Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
phenomHUN
üzenetére
+ Ha tippelnem kéne, ők is már kifogytak a red hot chilli pappers-ből, így az első dishonored-ben nem lesz magyar felirat. Tudom, kevés embernek nincs meg a dishonored, még kevesebb pedig az olyan ember, akit kifejezetten izgat a magyar felirat, de ha még is lenne ilyen, az beszophatja ezzel a pack-al.
-
pingtest
tag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Ha jól látom egy dolláros csomag volt megvéve akkor. Ha rákattintok 3 linket kapok, a 3 játékhoz. Vagy lehet, hogy megvettem akkor ajándékba is valakinek? Mindegy is, régen volt, azért köszi.
Most nézem, nem ajándék volt, be lehet váltani, fura. -
gejala
őstag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Yakuza 0 nagyon megéri, jó játék és jó port. A $12 majdnem historical low érte önmagában is.
Division viszont ilyen végkiárusítás kategória, pár hónapon belül felszívódik a megmaradt emberek 80%-a.>observer_ király az előzőben, éreztem, hogy januári monthly lévén lesz még valami nagyobb durranás benne. Még ha volt is már bundliban nem is olyan rég.
Extra tipp: jövő héten indul Humble Winter Sale, jól jöhet hozzá a -10%.
-
po1son
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Érdekes, én is elégé nagyban toltam az ipart, de soha nem kaptam büntetést.
Emlékszem volt egy magyar srác, aki duped unusual tf2 sapikat csinált és abból lett irgalmatlan mennyiségű tf2 kulcsa.
350 Ft-os darab áron vettem tőle, volt olyan hét hogy 1500 darab kulcsot vettem tőle aztán mehetett a trade az orosz steamgiftekért...
Szép időszak volt, elégé szép pénzeket lehetett összehozni vele és a vásárló is boldog volt, mert AAA címeket ~2000-3000 Ft-ért tudott venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi