- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pigster #13780 üzenetére
Hát bakker, igazad van, csak nem erre, hanem a bundle egy másik a játékára, amit a korábban topikba berakott ki mire jelentkezett alapon úgy gondoltam, hogy rendben van részemre, de most kiderült, hogy érkezett rá jobb ajánlat
Gondoltam, ha már csak a SF V-re nincs jelentkező -, amit amúgy korábban szintén jeleztem egy racinges gammával egyetemben, hogy vinném, minél hamarabb legyen gazdája minden cuccnak alapon - akkor elviszem, így mehet a bundle, de ugye az egyetlen játéknál ami érdekelt volna belőle túl lettem "licitálva"...
Ez van, ismét tanultam valamit
-
AtHoS
nagyúr
A HB Monthly minden elemét el lehet ajándékozni vagy auto ahhoz az acchoz rendelődik, amivel megveszik?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
KisTücsök #12681 üzenetére
Középső fizetendő csomag álá Beat The Average Sport Bundle vagyis az első és középső csomagot/csomagból tud ajánlani cserébe
-
AtHoS
nagyúr
válasz
2thletme2day #11735 üzenetére
Miért? Közben mi történt, hogy 20 eur-ról ingyenes lett? Más topikban is többen néztek, mint az a bizonyos borjú.....a hihetetlen 20 euros ajánlatra
-
AtHoS
nagyúr
IndieGala Battle for Glory bundle $3.89 az első 24 órában
- Bridge Constructor Medieval
- Onikira
- Battle Group 2
- Commandos: Behind Enemy Lines
- Commandos: Beyond the Call of Duty
- Commandos 2
- Commandos 3
- Skilltree Saga
- Praetorians
- Imperial Glory
- Deadly 30 -
AtHoS
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5726 üzenetére
Ilyen bundle nekem is van, bár azóta megvettem 4-es packban a powerslide-ot
-
AtHoS
nagyúr
Első körben megérkeztek az elmaradt levelek, közte a kódokat tartalmazó levél is
, majd elküldte a srác ismét a kódos levelet és ezt követően érkezett a válasz, hogy újraküldte a levelet.
Pár óra eltérés azért volt a három időpont között.
Sőt ebben a pillanatban érkezett a tegnapi steam-es vásárlásom paypal-os visszaigazolása. Jaj mégse...a pénteki vásárlásom paypal visszaigazolása érkezett most megDe délután megjött a tegnapi délutáni steam vásárlásom visszaigazolása is az elmaradt levelek között, amit nem sikerült kinyomtatnom a steam kliensből
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5157 üzenetére
Vettem ebből a DIG Super Bundle-ből még tegnap
PayPal infók:
Name: Robert Muresan (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)
Email: robert@enoxys.com
Payment Sent to: hello@dailyindiegame.com
Item Title: DIG Super Bundle 12
Date: Nov 1, 2014
Time: 09:19:58 PDT
Status: CompletedAzóta sem érkezett róla semmi visszajelzés, nem küldték a kódokat. Pedig azt írják:
"Your keys will be sent to your PayPal email address."Más aki megvette ugyanezt a csomagot megkapta már a kódjait?
, még a szokásos PayPal e-mail sem jött meg.
Mondjuk most néztem a PayPal fiókban, hogy 31-én szintén vásároltam PayPal segítségével és arról sem jött PayPal-tól levél, viszont a szerdai PayPal-on keresztüli vásárlásról küldtek. Szóval a PayPal levél elmaradása még lehet más miatt isSajna free - mail-es a paypal-om, de egyelőre ez van, nem volt még ilyen gondom a pár év alatt, mióta használom, így nem is foglalkoztam vele.
Egyébként azóta kaptam már levelet free - mail-re
Szerk.
Nem, SPAM mappában sincs -
AtHoS
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #4245 üzenetére
VAT will be added to purchases from EU.You can review final price before buying.
Szóval EU-ból nem 1.79 a minimum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest