- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman789
aktív tag
Gondolom hátha mos többen olvassák megkérdezem újra, hogy akinek még van garanciája 1016-ra, akkor az írjon rám. Nekem lejárt szeptemberbe és a töltő csatlakozó beszart:S
Nagyon hálás lennék és persze fizetnék is érte, de ezt majd megbeszéljük priviben
Persze utána visszaadnám miután megjavítottákKöszi!
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Akinek mostanában jár le, vagy odaadná a garanciapapírját az írjon, megoldjuk valahogyan, hogy megérje
Utána persze visszaadnám
Neki is jó, mert plusz 1 javítás, ha neki is tönkre menne és vissza kérné a pénzt, nekem meg megcsinálnák
mivel nincs gyári szám a gari papíron így ez nem gond.
1 hete járt le az 1 év és persze, hogy most szart be a töltő...
Előre is köszi a segítséget!Üdv.:
pacman789 -
pacman789
aktív tag
szerintem jogilag ilyet nem csinálhatnak... te megvettél egy terméket ami nem jó, akkor nem kötelezhetnek arra, hogy levásárold... olyanra mi nem is kell neked.
Szerintem csak le akartak rázni, nekem már többször MM-be is visszaadták a pénzem, ilyenkor szerintem elég bedobni, hogy akkor vegyetek fel egy jegyzőkönyvet, hogy nem adják vissza a pénzt és felhívni a fogy védelmet, hidd el rögtön visszaadják a pénzed... -
pacman789
aktív tag
válasz
ung.mario #3505 üzenetére
bocsi nem fértem be a szerkesztés időbe.. amúgy olyat nem csinálhatnak, hogy csak levásárolhatod a pénzed.. te ezt vetted meg neked ez kellett, vagy kicserélik megjavítják vagy visszaadják a pénzed, de ha nem tudják kicserélni javítani nem kötelezhetnek levásárlásra.
-
pacman789
aktív tag
És erre ők mit mondtak? Én is gondolkozok ilyenen és egy samsung galaxy 2-őt helyette. Ha az aksi nem merülne ilyen gyorsan jó kis tab lenne...
Amúgy, most h megnéztem a garilevelet, hát elmehetnek az anyjukba... Mindenhol nagy betűkkel, hogy 2 év gari, miközben a második évben a szerelésért nem kell fizetni, de az alkatrészért igen... hát kapják be...
Valahogy, ezt meg kell oldalni, mert ha 1 év után megy tönkre a töltő csatlakozó én hülyét kapok...
lehet ma be is megyek -
pacman789
aktív tag
Melyik a kevésbé rossz?
1016DCC 4.0 battery
1016DCC JB BetaMindkettő a hivatalos frissítés. Mostanában fura dolgokat csinál, nem szeretném, ha nem gyári fw-el menne tönkre és veszne a gari..
Ha jól emlékszem a JB sípol ugye? Csak kikapcsolt állapotban vagy folyamatosan?
A 4.0 nem sípolt ugye? annak a merülés és az sd dobáláson kívül nincs baja ugye? Lehet inkább azt teszem vissza az még használhatóbbnak tűnik. -
pacman789
aktív tag
válasz
katarn111 #3465 üzenetére
kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni, majd írd meg.
Én a laptopomat ejtettem le (HP) 15-ös kijelzője volt, felhívtam őket, hogy mennyibe is kerülne kicserélni
Válasz: HIBAFELTÁRÁS ?! (mi a fasz?! hát betört a kijelző) 100euró
utána meg a kijelző 250euró + munkadíj...
Maradt ebay, kijöttem 11ezerbőlRemélem azért a myaudiónál nem szállnak ennyire el
-
pacman789
aktív tag
ha nagyon nem fog összejönni, de szerintem valaki itt írta is a fórumban, hogy valamelyik rommal megy. keress rá.
szóval, ha nem fog menni, lehet kapni mobil wifi hotspotokat is, ezek annyira nem bírják 4-5 óra, de ez is valamimeg lehet hogy azóta vannak bikább készülékek is.
-
pacman789
aktív tag
Ha ennyire zavar titeket a robot miért nem cserélitek le?
-
pacman789
aktív tag
Nekem ugyan úgy 2%ot merül készenlétbe, de lehet, hogy be kell állnia az akkunak remélem lejjebb megy ez az érték. De legalább nem sípol, és talán gyorsabb is lett a bekapcsolás.
-
pacman789
aktív tag
Megvan!
Azért feltettem dropboxba 23órára fel is tölti. (Finless ROM 1.8 benne az új kernel)
Csak le kell tölteni kicsomagolni tabletet gépre dugni ROM Flash Tool-t elindítani.
Reboot to flash mode majd flash rom és kész is -
pacman789
aktív tag
Megpróbálom megcsinálni, ha sikerült feldobom valahova a módosított romot.
A romot letöltöttem, de a javított kernert nem találom valaki adna egy linket? -
pacman789
aktív tag
válasz
nyúlkoma #2375 üzenetére
Megtudhatom, hogy miért is akarsz bd25ös filmeket tabon nézni? Tudod, egyáltalán, hogy az mit takar?
Vagy megint csak megvillantod a nem létező tudásod be beböfögsz valamit amit találtál a neten és az jó..
Ez most kb olyan, hogy én meg bd50es filmeket nézek nagyapám 30éves tévéjén, meg két 5wattos kis hangszórón...De tényleg ne rontsd már itt a levegőt beszéled a hülyeséget egyfolytában...
-
pacman789
aktív tag
Milyen tapasztalatok vannak az uj rommal? Készenléti idő milyen? Még nem volt időm feltenni.
Köszi a válaszokat. -
pacman789
aktív tag
Valaki töltötte már nokia töltővel? Nem találom a töltőjét, de ahogy néztem ugyan olyan, mint a nokiáké.
Illetve ha nem, akkor csak valaki írja meg, hogy hány ma.s illetve hány voltos a töltője, mert ha a nokiáé kisebb akkor baj nem lesz belőle. -
pacman789
aktív tag
válasz
Tobika1 #2117 üzenetére
Én lehet kipróbálom, a sípolás mit jelent? 0-24ben van készenlétben? Vagy csak bizonyos appoknál?
Nekem néhe magasa frekvencián elkezd sípolni amikor készenlétbe teszem, de olyankor csak elindítok egy játékok megvárom, h betöltse és úgy nyomom készenlétbe és akkor már nekem nem sípol. Ha ez is ilyen akkor bírható, ha cserébe nem merül.
Tudsz linket adni? -
pacman789
aktív tag
válasz
prnservices #1954 üzenetére
persze, hogy nem lehet míg az ios-t pár lészülékre optimalizálják amit tudják is, h mi van benne. Az androidnál 1000 féle eszköz ezre féle alkatrésszel, lehetetlen mindenre optimalizálni ez a gyártó feladata lenne aki kiadja, hogy igazítsa a készülékre rá.
-
pacman789
aktív tag
Beregisztráltam a fórumra, de nem egyértelmű, hogy melyiket kell letölteni, mert nekem csak mint csatolt állományként jelennek meg ugyan olyan névvel.
Ezt belinkelné valaki?
v3.2.1 2GB kernel #26Ugye ez a jó?
Előre is köszi!
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Most hogy állunk rom terén?
a legujabb és legjobb az a 912. Hszben van linkelve? Nem myaudios romra gondolok
Köszi!
-
pacman789
aktív tag
Szia!
Mit szólnál, ha vadi újat kapnál?(0 perces)
bontatlant és a garancia is onnan indul
Ha érdekel írj!
Üdv.:
Amúgy vagy én vagyok ennyire szerencsés, de nekem az elején serceget azt azóta abbahagyta, nem vészes a bevilágítás se, jó az új rom nem akad a hang, és 6óra készenlét után merült 10%ot.
azért kop kop kop
-
pacman789
aktív tag
Rendeltem tokot ebay-ről (samsung 10.1-es tokot) elvileg 1-2 mm az eltérés az meg nem számít, ahogy megjött írom, hogy milyen
-
pacman789
aktív tag
Valaki vett már tokot hozzá? Ha igen milyer?
Azt néztem, hogy a Samsung tab2 nek kb ue a mérete. -
pacman789
aktív tag
Megpróbáltam frissíteni, de kikapcsolom, elkezdem nyomni a hangerő - gombot, közben rádugom gépre, és elkezd drivert keresni, de kiírja, hogy nem talált és itt meg is áll a tudomány. Hogy kell feltenni a drivert?
Nekem csak ez jön fel:
Köszi a választ
-
pacman789
aktív tag
törlés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest