- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
MrTwister
üzenetére
Ha jól értem:
- 5$: Humble Trove hozzáférés, 10% store kedvezmény és limitált Humble Published originals and betas hozzáférés;
- 15$: a havi 10 játékból (most már az összes fel lesz fedve az elején) választhatsz 3-at + ami az 5$-ban van, annyi különbséggel, hogy a Humble Published originals and betas hozzáférés nem lesz limitált (bármit is jelentsen ez);
- 20$: ami a 15$-ban van csak 3 helyett 9 játékot tarthatsz meg és a store kedvezmény 20%-os;
- 12$-os Classic: ami a 20$-os csak mind a 10 játék a tied lesz. Ezt csak addig lehet választani amíg nem váltanak az új rendszerre és csak akkor tarthatod meg ha a váltáskor van aktív előfizetésed és csak akkor veszíted el ha lemondod az előfizetést.Szóval aki folyamatosan előfizet annak nem lesz gondja, ha valamit félreértettem javítsatok ki.
u.i. Durva, hogy 20 dollárért nem tarthatod meg mind a 10-et, de gondolom mint mindig ezentúl is lesz olyan amit bottal sem és könnyű döntés lesz a dobása, szerintem legkésőbb jövő ilyenkorra kivezetik majd a classikot is, a 2 heti bundle-ök után ign most kicsinálja a havit is, kedves tőlük.
u.i. 5% megy mindig majd donate-be, most nem tudom, hogy ment-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest