- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
-
csababarca
őstag
Vissza akarom vinni,mert nem töltődik a tablet.
Viszont a töltőnk hegye elgörbült pár hónapja,de nem ezért nem tölti. Ebből lehet gond,hogy erre fogják,és nem javítják meg emiatt? -
csababarca
őstag
nekem is meghalt. kiírja hogy töltés,de 10 óra alatt összesen 8%ra töltötte fel....
most próbálom visszatenni a gyári rom-ot,hétfőn meg megyek leadni az MM-be. -
csababarca
őstag
Amikor rom csere után újraindul a tablet, bejön egy ilyen:
CWM for Finless ROMs v5.8.3.4.
-reboot system now
-install zip from sd card
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-backup and restore
-mounts and storage
-advencedMi a teendő?
-
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy nagyobb segítséget kérni!
Szóval szükségem van egy leírásra,meg eszközökre, amivel lementhetem a tabletről az alkalmazásokat.
Rootolástól kezdve, az adott program használatáról,stb...
Aztán ha ez meg van szeretnék kérni,egy rom-ot,amivel szerintetek a legjobban fut a dolog, és annak a felrakásáról leírást.Jelenleg egy Visture rom van rajta,de nem a legjobb,sztem(sok alkalmazást a playből nem is enged feltenni...). Szeretném kicserélni, de szükségem van az alkalmazásokra is.
Előre is köszi!
-
csababarca
őstag
Töltőt hol lehet hozzá venni? illetve usb-n keresztül miért nem lehet tölteni?
-
csababarca
őstag
Bárki,aki tudja leírhatná magyarul,hogy hogyan kell rootolni a tabletet.
előre is köszi. -
csababarca
őstag
Valaki a rootolás menetéről írna? mit hogyan mivel?
köszi előre is -
csababarca
őstag
válasz
csababarca #3074 üzenetére
Közben már megoldottam,hogy .apk fájl letöltöttem,rátettem és manuálisan telepítettem,de egy játéknál egyszerűen nem megy,pedig előtte ment. play meg kompatibilitási hibát ír.
Froggy Jump vagy mi a neve. érdekes, többinél is kiírta ezt a komp. hibát,de ott utána telepítettem,és ment. -
csababarca
őstag
de nekem nem engedi...plusz ettől még ugyan úgy fent áll a kompatibilitási probléma.
-
csababarca
őstag
Jah igen,néhánynál ez megoldás,de mások el sem indulnak.
MEg egy csomónál azt írja ki,hogy már telepítve van,holott nincsen.Így kalap sz@r az egész,használhatatlan.
-
csababarca
őstag
Jó értem,csak a mai világban azért nem nagy kunszt töltőre dugni a dolgokat.
Más: rátettem ezt a visture-s rom-t, jó is, megy rendesen,viszont a play áruházban csomó alkalmazásra azt írja ki,hogy nem kompatibilis,ezért nem lehet letölteni. Olyan alkalmazásokra,amik eddig futottak rajta.
Ez mitől lehet? -
csababarca
őstag
Sikerült közben.
Persze alkalmazásokat újra kell töltögetni lefelé. -
csababarca
őstag
http://media.myaudioworld.com/28/28187/34239.pdf
Ezzel próbálnám frissíteni,de hiába. a drivert hiába dugom be az usb-t,nem telepíti. Nyomom a - gombot, megjelenik egy androit robot, fekve, hasán egy piros felkiáltójellel.
aztán ennyi.
driver mappában van 3 fájl, de egyikre se csinál semmit.megoldás?
-
csababarca
őstag
Amúgy ezen a merülés témán nem tudom mit vagytok kiakadva, a mi gyári rommal szerelt gépünk tök jól bírja. nem tudom mit vártok tőle, gondoljatok bele,hogy egy androidos kis telefon is alig bír ki 1-másfél napot,ha használva van.
akkor ez a nagy, energiaigényes gép,miért bírna ki annyit?Nekünk éjszaka fel van téve töltőre, reggel levesszük,net-játék,fb...aztán délután-estefelé megy le 20 % körülre. ez meg bőven jó egy táblagéptől.
-
csababarca
őstag
szóval ha jól érzelmezem az elmúlt nap történéseit, vagy egy rom,ami elvileg jó, de mégse, mert ahhoz hogy használható legyen,rootolni kell, mert amúgy hiányoznak belőle a google dolgai, plusz a ram-ot is leveszi. ahha.
akkor ezt még kihagyom inkább. várok,hátha lesz majd olyan,amihez utólag sem kell szakinak lenni,hogy használható legyen. (én nem fogok belemászni programokkal a belsejébe,mert nem értek hozzá.) -
csababarca
őstag
Valaki aki emlékszik rá,meg tudná mondani,hogy hol volt szó a készülék frissítéséről,ami megoldja pl a wifi problémáit,meg a kattogást? keresőben nem találom...
-
csababarca
őstag
Letölthető valahonnan a JB a Series 10-hez?
de valami hivatalos verzió,nem ilyen főzött romos cuccra gondolok.
A myaudio oldalán van fent egy nov 27.-i JB beta nevű dolog,de az nem tudom jó e,van e annál jobb,amit könnyű felrakni. Gondolok itt arra,hogy van egy program,rádugom a tabletet számítógépre,és onnan szépen frissíti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest