11567 üzenetére
Ahogy néztem más is ennyiért adja ott. Kereslet - kínálat, nincs vele baj, hardverapró sose a közösségről szólt - nem is az a dolga. (Ha olcsóbban adnád félek még az is elképzelhető lenne, hogy megveszi valaki és dragábban felteszi...)
Az rendes tőled ha az itteniek némi alku belefér. Nem pálcát akartam tördelni a buksid felett, csak másoknak időt spórolni!
-
kemotox
addikt
válasz
Redneck #11518 üzenetére
Sőt, én valami olyasmit olvastam, hogy ezzel a verzioval nem tudod kesobb steamen megvenni a champikat wallet pénzből, hanem csak bethesdaektol. Ja es elvileg játszhatatlan jelenleg a játék a netkódja miatt. Ja és eléggé kő-papír-olló játék állítólag. De jó, hogy én tájékozódtam vásárlás előtt.
-
maross
nagyúr
válasz
Redneck #11525 üzenetére
Persze, megkapod, hisz kifizetted. Csaltakozhatsz deathmatch-hez es team dm-hez, lehet lazan quakezni. Azzal amit vettél csak "sajat szervert" nem tudsz inditani. De emberkét azert kell valasztani, mindenkinek sajat maxhp/maxarmor, es sajat passziv/aktiv tulajdonsag. Szerintem teljesen eletkepes a koncepcio, es nem is artott mar valami ujdonsag, hogy ne ragadjunk a 15 evvel ezelotti érában.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Redneck #11516 üzenetére
Steames, de ez nem a teljes verzio, ez gyakorlatilag a free2play jatek free2play resze, annyi elonyod szarmazik belole az abszolut minimalis ingame cuccokon kivul, hogy mar most jatszhatsz vele. Gyakorlatilag egy beta invite key
. Az igazi cucc az a champions pack dlc néven fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest