- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
maross #13920 üzenetére
Egyszer már nekiálltam összeszedni, és az álításomat továbbra is fenntartom:
Eddig szinte az összes havi/choice bundel-el a vásárló járt rosszabbul. Vagyis, fogalmazzunk inkább úgy, hogy az ign+kiadók jártak jobban.
Kivéve, ha hardcore indie rajongó vagy, esetleg egyik játékból sem érdekel a fullos élmény.
-
Vesa
veterán
válasz
maross #13920 üzenetére
?? Kilopom a szemüket? Az árakat ők állapították meg régen is, és most is. Annyiért vettem, amennyiért kínálták. Ezeket az ajánlatokat hasonlítottam össze a jelenelegi, és a pár évvel korábbi árakkal/ajánlatokkal. Milyen lopás? Ha te akcióban vásárolsz valamit, akkor lopsz? Epic logic...
Sose voltam fillérb*szó, ami kell, azt megveszem teljes áron is. Viszont tény, hogy a HB sokkal szarabb mint régen volt, az más kérdés, hogy így is ki lehet fogni jobb címeket, jobb áron. Azonban a hozzászólásom nem erről szólt.
-
reelc
veterán
válasz
maross #13920 üzenetére
Meg azzal, hogy a reklamáló emberek jelentős része évek óta bundlizik, és ezért egyre nehezebb megfelelni az igényeiknek.
Mert legyen olyan ami még nem volt, legyen AAA is benne, és nem jó ha alapjáték, mert máshol a fullos milyen olcsó szokott lenni. Stb. amiket állandóan lehet olvasni mostanában egyesektől. -
FunPro
őstag
válasz
maross #13520 üzenetére
Azért nem egészen.
Eddig láttál 1-2-3 cumót. Ez alapján eldönthetted, hogy kell-e a zsákbamacska vagy nem.
Jó, tudom hogy mindenki az early-ért veszi a bundlit, de ez akkor is egy nagy zsákbamacska volt.Na a lényeg, hogy innentől nincs zsákbamacska, tehát nincs min vacilálni. Ez van, ezt kell szeretni. Nó reklamáció, no pause. Tudod mire fizettél be, így jártál.
Legalább is, ha egy köcsög amerikai cég vezérigazgatója lennék, én tuti így csinálnám.
[link]
Amúgy van pause! -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #13433 üzenetére
Simán lehet, hogy megéri az 5 € -t is, (pláne, hogy nagy kalandjáték fán vagyok) de most olyan brutális backlogom van az előfőzések (Uplay+, előtte a MS Game Pass, Origin Access, stb.) mellett, hogy a Humble Monthly játékokra sem volt időm, ráadásul még lenne home project is mellette amit picit a Uplay miatt parkoltattam, így tényleg csak akkor veszem meg most ha osztós áron vagy picit a fölött kapnám még amúgy meg kihagyom, mert 5 € 100%, hogy lesz még.
Szerintem a legtöbben így vagyunk vele.
Érdekes, hogy pár év alatt mennyit változott a világ.
-
eami
Topikgazda
válasz
maross #13314 üzenetére
szervez! itt lehet jelentkezni
-
törölt tag
válasz
maross #12917 üzenetére
Szerintem ez más, mert már korábban írta valaki ezt az 5 hsz-t, és akkor nem volt még "szürke". Remélem azért ha jön a következő hónap eleje, és addig nem térhet vissza (360 napot ír, de hátha megkönyörülnek rajta a moderátorok), akkor valaki átveszi a szerepét, és beírja, hogy "megint f*s a monthly".
-
interstate76
addikt
válasz
maross #12209 üzenetére
Ritka bélyegeket nem olyan gyűjteni, mint olyan szemetet, amire utána rá sem nézel (max. a számosságára). És messze nem ugyanaz társasokat venni, amikkel JÁTSZOL, vagy amiket ritkaságként nagyra értékelsz, mint ész nélkül pluszegysorokat venni, csak azért, hogy legyen. Az utóbbi ugyanúgy a beteges vásárlás kategóriája, mint amikor valaki ezerszer annyi cipőt vesz magának, mint amennyire szüksége van (igen, (#12207) lemusz, ennyiben bizony ül a párhuzamom). Hogy ebben a topikban más a vezető vélemény? Nem baj, én másképp látom.
A másik, amire reagálnék: hadd csinálja, ha ez teszi boldoggá? Én meg hadd mondjam rá, hogy szerintem hülyeséget csinál.
Nem válaszolok több hsz-re a témában, srácok! Köszi a megértést!
-
interstate76
addikt
válasz
maross #12204 üzenetére
Esküszöm tudtam, hogy szóba kerülnek a bélyegek, mint rendkívül sántító párhuzam.
A bélyeggyűjtő nem olcsó sz.rokat vesz tucatszámra, nem a mennyiségre megy, ellenben a sosem játszó, pluszegysor-ra hajtó játékvásárlóval - ne haragudj, de nem értem, hogy lett párhuzamos ez a 2 dolog.
(#12205) reelc Értelek, én sem szoktam hsz-cunamit indítani azzal, hogy beszólok valakinek, inkább tovább szoktam görgetni, de most épp másképp alakult. Amúgy nem tartom jó dolognak, hogy nem lehet azt mondani a másiknak, hogy "szerintem hülyeséget csinálsz, öreg". Ha valaki olvasgatja a topikot, akkor úgy tűnhet, mintha mki szerint tök normál lenne millió játékot vásárolni anélkül, hogy egyet is telepítene a gépére az ember. Hát, pedig nem az.
Tényleg nem akarom tovább ragozni ezt itt, szóval ha valaki tovább szeretné folytatni a témát, akkor szerintem inkább írjon privátot!
-
-
bepken
veterán
válasz
maross #11953 üzenetére
azért én is kb ennyit adnék most, de ebben benne van pluszban a Max Payne trilógia és egy L.A. Noire is
reggel félve írtam be ide a kérdésem, mert nevetségesnek tartottam a gondolatát is, hogy egy fullos GTA pack mellé még akármilyen értékelhetőt betesznek. (tippem a Bully és a Manhunt volt egyébként, illetve a GTA játékok 3 tierbe szétpakolva) - de hogy teljesen lefedje a kívánságlistámat....
(#11956) ZsZso! akkor lehet, hogy csak nálam van a bőség zavara
-
reelc
veterán
válasz
maross #11876 üzenetére
Nem "lehet", hogy félreértettelek hanem "biztosan".
Nem vettem még semmit, úgyhogy jelentkeznék egyre, köszönöm.(#11878) ZsZso: Annak ellenére, hogy fogalmam sincs mikor leszek angolul olyan szinten, hogy tudjam élvezni ezeket a játékokat (próbálom azért megérteni
) , egyetértek veled. Nem csak az Indiegalához képest nagyon erős bundli, hanem Humblénak is megállná a helyét!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #11874 üzenetére
Tudom mire gondolsz. Deponia az egyik legjobb Point & Click játék ami az elmúlt évtizedben készült. Rajzolt, 2D -s grafika, ami a gyökerekhez nyúlt vissza (Day of the Tentacle, Sam & Max, Monkey Island vagy még más hasonló feledhetetlen címekhez mint pl. a Kyrandia) és végtelenül jól hozta a hangulatukat!
A triológia befejezését ugyan elrontották, de a Doomsday spinoffal szerintem azt is remekül helyrerántották. Az egyik legkedvesebb point & click játék számomra, pedig minden jó áron futó Point & Clicket végigtoltam, mert ez a kedvenc műfajom.
Szerintem nem baj, hogy ilyen olcsó. Legalább rengeteg emberhez eljut/eljutott.
Ez a csomag egyébként fenomenális lett!
Épp a Winter Sale alatt vettem meg a Yesterday Origins -t is. Aki játszott a Yesterday -el az egy picit fancsali képpel nézhetett a 2. részre, mivel az első olyan megúszósra sikeredett. Baromi rövid, de izgalmas sztori volt. És ennyi. Egy Runaway sorozat után ez bizony csalódás volt. A második (azaz az Origins) félelmetesen jó lett. Ha túlteszed magad a hülye irányításon, akkor az is a szívedbe fogja lopni magát.Silence egy hatalmas csalódás volt. A grafikától ugyan órákig kerestem az állam, de sajna mire meglett a játék is végetért. Bizony: ez is egy nyúlfarknyi játék lett. Sajna éppen emiatt nem tudod a karaktereket se megkedvelni és emiatt a vége sem akkora durranás, mint amekkorának kellene lennie. Az első rész 'jobbvót'. Minden szempontból (mit tegyek, ha a 2D rajzolt grafika és a point & click nekem elválaszthatatlanok egymástól
).
Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition örök klasszikus. Amint meglesz a csomag egyből rávetem magam. Mostanában megpróbáltam az eredeti verziót végigtolni, de hamar feladtam és eldöntöttem, hogy előbb-utóbb berántom a remastered verziót és úgy teszek pöttyöt a végére. Szerencsére ezt is lehúzhatom hamarosan TODO listámról
.
Kelvin and the Infamous Machine nagyon rég van a wishlistemen, most Winter Sale alatt majdnem be is húztam. Egyedül az tartott vissza, hogy 2-3 játékidőt írtak erre is. Meglátjuk, ennyiért ajándék!
Agatha Christie - The ABC Murders sajnos nekem nagyon casualesre sikerült. Casualnek pontosabban hardcore, hardcorenak meg casual. Többet vártam tőle, de ennyiért nem rossz.
Odysseus Kosmos and his Robot Quest: Adventure Game -ről sose hallottam, de alig várom, hogy rátehessem a mancsom.
Ahogy már mondtam: félelmetesen jó csomag lett! Számomra Humble csomagokat alázó minőség. Ha a HH árát is hozzávesszük, akkor pedig bosszantóan olcsón. Aki egy kicsit is szereti a kalandjátékokat az húzza be mindenképpen! Én már igényeltem is egyet maross kollégától
. Köszi maross a hosztot!
-
reelc
veterán
válasz
maross #11874 üzenetére
Próbálkoztam feliratkozni, nem ment, ahogy számoltam úgy a 8-ik várólistás lettem volna. Annyian biztos nem mondják le.
Mivel több játék is érdekel belőle, inkább megveszem magamnak, nem kínlódom.
Igen, az első része nagyon sokat volt bundlizva alacsony tierekben. Elég gyenge lábon állok angolból, csak ezért nem ültem még nekik. De egy nap jók lesznek.
-
reelc
veterán
válasz
maross #11843 üzenetére
Nem, konkrétan ennél láttam a 25e felé közelítő eladást. HeroCraft Bundle #1 korábban már linkeltem. Simán elhiszem hogy így viszik, a Warhammer játék miatt. Bárhogy is sikerült, nem nagy ár érte + a DLC-ért, meg ha esetleg valakinek még bejön valami a csomagból. Pl. a FootLOL: Epic Fail League játékkal régebben játszottam, jópofa.
Igaz, nem vettem még semmit ezekről az oldalakról (otakubundle, gogobundle), de most már rajtuk tartom a szemem, mert 1 hónap alatt villantottak 2 bundlit, amik szerintem kiemelkedtek a szokásos szemét tengerből.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #11569 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, de nem erre gondoltam. Pl. eladja 1k -ért a Shadowt mert rendes és viszontlátja 2,5k -ért.
Szerk: Shadow árait néztem csak meg, mobilról az is elég nagy kihívás volt. Gondolom a Silence is a többi ajánlat alapján lett belőve. Ott egy 500 -ért adja és 1500 -ért viszontlátja példát tudnék felhozni, így remélem már tisztább mit akartam az előbb
.
-
drtimot
aktív tag
válasz
maross #11540 üzenetére
Egy ekkora rebranding lépéshez igazán összedobhattak volna valami ütősebb kínálatot... Főleg, hogy BundleStars azért sok tényleg jó bundlit és star deal-t tudott hozni. Megvárhatták volna a következő néhánnyal a fanatical indulást. szerk: Pontosabban az indulással várhatták volna meg a bundlikat és dealeket
-
Redneck
nagyúr
válasz
maross #11524 üzenetére
Megkapom a plusz játékokat attól függetlenül?
Egyébként ráb*sztam, Quakeben csak Quick Gamet lehet indítani. Custom Gamet nem tolhatok ez a hősös baromság pedig nem érdekel. Csak lazán Quakezni akartam, nem Overwatchozni vagy ahhoz hasonló FPS nézetes hősös marhasággal időzni.
Az én hibám, figyelmetlen voltam.
sto1911:
Akkor végkép elkottáztam, úgy tudtam van klasszikus mód is. -
Redneck
nagyúr
válasz
maross #11517 üzenetére
Na nemár, akkor ez most egy nagy humbug? Hogy tudom visszakérni a 11 dollárom?
Ezt jól benéztem...
maross:
Tehát egy ingyenes játékért fizettem, és pár szutyok ingame itemért, Steamen pedig valami DLC kerül 30-ba? Esküszöm legközelebb jobban figyelek, ezek a modern üzleti modellek nekem újak.
Ezzel a verzióval amúgy lesz valami korlátozásom? Tehát csak 20-ból 5 pályán játszhatok, 30-ból 4 karaktert választhatok?Ha megjelenik a játék továbbra is tudok játszani, vagy csak amég Early Access/Beta test fázisban van?
-
Crytek
nagyúr
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
maross #10839 üzenetére
Érdekesnek tűnnek. Csak Volgarr volt eddig meg, de az nagyon hozta a hangulatot. Lesz mit felfedezni legalább, jókat írnak róluk redditen is.
Outot szerintem elrontották az ilyen Humble Origin Bundle félékkel. Remélem nem nagyon dobnak össze hasonló populista mainstream csomagokat, mert csak eltorzítják az elvárásokat. :/
-
válasz
maross #10510 üzenetére
Tessék
Tier1
Pay $1 or more!
Tricky Towers
Eon Altar Episode 1
Primal Carnage: ExtinctionTier2
Pay more than the average of $7.34 (about €6.76) to also unlock!
Move or Die
Ultimate Chicken Horse
Rampage KnightsTier3
Pay $10 (about €9.21) or more to also unlock!
HELLDIVERS™
HELLDIVERS™ Ranger Pack DLC -
s7evcsenko
addikt
válasz
maross #10457 üzenetére
Igen, giftet vettem sajnos, mert úgy gondoltam, csak így tudom "elosztogatni" a nem kellő kódokat, már látom, hogy hiba volt, illetve nem tájékozódtam kellőképp elötte.
Rendben, köszönöm, kereslek, ha nem jutok előrébb a supporttal, nekem ez egyáltalán nem kell, és árulgatni sincs kedvem egyenként őket.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
maross #10450 üzenetére
Jah, csak a gondom az, hogy megvettem a februári monthly-t, de a márciusit kaptam...
S mire reagálnak már április lesz, esély nem lesz a warhammer kódra.
Mondjuk már így is lemondtam róla, de legalább jutnánk el addig, hogy így jártam sorry, vagy jobb esetben adják vissza a pénzem. -
Crytek
nagyúr
válasz
maross #10420 üzenetére
35$-t fizettem ki 3 havi csomagért. Ebből visszajött eddig 4.5$ a Witnesst ha 5-ért elviszik már 9.5$ = -25.5$
Gondolom a Witness mellé még gyengébb eladhatatlan cuccok jönnek majd mint a Total War mellé így ott se számítok semmire jóra. Szóval ez van ezt a kör kőkeményen benyaltam. -
cskamacska
addikt
válasz
maross #10337 üzenetére
Valamelyest mindenképp félreértette, mert azon volt kiakadva, hogy akár beleömleszthették volna a 6-ot is, akkor is lehúznak még a Civ 6 árának dupláját DLC-k formájában. Ugyanis CiV hírhedt volt erről, mert az alapjátékot elcseszték, Gods and Kings segített, ezt is lassan engedték le, Brave New World helyretette, na ennek meg úgy kitartották az árát, hogy 2013 októberében(!!) már ingyen szórták az alapjátékot, de a BNW minimál ára még 3 évvel később, tavaly ősszel is 7,5 euró maradt, és egyáltalán nem beszéltünk a kisebb DLC-ről, volt belőle egy tucat, még most is 106 euró van a DLC tabban, pedig idén lesz 7 éves a játék..
De a lényeg, hogy az árazás mindig úgy alakult hogy az egybe csomagok olcsóbbak voltak, így aki relatíve korán le akart csapni a DLC-re jó áron, az megvette az alapjátékot mára már minimum háromszor, azaz az alapjátékok egyre eldobhatóbbak a DLC-vel telefosott alkotásoknál.
Vesa: Star Citizenből nyugodtan dobálhatnák a Season Passokat, mivel úgyis csak az unokáid játszhatnak majd vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest