- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Reddites közösség szerint a játékok közül ezt a kettő benne lesz:
Pixel Heroes: Byte & Magic
Moorhuhn / Crazy Chicken Tales -
eami
veterán
8 óra múlva indul a Groupees Oktoberfest bundlija. 4 játék, 2 album, 1 valami. Zsákba macska ár: $1.25
-
ruti
Közösségépítő
Bundlestars Killer Bundle 5-ből rFactorra vevő vagyok, ha valakinek nincs rá szüksége,
2 db-ra van szükségem -
maddionmax
senior tag
Az új Bundlestars Killer Bundle 5 is erős lett.
-
arfer
senior tag
Egész jó játékok vannak benne....
-
Crytek
nagyúr
Indiegalan Midweek Attack bundle Happy Hour-ra a szokásos módon lehet jelentkezni!
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #7091 üzenetére
Biztos lesznek benne gagyik is. Remélem csak is, nem csak gagyik.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
DrTechnoid #7091 üzenetére
Emiatt felesleges aggódnod. Ott írják az oldalon kerek-perec, hogy "Discover games that haven't been featured in other bundles.", azaz olyan játékok lesznek amik még nem voltak bundleben.
-
"Új dolog a HB-n: Humble Monthly Bundle"
Előfizettem, kíváncsi leszek hogy mitt kapunk november hatodikán. Az se lenne normális dolog hogy nagyon régi bundilkat szednének elő mivel aki előfizet az nyilván már egy ideje használja a HB-t, és mondjuk 4000ft-ért nem szeretnék újfent egy már megvásárolt 8bites indiegyűjteményt.
-
mmili
tag
-
válasz
Hunbeast87 #7086 üzenetére
braveland wizard-ot keresekebbol a pakkbol, vagy 0.5$-ert, vagy egyeb jatekokert.
-
Arkennys
addikt
Engem más oldalnál hívtak fel duke nukem kód miatt telefonon mikor vettem hármat, hogy nem valamiféle cinkes dolog miatt halmozom fel, legalábbis leellenőriztek hogy én vettem saját kártyával
Első mondatban leszögeztem a leányzónak, hogy nézze el a kiejtésem mert nem nagyon kellett még élesben angolt használnom élőszóban, jót nevetett
-
Syíf
csendes tag
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek. Eami, a tipped bejött. Készítettem egy képet (a Gamesrocket úgy hívja, hogy id-shot) amit homályosra csináltam, és az ujjaimmal kitakartam a személyim számát, a lejárati dátumot és az aláírást, így csak a képem és a nevem látszott az sem jól. Végülis elfogadták, és küldték is a Mad Max steam serialt. Eddig nincs bajom belőle, ha netalán lesz majd jelzek a közösségnek. Mégegyszer köszi a tippet.
-
Hunbeast87
senior tag
Indie Gala Every Monday Bundle 80, első 24 órában $1.89 (holnap $1.99-re emelkedik):
-Home is Where One Starts…
-Mayhem Triple
-Braveland
-Braveland Wizard
-One More Line
-The Logomancer
első 24 órában $1.89 (holnap $1.99-re emelkedik). -
eami
veterán
náluk ez valóban így megy, ezért is nem vásárolok ott semmit sem. ha küldöd nekik a fényképet akkor meg fogod kapni a kulcsot, mások legalábbis megkapták. Javaslom a személyin a neveden meg a fényképeden kívül kockázz ki mindent ha úgy döntesz hogy folytatod. HA nem akkor vissza fogják utalni a zsetont.
-
Syíf
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Az epicbundle oldalon a Gamesrocket által hirdetett Mad Max című játékot vettem meg 23.95 Euróért. Steam kódot ígértek. Miután kifizettem a játékot kaptam egy e-mailt, hogy adjam meg a telefonszámom. Megadtam. Ezután jött a következő üzenet, hogy küldjek egy fényképet az arcomról, ahogy mellette tartom a személyi igazolványomat. Írtam a supportnak, hogy ez miért szükséges, hiszen ők nem valamiféle hatóság. Csak egy diplomatikus választ kaptam, hogy küldjem a képet. Vásárolt már valaki náluk, vagy szerintetek ez nem adhat lehetőséget valamiféle visszaélésre, csalásra?
-
eami
veterán
nehogy!! egyébként fizetésnél választható paypal meg a többi helyett hogy ezzel fizess, szóval ha el akarod verni akkor hajrá.
Viszont a BM14ből származó coinok elég értékesek...
"Groupees introduces its very own in-system, Trading Coins. Part digital currency, part collectible, part loyalty reward, the Groupees Trading Coins will be one of many tradeable virtual goods within Groupees new website scheduled for release in early October. Buyers of the Be Mine 14 bundle will receive these special, one-of-a kind Trading Coins–$5 purchasers will receive the $3 Jonny Antimatter Coin, $1 purchasers will receive the $1 Slugs Plutonium Coin. These particular coins have certain characteristics that are like stock ownership in Groupees and are redeemable for their cash value should Groupees ever be purchased or go public. Like stock, the value of the Coins will increase as Groupees increases in value, and this will be published so holders know their value. The value will never decrease below the $3 and $1 face values. PLEASE NOTE, Coins will be issued and released to bundle buyers in October when the Groupees Trading Exchange is live."Ja és ha valaha is eladnák a groupeest akkor ezek az érmék részvényként funkcionálnak és kifizetik részarányosan cashbe. Szóval én tartom őket
-
MoVieFaN
aktív tag
Build a Greenlight 32, még 50+ percig preorder.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sirandrish #7074 üzenetére
Nekem ezért nincs se plus-om, se ilyenem nem lesz. Ha kell valami, megveszem, nem mantrázok, hogy bárcsak...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #7072 üzenetére
Volt az eddig is (IGN Prime).
-
törölt tag
"A highly curated bundle of our favorite games at one fixed price. Includes everything from recent hits to hidden gems to timeless classics - every month."
Azért ez jól hangzik.
-
eszlenyek
tag
válasz
#42308056 #7068 üzenetére
Egy próbát adok neki, én is rég óta bundlizok már, maximum öcsém megkapja őket
(#7069) genndy: Direkt van egy "virutális" kártyám amiről csak akkor lehet pénzt levenni, ha beállítom a napi levételi és összeg limitet a bankom oldalán, de ez elég alap dolog ha valaki online vásárol
-
genndy
addikt
válasz
eszlenyek #7067 üzenetére
Az előfizetésre majd figyeljenek a lelkes próbálkozók, mert PP-vel nem lehet, és nyilván lemondás nélkül automatikusan vonja majd a többi havit is folyamatosan.
Én a magam részéről kihagyom ezt a zsákbamacskát, maradok a heti meg kétheti HB ajánlatoknál (ja, Weekly Bundle most emiatt nincs). -
eszlenyek
tag
-
genndy
addikt
válasz
#42308056 #7065 üzenetére
Nem így van egyébként, én is félreértettem. Havonta több játék is van, a LoG2 most csak az első alkalommal plusz, novemberben lesz az első csomag, de a tartalma az elindulásig ismeretlen. A lényeg az, hogy a következő elindulása előtt már be kell fizetned a pénzt, tehát zsákbamacskáért fizetsz. Miután megtudtad mik a játékok, akkor sem fizethetsz már utólag.
-
-
genndy
addikt
Új dolog a HB-n: Humble Monthly Bundle
Fizess elő (12$/hónap) és minden hónap első péntekjén kapsz egy Steames játékot. Első ajánlat: Legend of Grimrock 2. Az előfizetés természetesen bármikor lemondható. -
lkksioskdl3
aktív tag
-
genndy
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Lenne itt egy bátor jelentkező, aki még az elején vette meg az 1 dolláros Total War Humble bundlit és max. 5-6 dollárt kéne rádobnia a BTA-ra? Csak mert én kifizetném a pótlást és csak a Shogun 2 collection, illetve az Attila kupon kéne. Tehát neki effektíve ingyen meglenne a Medieval, az Empire és a Napoleon collection, meg az az ingame bónusz izé is. Privátban egyeztethetünk.
-
joe-ker
senior tag
Bundle 14: Another Galaxy
Weekend Bundle #3Szerk: lordjancso engem az Arkham Origins érdekelne.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit a BundleStars Batman Complete Bundle az Origins Season Pass és DLC-k nélkül?
Engem csak ezek érdekelnének, mert ez hiányzik csak a gyűjteményből. Nagyon content nincs bennük, úgyhogy aki csak az alap sztorikat szeretné végigjátszani, annak tökéletes lenne szerintem ez a felezős megoldás! -
Adam_Shepard
addikt
A fez erdekelne a mostani humble bundlebol.
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Friday Funday#1 Bundle Happy Hourban majd akit érdekel jelezze!
-
genndy
addikt
Humble Weekly Bundle: Fantastic Arcade
Hát, a 6$-s csomagban van FEZ meg Hotline Miami. A többinek még csak a neve sem ismerős.
-
joe-ker
senior tag
-
Diopapa
addikt
válasz
kriszpontaz #7046 üzenetére
Köszi!
-
kriszpontaz
veterán
-
Cheesus
senior tag
Valaki nem tervez "Groupbuy-t" a Killer Bundle 4-ből? Nekem csak a Story about my Uncle, Lemma és Silent Age trió kellene
-
Vesa
veterán
Megjegyzem, akit érdekel az egyszerűbb fejlesztés, annak nincs jobb a Construct 2 nevű programnál! GameMakernél is egyszerűbb kezelni.
Ingyenes a Steam-en, persze üzleti felhasználás esetén már fizetni kell érte. -
zone
őstag
válasz
vorosmarti #7041 üzenetére
De GameMakert írt
A GameGuru Steam oldalán nagyon nem ajánlják a programot.
Én a GameMakert választottam, de sajna nem tudja ellenőrizni a licence-t, mert a szervereik lehaltak a HB roham miatt és így a program sem indul el... remélem hétfőre már rendbeszedik magukat. -
vorosmarti
senior tag
https://www.humblebundle.com/weekly
http://www.bundlestars.com/all-bundles/game-makers-mega-bundle/
x_o_n vélhetőleg a GameGuru-s bundlestars csomagra gondolt, míg te vélhetőleg a másikra. Annak a csomagnak 2/3-a valoban az RPG Maker-ről szól.
Mellesleg a bundlestars-csomagot én még felesben is bevállalnám, ha vkinek a gameguru-s kulcsok nem kellenek belőle.
-
zone
őstag
Plusz info, ha valakit a GameMaker-től Steam kulcs hiánya tartana vissza:
Getting GameMaker: Studio Professional (and the Android Module) from this Bundle allows you to get a Steam Key. After 14 days of this purchase please go to our recovery page and enter your email address. You should receive a list of your license keys. Please note you have to have created your YoYo Account before doing this.
-
zone
őstag
Duke Nukem Kill-A-Ton Collection (Includes 5 games)
Carmageddon 2: Carpocalypse Now
The Apogee Throwback Pack (Includes 4 games)
Wings! Remastered Edition
The Original Strife: Veteran Edition
Super Motherload
Wizardry 6 & 7
Z.A.R.Azt hiszem már az első kettőért is megéri az árát.
-
Vesa
veterán
Nem rossz ez ennyiért ha valaki pl. bundliszökevényeket akar "fejleszteni".
Pont ezekkel a programokkal készülnek a soha senki által még nem látott, csodás bundle tartalmak.BundleStars-on is van most egy hasonló pakk, 8ojróért 2 fejlesztő eszközt is kaphatunk, + rengeteg DLC-t hozzájuk.
-
genndy
addikt
Nem gondolom hogy bárkit is érdekel, de azért beírom hogy meglegyen:
Humble Weekly Bundle: Play and Create with GameMaker
YoYo RPG - Foliage Pack and Items Pack
Another Perspective
WizardWizard + WizardWizard Source Code and Documentation
Spoiler Alert
Death Ray Manta$6:
GameMaker: Studio Pro
Stealth Bastard Deluxe
Savant - Ascent
Another Perspective Source Code
Detective Case and Clown Bot in: Murder in The Hotel Lisbon
Death Ray Manta Source Code
10 Second Ninja
Spoiler Alert Source Code
Super Crate Box + Super Crate Box Source Code$12:
GM:S Android Export Module
Stealth Bastard Deluxe Source Code
Savant - Ascent Source Code
Detective Case and Clown Bot in: Murder in The Hotel Lisbon Source Code
10 Second Ninja Source Code
Wasteland Kings + Wasteland Kings Source Code -
eami
veterán
válasz
Anonymusxx #7025 üzenetére
én a felesleges dolgokból idén vettem egy witcher 3, GTA V és előrendeltem a steam controllert
-
Adam_Shepard
addikt
vt
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #7025 üzenetére
Ezen én már régen túl vagyok. Library HIDE funkció aranyat ér!
-
Anonymusxx
senior tag
http://www.bundlestars.com/all-bundles/all-stars-3-bundle/ -ból érdekelne a S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat...
-
genndy
addikt
Humble Total War Bundle
Medieval II: Total War Collection
Viking: Battle for Asgard
Shogun: Total War Collection
Total War: ROME Original Soundtrack
Total War: ARENA Beta Access Key
Exclusive Total War: WARHAMMER Illustrated Campaign Map
Total War Battles: KINGDOM – Exclusive Humble Banner Heraldry & $10 of gold for your kingdom
Total War eBooksBTA (most éppen 6.26$):
MEDIEVAL: Total War Collection
Empire: Total War Collection
Total War: ARENA - 18,000 in-game gold ($10 value)
Humble Store 66% off Total War: ATTILA coupon
More games coming soon!$15:
Total War: ROME II Emperor Edition
Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack
Total War: ROME II - Caesar in Gaul Campaign Pack
Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack
Total War: ROME II - Pirates and Raiders Culture Pack$30:
Humble Total War Bundle T-Shirt -
ZsZso
Közösségépítő
All Stars 3 Bundle -ből Decay: The Mare (+ esetleg Worms Revolution) -re lennék vevő, Ha valakinek nem kellene privátban szóljon már, köszönöm!
-
x_o_n
veterán
Valaki nem harmadolna egy Game makers bundlet? nekem csak gameguru+5 dlc kéne az RPG maker + 11dlc viszont nem
-
bul07
nagyúr
groupees.com
Steam keys for Go Home have been added. -
chris0000
őstag
hi.
ha humble bundelen vásárolok 1 játékot giftként,akkor már annak az email címét kell megadnom akinek majd küldeni szeretném a játékot?
úgy emlékszem volt már rá példa,h ha a saját email címemet adtam meg és majd az abban lévő gift linket küldtem el vkinek,már already redeemet írt ki.
thx.
üdv. -
Csapoati
nagyúr
Min. 2 db, min 2$.
-
Adam_Shepard
addikt
Uplayes Future Soldier érdekel.
-
Csapoati
nagyúr
A Divekick azért nem rossz, de ennyi valóban.
-
genndy
addikt
-
RAMy
aktív tag
Elképzelhető, hogy lesz a mostani HB-ben Splinter Cell Pandora Tomorrow? Vagy így az utolsó 5 napban már nem szoktak belerakni semmit? Nincs ott a "more games coming soon" tábla mondjuk.
-
bul07
nagyúr
http://flyingbundle.com/
3$
Botology,
Crossfire: Dungeons,
Island Defense,
Rats - Time is running out!,
Realms of Arkania 1 - Blade of Destiny Classic,
Realms of Arkania 2 - Star Trail Classic
Realms of Arkania 3 - Shadows over Riva Classic
Scribble Space,
SUPER DISTRO
Two Digits -
eami
veterán
válasz
Csapoati #6999 üzenetére
ennek is lehetne, nem?
amúgy ez csak egy humblestore glitch, összekeveredett a widget árral.
maross: nem, azt direkt lépték meg hogy nyomjanak egy fricskát az olcsóbb régióknak
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest