-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Megvan mindkettőn. A Mass Effect 1, Mass Effect 2 Hun, Mass Effect 3 már megvolt Originen, de mind csak az alap volt, az 1-et a Support segítségével kaptam meg mert a dobozos kódját nem fogadta el (a dobozos magyar, a regisztrált angol), a 2 magyar változatot dobozosról regeltem be, a 3 meg ugye jött asszem az előző Humble Origin csomaggal.
Tudtommal egyik sem Deluxe (a 3 biztos nem) de egy csomó DLC ingyen van Originen, kivéve a sztori kiegészítő Kasumi, stb. DLC.A 2-t most regeltem Steamre de még nem telepítettem fel, így nem tudom mit tartalmaz a 2 DLC.
(#6340) Csapoati: ezt meglesem, de a múltkor néztem és valahogy nem láttam ezeket, de lehet vakon voltam.
-
warcat
veterán
Ahogy a fenti képen is látható,kapsz elajándékozható sima total war gyűjteményt,meg Napoleont a magadnak aktiválható grand masteren felül,azért ez komolyan megnöveli az értéket első pillantásra,de már leírtam,hogy mi vele a baj
. A legtöbb dlc stb le van nyirbálva sima collectionről és ezek külön értelmes áron nem beszerezhetőek később.
Amúgy ez nem olyan szörnyű ajánlat Rome II-re: Rome & Rome II Pack 20.49 USD
Persze az első rész "semmit" sem ér annyiszor osztogatták már,de jó módszer arra,hogy isthereanydealen ne legyen látható,hogy meddig is mentek le a Rome 2 akciós árával -
warcat
veterán
Saját használatra adnak el,nem viszonteladásra mint amit a kérdésed sejtet,így egyrészt nem erre vannak berendezkedve,másrészt nem is tudunk válaszolni rá,utoljára az Origin bundliból vettem 5-6 darabot.
Ha valami különleges okod van rá,hogy ennyi kell,írj a supportnak szerintem,biztosan segítenek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged