Új hozzászólás Aktív témák
-
LvFord
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2447 üzenetére
Nekem SP3 van, de nem megy rá a driver, mindegy majd a rack-re felteszem a 7-est.
Egyébként nem véletlenül hosszabította meg az MS az XP supportot, elég sokan használják még. Amire nekem kell, arra bőven elég az is.
Már kinőttem a nagy installálásokból, a kezdet kezdetén még a PC-XT-ben 10 MB-os MFM HDD volt, ha játszani akartam, akkor előtte le kellet szedni a Corel 2-t, ha végeztem, a jatékkal akkor vissza, 5,25 -ös floppy-ról, az akkor még igen sokáig tartott. Megszállott koromban a WIN95 a hivatalos MO.-i megjelenése előtti estén már fent figyelt a gépen.
Ennyit a nosztalgiáról, na mindegy, akkor majd megpróbálom a Win7-en. -
törölt tag
válasz
Hobbbyt #2394 üzenetére
Értem. És ezt a csúnya szokását nem lehet egy rootolt készüléken script -tel, vagy egy automatizáló programmal ( pl. Automateit, Tasker ) megelőzni, vagy felülbírálni? Valami olyasmire gondolok, hogy ne tudja elküldeni a leválasztási rendszerüzenetet, vagy az adott háttérfolyamat ne tudja feléleszteni a képernyőt. Esetleg megszüntetni az automountot és egy screen on triggerhez rendelni a mountot késleltetéssel. Akkor egyszer eldobná, feléledne a képernyő és vége, mert a késleltetés miatt a képernyő hamarabb alszik el, minthogy mountolna. Ha használod, tovább él a képernyő, indul a mount. Ha ennél hamarabb kell, akkor mountolod parancsikonnal. Rosszul gondolom?
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2350 üzenetére
Na jó, nem akartam megint ilyen dolgokra válaszolni, de akkor is szerintem nem lehet azt mondani egy ilyen hibára, hogy "epicfail", miközben a felhasználók szerint a MyAudio sípol, meg SD kártyát dobál, meg durván merül és hasonlók. Ha ezek nem tartoznak az "epicfail" kategóriába akkor nem tudom mi. De igazad van annyiban amit írtál, hogy ilyen téren a 1016 hibátlan.......ilyen téren elhiszem, de a többi dologban már annyira nem, mivel az Overmax aksi ideje rohadt jó, készenléti módban nagyon lassan merül (most reggel 8-kor húztam le a töltőről, megnéztem 2 emailt amit kaptam és felraktam a BSplayert amit kipróbáltam annyira, hogy 30 másodpercig ment egy videó, utána kiléptem, azóta kikapcsolt állapotban van a kijelző, most 11:46 van és 99%-os az aksi), nem dobál sd kártyát, nem sípol.....soha! Szóval pont ezért írtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy nem kéne ujjal mutogatni, meg ócsárolni a másikat. El kell ismerni a másik előnyeit és hátrányait is egyaránt, és belátni hogy ha valami jobb valamiben vagy rosszabb, ennyi! De ehhez úgy látszik fel kell még nőni bizonyos embereknek. Könnyű azt mondani a másiknak, hogy "mit tudsz te erről nincs is ilyen tableted". De akkor ha már itt tartunk, neked hány darab Overmax SteelCore tableted van?
-
Gemil
tag
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #2267 üzenetére
Igazad van, a konkrét számok, valóban így néznének ki. De sztem örülnénk, ha minden Tab specifikációjában csak ennyi "tévedés" lenne. Engem pl. egyáltalán nem riasztana el a vásárlástól, hogy 16:10, vagy 16:9. Ennek a "csalásnak" milyen negatív hatásai vannak a használat során? Olyanok sokkal jobban tudnának zavarni, ha pl. a reális akkuidő eccer csak valamiért a töredékére csökkenne, vagy ha egy háttérben zajló letöltés közben a specifikációban írt sd -támogatás hirtelen megszűnne.
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #2265 üzenetére
Ez nem feltétlenül a rossz számolás eredménye. Lehet, hogy a panel tud ennyit, de nincs kihasználva. Az sem egyértelmű, hogyan van számolva a dockbar és a notibar. Android tabon ezek szinte mindíg látszanak. Külső eltüntető apphoz is root kell. Ha ezeket leszámítjuk, akkor a hasznos képre kb. ki is jön a 720. Vagyis a 16:9 -es videó esetében a két bar -t beleszámolva lenne torzulásmentes a kép.
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2254 üzenetére
Ez nem tudom elírás-e, de a paraméterei alapján gyengébb is mint az Overmax. Az ICOO iCou10-ben csak Mali-400 van nem pedig Mali-400 MP. A proci is gyengébb, nem sokkal, de gyengébb. De szerintem az lesz a legjobb, ha nyitok egy Overmax topicot és oda irkálom a vele kapcsolatos dolgokat.
-
nyúlkoma
csendes tag
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2247 üzenetére
Ez annyira érdekes, mert én sehol sem találok semmilyen utalást ilyesmire. Mindenhol csak annyit írnak, hogy best of the best.....és hasonlók. Nem akarom teleszemetelni a MyAudio-s fórumot, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy konkrétan hol és mit írnak. Én már szerintem az összes létező oldalt megnéztem a tablettal kapcsolatban, mivel én is rendeltem egyet, holnap érkezik.
Ez mit jelent hogy az Overmax "hivatalos" facebook oldala? Mert ott aztán végképp nem találni ilyen infót. Sem magyar, sem lengyel oldalon. Lehet én voltam figyelmetlen.....? -
zseko
veterán
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #2220 üzenetére
Meg látjuk, hogy alakulnak a dolgok dec. közepéig, addig mindenképpen várok, az idő nekem dolgozik.
Jó lenne ha szürke importos boltok addigra beszereznének belőle és meg lehetne nyomkodni valahol. Az usb OTG a nexuson ugyan elérhető, de alapból ott sem. Root szükséges hozzá(ugyanúgy min n7-nél), ami persze megoldható majd később de azért idegesítő, hogy alapból nem támogatja.
Ami az árat illeti az ipad 4 nél tényleg 150 a kezdő ár. De nekem tökéletesen elég a 3-as modell is, ami lényegesen olcsóbb most - 120 környéke -.
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #2210 üzenetére
Nexusba még nem merültem bele annyira, úgy értem, hogy tudtommal nálunk még egy darabig nem lesz kapható (aztán lehet én tudom rosszul) külföldről meg nem vásárolnék. Másik meg, hogy a nexus formavilága nekem nem nagyon jön be, ez a túlzóan lekerekített sarkok és a vastag káva nem nyerte el a tetszésem. Bár jó lenne látni élőben.
A felbontás ott is brutális ha az ipaddel nézem össze. Majd meg látom.
Jelen állás szerint az ipad a favorit nálam, meg nyomkodtam élőben és hát mit tagadjam magával ragadt.
124-125 körül mennek most a 3-as 16 GB-osak ennél szerintem csak drágább lesz a nexus, eleinte biztos.
De ha te többet tudsz nálam a nexus terén, akkor ne kímélj!!
Szerinted idén kapható lesz már nálunk is?
Na de nem offolom tovább a topikot.
-
Hanks77
csendes tag
-
To_Pet
tag
válasz
Hobbbyt #2191 üzenetére
"Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)"Szerintem ez elég sok!
Különösen ahhoz képest, hogy a 1016dcc drágább mint a Novum, a 916dcc pedig ugyanannyi. És erre még rájön a Myaudio supportjának a hozzáállása. Igaz arra van aki jót mond, van aki azt mondja, hogy még a telefont sem veszik fel, szemben a concorde supporttal akik a felhasználói vélemények alapján fejlesztik a tabot! Ráadásul ahogy olvasgattam hiba esetén nem sokat vacakolnak javítással, hanem elég könnyen cserélik a tabot.
Ne essék félreértés, nincs közöm a concorde-hoz, de mivel ez egy fórum, ahol valaki fel tett egy kérdést úgy gondolom, hogy elmondhatom a véleményemet és a javaslatomat. Nem azt mondtam, hogy ne ezt vegye, hanem hogy jól gondolja meg. -
nyúlkoma
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2120 üzenetére
Nézz utána! Magyarországi forgalmazó cég. Itthoni garancia. Bizony! Én bevárom a jövő hetet. Ha csak kínai vonal lenne, nem lenne facebook-os oldala. Igen. 54 ezer. És vadiúj. Tuti, hogy nem sípol, és nem merül, és stb. Grincs barátod már 55-ért adja...a kutyának se kell ez a bikaerős gépetek! 55-ért sürgősen add oda!
-
Tobika1
senior tag
válasz
Hobbbyt #2120 üzenetére
Ez a Loutima osztódik?
Birom azt hogy "híre" van, azért mert volt 2 ember aki fikázta. Jó nem 100% -os a tab szoftveresen (hardveresen bika) de ezekkel a hibákkal minden olyan célra használható mint akármelyik más tab. Az emberek nagy része aki ide írkál és fikázza egyszer sem volt a kezükben ilyen tab csak azért írja az okosságokat mert korábban olvasta a 2 jómadár írásait...
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2118 üzenetére
és ezért kérsz 59 ezret...félelmetes.az életben el nem adod...jövő héten érkezik az Overmax 10,1'-os gépe. Tök hasonló tudással. Ára 54 körül lesz. Kitűnő Support! Ajánlom figyelmetekbe. Erre a gépre spongyát
vethettek. Sem Grincs, sem Te nem szabadulsz tőle....max. 35-40-es áron....híre van, hogy milyen tré. Remélem az Overmax ennél csak jobb lehet! Egyébként a My Audio 808-am gyönyörűen viszi a 32 gigás mt2-es FULL HD fil-t...Lesz mellé, egy jó Wifis Overmax. Mert ennek a 1016-os csodának az is kritikán aluli...igaz a 808u-asé is szar....de az 40-ért megérte így is. -
To_Pet
tag
válasz
Hobbbyt #2080 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Ez eléggé kiábrándító. Mondjuk az SD kártya dobálás nem nagyon zavarna, mert nekem a 16 Gb beépített több mint elég. Azért 70 e forint nem kevés pénz, ahhoz hogy az ember egy ilyen megbízhatatlan cuccot vegyen. Így valószínűleg nem ez lesz a kiválasztott. Inkább gyűjtök egy kicsit és rámegyek a Nexus 10-re.
-
Mbazsika
tag
válasz
Hobbbyt #2043 üzenetére
Eredeti gyári ROM. (Milyen romok vannak még?) Ma majd újra próbálom, hogy produkálható-e a hiba, vagy időszakos.
Az érintőképernyő érzékenysége változó és nem is nagyon tudom területhez kötni. Ha jól látom, akkor nincs ilyen állítási lehetőség a stock romban?
Egyébként még mindig úgy gondolom, hogy a szlovák áron jó vétel, a magyaron sem rossz, ha vki ragaszkodik a 10"-hoz és az elvárásai nem túlzók. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #1995 üzenetére
Köszi az infót! A nem valós felbontás akkor lehet, ha a chipset nem a megjelenítő felbontására (rosszabb esetben a képarányára ) van programozva. Eltúlozva a példát, az egyik 1024x768 -at ad, a másik pedig ezt a felbontást torzítja 1280x720 -ra. Az MK808 kezdetben ezzel a buggal jött ki. A Screencast ilyen esetben nem a kijelző felbontásának megfelelő videót rögzíti, így kibukik a "turpisság". Az Antutu pedig a resolution -nál mutatja. A BT azért érdekes, mert ha jól olvastam, a Concorde -ban BT3 van, ebben pedig BT2. A "3" biztos, hogy tud egyszerre több eszközhöz csatlakozni, de a "2" -nél nem tudom, mi a helyzet. A profil is fontos, mert ha pl. a HID profilt "kifelejtették", akkor az egér, bill. nem fog működni, max. sztereó fülessel ( A2DP ) lehet párosítani.
-
prnservices
tag
válasz
Hobbbyt #1956 üzenetére
válasz a kérdésre hogy miért vagyok ennyire otthon a témában: [link]
volt már rengeteg androidos telefon a kezemben pl samsung galaxy sorozatból szinte mind...
én megakasztom az s2-őt gyári rommal csak a playben ha már tölt le 2 -3 appot és telepít akad...iOS-be nem lehet belenyulni? látszik hogy nem értesz az iOS-hez JB is már egy combos módosítás onnan tól szabad a pálya minden fele... (android nyelvén meg ott a root)
lényeg a lényeg kinek mi jön be nekem nem nyerő és megbízhatatlan az android...
gondolom találkoztál már azzal hogy az alkalmazás nem válaszol és 2 gomb: bezárás,várakozás
-
prnservices
tag
válasz
Hobbbyt #1953 üzenetére
szerintem nem erős... instabil a rendszer nagyon(ios hez hasonlítom) azért gyakran van gyári alkalmazásnál hogy nem válaszol megfagy a komplett rendszer és rebootol stb stb... nyüzsög a hibától szerintem de persze sok akkor jön ki ha mélyebben beleásol az OS-be
mert átlag felhasználóknak persze nem mindig fordulnak elő. illetve akármiylen erős vasat raksz alá mindig meg tudod pikk pakk akasztani... értelem szerűen hogy nincs jól optimalizálva és nem is lehet tökéletesen optimalizálni sajnos :\
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #1934 üzenetére
Anélkül, hogy megkérdeznének nem hinném, hogy költségekkel terhelhetnének. Főleg, hogy van rá még garancia, ha pedig látták volna, hogy szét volt már szedve akkor ugyan ugrik a garancia, amiről megint csak értesíteniük kellett volna téged. Én azt mondom próbáld meg felhívni őket, hátha tudnak mondani valamilyen időpontot mikor érkezik meg.
Egy kis off valaki segítsen!!
Az normális, hogy telenoros mobilnet (laptopon win7) állandó 15-20kbps es adatforgalmat produkál? Már minden lényeges programot átnéztem, kilőttem a frissítéseket is de állandóan van némi adatforgalom.... Sajna nem az én gépem és nem tudom pontosan milyen program vagy beállítás kérné a netet állandóan. Fel tettem a DU Meter figyelő programot de az csak a sebességeket figyeli, azt nem mutatja, hogy konkrétan mi is használja netet.. :\ Esetleg vmi ötlet? Vagy ez így normális?
Köszönöm!!
-
pusihusi
addikt
válasz
Hobbbyt #1858 üzenetére
"Én kicseréltem a MyAudioval http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/series-8-dc/+http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/series-7-708w/ ezekre, a kissebb jó lesz ajándékozni, vagy lesz 2 tabom. Mindkettő prímán működik,8"ill.7"-on De nem sípol,nem kattog,nem dobál, nem merűl!" Sziasztok, én nem vittem szervizbe! "2 hónapja vettem azóta a harmadikat cseréltem 1016-ot, s most kértem cserébe ezt a két tabot, s minden további nélkül cserélték, le a kalappal előttük!" Telefonon egyeztettem s utána 1/2óránként hívtam őket
s lőn csoda megunták
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest