Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Crimson Bundle a BundleStarson €3.56-ért:
-Crimsonland
-Violett
-Frederic: Resurrection of Music
-Frederic: Evil Strikes Back
-War in a Box: Paper Tanks
-Urja
-Antisquad
-Hero of the Kingdom
-inMomentum
-The Blue Flamingo -
bul07
nagyúr
The Kiss 5 bundle pre-order min 2$ 8Games
-
Marci79
senior tag
A mostani GMG akcióban engedi valakinek ezt a kosárba tenni? [link]
Nekem nem akarja az istennek sem berakni.

-
maross
nagyúr
indiegala monday bundle mar megy egy oraja, 2.49 dollarosz 8 jatekert.
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ahogy (#6093) ZsZso írta, fizesd rá a hiányzó összeget.
Majd várj egy kicsit.
Ha nem kapod meg, írj a supportnak: megvetted xy bundlit, de véletlenül kevesebbet fizettél. Később befizetted a hiányzó összeget, de a magasabb tier nem jelent meg a profilodon. Legyenek szívesek segítsenek. A PayPal ID-ket is elküldtem, hogy betudják azonosítani.
Nekem volt a múltkor egy ilyen esetem, 1 napon belül helyrehozták. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ha úgy vásárolsz meg ugyanabból a bundleből, hogy nem pipálod be a gift opciót, akkor elvileg sikerülni fog.
-
Indiegala-n véletlenül 4usd-ot küldtem a mostani Dragon Bundle - ra, így csak a 1 usd pakkot kaptam. Itt van arra lehetőség mint humblebundlen hogy az eddig befizetett összeg fölé a hiányzó 1usd-ot hozzáteszem?
-
Marci79
senior tag
A Sine Mora, ha nem kell valakinek, akkor azt átvenném szívesen.
(Természetesen értékegyeztetéssel!
) -
warcat
veterán
Killer Bundle 2ből még egyik játék sem volt bundliban,le is csaptam rá egyből,amcsiknál 4.99$ , 50 cent játékonként megéri.
-
Csapoati
nagyúr
Bundle Stars Killer 2.0 Bundle
Eddig tartott, hogy az Enemy Front bundle-be kerüljön.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyanitt olcsón vihető a bundle többi játéka

-
Rendo84
senior tag
Indie gala Glory bundle-ből, valaki esetleg hozzám tudna vágni egy Onikira-t? Természetesen nem ingyen.

-
eami
veterán
válasz
pigster
üzenetére
Nekem még régebbről megvolt koreai nyelvvel, a mostani humblival választottam még egy angolt is mellé. A generált kulcsot amikor aktiváltam szépen kiírta, hogy angol DLC ad hozzá és ennyi. Gyakorlatilag megveheted így $1 / db az összes DLC-t. A kérdés csak az hogy megéri e.
-
reelc
veterán
válasz
pigster
üzenetére
Csak ennyit tudok: megvettem, a Humble oldalán kellett beállítani, hogy milyen nyelvet akarsz tanulni, és úgy állította be magát a Humble profilomba. Szóval az adott nyelven tudom beregelni a Steamre.
Gondolom megtudod venni különböző nyelvvel (ha gondoltak arra, hogy giftelni is lehessen), de nem hiszem, hogy megmarad a 2 nyelv, mivel a saját Steam Accodra menne mindkettő.
-
pigster
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy a mostani Humble Weeklyben az Influent + Langugage Pack hogyan működik?
Megveszem $1-ért mondjuk és kiválasztom a németet. Ha megveszem még egyszer $1-ért, akkor tudok pl angolt választani úgy, hogy a már meglévő német is megmaradjon? -
Marci79
senior tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Újra írtam nekik. Hátha.....

-
Marci79
senior tag
Az Indiegala support mikor szokott válaszolni kb.? Már egy hete semmi válasz tőlük egy duplicate-es kulcs miatt.

-
Hunbeast87
senior tag
Addicts Bundle $4.00-ért:
-Burning Cars
-Countless Rooms of Death
-Diehard Dungeon
-Grim Legends: The Forsaken Bride
-Lilly Looking Through
-Millennium - A New Hope
-They Breathe
-Time Mysteries: The Ancient Spectres
-Time Mysteries: The Final Enigma2 játékot később fognak feloldani.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Senki???
Thief "elkelt" a többi pedig gazdára vár.LazyGuys Late February Bundle $2.99-ért:
-Shehe
-HassleHeart
-Barter Empire
-Koala Kids
-StarTag
-An Imp? A Fiend!
-Shin Samurai Jazz
-Atonement: Scourge of Time
-Polyology
-Global Conflicts: World Collection
-Stoorm -
Marci79
senior tag
Valakinek van felesleges/maradék Sleeping Dogs-a, amitől megválna? (Természetesen nem ingyen!)

-
Crytek
nagyúr
Az indiegala Dragon Rock bundle leosztás (Esetleges HH esetében ha nem lesz hh akkor nem lesz vétel sem részemről!!!!)
BloodRayne, A Bird Story, Silence of the Sleepsaját részre lesz!Urguru: BlazBlue
reelc: Double Dragon
Marci79: KarmaflowA maradékra még mindig lehet jelentkezni.
-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Szerintem megéri, mégiscsak az hozza a játékot olyan formába, amilyennek megálmodták.
Szépen bele van illesztve a Missing Link, minden plusz tartalom, eszköz, fegyver, a bossharcokat átdolgozták, már lehet velük trükközni (változtattak a mapokon a bossoknál). -
fpeter07
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Hát akkor néz rá a indieroyale The Kiss Bundle
A 11-ből 7 már volt ingyenesen elérhető, még a bolondnak is megéri, fizetni olyanért ami ingyen is adták -
Hunbeast87
senior tag
Valakinek van kedve betársulni a mostani Square Enix 2 bundle sima BTA csomagjába?
Ami nekem NEM kell: Hitman Absolution, Thief, Murdered Soul Suspect. ( esetleg a DE:HR, nekem sima van meg. Megéri Director's Cut-ra "váltani"? )
Akár más játék is jöhet cserére. Kiegészíteném az egy dolcsimat a BTA-ra, mert nekem kb 4,5 USD-t kell hozzádobnom. -
Crytek
nagyúr
Van új indiegala is. Van is benne 3 game ami érdekelne de sok ennyiért!
HH-ra csak jó lesz majd
-
Csapoati
nagyúr
Döb-be-ne-tes új bundle a Groupeestól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nonsen5e
veterán
Hárman beszéltünk össze, hogy elosztjuk magunk között a pakkot, szóval a 11 játék több mint fele ajándék lesz, aztán a Hitman Go meg inkompatibilitás miatt ki tudja hova kerül.

De akkor ahogy látom ez a Gift gomb megjelent minden játék után, akkor siker.
Ezer köszönet az infóért, féltem még megvenni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
nonsen5e
üzenetére
Szia!
Ha csak pár játékot szeretnél odaadni, akkor nem kell semmilyen giftet pipálnod vásárláskor. Ha magadnak vásárlod, akkor kapsz egy listát a játékokról, aminél egyesével dönthetsz a játékok sorsárol (legenerálsz egy steam kulcsot vagy egy gift linket, amit aztán elküldhetsz X -nek vagy Y -nak).
A gift pipa vásárláskor arra jó, hogy a teljes bundlit elküldhesd valakinek.
Bár nem kérdezted, de vehetsz magadnak a HumbleBundle -ön egy pakkból többet is, de később (amíg aktiv a bundli) hozzá is tehetsz a vásárlás összegéhez (azaz pl. egy $1 -os pakkot felhúzhatsz átlag felettire).
(#6053) Rendo84:
Akkor fáradj át kérlek ebbe a topikba. Ott lehet nagyobb szerencséd lesz! -
Rendo84
senior tag
Volna a mostani bundleból egy Hitman: Absolution játékom, amit szívesen elcserélnék.
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
(Humble bundle)
Ha X és Y embernek szeretnék adni a Bundle-ből játékokat, akkor be kell pipálnom, hogy "This bundle is a gift: send me a gift code". Vagy a nélkül is kapok egy listányi játékkódot amit annak adok akinek csak akarom? -
leikomessi
aktív tag
Valakinél nincs egy olcsó Thief elfekvőben a Square Enix bundleból?
-
Csapoati
nagyúr
Na jól éreztem én, hogy a Lara Croft and the Guardian of Light lesz az egyik bónuszjáték a Humble Square Enix 2 bundlihoz.

-
DJGABI
addikt
indiegamestand-et nem figyelgeti senki? múltkor retro/grade volt 1$-ért, most épp Ascendant megy: [link]
-
eszement24
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Vagy én nem láttam eddig vagy tényleg nem volt említve hogy van Free steam játék megint
[link] -
Samus
addikt
Új IndieGala
Jelenleg 2 dodóért
Hero of Many
Rex Rocket
Catmouth Island
eXperience 112
Crunch Time!
TiestruA Hero of Many videók alapján nagyon jó játéknak tűnik.
-
eami
veterán
Groupeeson mostanában kaptak kulcsot:
Schein
Biology Battle
Neocolonialism
GunWorld
Project Night
Ski Park Tycoon
Yelaxot
Survivalist -
DanielLong
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Szerintem csak reagáltam a "nem itt kéne hülyének nézned az embereket" szavaidra. Másrészt pedig sokan ebbe a topicba írtak, hogy keresnek egy-egy játékot a bundle-ből. Részemről is le van zárva az ügy. A stílusod pedig fogd vissza.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Megértjük a kis dolgaidat, de ez akkor sem az apró. Senkit nem érdekel, hogy mivel és hol fogsz vacakolni.
Részemről pont.Felesleges példákat felhoznod, elég csupán átfáradnod a megfelelő részre, amit már linkeltek neked.
-
DanielLong
senior tag
Nem arról van szó, hogy ebből szeretnék meggazdagodni vagy pénzt keresni, pusztán csak megvettem a 7 dolláros pakkot, amiből igazán csak 2 cím kéne nekem. Aki hasonló cipőben van, annak jobban megérheti megvenni tőlem, mint kifizetni 7 dollárt... A Hitman árához pedig csak annyit, hogy 100 Ft-ért nem fogok szórakozni az eladással. Természetes, hogy nem az fogja tőlem megvásárolni 250-ért, aki paypallel is megvenné 1 dollárért, de sok ember van, aki nem akar/mer paypallel fizetni. Például tegnap egy srác mondta, hogy ő ad a két Hitman játékért 500 Ft-ot is, mert még így is megéri neki. Mivel nem akartam vele kiszúrni, így javasoltam, hogy utaljon 250 pénzt aztán megveszem neki az 1 dolcsis csomagot. A srác erre utalt 500-at, mondván, hogy ne ingyen tegyek neki szívességet...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ez még nem pofátlan ajánlat! Aki csak átutalással szereti megoldani a dolgokat, annak megérheti a H:A 250 -ért. Az 1000-1300 Ft -os H:A és társai viszont bicskanyitogatóak.
#6038: Hirdetni ennyire direktben tudtommal a fórum ezen részében tilos :S. Próbálkozz meg a hardverapron.
-
válasz
DanielLong
üzenetére
Hitman 250huf? Neharagudj, de 1$-t, már a másik 2 játékot is megkapom, kicsit tényleg eltévedtél.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Szerintem eltévedtél.
Ez nem cseretopik és nem is az apró.Meg inkább máshol kellene hülyének nézni az embereket!
Kösz... -
DanielLong
senior tag
Hitman(250Ft), Thief(700), Murdered(700) és Kane&Lynch(700) eladó, keressetek privátban. Csere ajánlatokat is szívesen meghallgatok.
-
eami
veterán
$1
Cubot
Gravity Badgers
Gentlemen!
Syberia$2.99
CreaVures
Kami
Unhack
Still Life
Syberia II
The Ship: Murder Party
Beyond Space
Point Perfect
Steel Storm
Blinding DarkEzekből engem csak a Cubot, Gentlemen!, CreaVures érdekelne, szóval ha valaki megveszi de nem kell ebből a háromból valamelyik akkor cserélhetünk

-
ZsZso
Közösségépítő
[REPOST] Kane & Lynch Collection került még bele a HumbliBundliba!
-
Zamery
senior tag
Ha valaki lemaradt volna: Indigala Blades of Janus bundle
Itt hostolnak Group Buy-t belőle: [link]
Price: $1.39 Paypal (or $1.74 if you have to cover fees.) -
Kal-El
senior tag
Hello!
A mostani Humble Bundle-ban lévő Sleeping Dogs az milyen pontosan?
Definitive Edition, vagy csak a sima? -
törölt tag
Durva hogy máskor hónapokig semmi, most meg Star Wars bundle után egyből egy Square Enix. Szerintem idénre ennyi is volt a jó csomagokból

-
GyureX
tag
Egy Thief-re én is vevő lennék, ha valakinek lenne egy fölös kulcsa.

-
AtHoS
nagyúr
IndieGala Battle for Glory bundle $3.89 az első 24 órában
- Bridge Constructor Medieval
- Onikira
- Battle Group 2
- Commandos: Behind Enemy Lines
- Commandos: Beyond the Call of Duty
- Commandos 2
- Commandos 3
- Skilltree Saga
- Praetorians
- Imperial Glory
- Deadly 30 -
TheProb
veterán
Aki megválna a Soul suspectől írjon árat PM-ben vagy van pl maradék SW-s címem az előző bundle-ból
-
-
jbauer05
tag
Ez a bónusz játékok, hogyan működnek a humblenél? Ha most megveszem a 15 dollárosat, akkor megkapom a bónusz játékokat, mikor hozzáadják jövőhéten?
-
lacus83
senior tag
Szuper.
Aki véletlen megveszi
az írja már le mire hogy ad kulcsot,mert volt hogy 3 játék volt 1.
Ez csak azért lényeges számomra mert akkor közösben vennék ismerőssel egy fullt és ami nekem megvan azt átadom neki.A többi marad nekem.1-2 játékért részemről nem érné megvenni.
-
reelc
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Én most a BTA-t megveszem.
Afölött nekem nem éri meg.
Másfél hete az Eidos Anthology 32 Euróért volt, gondolom lesz még idén kb. ilyen akcióban. Na, ez komoly csomag volt ennyiért.
Nekem is megvan több cím belőle, többek között ezért nem vettem meg. -
Nagyon komoly, simán megéri a $15-os csomag, pedig már megvan belőle 1-2 cím!
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem tudom én vagyok -e ilyen válogatós, de ha előrendeltem volna Build a GreenLight Bundle 19 -t, tuti harakirit követtem volna el a megjelenés után. Ettől még egy IndieRoyale is elszégyellné magát!
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Az utóbbi párnak nem "ugrottam be", az árukból most megvettem a most akciós Torchlight II-őt $4.99-ért. Ok, tudom volt valamivel jobb áron, de szerintem ennyiért is best buy.
-
bul07
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Who's Gaming csomagot szerintetek megéri megvenni?
Tartok tőle hogy sok gagyi játék, úgy érve hogy zöld utas hulladékok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Természetesen értékegyeztetéssel!
)

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kösz...
Jelen esetben minimum 6,6 usd-t kell érte fizetned.