- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Ezt a G2A havi bundle-t le lehet mondani?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Ha a Humble csomagot megveszem magamnak, akkor is kapok kulcsokat, vagy olyankor csak magamnak tudom aktiválni a játékokat? -
Kal-El
senior tag
Egyébként úgy látom, hogy sokaknak nem tetszett itt a fórumon a decemberi, pedig ezek elég népszerű/drága játékok alapjáraton. Ezekből 3-4 darabonként kerül ennyibe Steam-en, még 75%-os akcióban is. Nyilván nem 1$-os csoda ajánlat, mint a Hitman Absolution-nál volt, meg nem mindenkinek kell az összes, de kifejezetten jó csomag.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Már rég nem néztem rá a Humble-ra és most látom, hogy valami feliratkozás rendszer van a havira. Jól értem, hogy megvenni nem lehet, hanem mindig csak a következő havira feliratkozni, amiről semmi infó nincs? Ez így elég ratyi. Bár ha külön kapok minden kulcsot, meg ha tényleg elég nagy nevekkel fognak dobálózni garantáltan, akkor talán van némi értelme. -
Kal-El
senior tag
Akinek még maradt Tengami, vagy 7 Grand Steps a Humble Weekly Bundle-ból az engem érdekelne. Vagy, ha valaki venne ilyen packot, akkor becsatlakoznék ezekért.
-
Kal-El
senior tag
válasz
kriszpontaz #6339 üzenetére
Neked mind a két kliensen megvan?
Akkor ezek szerint ez a Deluxe változat. Legalábbis úgy tűnik.
Köszi! -
Kal-El
senior tag
Gondolom a Mass Effect 2 nem Deluxe változat az új Humble-ból?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
A mostani Humble Bundle-ban lévő Sleeping Dogs az milyen pontosan?
Definitive Edition, vagy csak a sima? -
Kal-El
senior tag
Hogy lehet 6-nál többet venni a Humble Bundle-iból?
Meg mekkora időközönként enged 6-ot venni? 24 óránként? -
Kal-El
senior tag
És ez most egy ingyenes DLC?
-
Kal-El
senior tag
Srácok ez micsoda: Awesomenauts Cluck Costume?
A mostani daily-ben volt teljesen külön kulcsként. -
Kal-El
senior tag
válasz
DrTechnoid #3378 üzenetére
Valami feltűnt nekem, ugyanebben a shopban: az Elder Scrolls Anthology Steam games-nek van feltűntetve.
Ez hogy lehetséges? Hiszen a Steam-en nem elérhető ilyen csomag. Sőt az első két rész egyáltalán nem elérhető Steamen:
The Elder Scrolls: Arena
The Elder Scrolls II: Daggerfall -
Kal-El
senior tag
Hello!
Vettem egy ilyen Humble CO-OP 4-es packot. És mind a 4-et magamnak igényeltem, utána pedig ezt írja ki, ha újra rámegyek egy ilyen Gift Key-re:
"It looks like this gift key was already redeemed.
If you redeemed it, please enter your email below to have your key resent to you."
Ennek mi értelme? Mert már hozzárendelte az én accountomhoz a kulcsot az összes játékkal együtt, mit akar újraküldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest