Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
Loituma69 #3100 üzenetére
a saját döntéseid helyességét próbálod újra és újra elhitetni magaddal és másokkal. és mivel többször el is ismételgeted, így megmaradsz az emberek emlékezetében, mint az az ember, aki:
1. megveszi a myaudio 1016-ot --> örül neki, odáig van érte --> csalódik benne, ezért ócsárolva eladja.
2. megveszi a nexus 7-et --> örül neki, odáig van érte, fikázza a myaudiot --> rájön, hogy kevés neki a 7", ezért eladja.
3. megveszi a prestigiot --> örül neki, odáig van érte, fikázza a myaudiot --> ....nem nehéz kitalálni, mi lesz a következő lépés...
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #3105 üzenetére
Youtube nem akad nekem, hanem a smart része :netezés meg a menü lassú, de ahogy olvastam ugyanez van a samsungnál is... Nem hiszem h neked gyártottak külön egy hibátlan tv-t
, Na de ne menjünk bele egy Samsung - LG vitába
visszatérve a tabokhoz, igen az lenne a normális h gyárilag hibátlan legyen, de nem az, és nem csak a myaudiónál nem az sajnos. Az olcsóságnak ez az ára, ha ilyen tudású márkás tabot akarsz venni, az 120k és hozzáteszem annak sem tökéletes a szoftvere. Igazából nem is értem h miért olyan nehéz megírni jól a gyári szoftvert, miért nem tesztelik mielőtt kiadják... :S
Én még mindig elvagyok a myaudió tabbal, már szinte az összes hibát kijavították, még egy ideig használom később úgy is jönnek a négymagos, retinakijelzős tabok, majd akkor lecserélem ha jó áron lesznek. -
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #3102 üzenetére
Nemrégiben vettünk egy LG 42lm660s Led 3d lcd tv-t 200000 ft ért( nagy áruházakban 240k) és annak is szar a szoftvere, lassú és akad, az ember nem ezt várná egy 240k-s tv től, ehhez is megjelent már vagy 3 firmware, és egyik sem tökéletes, mindegyiknek van valami hibája. Ennyit a támogatásról.... ha egy nagy márka sem tud rendes szoftvert csinálni akkor mit várunk egy noname kínai tabtól?
-
ung.mario
tag
válasz
Loituma69 #3100 üzenetére
Galaxy ace, Motorola defy plus, Alcatel ot995. Hányszor is cseréltem romot? 4-5x/készülék. Ebből gyári rom 0. Gyári mindig gyengébb. Minek is szenvedjünk a gyárival. Samsungra várva a galaxymon még mindig a 2.3-as rendszer futna a 4.2 helyett. Akinek nem tetszik vehet Samsung, Sony, Asus stb. tabot. Vagy nexus 7-est. Van támogatás és csak 30-40 ezerrel több.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #3097 üzenetére
Ne is mert megint kitiltanak innen egy hónapra!
A héten volt a kezemben egy nexus 7 hát az egy vicc, kicsi kijelző, vastag, nincs sd , hdmi. Gratulálok hogy ilyet vettél!
Elárulom neked hogy az új gyári rommal nincs sípolás és sd dobálás!
minden nap használom a tabit, netezek, filmet nézek, játszok (nfs Most wanted) Meg vagyok vele elégedve! Tudom h neked ez fáj de ez az igazság.
-
senior tag
válasz
Loituma69 #2863 üzenetére
1. korábban mintha azt mondtad volna, ha lesz a tabhoz jó/javított firmware, akkor újra veszel egyet. vajon megtartod-e, amit ígértél?
2. jobb, ha nem kezdesz újra hangulatkeltésbe...
#2900 laszlohu: ha nem látja a gép, akkor semelyik rom-ot nem tudja felrakni rá.
-
senior tag
válasz
Loituma69 #1916 üzenetére
mondd meg nekem őszintén, mégis mi a fenének jársz ide? ha azért, hogy vajon kijött-e valami jó rom a 1016-ra, akkor azt megteheted anélkül is, hogy belekötnél mindenkibe. (a legjobb lenne, ha hozzá sem szólnál, ahogy a Nexus topikhoz sem.) nekem viszont úgy tűnik, hogy csak azért jársz ide - sony haveroddal együtt - hogy oltogassátok az embereket, akik azt merik mondani, hogy használható a tablet. azért mert nektek nem vált be, nyugodtan írjátok le. de nem kéne belekötni mindenkibe itt a fórumon, mert más a véleménye, mint nektek.
letrollozol másokat, miközben többnapnyi hallgatás után csak annyit böfögsz a fórumba, hogy "mi van, még mindig a csodát várjátok?". ezt te mégis minek nevezed, ha nem trollkodásnak? én szimplán bunkóságnak, főleg azok után, hogy a topik elején még te magad ismételgetted, hogy a "legjobb ár/értékarányú tablet..."sony: szerintem semmi közöd hozzá, hogy kinek mennyi türelme van. azért, mert Te már a második alkalommal visszakérnéd a pénzed, addig lehet, hogy másnak több türelme van hozzá. ne akard megmondani senkinek, hogy mi a normális viselkedés, főleg úgy hogy magad sem vagy képes erre.
mod: #1914: szerintem halvány lila gőzöd sincs, mit jelent ez az "sd dobálás". mert ha lenne, akkor tudnád, hogy az sd kártya használat alatt egyszer sem kerül leválasztásra, tehát a működésben semmiféle fennakadást nem okoz.
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #1899 üzenetére
Nem reménykednék a helyedben...
Pedig nagyon jó deszkái lennének a myaudionak ha oda figyelnének rá....na de ezt már kitárgyaltuk.
Tudom senkit nem érdekel de azért elmondom, hogy én inkább várok még egy kicsit, mondjuk karácsonyig és veszek egy ipad-et.
Még nem döntöttem el, hogy 2es vagy a retinás kivitelt. De a lényeg, hogy ha már költök egy táblára akkor hozzáteszek még pluszban és biztosra megyek. 95 körül van már 2-es, 20-25 el drágábban pedig a retina kivitel.
húú mit fogok én ezért kapni
-
sony1962
csendes tag
válasz
Loituma69 #1827 üzenetére
Gratulálok jó döntésedhez! Ezzel az ócska vacakkal nem kínlódsz már. Már maga az élmény lehet, hogy nem kell ezt a hulladékot kezedbe venned. Nexus 7....De krva jó készülék lehet. Én még maradok a Tescos 44.900-as 908-nál. Annyit talán megér. Eddig legalább is. Tényleg ezek a noname kínai vackok felejtősek...Amit ezzel a 1016-al is művelnek szoftver terén...Megérne egy utazás Miskolcra. Mégis csak a My Audio vílághírű cég forgalmazza....3 hete meg se nyikkantak, Mondjuk nekem is lesülne a bőr a pofámról....MÁS. Elvileg holnaptól már ezt a 1016-os csodát is árulja az Edigital. 75.000-ért. A tapasztalatok alapján rendkívül megéri az árát!
-
Keptor
csendes tag
válasz
Loituma69 #1375 üzenetére
kedves... mik a szándékaid azonkívűl hogy nincs már ilyened?
szórakozz a my audioval ne pedig a többi felhasználóval.Szóval az eddigi véleményem
(előtte concorde ips tabom volt rövid ideig, senkinek sem ajánlom most nem sorolom pl szétnyílt de ami hiba létezik az itt megtörtént egyetlen pozitivuma hogy szépen szólt fülessel)-külső, anyaghasználat teljesen rendben van, számomra tetszetős
-kijelző szép és erőteljes, van bevilágítás több helyen is de engem nem zavar, felbontás akár a nagyoké 5*
-hang.na itt kezdődik a probléma állandóan cicceg és nem egy minőségi
-a kamera még QRcod olvasására is alkalmatlan a 2mp is szerintem tulzás nem egy fényképezőgépet vártam ,de azért legalább scan-re jó lett volna ha működne
-SD kártyát dobálja, és ezáltal meríti az aksit
-wifi magam sem értem hogy lehet de gyengébb lett a jel és mostanság sokszor ledob, ennek még az otthoni hálózaton utánajárok. Szóval elvileg nem egy nagy hatótávolságú de számomra elfogadható, a lakás egész területén r=12m tudom használni.
- aksi a frissítés óta készenlétben 3% /h ez milyen ered mindenki döntse el maga(szerintem azért még lehetne csiszolni rajta)
-Néha gondolegyet és kilép bizonyos programokból.Amit kiakasztómak találok az a support, 2 hetes levélre sem válaszolnak, 10 telefon hívás utántudok csak valakivel beszélni, bár akkor tényleg segítőkészek, azomban érdemi változás nem történik.
A myaudio honlapja tragédia. nem tudom miért nem lehet legördülős menüt csinálni.
A gyakori kérdésekre a válasz szegényes, és a frissítésre szavakat sem találok!!!!
Milyen dolog hogy nincs fenn semmi csak mint valami legenda forumokon terjed a droppboxos link. Szerintem mivel ez egy új termék és ilyenkor előfordulhatnak mind hardwares mind softwares hibák, de ha a honlapon tájékoztatnák a vevőket akkor sok bosszúságnak elejét lehetne venni!!! (komonikációjuk egyenlő a nullával)Alapvetően erős gép kiválló kijelzővel, kedvező árral, botrányos supportal!
Jelenleg kitartok mellette, és várom a frissítéseket. Grat a kínaiaknak!
Ha jelenleg ilyen készülék megvásárlásán töri valaki a fejét, akkor csak azoknak ajánlom akik türelemmel tudják várni a myaudio hozzáállását, és nem a kétszer háromszor drágább készülékhez akarják hasonlítani. Ez esetben ha a válaszod igen, akkor szerintem a piacon ebben az árban a legjobb készüléket kapod!!!!! -
fulopr
csendes tag
válasz
Loituma69 #1337 üzenetére
Engem pl kifejezetten zavar, hogy át kell rágnom magam a felesleges hozzászólásaidon ahelyett hogy mi újság a tablettel amiről a topik szól. Akinek nincs szakmai mondandója csak hangulatot jön csinálni az találjon vmi elfoglaltságot, barátnőt, mittomén.. a topik meg szóljon arról amiről kell
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #1335 üzenetére
Már megint trollkodsz! Mi közöd van hozzá? Már nincs is ilyen tableted! akkor meg húzzál innen!
Tényleg csak azért jársz ide hogy rontsd a levegőt... Ha ennyire szar neked ez a tablet akkor miért írod sg-n hogy ha jó lesz a javított jb akkor veszel egy ilyet?Ezután már írhatsz akármit is , már nem vagy hiteles itt...
ui.: Amiért te visszavitted a legutóbbi tabletedet, a töltés hiba miatt azt más megoldotta egy rom frissítéssel, na ennyit rólad!
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1158 üzenetére
© kispocok ma 17:53 | Válasz | #281
Igen, tisztelet Admin, a hirdetésemben csúsztattam. Nem tudatosan átejtve a leendő vevőt. Talán másnál jobban működik a Wifi. Eddig a vevőm nem jelentkezett.Ez azért megnyugtat. Egyébként a hardver miatt sajnálom a gépet. MÁS. Meg tudod mondani, hogy az októberre várható szállítmány már új szoftverrel kerül ki a forgalomba? Hiszen a 808-os is kap JB-T! Utána néznél? Köszönöm!
Gondolom te is leszel ennyire önkritikus, vagy nem olvastad, pedig oda is futkározol! -
Chaser
legenda
válasz
Loituma69 #1153 üzenetére
Nagyon egyszerű. A myaudi nem mérte fel a helyzetet - vagy inkább még nem volt tabletek terén tapsztalata -, ez egy kicsivel bonyolultabb eszköz, mint egy mp4 lejátszó. Egy ilyet from China kb 50k-ért kapsz meg ha átcsúszik a vámon. Mivel ők cégszerűen csinálják, valamennyi kedvezményt biztos kialkudtak. Kb 43-45k-ért kaphatják a gépeket. De. Náluk nem fog átcsúszni a vámon, bizony rámegy a 27% tréfa. Szóval nekik úgy 55k-ban lehet. A haszonnak ki kéne termelnie a készletbe halmozott pénz árát, a garis ügyintézéseket, a fejlesztőket, raktározást és még jó lenne ha valami haszon is maradna. 1 max 2 ember dolgozhat náluk tabokon, és nem egy fajta tabot árulnak. Ezért nem fogják tudni olyan gyorsan lereagálni a dolgokat, mint az itteni fórumosok. Te magad mondtad, hogy most asus terén botlottál "érdekességbe". Ők világ cég, rengeteg emberrel világ szerte. Nem véletlen kerül 2x annyiba az ő gépük. És mégis előfordulnak anomáliák...
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #1153 üzenetére
Élő fába is igaz? Neked tényleg semmi nem jó.
A fórum hivatalosnak tekinthető, kurva mindegy, hogy ki inditotta nem? A MA is irogat oda.
Látom ezzel a rom dologgal meg vagy lőve basszus...
. Nem mindegy, hogy hol van? Az a lényeg, hogy egyáltalán van. Tőlem a holdon is lehetne, ha le tudnám tölteni...
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #1147 üzenetére
És? Attól függetlenül létezik, te is pontosan tudod. És nem az userek küldözgetik egymásnak, ahogy korábban állitottad, hanem kint van a hivatalos forumokun linkelve a support által. Tényleg jobb lenne a hivatalos oldalra linkelni, de legalább van frissités. Hogy hol,azt pont leszarom
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1144 üzenetére
160000,-ft MM Ipa2 3G 64GB Ez biztos jó lesz neked, ez egy nagyon jó tab, biztos nem lesznek ilyen problémáid mint volt a 1016 dcc-vel! Ezt garantálom jó lesz nem kell Romolnod, csak nyomni végtelenségig! Vagy amit Kelzsoca bejelölt, de az csak wifis, s nincs megoldva a 3g-éd! Pénz van szabad a választás!
Idézet tőled: Ezek után a 1016 dcc mégis jó vétel 70,000ft-ért. Hát akkor tényleg nem értelek
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #1144 üzenetére
Ok, erre a hsz-re kár volt pazarolni az időd...
Ha nem tévedek a MA-ra is 2 hivatalos frissités jött ki. Attól eltekintve, hogy nem hibátlanok, és a fórumozók többsége custom romot használ, ne állits valótlanságot.
Vegyél ipadet, vagy transformert akkor, lelked rajta. Senki nem fog marasztalni
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1086 üzenetére
Hogy a faszban tudsz valamiről tárgyilagosan írni ha nincs is ez a terméked? 40 éves koromban én már komolyabb voltam, nem egy szarkeverő! Azokra vagyok kíváncsi akik felrakták a JB-ét! Oké még volt tabod addig megírtad a tapasztalaidat, de most miről írsz véleményt. Arról ami nincs neked, ez nem fer
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Loituma69 #1084 üzenetére
Oké, volt 1016DCC-d. Szar volt. Oké.
DE már nincs! Mégis itt trollkodsz. Miért? Menj utadra békével..Állítólag-Állítólag.. az semmit nemér. Állítólag isten létezett, mégsincs semmi bizonyíték rá..De Sokan mégis tény ként közlik, te hiszel nekik?
A MyAudió csak egy garázscég, egy beszállító/címkéző.. Mit vársz tőlük? Szerintem az egész cég jó ha 15 emberből áll, akik okosan összefogtak és próbálnak teret hódítani az ismeretlen kínai márkák átcímkézésévél..
Nem hibátlan, sőőt.. mindenki tudja.. aki meg utánajárás nélkül vesz egy tabot, megint csak megérdemli, hogy szopogassa a seprűnyelet.. Nem kell ezen ugrálni. Olyan vagy mint valami rossz vízhang a múltból.. Minek? Inkább nézz előre..
Már idegesítő amit itt művelsz, de komolyan.. csak egy Troll vagy akit itt hagytak.
Én szidhatnám, nekem van.. és használom. Még mindig dobálja az SD-t ha üresben van (használat alatt nem, fél napig néztem róla sorozatokat..) Egyszerűen nincs semmi jogalapod már..Ki a fenét érdekel, hogy te nem veszel még 1 ilyet mert szerinted szar? Vegyél mást.. ha meg nincs pénzed jobbra, akkor így jártál.. pech.
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #1084 üzenetére
A teszterek végezhetnek bármilyen munkát ha a fejlesztő nem javítja, úgyhogy létszives ne irkáljál baromságokat! Én pl. négy napja szóltam a sípolásról. És nem, nem vagyok tesztelő, csak normális hangnemben elkértem a romot kipróbálni milyen, hogy működik. Te viszont tab nélkül állandóan szidod mind a tabot mind a supportot, menjél inkább vegyél egy iPad-et azzal nem lesz semmi gondod. Én se járok vissza a Spica fórumába szidni hogy milyen szar, meg milyen szar a Samsung hogy nem ad ki hozzá normális romot
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #1056 üzenetére
Szerintem októbernél hamarabb nem, megint előrendelhetőek csak, legalábbis egy másik fórumon itt azt írták. Bízzunk benne hogy hardverileg is javítanak rajta és akkor az új emberek már majdhogynem hibátlant kapnak. Mi "régiek" meg szívunk a nem annyira hibátlanokkal tovább...
(#1059) hdman, én is így gondolom
ezért már nem kapcsolom vissza a gépem, majd holnap.
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #1011 üzenetére
"Teljesen egyetértünk, aki csak használni akarja a 1016 DCC és nem romolgatni minden héten az valóban ne vegye meg!"
Nagyon remélem, hogy ez az álláspont a tabot illetően október vége fele meg fog változni!!
Nem mondom, hogy nem tudnék meg birkózni a feladattal, de abszolút nincs gyakorlatom a dologban.
agabe (#996): Amikor megláttam a Samunál a TN panelt azon nyomban le tettem a dologról.
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #937 üzenetére
Ha nem nagy gond én is ajánlanék figyelmedbe.
Nem tudom Samu téren, hogy vélekedsz de nézelődtem és találtam egy jó árat egy P7510-es példánynál. Tudom nem azonosak a tulajdonságai a 1016-al, de azért mégis csak Samsungról beszélünk, ráadásul méret szempontból, felbontás terén is elég azonos a termék.
A Samsung supportja gondolom termék-támogatottabb és nem hiszem, hogy a 4.1.0. androidot ne lehetne feltolni rá. Bár ennek még nem olvastam utána pontosan.
Mindenesetre ha a következő bő egy hónapban nem fog változni a 1016 népítélete a mostanihoz képest, legyen szó hardver vagy szoftver részről, akkor bizony én el fogok gondolkodni a Samsung termékein, kb 15 ezres a különbség ami még tűrhető.... Mert 70 ezret nem nagyon szándékozom kiadni olyan termékért amivel csak szív az ember.
Na de van még remény, én még hiszek a MyAudioban is
-
kelzsoca
félisten
válasz
Loituma69 #937 üzenetére
10"-os méretnél, ahol a hardver és a szoftver tökéletes összhangban van, az etalon Apple iPad tábláit mondanám, 100k körül/felett, tehát nem meglepő, hogy: iPad 2.
Android OS-al, 100k felett:
- Samsung P5110 Galaxy Tab 2 10.1 WiFi (2 magos, Texas Instruments OMAP 4430 CPU)
- ASUS Eee Pad Transformer Pad TF300T (4 magos NVIDIA Tegra 3 CPU) -
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #934 üzenetére
Vegyél inkább concorde-ot ha zavar az sd dobálás!
Engem nem zavar,ha kell valami az sdről akkor belerakom.
A többi hiba meg a főzött rommal megoldódott és majd valszeg a jb-vel is meg fog oldódni.Concordéknál sem tökéletes a JB, ezt találtam:
Pár napja már használom a JB-t.
Pozitivumok:
-gyors,bár én nem nagyon veszem észre a különbséget az I.C.S és ez közt,nekem már az is rohadt gyors volt
-hangpattogás megszünt,én ennek örültem a legjobban a magam részéről
-rajt van gyárilag a chrome
-jók az alapprogik,nincs tele felesleges programokkal
-jó dolog a képernyőmentés beállithatósága 1 gombnyomásra
-antutu 8374 pont nálam
Negativum:
-hdmi kimeneten továbbra is ott a hang és a kép,ha rádugjuk tv-re
-flash tartalmú oldalak csak a gyári böngészőben jelennek meg rendesen
-asphalt7 játék egyáltalán nem indul el rajt,másik játékokról fogalmam sincs,mivel ezt próbáltam ki -
Chaser
legenda
válasz
Loituma69 #726 üzenetére
Nem kell parázni akkor se, ha az új rom nem lesz jó. 1 éven belül 3x ugyanazzal a hibával szervizbe kerülés után el lehet állni a szerződéstől. Magyarra fordítva kötelesek visszaadni a pénzt ha azt kéri valaki. És arról a helyről, ahonnan vették az eszközt, hiába hivatkoznak myaudiora v szervizre, azt majd ők elintézik ahogy akarják. Pontos jogszabályt így éhgyomorral nem fogom kiköpni, de hatályos és élő. Aki úgy érzi élhet vele bátran.
-
Chaser
legenda
válasz
Loituma69 #721 üzenetére
Nem kell ahhoz venni, ismerős bolttal lebeszélni és megoldva. Magam részéről ha a kártya eldobálás nem javul JB alatt se és hw-es hiba, akkor hanyagolom a gépet. Nem fogok pendriveot hurcolászni kanóccal. Ha teljes méretű USB lenne rajta akkor igen nano pendrive-val, de olyan meg nincs rajta.
szerk: 1ébként simán lehet inkompatibilitás. Notebooknál is van, hogy max 2-3 típusú rammal működik megfelelően, másik meg szinte mindegyikkel. Ez nem ram, de attól ugyanúgy lehet ez a probléma. Egy próbát megér.
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #687 üzenetére
Kicsit késő volt már, nem is emlékeztem rá hogy beírtam
Általában tolerálom az offokat, ha nincs belőle rendszer, és nem trollkodás. Egy másik topikban pl. a mindennapos "sziasztok" beköszönés, és a rendszeres "
" smiley beírása külön kommentekbe, mindezt offba sem téve azért nálam is kicsapta a biztosítékot. De azért szeretem ha arról szól a topic ami a címe. Örülök hogy nem vette véresen komolyra a beírásom
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #647 üzenetére
Akkor te szerencsés vagy
amúgy mint ha te is írtad volna korábban hogy neked is dobálja az sd-t...
ez az akadás tuti hogy mindenkinek van az új rommal, a wifit én is észrevettem plusz a töltése sem jó azóta mert nem tölti fel teljesen.
Írni kell a supportnak hogy javítsák ki a hibákat!
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #638 üzenetére
Most vettem le a töltőről csak98%-ra töltődik, meg most bekapcsolt magától, s kiírta az sd kártya, utána galéria leállt! Sokat szarakodik beállítom a sarokba! Wifi, minden rajta van. Facebok, Msn, Ebaddy, gmail,email, szóval minden megy gugli letíltva! ( 2012.09.04 rom-ot használok!) Ez melyik rom? Küld már el légyszíves priviben, köszi! Kivettem már 18 órakor az sd-ét!
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #595 üzenetére
De ha ez mind szoftveres gond, akkor miért nem jelentkezik mindenkinél?
Az enyémnek tuti hardveres gondja van mert pl amikor rádugtam a 3g usb sticket akkor pukkant egyet és elszállt az egész, az android be sem töltött, újra kellett rakni plusz a hangszórója állandóan pukkadozott csak úgy magától is, még készenléti módban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest