- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Ilyet még egyik monthlyra sem mondtam (tavaly fizettem be egy évre), de ez tényleg nagyon gyenge...
A Hitman, HK és a 7Days számomra tetszetősek voltak (utóbbit ismerősnek adtam), de a többi már vagy megvan (a legtöbb ilyen), vagy nem is érdekel.A decemberiből a MGS V Phantom Pain + Ground Zerot leárazáson megvettem már, a Cities Skylines alapjáték pedig szintén megvan...
-
S1M0N
senior tag
válasz
default. #12937 üzenetére
GMG = Green Man Gaming
Hivatalos, megbízható bolt.Na, 8 másodperccel lassabb voltam...
-
S1M0N
senior tag
válasz
Marcoo017 #12635 üzenetére
Igen, ha lejár a számláló, akkor derül ki, hogy a havi csomagba mi van még. Automatikusan nem vonja le a következő havi bundle árát, neked kell megerősítened, ha érdekel, legalábbis, ha előfizettél mondjuk 1 évre, ahogy én. Ha nem, akkor csak simán lejár a havi "előfizetésed", ha kell a következő hónap, akkor azt megint meg kell venned.
A bundle skippelés előfizetésnél van, ezzel átugorhatod az olyan ajánlatokat, amik nem érdekelnek, de az előfizetésed is megmarad, lényegében elcsúsztatod azt.
-
S1M0N
senior tag
Humble Hooked on Multiplayer 2018 Bundle
Szerintem önmagában a Rocket League is bőven megéri a $14/€11.68 árat.
-
S1M0N
senior tag
Humble Indie Bundle 18 bővült:
A Story About My Uncle
Neon Drive -
S1M0N
senior tag
válasz
Crytek #10669 üzenetére
Nekem megérte, már csak a DiRT Rally és az INSIDE miatt is, de a GoNNER - Press Jump To Die Edition, a This Is the Police, az Undertale és a The Turing Test is a kívánságlistámon volt, ahogy valamiért a Super Rude Bear Resurrection is, ami még meg sem jelent, de igen beteg.
A Metrico+ meg nem néz ki rossznak.
De kinek mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest