- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcoo017
csendes tag
Konkretizáljuk kicsit, mert én már tényleg annyira összezavarodtam, amikor tipikusan érthetően elmondanak valamit, de nem értem...
Tegnap előtt megvettem egy hónapot 12 dollár, levonta a pénzt. megkaptam a 3 játékot, aktiváltam is, amit kellett.
3 nap múlva lejár ez a havi dolog és ugye megkapom a maradék random játékotat.
Utána mi történik?
Illetve ezt a skippelést a random játékokra értitek, tehát hogy a nagy nevek fixek, viszont a randomokat lenne/lett volna lehetőségem "elskippelni" hogy a kövi hónapban bundlijában kapjam meg? -
FunPro
őstag
Egy kis helyesbítés, mert ez így nem igaz.
Az éves előfizetés azért jobb, mert úgy egy hónappal olcsóbban jössz ki, de már egy hónap megvételével is előfizető leszel! Ha nem tetszik, le kell mondani, vagy akár skipelheted is a kövi hónapot, így az előfizetési bónuszok megmaradnak, de nem kell kifizetni a kövi bundlit.
Ha az illető nem mondja le időben az előfizetést, a rendszer automatikusan levonja az összeget a kövi bundle feloldása előtt néhány nappal (olyan 27 vagy 29-e körül talán?).
Ha megtetszik a kövi játék, nem kell megvárni amíg automatikusan levonja, rögtön meg is lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest