- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Hiába mondom, hogy kérem vissza a pénzem, jogszabály szerint nem kötelesek visszaadni. Kértem cserét, reklamációba. Nem Miskolcra viszik, hanem Pesten a Frangepán utcába. Tegnap fel is hívtam a szervizt, hogy mi a helyzet, de olyan szinten bunkó volt az ügyintéző, hogy már most látom, hogy pontosan ugyanúgy le fogják szarni az egészet, ahogy először. Nem volt képes felfogni, hogy bosszant, hogy úgy visszaküldték garanciából, hogy egy vacak képernyő kalibrációs programmal megtesztelték. Ha kezébe vette volna a készüléket és nyomkodta volna pár percig, akkor látta volna a hibát továbbra is. Még a bluetooth-t se kapcsolta ki! Én marhára sokat melóztam azért a 60ezer forintért, marhára bánt ez a hozzáállás. Elvárom, hogy profik végezzék a garanciális javítást. Az biztos, hogy nem hagyom annyiban, ha kell, akkor kérek független szakvéleményt a gépről és perre viszem.
Amúgy mi az a MA?
-
Guszty81
tag
Ma átvettem az üzletben a "javított" terméket... autóig eljutottam vele, és fordultam is vissza, hogy fussunk még 1 kört (lehetőleg csak fél kört, vissza már a pénz jöhetne). Akksit, töltőcsatit cseréltek, meg visszarakták elvileg a 4.0-s SW-t, de ez már nem derült ki, mert be sem kapcsolt, gondoltam már le is merült az akksi. Boltba visszamenve kértem, hogy próbáljuk meg tőltőre dugva, hogy megnézzem legalább a SW verziót. 1 perc után sem volt semmi reakció, na akkor csomagoljuk is vissza, és írjuk az új munkalapot.
Úgyhogy újabb kb. 5 hét várokazás, és reménykedés következik. -
süti81
csendes tag
Tudod, a legnagyobb haz az benne, hogy valoszinuleg teljesen lemerult az akksi es szerintem akkor recovery-be se tudom tenni, de kiprobalom. Beszeltem a szervizzel, azt mondta, hogy irjam ossze az oszes hibat,azt is, hogy mi az ami az elso szerviz ota nem javult meg es minnel hosszabb a lista, annal vazinubb, hogy kiallitanak egy csereigazolast. Azt hiszem jo uton haladok ;-)
-
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy nagyobb segítséget kérni!
Szóval szükségem van egy leírásra,meg eszközökre, amivel lementhetem a tabletről az alkalmazásokat.
Rootolástól kezdve, az adott program használatáról,stb...
Aztán ha ez meg van szeretnék kérni,egy rom-ot,amivel szerintetek a legjobban fut a dolog, és annak a felrakásáról leírást.Jelenleg egy Visture rom van rajta,de nem a legjobb,sztem(sok alkalmazást a playből nem is enged feltenni...). Szeretném kicserélni, de szükségem van az alkalmazásokra is.
Előre is köszi!
-
zseko
veterán
Na ez már konkrét időpont
Közben rendeltem egy ilyet, remélem mire a rom kijön itt lesz ez is. Lassú wifin leszedni egy 2GB-os játékotRendeltem egy usb hub-ot is, remélem azzal működni fog, ami van azzal nem megy. Már csak a gamepadot kellene beállítani, de sehogy nem akar összejönni rendesen
-
Loituma69
őstag
Totálisan rosszul látod a dolgot, a topik mindent elárul kb 5 vagytok akik még itt vagytok Lol. Örüljetek, hogy még valaki be néz ide véletlenül!
és két rom csere közt legalább tudtok mással is foglakozni!
Ti is csak azért vagytok itt mert rajtatok ragadt mert a kutyának sem kell ez a bug hamaz! -
Tobika1
senior tag
Azzal a rommal csak annyi a bibi h nincs hdmi, meg nincs annyi beállítási lehetőség.
De ha már addig eljutottatok h rootolva van akkor csak bemásoljátok a system/app mappába a play.apk fájlt majd a permisson- t átállítjátok, én az összeset bepipáltam, majd ezután csináltok egy gyári adataok visszaállítását és jó lesz!
-
Loituma69
őstag
Myaudio.hu oldalon a terméktámogatások közt fent lesz ez a legújabb álítólag hibátlan rom na akkor majd esetleg meggondolom, hogy megint veszek egy 1016dcc. Bár engem ez a fél napos hibátlan műkdés még nem győzött meg majd 1 hétmúlva ismét benézek ki mit ír róla. Azért nagyon kiváncsi leszek mikor lesz fent a myaudio.hu oldalon ez a rom!
-
Tobika1
senior tag
-
pacman789
aktív tag
Megvan!
Azért feltettem dropboxba 23órára fel is tölti. (Finless ROM 1.8 benne az új kernel)
Csak le kell tölteni kicsomagolni tabletet gépre dugni ROM Flash Tool-t elindítani.
Reboot to flash mode majd flash rom és kész is -
törölt tag
Akkor én biztos nem erőltetném. Nekem jó az ICS.
A merülésre még az jutott eszembe, hogy az viszont egyszerűen megoldható, hogy egy automatizáló programmal a készenléti állapotba kapcsolás előtt futtatni és leállíttatni egy alkalmazást. Ez persze ugyanúgy kényszermegoldás, de legalább a wifi nem merítené az akkut. -
LvFord
csendes tag
Mindenképpen az 1-est.
A 2-est valamelyik agyament kínai jól elrontotta.
Az 1 -es kasznija megegyezik a myaudio-éval, a hangszóró elől és a csatlakozók az oldalában szabadon.
A 2-es hangszórója 1 db lett és a tablet hátulján van. Gratulálok....
Valamint az USB és egyéb csatlakozók egy kihajtható ajtó mögött vannak. Ha ezt kihajtod, mert valamit bele akarsz dugni és az asztalra teszed, akkor a tablet szépen felfekszik rajta. Noooormáááális?
Az 1-es töltőfeszültsége 5V, a kettesé 12, na ennyit tudtak igazán előrehaladni a fejlesztésben.
Úgyhogy az 1-es lesz 32 GB-tal, ami teljesen úgy néz ki, mint a Myaudio, az teljesen jó úgy, ahogy van. -
törölt tag
ICS alatt van valami hibája, amiért frissíteni "kell" JB -re? Az jár a fejemben, hogy ha igen, akkor esetleg meg lehetne próbálni, hogy a gyári, ICS kernelre a tool -lal, upgrade -del ráflashelni a JB -t. Ha jól tudom, az upgrade nem "bántja" a kernelt. Ez így összvér, de más 3066 -osoknál már próbáltuk és működött. Hülyeség?
-
tomi5244
őstag
Bár még nincs tabletem de akárhány felhasználói véleményt/topikot olvasok mindenhol a 4:3-as képarányt részesítik előnyben a netezéshez. Egyszóval a netes tartalomfogyasztásra a 4:3 a jó!
Pedig eleinte óckodtam tőle. Nem akarom az apple-t ajnározni de nem véletlen, hogy az ipad még a 4. generációnál is azt alkalmazza.
-
Krystal_s
addikt
A hurcolás az főleg házon belül értendő és igen a 10" az a min., mert így is nagyon sokat gépezek és a szememnek nem lenne jó a kisebb ( már ez is határ hosszabb használatnál LCD tv-re kötném. ). A wifi erőssége is azért fontos, mert az emeletre, teraszra, kertbe is kiszeretném vinni, ezért a MyAudio-nál sajnos nekem az is gond lenne.
Somatom : Köszi, azt is megnézem, de inkább 16:9-et szeretnék, azt már jobban megszoktam minden szempontból.
Tulku :
Hát igen...
-
nyúlkoma
csendes tag
Igen, büszke. Mert az Overmax jó, olcsó készülék, a My Audio 1016 drága, és nem jó készülék. Ennyi hibával elfogadhatatlan minden tekintetben. Ne feledd, az Overmax mellett van 808-om is. Tehát ismerem a forgalmazót. Na az a készülék a cég zászlóshajója. Ár-érték arányban az StellCover mellett verhetetlenek!
-
Tulku
veterán
Köszönöm, letöltöttem éjszaka egy lejátszó progit, azzal megy minden...
Nagyon hülye kérdés; ha a "gyári" lejátszóval csinálta minden formátumnál, de a letöltött progival nem, akkor a készülék jó?
Illetve azt miért csinálja, hogy amikor töltőn van akkor nem lehet használni, össze-vissza ugrál a kép....alkalmazások...mintha megbolondulna...
-
-
pusihusi
addikt
De Tobika megjavítja, ha kell a képernyőt, ha kell az antennát v. bármit
Talán Kínában sem ismernek rá
Tobika1: Padlást
Új: Ki rakta fel a 4.1 Bétát? Uj .Deep sleep-lehet törőlni? No data cnection-lehet törőlni? No orUnkown signal-lehet törölni? ezek vannak működve készenlétben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest