- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszty81
tag
válasz
ung.mario #3635 üzenetére
OOooooo... én sajnos nem nyertem.
Ma telefonáltak az üzletből, hogy meghozta a futár a táblagépemet, szervíz megjavította.
Szerintem átvételkor egyből indítom is vissza még 1 körre, nem lesz nehéz kitalálni még 1-2 hibát.
Bár az zavaró volt, hogy 5 hetet kellett várnom rá! Jún. 7-én adtam le az átvételi ponton, 3 hét után telefonáltam, akkor azt mondák, hogy 22-én érkezett be hozzájuk! Nem sietett a futár, az tuti! -
mandras81
senior tag
válasz
ung.mario #3520 üzenetére
Azt már csak azért írtam, hogy fel legyen sorolva a hibák között. Mondhatsz bármit, a hivatalos ROM-mal dobálja, és ez nem normális. Majd akkor gratulálok én neked, ha a hivatalossal sem dobálja, de azért jól odamondtál nekem. :-)
És, még az sem zavart volna, hogy főzött ROM-ott használok, de az már kicsapta a biztit, hogy kétszer vittem vissza kontakthibás töltőaljzattal, és másodjára a teljes alaplapcsere tényleg megoldotta, csak az amúgy is botrány gyenge wifit baszta még gyengébbre. De, ahogy említettem, a lényeg, hogy jól odamondtál nekem az sd dobálással kapcsolatban. :-)
erikö3: nem evidens, hogy visszaadják az árát, azt a szervíz dönti el. Gondolom, minél többször viszed vissza, annál nagyobb az esély. Viszont, nagyon fontos infó annak, aki MM-ben vette, hogy csak abban az áruházban kapod vissza a pénzed, ahol vetted, a többiben csak levásárolhatod.
-
pacman789
aktív tag
válasz
ung.mario #3505 üzenetére
bocsi nem fértem be a szerkesztés időbe.. amúgy olyat nem csinálhatnak, hogy csak levásárolhatod a pénzed.. te ezt vetted meg neked ez kellett, vagy kicserélik megjavítják vagy visszaadják a pénzed, de ha nem tudják kicserélni javítani nem kötelezhetnek levásárlásra.
-
dennis1
csendes tag
válasz
ung.mario #3413 üzenetére
Talán Írtak már appokat Pl. Display Brightness Adjustment, a színpiszkálásra, nem próbáltam, Pc-n sem szoktam erős színeket beállítani, se TV-n, mert nem szeretem.
A note amoledjére gondolsz? Eltekintve a kék felbontás furcsaságára, ami a kétszeres méretű blue ledek miatt fele az általános felbontásnak, sajnálatosan hamar sárgulnak be a displayek, pedig éppen emiatt duplázták meg, hogy az öregedésüket egy szintre hozzák a másik két színével.
Gondold el, hogy egy tabon, amit sokkal hosszasabban használnak, milyen gyalázatos fejleményekkel járna ez a folyamat. -
dennis1
csendes tag
válasz
ung.mario #3411 üzenetére
Per ma az IPS a vezető színhűségben, feketében, betekintési szőgben.
Csak az a baj vele, hogy az LG a fejlesztő, mármint a samunak ez a baja.
A Samu nem fogja licencelni, fejleszt magának VA alapon. Ezek sem rosszak, de van néhány problémájuk.
Pl. oldalról elszineződnek. Az IPS monitorokat régóta használják grafikus munkákhoz, jó néhány év előnyük van a többihez képest.
Gond az, hogy az IPS publikusan 3x8 bites színkezelést használ, ami 16.7 milla szín. A TN panel 3x6 bites, 256 ezer színű. A Samu nem publikál adatokat, csak rizsát.
Sokáig kínlódtak az amoleddel is, hogy ne szoruljanak az LG-re, de befürödtek vele.
Lehet, hogy jó lesz a samu panel is egyszer, de most még alaposan meg kell nézni, hogy mennyire sikerült nekik.Másik téma:
Ez a szervíz nem fog elküldeni a tápcsatival, de nézd meg máshol, milyen kifogásokkal hajtják el a kedves garis ügyfeleket. -
Hobbbyt
őstag
válasz
ung.mario #3343 üzenetére
2db 1016DCC-om volt, az elsők között voltam aki megpróbálta a dolgot, és a vondroidot is én fedeztem fel
Az első tabom, kb 1-2 hét után mondta be az unalmast, a második (3 hét gari kihagyás után) 3-4 hét használat és eladás után a vevőnél kb. 3 hét után.. azóta nem tudom mi a számla sorsa, mennyi készülék lett cserélve rajta stb. De.. durva ,hogy azóta se sikerült a kínaiaknak ezt a problémát megoldani. Szerintem 10 ből 1 tab nem produkálja ezt a hibát.. :/Holnap hozza a futár a Nexus 10-em. Végre beteljesült a vágyam..
-
:AMF:
senior tag
-
zseko
veterán
válasz
ung.mario #3290 üzenetére
A screen filter sötétíti a kjelzőt. Gondolom szimplán a kép elé rak egy réteget aminek az átlátszóságát lehet állítani. Így este sem égeti ki az ember szemét a delej
Hogy ettől miért szűnik meg a tab kattintgatási kedve nem tudom, de mindenesetre működik. Egyébként úgy vettem észre csak akkor kel életre ha túl világos a kijelző, pl netezésnél, de ha a weboldal vagy a program alapvetően sötét árnyalatú akkor annál nem csinálja.
-
törölt tag
válasz
ung.mario #3258 üzenetére
"Véletlenül" erre tévedtem és láttam a kérdést. Én mini PC -kben "utazom". Szinte mindegyik kétmagosban (MK808, Imito MX1, Measy U2C, stb.) ugyanez a chipset van. Sztem nézz körül az armtvtech fórumon, vagy Finless Bobnál. Ott fel vannak sorolva a tesztelt perifériák. Néhány webkamerával (leginkább Logitech) müxik a dolog. Én nem használok ilyet, mert a Measy -ben alapból van. De itt a fórumon, az MK808 topikban többen használtak ilyen webkamerát. Kérdezd őket a tapasztalataikról. Van köztük linux guru is, úgyhogy kernel szinten is megy a mókolás. Sztem a modulnak itt is működnie kell (már ha nincs benne alapból), és a programnak is, hisz az Android level megegyezik.
-
senior tag
válasz
ung.mario #3135 üzenetére
a "sípolós" JB-nél a sípolás oka állítólag a JB-el érkező (ICS-hez képest) magasabb képfrissítés volt. bár az számomra továbbra is rejtély, hogy akkor miért szüntette meg a sípolást a max fényerő.
azt megoldották nagy nehezen, de úgy tűnik valami még mindig nem 100-as a hangnál.szóval a rockchip/yuandao-nál pár nyaklevest megérdemelne a hang-részleg.
-
senior tag
válasz
ung.mario #3117 üzenetére
én az elsők között vettem meg, még tavaly augusztusban. gyakran használom, így gyakran lóg töltőn is. a töltő csatlakozójával még sosem volt problémám. ezek alapján eldöntheted, hogy korai-e vagy sem.
amíg a 2 év gariidőn belül vagy, addig nincs vész.
úgy rémlik valahol a vondroid-on írták, hogyan lehet a tárhely méretét változtatni. nem tűnt bonyolultnak. (ha megnézed a Finless rom mappájában a "parameter2gb" és "parameter4gb" fájlokat, láthatod, hogy csak pár szám tér el a CMDLINE sorban. asszem a vondroidon is ezeket a számokat írták át.)
-
Loituma69
őstag
válasz
ung.mario #3101 üzenetére
Prestigio tabon 62.000ft volt, jelenleg 65.000ft és van terméktámogatás. Az általad említett telefonokat sem engedném árusítaniert mind pocsék szoftverrel rendelkezik. A gyári romnak hibátlannak kell lennie, ha nem az azt azonnal kellene javítani hivatalos gyártó oldalról letőlthető formában. Az a gond, bogy itt magyarországon nincs pénze az embereknek ezért minden xart el lehet adni és amikor a vevő panaszkodik őt nézok hűlyének. Szerintem totálisan hibás felfogás az, hogy ha valami viszonylag olcsó akkor ott természetes a rossz szoftverműködés és mindenki oldja meg maga mindenféle mokolt szoftverekkel innen onnan letőltve és reménykedve, hogy majd ez jó lesz.
-
b.daniel
senior tag
válasz
ung.mario #2882 üzenetére
Hát fel akartam tenni az új romot a de megállt valami hibával. Aztán egyszer meg bekapcsolt, próbáltam visszatenni a finlest vagy a vondroidot, de az is megállt az elején. Azóta se kép és hang :/ gép se látja, töltőre se reagál, semmi. Az lesz, amit Gemil mondott szerintem.
Köszönöm a segítséget. -
mandras81
senior tag
válasz
ung.mario #2733 üzenetére
Nem vagyok képben más tablet fronton, de akkor gyakorlatilag az összes Android-os eszközön fennáll ez a hibajelenség (mármint,ha a linuxra fogjuk)? A telefonommal is torrenteztem, pedig az jóval gyengébb vas, és mégsem ölte meg ennyire...
Nekem csak ennyi hiányozna a boldogsághoz... :-(
-
-
Guszty81
tag
válasz
ung.mario #2554 üzenetére
Ahogy indítom a progit, már sír, hogy nem fog menni root nélkül. Csak valami áttekintést mutat a memóriákról, és ennyi.
Egyébként meg ha lehet is rootolni a gyári ROM-ot, nincs kedvem szenvedni vele (bár nem tudom, mennyi idő), ha úgyis új ROM-ot fogok feltenni. (ami ráadásul alapból rootolt) -
senior tag
válasz
ung.mario #2507 üzenetére
A Finless Rom-ot kicsomagolod és ott van benne egy "ReadMe First" nevű txt, abban le van írva minden.
Egyszer lehet a "reboot to flash mode" féle módszerrel (ha már fent van a driver, elindítottad a tabot és rádugtad az usb kábelre). Vagy lehet a másik módszerrel is, hogy nyomva tartott vol - gomb mellett kikapcsolt állapotban dugod a kábelre. Utóbbi esetben nem kell a reboot to flash mode gombot használni.
Ezek után nyomsz egy "erase nand" gombot, majd ha ez végzett, akkor egy "flash rom"-ot. És kész.
Nem igazán tudod téglásítani, amíg a megfelelő bootloadert használod frissítésnél. -
leone510es2
csendes tag
válasz
ung.mario #2373 üzenetére
Most írtam az Overmaxos fórumba éppen, hogy sikerült megoldanom a YouTube-os problémát. Cak ezt kellett felraknom: [link]
Ez egy valamivel régebbi verzió, de tökéletesen működik benne minden. Nem kell se root, semmilyen bűvészkedés. Valamiért a legfrissebbet nem akarta elindítani.
Egyébként én csak azért írtam az előbb azokat a dolgokat, hogy reagáljak egy olyan hozzászólásra, amit nem tartottam igazságosnak. Én eddig sem akartam bizonygatni semmit, elismertem hogy az Overmax sem tökéletes tablet. Egyébként én meg azért nem vettem MyAudio tabot, mert sok panasz volt rá és nem akartam kockáztatni. Lehet hogy nincs mindenkinél probléma, azt is elhiszem, de nekem akkor is jobbnak tűnt inkább kipróbálni egy másik tabot. Eddig úgy néz ki jó választás volt, nem rosszabb kicsit sem a MyAudio-nál, és még olcsóbb is volt. De ezeket nem akarom senki orra alá dörgölni, pusztán tapasztalatból mondom. De ha valakinek mégis kedve támad igazságtalanul írni valamit, akkor csak megtehetem hogy reagálokNa de én itt ezt be is fejeztem, nem akarok többet ezzel a "melyik tab jobb és miért" témával foglalkozni, szerintem sokkal jobb lenne, ha olyan dolgokat osztanánk meg egymással, ami esetleg mások életét megkönnyíti azzal hogy tippeket adunk, segítünk és megosztjuk a tapasztalatainkat.
-
prnservices
tag
válasz
ung.mario #2053 üzenetére
Általában a játék kalibrálja be a sensort az auktiális helyzet szerint(hogy tartod a játék indulásakor) legalábbis a speedx illetve a radio ball 3d nél így volt. Nekem 808DCC-n jobra balra ugrál g-sensor os irányításnál és azért mert az pontatlan benne ... Nem játékra van hanem képforgatás stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest