Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- 
			  Mobilarena Minden, ami "bundli"! 
 Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#42308056 törölt tag Kipróbáltam ezt a WRC Powerslide-ot, egész jó kis cucc lenne de sehogy se tudom elérni, hogy az nVidia GPU-t használja az Inteles helyett. Nem tudom csak az integráltat kiválasztani beállításokban, valakinek van valami ötlete?  Amúgy nem tudom miért kell minden ilyen casual cuccba valami idióta idegesítő powerup rendszert tenni. Második helyen mentem, erre belémcsap egy villám és utolsó, a következő kanyarban semmit se látok valami füsttől...  
- 

lm83 őstag 
- 

Vesa veterán Bár sajnos nem az évezred ajánlata... 
- 

Crytek nagyúr Új humble weekly best of toronymagasan az 1 $-os rész valami fergetegesen fenomenális!!!!! 
- 

maross nagyúr bundlebandits greenlight bundle #2 
- 

ayo veterán válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetéreLA Cops meg Flockers szerintem meglepően jó lett, én szurkolok nekik, hogy még több ilyet toljanak, egy ideje már nem sok jó dolgot tudtak kiadni 
- 

válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetéreÉrdekelne engem is kb 0,5 ajróért...  
- 

#42308056 törölt tag válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetéreTeam17 csinált mást Worms-ön kívül?  
- 

válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetére18€ ezért a 3 szarért?  
- 

Hunbeast87 senior tag Mivel még nem írtátok, íme két új BundleStars bundli: 
 -Razor Bundle - 10 db Steames játék €3.19-ért, afféle "láttuk már innen-onnan a játékokat" kategória
 -Getaway Bundle - potom €17.99-ért 3db Team 17 játék: LA Cops, Overruled és The Escapist
- 

A HB kiegészítette a futó bundle-jét, benne a The Novelist-tel. 
- 

Crytek nagyúr válasz  kriszpontaz

üzenetére kriszpontaz

üzenetéreÉs hogy lehetett volna a kulcsokat kinyerni? (Mert nekem only steam fiokhoz adás egyből lehetőség volt csak semmi serial) 
- 

Samus addikt Az Indiegala felülete Humblisodott, bár a színösszeállítás egész jó. Az a keddi every monday (?) itt megnézhető: [link] 
- 

xpsyx tag Regisztrációért 5 játék ingyen. Ezek vannak: Enclave 
 East India Company Gold Edition
 Knightshift
 Knights and Merchants HD
 Pirates of Black CoveRemélem szebbé tettem a napotokat  
- 

AtHoS nagyúr Első körben megérkeztek az elmaradt levelek, közte a kódokat tartalmazó levél is  , majd elküldte a srác ismét a kódos levelet és ezt követően érkezett a válasz, hogy újraküldte a levelet. , majd elküldte a srác ismét a kódos levelet és ezt követően érkezett a válasz, hogy újraküldte a levelet.
 Pár óra eltérés azért volt a három időpont között.
 Sőt ebben a pillanatban érkezett a tegnapi steam-es vásárlásom paypal-os visszaigazolása. Jaj mégse...a pénteki vásárlásom paypal visszaigazolása érkezett most meg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) De délután megjött a tegnapi délutáni steam vásárlásom visszaigazolása is az elmaradt levelek között, amit nem sikerült kinyomtatnom a steam kliensből De délután megjött a tegnapi délutáni steam vásárlásom visszaigazolása is az elmaradt levelek között, amit nem sikerült kinyomtatnom a steam kliensből 
- 

Samus addikt Nálam az elmúlt két hónapban vett játékok linkjei nem jöttek meg Humblitól. Az ingyenesek, amit Store-ban osztogattak, azok egyből jöttek, de a vásároltak nem (és azóta sem). Különösebben nem zavar, mert regeltem, és egy gombnyomásra ott voltak az előző vásárlásaim is, és az újak is azonnal megjelentek. Gmail a szolgáltató. 
- 

AtHoS nagyúr válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetéreVettem ebből a DIG Super Bundle-ből még tegnap PayPal infók: 
 Name: Robert Muresan (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)
 Email: robert@enoxys.com
 Payment Sent to: hello@dailyindiegame.com
 Item Title: DIG Super Bundle 12
 Date: Nov 1, 2014
 Time: 09:19:58 PDT
 Status: CompletedAzóta sem érkezett róla semmi visszajelzés, nem küldték a kódokat. Pedig azt írják: 
 "Your keys will be sent to your PayPal email address."Más aki megvette ugyanezt a csomagot megkapta már a kódjait? , még a szokásos PayPal e-mail sem jött meg. 
 Mondjuk most néztem a PayPal fiókban, hogy 31-én szintén vásároltam PayPal segítségével és arról sem jött PayPal-tól levél, viszont a szerdai PayPal-on keresztüli vásárlásról küldtek. Szóval a PayPal levél elmaradása még lehet más miatt isSajna free - mail-es a paypal-om, de egyelőre ez van, nem volt még ilyen gondom a pár év alatt, mióta használom, így nem is foglalkoztam vele. Egyébként azóta kaptam már levelet free - mail-re Szerk. 
 Nem, SPAM mappában sincs 
- 

bul07 nagyúr válasz  Riccsiz_h

üzenetére Riccsiz_h

üzenetéreAmúgy fiókot létrehoztál már amúgy mert lehet hogy ott megvan Csinálj egy gmail-es címet vagy ha van akkor azzal regisztrálj ide, és írd meg hogy nem jönnek meg az e-mailek és ezért e-mailt szeretnél cserélni, csakhogy a kódot se tudod beírni mert az se jön meg és hogy küldje el neked a kódot a sikeres email változtatáshoz Kérni fogja hogy azonosítsd magad,tőlem 3db Transaction ID kértek 
 Transaction IDs begin with the letter 'X' and are roughly 13 characters long. You can find it in your payment history on your payment account (PayPal, Google Wallet, Amazon Payments). The information may also be found in your email inbox if you can locate the receipt for your purchase.És elküldi a kódot amivel tudsz email váltani 
- 

Köszönöm a linket, 2x is megpróbáltam az elmúlt 1 napban, de nem kaptam emailt (ilyen gagyi indamail-es a cím) Az az érdekes ha küldök egy emailt magamnak egy másik címről egyből megjön, valamint az IndieGala, HumbleBundle stb. reklám emailek jönnek dögivel, valamint eddig minden rendelésem (az elmúlt 2 évben) ide jött. De most sem a rendelés, sem az általad adott linkről kérhető újraküldő dolog sem működik Annyira nem nagyon dolog, mert egy 1$ bundleről van szó, de azért mégis bosszant 
- 

Hunbeast87 senior tag A Daily Indie Game elindította aDIG Super Bundle-t. 
 $1.49-ért jár a teljes csomag, $1.54-ért mindenből egy kulcs extra. Bár a mostani ingyenes Nosferatu is benne van, Darkout és a Glacier 3: The Meltdown miatt nem rossz vétel.
 The Speed KissMyBundle: $4.19-ért ingyenes Ionball 2 és sok-sok bundliszökevény. 
- 

bul07 nagyúr válasz  Riccsiz_h

üzenetére Riccsiz_h

üzenetéreNekem humblebundle.com esetén volt gondom 
 Egy hotmail.hu-s címre semmi nem jött meg, se vásárlás, se email változtatáshoz a kód
 Írnom kellet nekik és ők adták meg a kódot amivel meg tudtam változtatni az email címemetAmúgy ha humblebundle.com-ról van szó ezen a linken lekérhetted az adott e-mailre vásárolt dolgokat 
- 

CanibelZ aktív tag válasz  CanibelZ

üzenetére CanibelZ

üzenetéreSteam-es Group buy csoportban találtam egy Betrayer-t. 1.2 USD volna és paypal-lal fizetnék. Az hogy paypalon elküldöm neki az összeget, annak mennyi plusz költsége van? Meg fel kell-e raknom a paypal-ra a pénzt, hogy el tudjam neki küldeni, vagy ilyenkor is lehet azt, hogy közvetlenül a bankszámlámról veszi le az adott összeget? 
- 

sziasztok Mit tudok tenni ha 18:50-kor vettem egy Humble Indie Bundle-t és azóta sem kaptam meg emailben a linket (pedig az email tuti jó, mindig oda vásárolok) Ilyenkor írjak a supportnak, a PayPal transaction ID-m elküldésével (mondjuk ha reggelig nem jön meg a mail) 
 Volt már valakinek hasonló ? Előre köszönöm a segítséget 
- 

flanki aktív tag 
- 

CanibelZ aktív tag Valaki közösen akar venni Humble Weekly-t? Nekem csak a Betrayer kéne. 
- 

flanki aktív tag Később vettem észre, ez Steam-en is akciós most, szal sorry! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

CanibelZ aktív tag Ha valakinek nem marad felesben egy Betrayer, akkor megvenném tőle. 
- 

Dapro senior tag 
- 

Vesa veterán 
- 

Dapro senior tag https://groupees.com/doujin3 ha volt már sry. 
- 

warcat veterán Na kinek hogy tetszik a Groupees damned bundle? Talán nem olyan szörnyű. 
- 

ViharVadász őstag 
- 

warcat veterán Szerintem a Greenlightos egész jó lett 1.20 ért végül megvettem mindkettőt,damnedesre kíváncsi leszek 
- 

flanki aktív tag Weird Worlds 
- 

Crytek nagyúr 
- 

Crytek nagyúr válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetéreA damnedesbe ha benne lesz a címszereplő Damned game csak az megéri az 1.5 $-t! 
- 

warcat veterán Greenlightossal is az a baj,hogy változott a bekerülési rendszer,csökent az esély a bejutásra és a kártyapénzre. 
 A héten lesz még Doujin 3 bundle is azok jók szoktak lenni megtérülésileg.
- 

Rendo84 senior tag válasz  Hunbeast87

üzenetére Hunbeast87

üzenetéreSzerintem kevés bátor ember maradt, aki bevállalja ismét.  
- 

Hunbeast87 senior tag Ismét előrendelhető két bundle a Groupees-nál: 
 1. Bundle of The Damned 3 - $1.50
 2. Build a Greenlight Bundle 12 - $1.20
- 

Hunbeast87 senior tag Aki nem figyelte volna: elindult a Humble Indie Bundle 13. Kéthetes bundle, következő héten jönnek még játékok a BTA részhez. Egy dolláros rész elég jó most.  A már megszokott módon ismét kaptunk új bundle csomagot a BundleStars-tól, a héten még egyet biztos kidobnak.  
 The Carnage Bundle, csupa jóság olcsóért. Amolyan Halloween pack akar lenni, de sajna nagy részét már láttuk itt-ott más csomagokban.
- 

Dapro senior tag Én megkaptam de amikor profilba rányomok nincs gomb h steamhez adja. 
- 

xpsyx tag Realms of The Haunting ingyenjáték az IndieGala-tól.. 
- 

Vesa veterán 
- 

ViharVadász őstag Humble Flash Bundle: Boo! 
 Bármennyiért: Claire; Zafehouse: Diaries Zafehouse: Diaries
 6 $-ért: Deadly 30 és Haunt the House: Terrortown
 10 $-ért: Doorways: Chapters 1 to 3 Collection
- 

Crytek nagyúr Kell valakinek Friday bundle? Vettem egyet a graopu buyba.Akit érdekel írjon rám. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kerékpársportok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Worms széria számomra oldalnézetben volt az igazi, imádtam a szériát.
 Worms széria számomra oldalnézetben volt az igazi, imádtam a szériát.