-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Crytek mivel rúgta el a lasztit? Régen voltam fent bocsi.
Csak hogy ne hülyén haljak meg.
-
Kareszovics
addikt
Akinek nem kell a The Warlock of Firetop Mountain az gondoljon már rám és irjon már privátot, köszi! (Igen nincs egy dollár se kártyámon, nem kunyerálnék, ha lenne
)
-
Kareszovics
addikt
Nem azért, de ezekkel az iObit termékekkel mostanában volt ilyen "vírusírtó alert fiaskó", Apósom, illetve az én gépem is jelentkezett a hiba, Avast tuti jelzett, illetve AVG is.
-
Kareszovics
addikt
Total War Warhammer az új Monthly vezetőcíme. Bakker... meg kell állnom, hogy nem vásárolok.
-
Kareszovics
addikt
Kíváncsi vagyok miket old fel Humble Monthly...
-
Kareszovics
addikt
Na uccsó pillanatban csak behúztam Grim Dawn-os Monthly-t. Hát kiváncsi vagyok a többi cuccra.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Csak erősítsetek meg, hogy jól értem-e:
- feliratkozok mondjuk Humbly Monthlyra a Mad Max-ért
- PayPal fizetem.Utána azonnal leiratkozhatok? Megmarad a Monthly csak a következőt nem vonja automatikusan?
-
Kareszovics
addikt
Kíváncsi vagyok Capcom Bundle kiegekre.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Hun Mallior #459 üzenetére
Simán behúztam.
-
Kareszovics
addikt
Én a biztonság kedvéért megvárom a holnapi weekly-t. Aztán vagy azt húzom be, vagy HIB 9 BTA-t. Kettő együtt nem megy most (kártyák ürítve).
Mondjuk a Bastion-t azt élném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest