- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
-
mandras81
senior tag
válasz
ung.mario #3520 üzenetére
Azt már csak azért írtam, hogy fel legyen sorolva a hibák között. Mondhatsz bármit, a hivatalos ROM-mal dobálja, és ez nem normális. Majd akkor gratulálok én neked, ha a hivatalossal sem dobálja, de azért jól odamondtál nekem. :-)
És, még az sem zavart volna, hogy főzött ROM-ott használok, de az már kicsapta a biztit, hogy kétszer vittem vissza kontakthibás töltőaljzattal, és másodjára a teljes alaplapcsere tényleg megoldotta, csak az amúgy is botrány gyenge wifit baszta még gyengébbre. De, ahogy említettem, a lényeg, hogy jól odamondtál nekem az sd dobálással kapcsolatban. :-)
erikö3: nem evidens, hogy visszaadják az árát, azt a szervíz dönti el. Gondolom, minél többször viszed vissza, annál nagyobb az esély. Viszont, nagyon fontos infó annak, aki MM-ben vette, hogy csak abban az áruházban kapod vissza a pénzed, ahol vetted, a többiben csak levásárolhatod.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
na, nekem harmadjára volt szervízben (első két alkalommal a töltőaljzat lett kontakthibás, ezért második alkalommal cserélték az alaplapot, viszont így meg az amúgy sem acélos wifi lett olyan gyenge, hogy már a konyhában sem tudtam netezni, pedig előtte gyengécskén ment), és két napja szóltak, hogy visszakapom ajándékutalványban (MM-ban vettem), de persze ideadják a kp-ban is, ha kérem.
Fenti okokból (tudom, hogy nem itt kell hirdetni, de gondoltam, titeket kérdezlek meg először) eladóvá vált egy Sandisk Class10-es 32 gigás microsd kártya, és egy Case logic univerzális tablet tok egyben 7000 Ft-ért. A kártya kb. 4 hónapos, ebay-ről vettem, de úgy háromszor használhattam, mert vártam egy olyan ROM-ra, ami nem dobálja az sd-t, persze az nem érkezett meg azóta sem. A tok Ipon-os, kb. 3 hónapos. Ha valakit érdekel, jelezze priviben.
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel #3446 üzenetére
Nekem már kétszer volt szervízben töltőcsatival, másodjára alaplapot cseréltek. Most nem kontaktos, cserében az amúgy sem acélos wifi térerő most botrány szar, a router mellett is 3-4 Mbps-t produkál 25 Mbps-os nettel. A telefonom simán hozza a vele elérhető maximum 16, vagy hány Mbps-et...
Szóval, küldöm vissza megint, most már talán megtámogatom egy kis fogyasztóvédelem emlegetéssel.
-
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Semmiképpen ne fizess, ha nincs nyoma, hogy előzőleg elfogadtad a fizetéses javítást.
Ha erősködnek, akkor írd meg, hogy a következő megy a fogyasztóvédelemhez, ha nem rendezik.
Nyugi, egyszerűen nem fizettethetik ki, ha nem egyeztetek meg róla előzőleg.
Ja, és kérdezd meg, hogy ugyan fejtse már ki, hogy mi az, hogy "egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel". És ragaszkodj a saját verziódhoz, hogy a hivatalos szoftver-t akartad felrakni.
-
mandras81
senior tag
-
mandras81
senior tag
Azért kérdeztem, mert én azzal szívtam sokáig, hogy addig nyomtam a le+power-t, amíg megjelent a kis robot, és azért nem tudtam utána telepíteni a driver-t. Mihelyst csak rövid ideig ment a le+power, és tök sötét képernyő "jött be", egyből ment minden, mint a karikacsapás.
-
mandras81
senior tag
Srácok, a legújabb Vondroid root-olható? Tehát, ha az áthúzott részt megcsinálom, akkor menni fog? Ez jár adatvesztéssel?
-
mandras81
senior tag
A legújabb Vondroid-os rom root-olt, vagy sem? Ott van a honlapon a root leírása, de át van húzva a szöveg...
-
mandras81
senior tag
válasz
ung.mario #2733 üzenetére
Nem vagyok képben más tablet fronton, de akkor gyakorlatilag az összes Android-os eszközön fennáll ez a hibajelenség (mármint,ha a linuxra fogjuk)? A telefonommal is torrenteztem, pedig az jóval gyengébb vas, és mégsem ölte meg ennyire...
Nekem csak ennyi hiányozna a boldogsághoz... :-(
-
mandras81
senior tag
válasz
Tobika1 #2726 üzenetére
Melyik is az a nem sípolós JB pontosan? Akkor annak már gyakorlatilag csak az SD leválasztgatás a gondja?
Egy linkért hálás lennék. Illetve, ha egy leírást is linkelnétek a ROM felpakolásáról, azt is megköszönném. Egyelőre ezt a hozzászólást találtam, de biztosra szeretnék menni.Más: akksiidőben mondjuk folyamatos filmezésnél kb. 6 órát bír a tab, jól tudom?
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
A torrent app futtatás közbeni durva belassulásra született valami megoldás? Próbáltam vagy ötöt, mindegyiknél előfordul ez a jelenség. Esetleg a JB orvosolja ezt? Egyébként mi okozhatja?
Nekem most 4.0.4 van fent (1016DCC).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest