- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcoo017
csendes tag
Konkretizáljuk kicsit, mert én már tényleg annyira összezavarodtam, amikor tipikusan érthetően elmondanak valamit, de nem értem...
Tegnap előtt megvettem egy hónapot 12 dollár, levonta a pénzt. megkaptam a 3 játékot, aktiváltam is, amit kellett.
3 nap múlva lejár ez a havi dolog és ugye megkapom a maradék random játékotat.
Utána mi történik?
Illetve ezt a skippelést a random játékokra értitek, tehát hogy a nagy nevek fixek, viszont a randomokat lenne/lett volna lehetőségem "elskippelni" hogy a kövi hónapban bundlijában kapjam meg? -
FunPro
őstag
Egy kis helyesbítés, mert ez így nem igaz.
Az éves előfizetés azért jobb, mert úgy egy hónappal olcsóbban jössz ki, de már egy hónap megvételével is előfizető leszel! Ha nem tetszik, le kell mondani, vagy akár skipelheted is a kövi hónapot, így az előfizetési bónuszok megmaradnak, de nem kell kifizetni a kövi bundlit.
Ha az illető nem mondja le időben az előfizetést, a rendszer automatikusan levonja az összeget a kövi bundle feloldása előtt néhány nappal (olyan 27 vagy 29-e körül talán?).
Ha megtetszik a kövi játék, nem kell megvárni amíg automatikusan levonja, rögtön meg is lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest