- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3602 üzenetére
Néhány 1016-os asus memopad 10-re cserélődött, persze ráfizetéssel. Jónak tűnik, csak lehetne ebben is 7000-es akksi
-
erikö3
tag
válasz
csababarca #3564 üzenetére
15 nap van a törvényben (gondolom munkanap) ha nem jelentkeznek akkor lehet reklamálni
-
b.daniel
senior tag
válasz
csababarca #3560 üzenetére
Szerintem nem,elvégre ez csak egy hiba a sok közül,es bizonyára ok is tisztaban vannak vele,hogy ez tipushiba.En is ma vittem vissza MM-be ahol vettem,azt mondták Max 2 hét és ertesitenek.
-
erikö3
tag
válasz
csababarca #3416 üzenetére
engem is meglepett kicsit,valakinek van már tapasztalata a retinakijelzős tabról (916iq asszem)?a boltban nekem tetszett
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3358 üzenetére
-
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3348 üzenetére
Igen, de csak 4GB-os változat van.
Vondroid 4.3 4GB -
erikö3
tag
válasz
csababarca #3332 üzenetére
reboot system now
-
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca #3324 üzenetére
Ezek a programok úgy működnek, hogy a korábban a kütyüre feltelepített alkalmazásokat mentik el pontosan azért, hogy pl rom frissítés után ne kelljen mindent újra a Play-ből letöltögetni, hanem elegendő csak ugyanazt az egy progit leszedni, amivel archiváltál, és azon keresztül a mentésből is fel tudod a programokat telepíteni.
Leírni majdnem bonyolultabb :-)
1. adott a kütyüd, amire korábban már telepítgettél különféle alkalmazásokat (játékokat, könyv olvasót, office fájlokat kezelő programot, stb-t.)
2. feltelepíted Appmonster-t, majd elindítod.
3. Beállításoknál beállítod, hogy hová mentse el az alkalmazások másolatait - lehetőleg sd kártyára
4. Backup-ra kattintasz -> lementi az sd-re az összes feltelepített alkalmazásodat.
5. kicseréled a romodat. - ilyenkor ugye minden utólag feltelepített alkalmazásod elveszik, beleértve az összes egyéb beállításaidat (e-mail, facebook, dropbox, viber, skype, és még sorolhatnám...) ha a kütyü belső tárolóján vannak dokumentumaid, képeid, zenéif, filmejid, bármi, az is el fog veszni. Egyedül az nem veszik el, ami az sd kártyádon van.
6. rom csere után elegendő a gmail-es fiókodat beállítani - ez kell a Play használatához - és az Appmonstert újra feltelepíteni.
7. Appmonsterben kiválasztod a View Backups-ot, és megmutatja, hogy milyen alkalmazásaid lettek korábban lementve az sd kártyára, ahonnan azokat vissza is tudod állítani - az alkalmazáson nyomva tartod az ujjad, ilyenkor megjelenik egy kis menü, és abból kiválasztod az "Install from SD" lehetőséget. Első alkalommal kéri, hogy engedélyezd az a Beállítások / Biztonság alatt az ismeretlen források használatát, de ha ilyenkor az OK-ra nyomsz, akkor a program rögtön odavisz ehhez a menüponthoz a beállításokon belül, ezután vissza nyillal vissza is visz az Appmonsterbe.
8. A free verzióban sajnos csak egyesével tudod visszatelepítgetni az alkalmazásokat, de tapasztalatom szerint így csak tényleg azokat rakja vissza az ember, amiket használni is akar, legalábbis nálam előfordul, hogy valamit csak érdekességből felrakok, kipróbálok, nem tetszik, de azért nem törlöm ki. -
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca #3322 üzenetére
Az Appmonsterhez nem kell. Simán engedi menteni sd-re vagy ahová akarod az alkalmazásokat.
-
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca #3320 üzenetére
Szia!
Én speciel az Appmonster alkalmazást használom erre a célra. Ingyenes verzióját a Play-ből le tudod tölteni, de sok más ilyesmi alkalmazás is fellelhető.
Ha van külön sd kártyád, akkor a Settings \ Backup folder alatt be tudod állítani, hogy arra mentsen (így nem kell mentés után babrálnod, hogy nehogy elvesszen a mentésed a belső tárolóról, mivel az rom frissítésnél törlődik).
Rom frissítés előtt javaslom a kütyü belső tárolóján lévő cuccokat lementeni pc-re vagy szintén az sd kártyára.
Ha pc-re akarsz menteni, ahhoz usb kábelen kívül nem kell más. Amikor usb kábellel összekötöd a kütyüt a pc-vel, akkor a kütyü rá fog kérdezni, hogy akarod-e hogy a kütyü usb-s meghajtóként működjön. Ha ezt elfogadod, akkor a pc-n külön meghajtóként fogod látni a kütyü belső tárolójának tartalmát. erről ugyanúgy tudsz másolni, törölni, mint a pc winchesteréről vagy pendrive-ról.
Ha sd kártyára akarod az egyéb cuccaidat is menteni, akkor ahhoz kell valamilyen fájlkezelő alkalmazás - ha még nincs ilyened telepítve. (ha nincs, akkor az ingyenes közül akár az ES File Manager, vagy a Total Commander vagy bármi file manager app megteszi)Rom tekintetében bizonytalan vagyok. Nekem Vondroid 4.2.0 van fent 128-as kernellel, és 4GB belső memóriával a programoknak, illetve az emaileknek - céges levelezésem csatolt állományokkal viszonylag sok, így gondoltam 4GB egy darabig megteszi.
Tapasztalataim a rommal:
- ez a rom eleve rootolva van, nem kell külön tökölni vele
- ezzel is gyorsan merül a kütyü,
- utóbbi egy héten kezdett el pattogni alvó módban - ezt mások is írták róla, csak nálam nem jelentkezett korábban. :-(
- stabilan fut, még nem fagyott le
- irodai alkalmazásokra, hébe - hóba filmet nézni teljesen jó
- wifi nem túl hatékony
- kijelző érzékenysége görgetéshez, lapozáshoz jó, tollal jegyzeteléshez viszont nem a legjobb (olyan mintha ritkábban venné a mintát, normál sebességű kézíráskor többször olyan, mint amikor fogy a tinta a golyóstollban ki - ki hagy a vonalból :-)
- usb-s billentyűzettel - AnySoftKeyboarddal, hozzá magyar nyelvi kiegészítéssel megtámogatva - nagyon tuti, a virtuális billentyűzetet egyáltalán nem használom.
- játékokról nem tudok nyilatkozni, alapvetően munkához használomRemélem tudtam segíteni.
-
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3280 üzenetére
Például ITT vagy ITT. Ugyan azt kapod mindenhol. Vagy ha ugyanolyat akarsz mint a gyári: N101 charger
-
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca #3204 üzenetére
Szia!
vaterán ütöttem le. a 10.1-eshez való 5.000,- a 7-es való 4.000,- HUF volt. És ami a legszimpatikusabb volt: készletből adta, nem több hetes várakozással érkezett. Egyébként mindhárom USB csatlakozóval kínálják, ha nem 1016DCC-hez kellene.Az eladó nick-je: Pcefa.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #3074 üzenetére
Közben már megoldottam,hogy .apk fájl letöltöttem,rátettem és manuálisan telepítettem,de egy játéknál egyszerűen nem megy,pedig előtte ment. play meg kompatibilitási hibát ír.
Froggy Jump vagy mi a neve. érdekes, többinél is kiírta ezt a komp. hibát,de ott utána telepítettem,és ment. -
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3072 üzenetére
rootolni kell hozzá a tabot.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3065 üzenetére
a build.prop ot át kell írni mondjuk valamelyik samsung táblagép típusára és akkor minden menni fog
a vondroidon találsz róla dolgokat. Hamarosan lesz főzött rom, azzal nem lesz ilyen gond.
-
erikö3
tag
válasz
csababarca #3069 üzenetére
milyen programmal próbálkozol?
-
erikö3
tag
válasz
csababarca #3067 üzenetére
én így voltam a google chrommal meg a shazammal,ha azt írja hogy telepítve van akkor rámész hogy lecseréled és akkor újra telepíti és műkôdni fog
-
erikö3
tag
válasz
csababarca #3065 üzenetére
passz,ezt én is észrevettem,ilyenkor azt csináltam hogy netről leszedtem az apk fájlt és úgy feltelepítettem
-
zseko
veterán
válasz
csababarca #3052 üzenetére
Nem a használat közbeni merülés a gond, az normális, a 7-8 óra nagyon is jó, hanem a készenléti. Volt egy Galaxy Spica telefonom, normál napi használattal minden éjszaka töltőn volt. Miután lecseréltem, poénból és kíváncsiságból feltöltöttem, repcsi módba tettem és leraktam a szekrényre. 26 nap múlva kért újra enni. És abban nem 7000-es aksi volt. Mert a telefont mi meríti? Folyamatos 3G, wifi, szinkronizáció, állandó online jelenlét. Ezekre tableten nagy százalékban semmi szükség nincs ha készenlétben van. Ehhez képest ez a másfél-két nap egy vicc, pláne használat nélkül. Nézz meg más tableteket meddig bírják készenlétben.
-
ung.mario
tag
válasz
Készenléttel van a bajunk. Xperia tablet S 3g-s napokig áll és nem szívja le így az akksit.
-
Gemil
tag
válasz
A telefon folyamatosan kapcsolatot tart a toronnyal, egyéb szolgáltatások futnak rajta, ott inkább a gsm modul szívja az akksit. Itt ez nem áll fenn.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3040 üzenetére
fejből nem tudom, de azt hiszem h magyar nyelven van fent playen és elég evidens a használata
annyi hogy mivel te nem akarod rootolni azért csak az alkalmazásokat tudod lementeni, az adatokat nem.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3037 üzenetére
Ez is gyári
különböző márkanevekkel árulják ezt a tabot, ez a Visture rom a másik meg a yuandao rom. Meg oda is van írva hogy official rom.
Nincs.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3035 üzenetére
igen. vagy csinálhatsz Titanium backup-al mentést róluk.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3033 üzenetére
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3031 üzenetére
Rosszul értelmezted :-) van egy másik gyári rom is ami nem vesz le a tárból és alapból van rajta play.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #2896 üzenetére
fel, persze. de szerintem hamarosan megjelenik a myaudiós verzió is.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
csababarca #2583 üzenetére
Tanácsos ezt a Romot feltenni a gyári helyett
Egy kis nyelvtudást igényel, de a képek alapján is tökéletesen végig lehet vinni.
-
:AMF:
senior tag
válasz
csababarca #2572 üzenetére
válaszoltam a másik topikban.
#2573: csak a legfelsőnek volt, ha jól tévedek (már régen kidobtam). a másodikon nincs címke, különben már elkezdett volna felhólyagosodni.
-
Gemil
tag
válasz
A gyári sem csak úgy frissíti. Szvsz ugyanolyan nehéz lehet feltenni a gyárit, mint a főzött romot, csak abban nincs annyi hiba.
-
Amoonre1717
tag
válasz
Ez engem is érdekelne.
#2571: és az oldalán volt ilyen "húzd le ezt a fóliát" fehér címke?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Revolut
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest