- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
interstate76 #12206 üzenetére
Témától függetlenül egy kérdés: miért foglalkozol ennyit másokkal?
Hidd el, ezer+1 dolog van a te életedben is, amitől a másik embert veri ki a víz...eccerűű ez, mint az 1*1.Az, hogy mi a normális -persze bizonyos keretek kozott-, mindenki maga dönti el! Ha egy ember ugy érzi, neki örömet okoz a gyűjtés, akkor neked pontosan nulla közöd van ehhez, elítélni és betegnek titulálni pedig minimum illetlen és gyerekes. Mondom ezt úgy, hogy sem most, sem korábban nem gyűjtöttem játékokat.
-
eami
Topikgazda
válasz
interstate76 #12201 üzenetére
azt nem értettem hogy a kártya gyűjtés nem egyenlő a kártya eladással. amúgy a filléres bundle játékokból származó kártyák eladásából nekem rendre ingyen kijonnek teljes áron új játékok. legutóbb pl a final fantasy XV vettem így.
-
maross
nagyúr
válasz
a gyujtoszenvedely a parhuzam. az en szememben pont annyira normalis 1000 tok folosleges sort gyujteni, mint ugyanannyi penzbol venni 1 darab belyeget, es a vegen tokegyforman boldog mindket ember. mindketto elfogadhato vagy elitelheto, igazabol tokmindegy, ha boldog lesz tole, akkor tegye. sima gyujtoszenvedely mindketto, es mindkettot lehet tartani egeszseges merteken belul, es tul is lehet tolni egeszsegtelen szintre. az hogy te egyiket tobbre tartod mint a masikat, vagy ha nekem az a hobbim hogy utazom 200 kilometert hogy kulonleges alaku pocsolyakat fenykepezzek valahol, ami a vilagon jo esellyel csak nekem ertekes...hat no..
-
lemusz
addikt
válasz
Na mert a cipős példád jó párhuzam, nem? Cipő létrehozásához sokkal több természeti környezeti ártalom társul, mint egy pc-s játéknál.
-
reelc
veterán
válasz
interstate76 #12203 üzenetére
Bocs lehet rosszul fogalmaztam.
Elfogadom=nem érdekel ebben az esetben. Annyira sem érdekel, hogy értetlenkedjek, hogy végülis mire jó ez neki? Hobbi, mint a többi.Rám nincs hatással, őrá van és a környezetére, és a hasonlóakra.
Így is több időt szántam ezekre a hszekre, mint amennyit érnek.Az én szememben nem a mostanában szerinted divatos szupertoleranciáról van szó
Ez mindig is benne volt az emberekben. Elnézel dolgokat, csiszolódsz velük, mert ők is elnéznek neked dolgokat. Akár munkahely, család, kapcsolat, stb. Ha nem lenne ez a csiszolódás, rég kihaltunk volna. Meghallgatod a másikat, kompromisszumokat kötsz, hallgatsz rá, és jó esetben fordítva is, stb. Vagy szüntelenül hadakozol mindenkivel? Egy lakatlan szigetre vágysz, ahol senkivel sem kell kínlódnod, senkit sem kell tolerálnod?
Most ezernyi példát lehetne hozni az életből, de nincs értelme.Hagyjuk a témát, ez nem is a megfelelő topik.
-
maross
nagyúr
válasz
kb annyira esszeru ezt gyujteni, mint belyeget vagy barmi mast. ott is ranezel az inventorydra, meg itt is. belyeg kevesbe ertekveszto, steamen meg van esely hogy neha belefeccolsz neha par boldog orat. en mar leszoktam, belyegrol kb husz eve, steam nagyipari halmozasrol egy-ket eve. most a tarsasjatekok vannak soron
.
-
bepken
veterán
válasz
túl sok ember érzéseibe gázoltál bele
-
eami
Topikgazda
válasz
interstate76 #12196 üzenetére
kártyagyűjtésre van magyarázat a játék gyűjtésre meg nincs ?
-
törölt tag
válasz
interstate76 #12192 üzenetére
Félreértesz. Én olyan játékokat veszek, amikkel játszani akarok, ráadásul rohadt olcsón, legtöbbször bundle-ben. Más kérdés, hogy nincs rá elég időm.
Csak egy példa: Ott volt a Telltale Bundle pár hónapja, valami 6$ környékén vettem közel 20 játékot. Nem fogok minddel játszani, de végigtoltam a Walking Dead 1. évadát, a Wolf Among Us-t és a két Puzzle Agentet. Már most kevésnek érzem, amit ezekért fizettem, és még mindig van 15 játék, amiből jó eséllyel legaláb 2-3 szintén tök jó. Nekem így halmozódnak a játékok általában. -
powerwade
senior tag
válasz
interstate76 #12192 üzenetére
Nem kell érteni, csak elfogadni
Én sem értem miért gyűjtik a kártyákat egyesek Steamben pedig tudom, hogy fizikai pénzt érnek/érhetnek. Engem nem szórakoztat, más igen. Valaki szeret "birtokolni" szar játékokat, van aki irtózik a gondolattól is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged