Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"másik két gyerekes izé sem" Fura, én valahogy ezekben a platformerekben valahogy ezt nem látom, úgy értem én magát a játékmechanikát figyelem inkább. Általában ezek mindig "gyerekes" témájúak már a Super Mario óta. Sonic, Donkey Kong, Rayman de mondjuk egy Ori is. Nem igazán vannak "felnőttes" platformerek. A Crash-t állítólag elég nehéz játéknak tartják, már csak ezért is érdekel. Tényleg csak kíváncsiságból: Pixar-filmeket szoktál nézni?
Nem rád értem, de ezt a "gyerekes" szót néhányan mindenféle következetesség nélkül használják. Kedvencem a "rajzfilm, anime gyerekes". Az, főleg a Berserk, a Rainbow meg a Ghost in the Shell. Aztán beül a Minyonokra a moziba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Outlook topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi