- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Totálisan rosszul látod a dolgot, a topik mindent elárul kb 5 vagytok akik még itt vagytok Lol. Örüljetek, hogy még valaki be néz ide véletlenül!
és két rom csere közt legalább tudtok mással is foglakozni!
Ti is csak azért vagytok itt mert rajtatok ragadt mert a kutyának sem kell ez a bug hamaz! -
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #3103 üzenetére
Nem a gyártókkal van a gond, ők csak megakarnak élni, a magyar minőségellenőrzés hiányával a minimum elvárható használhatóság meállapításával és vevő semmibevevésével van a gond. Látod én pl 165.00ft-ért samsung wifis tv-t vettem és nem akad nem lassú hibátlanul működik. Youtube videókat öröm nézni a 106cm full hd kijelzőn. Neked nem volt szerencséd rossz tipust vagy márkát választottál.
Igen és aki megveszi a medimarktba vagy tök mindegy hol az majd tudja, hogyez nem mayaudio hanem valami más. Szerintem természetes dologhogy a myaudio oldalon kellene a term€ktãmogatåsnak lennie nem pwdig valami kina dzsunka oldalon. Nem vsgyunk egyformåk neked ez így jó es termeszetes, nekem meg nem. -
Loituma69
őstag
válasz
ung.mario #3101 üzenetére
Prestigio tabon 62.000ft volt, jelenleg 65.000ft és van terméktámogatás. Az általad említett telefonokat sem engedném árusítaniert mind pocsék szoftverrel rendelkezik. A gyári romnak hibátlannak kell lennie, ha nem az azt azonnal kellene javítani hivatalos gyártó oldalról letőlthető formában. Az a gond, bogy itt magyarországon nincs pénze az embereknek ezért minden xart el lehet adni és amikor a vevő panaszkodik őt nézok hűlyének. Szerintem totálisan hibás felfogás az, hogy ha valami viszonylag olcsó akkor ott természetes a rossz szoftverműködés és mindenki oldja meg maga mindenféle mokolt szoftverekkel innen onnan letőltve és reménykedve, hogy majd ez jó lesz.
-
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #3099 üzenetére
Nem engem kellene kitiltani innét hanem az országból a használhatatlan hibás tabokat aminek nincs hivatalos terméktámogatása! Hányadik rom verziót és hányszor cseréltél romot ebből mennyi volt a hivatalos oldalrol myaudio.hu letőltött rom? Öszintén? Nexud 7 hónapokkal ezelőtt eladtam, jelenleg ezt használom : Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB ami valóban hibátlan és van terméktámogatás és 62.000ft volt.
-
Loituma69
őstag
Myaudio.hu oldalon a terméktámogatások közt fent lesz ez a legújabb álítólag hibátlan rom na akkor majd esetleg meggondolom, hogy megint veszek egy 1016dcc. Bár engem ez a fél napos hibátlan műkdés még nem győzött meg majd 1 hétmúlva ismét benézek ki mit ír róla. Azért nagyon kiváncsi leszek mikor lesz fent a myaudio.hu oldalon ez a rom!
-
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #2860 üzenetére
Myaudio oldalán mikor lesz fent a hivatalos javított gyári rom? Miután több hónapja nincs megoldva az sd dobálás!? "Vagyis még soha nem volt jó gyári rom"
laszlohu
Gyorsan megoldották? 2012 év közepe óta létezik ez a hiba sd dobálás mióta kiadták az üzeletekbe a tabletet, tényleg gyorsan megoldották! Gyári rom mái napig nincs nem létezik a gyártó oldalán. Gratulálok a gyors javításért. -
Loituma69
őstag
-
-
Loituma69
őstag
Látom csodát várjátok! De nem jön!
-
Loituma69
őstag
anysoftkeyboard.apk+hungary kiegészítéssel, ezzel a billentyűd használatakor is lesz ékezet! 908A+billentyűs tokot 4 hétig használtam vele! Míg el nem adtam mindkettőt!
Zseko
soha nem "készülékszidalmazás" soha nem szidalmaztam se a készüléket se myaudio céget, csak a hibákat írtam le mint ahogy te is alattam! A szidalmak és primitiv hozzászólások soha nem tőlem származtak! Ezt azért tisztázzuk! -
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1374 üzenetére
Ez ismét egy komoly érett felnőtt gondolkodású idevaló szakmai hozzászólásod volt köszönöm! Segíteni szerettem volna, hogy a gyári romot mielőbb megkaphasd és nagy örömmel használhasd ezt a kiváló 1016 DCC myaudio terméket! Bár nem értem miért akarod a gyári rom-ot visszarakni, eddigi hozzászólásaid alapján tökéletesen megvagy elégedve a tablet használhatóságával, akkor meg miért kell a gyári rom? Az még jobb mint a többi?
-
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1371 üzenetére
Elnézést lejárt a szerkeztési ídő utána vettem észre, hogy kérdésed van, hogy honnét lehet megszerezni letőlteni az eredeti rom verziót adok egy linket itt ponrtos információt fogsz kapni gyorsan válaszolnak és segítenek :
[link] Remélem tudtam segíteni problémád megoldásában! -
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1371 üzenetére
Köszönöm már 6 hete regisztráltam ezen az oldalon és 3 napja írtam mailt, eddig választ nem kaptam, ezért merészeltem tőled kérdezni mert látom te nagyon értesz ehhez a tablethez és nagyon szakmaiak a hozzászólásaid, ezért gondoltam hátha te már tudsz valamit! Köszönöm a segítőkészségedet és türelmedet!
Sajnos válaszoddal nem tudtam meg semmit a kérdéseimmel kapcsolatban esetleg más valaki tud valami infot? Látom sokan vagytok itt akik már 8-10 alkalommal raktátok újra a különböző rom verzókat, melyik rom verziót ajánljátok? -
Loituma69
őstag
Öszintén sajnállak és minden tiszteletem a tiéd hogy ilyen türelmes és megértő vagy, hogy nem zavarnak a hibák és teljes mellszélessggel véded a myaudio-ot még ezek után is! Én pedig elkeseredtem mert így nem merem megvenni ezek a tapasztalatok után!
pusihusi
Mikorra optimalizálják a szoftvert? Tudsz valami időpontot? Mikor lesz elérhető a gyártó weboldalán az optimalizált szoftver? Remélem ez elég szakmai kérdés, és témába vágó! Aki ilyet szeretne venni nem árt ha tudja! -
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #1336 üzenetére
"Ha ennyire szar neked ez a tablet akkor miért írod sg-n hogy ha jó lesz a javított jb akkor veszel egy ilyet?"
Benne van a válasz a mondatodban, ha jó lesz a tablet a JB frissítéssel akkor venni fogok egy ilyen tabletet. Ide csak az írhat akinek van ilyen tabletje vagy az is aki csak informálódni akar vásárlás előtt?
Ne személyeskedj és ne minősits ez egy szakmai forum nem személyiség elemző topik! Köszönöm! -
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1332 üzenetére
Te hányadszor cseréltél romot 1 hónap alatt a 1016 DCC tableteden, azért nem írod le mert ciki vagy titok vagy fogalmad sincs mi az a rom csere vagy nem találtál frissítést a gyártó olalán?
Csak azért kérdezem, hogyha az ember egy ilyen tabletet vesz mire számítson ez fontos információ lenne, kérlek segíts! -
Loituma69
őstag
Na itt kezdődik A tablet csak hát ez valószinüleg nem 70.000ft lesz hanem 170.000ft
[link] -
-
Loituma69
őstag
Kinéztem magamnak 1016 DCC helyett az asus transformer tf300 tabletet, 120.000ft
Imerösömnek ilyen gépe van kölcsönkértem tőle 3 napja nyüstölöm pár napja megkapta a gép a 4.1.1-et és ilyeneket csinál a kütyü, billentyüzetes dokkolóba rakom akkor fogja magát és újraindul, véletlenszerüen ugrál a képernyő nem lehet gépelni mert ugrálnak a betűk, érintőképernyő hol érzékeli az érintést hol nem. 3 napja kapot az asus még egy 4.1.1 frissítést, semmit nem javult vele a gép. Ezt most nem a myaudio védelmébe írom le hanem okulásul, hogy 120,000fr-ért sincs tökéletes gép talán csak az ipod ez van. Ezek után a 1016 dcc mégis jó vétel 70,000ft-ért. -
-
Loituma69
őstag
Gratulálok a sipolós JB-hez. Kiváló munkát végeztek a teszterek megint! A fényerőt fullra kell állítani állítólag akkor megszünik a sipolás! Sajnos megint az tőrtént amit hetekkel ezelőtt írtam, hogy a JB nem old meg semmit, bár csak sose lenne igazam! Ha én így végezném a munkámat mint a myaudionál már rég utcán lennék!
Akik nem ismerik ezt a forumot és 1016 DCC-jük van azok még a gyári akku mizériás romot hsználják lol nem irigylem őket, hivatalos oldalon semmi frissítés nincs a kütyühöz support még egy piros pont! -
Loituma69
őstag
válasz
tomi5244 #1017 üzenetére
Én megtudok birkózni egy romcserével mivel ez a tablet kb a 15 a kezeim közt, egy rom csere 5 perc sincs, de amire megint mindent belaksz és ezt minden rom cserénél meg kell tenni avval van tele a puttony. Én egyszerűen 70.000ft-ért nem a rom csere-berével szeretnék foglalkozni, hanem élvezni amit tud!
Pusihusi
Reggel 32%-on volt most jöttem haza, fullig lemerült, externál sd kártya nincs! Belinkelnéd a tokot, s ez hozzá való? Szerinted újra telepítsem? Vagy mit csináljak?
Várd a JB-t -
Loituma69
őstag
ráértek!
-
Loituma69
őstag
válasz
kelzsoca #930 üzenetére
Te igen jól látod a magyar piacot tablet szoftver összefüggésben melyik 9.7 vagy 10.1 colos tabletet ajánlod ajánlanád megvételre ami megbizható és nincsenek ekkora problémák vele?
Kiváncsi vagyok véleményedre, akár 100.000ft feleti kategoria is érdekelne!Tobika1
Idézlek "A többi hiba meg a főzött rommal megoldódott" mondod ezt fél nap használat után! -
Loituma69
őstag
Korán örültök, egy friss rom felrakása után minimum 3 nap, de inkáb 5 nap kemény használat után lehet véleményt mondani, hogy jobb lett e vagy nem van e hiba vagy nem! De jó, hogy ennyien tesztelitek a romokat én már csak a hibátlant rakom fel majd, ha esetleg megint veszek egy 1016 DCC-t!
-
Loituma69
őstag
kis videó a tabletetekről : [link]
hdman
A myaudio rosszúl copyzta be az adatokat a weboldalára a yuandao n101 adatlapjáról? -
Loituma69
őstag
Myaudio 1016 DCC = Yuandao n101 Van ez így!
-
Loituma69
őstag
Media Markt tele van tablet tokokkal én ott vettem az enyémet ami most üresen tátong!
-
Loituma69
őstag
Nekem nem tok kellene, hanem egy hibátlanul működő 1016 DCC!
-
Loituma69
őstag
Amíg jól működött kb 24-48 óra addig dicsértem, de kb 48 óra eltelte után jöttek elő sorba a gondok, 2 db-nál pedig azonnal gond volt képernyő panel! Itt arra hivatkoznak, hogy csak szoftveres hiba, könyörgöm akkor miért hozták forgalomba vagy miért nem elérhető a weboldalukon a javítás, ha csak szoftver hiba???
-
Loituma69
őstag
-
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #723 üzenetére
Adsz rá pénz veszek ipodot! Hiába 70.000ft a myaudio 1016 DCC ha használhatatlan ez van!
Priviben egymás közt cserélgetitek a javított rom letőltési linkjét mert a gyártó oldala üres!?lol ami ráadásul még rontott is az amúgy is kehés tableten! Gratulálok a myaudio cégnek úgy cuzámen, de kiváltképp a supportnak!
-
Loituma69
őstag
Vegyetek 5 féle gyártótól szármzó SD-t valamelyik csak jó lesz!
Megsúgom nem az sd kártya a probléma, hanem maga a tablet! -
Loituma69
őstag
Akinek myaudio tablet van az ide regisztráljon, hamarosan letőltheti innét a JB 4.1.1 a 1016DCC-hez
[link] -
Loituma69
őstag
Én ezt használom SwiftKey 3 Tablet Keyboard v3.0.4.343
-
Loituma69
őstag
Lentebb leírtam mik a gondok a kütyüvel az új rommal sajnos nincs minden rendben! De jól használható! Ezen kívül (képernyő bekapcsolódás) még egy hiba van nálam az akkumulátor tőltéskor bekapcsolja a kütyüt bekapcsolt kütyünél meg nem lehet kikapcsolni, de ezzel én együtt tudok élni ennél nagyobb hibája sose legyen! Igaz mint már lentebb írtam párszor én a 3. darabot hoztam el a boltból mire jó lett minden!
pusihusi
Csak készenléti módban! -
Loituma69
őstag
Nem ír ki semmit sd kártya leválasztás semmi ilyet nem ír ki csak bekapcsol a képernyő 1 másodpercre ennyi. Ha használom a kütyüt és bent van a gépben az sd kártya akkor tökéletesen működik és akkor sem írja ki, hogy sd kártya leválasztása! Remélem most már érted? Értesítések be vannak kapcsolva!
-
Loituma69
őstag
Nem azt írtam, hogy dobálja az sd kártyát, hanem ha bent van a gépben akkor készenléti módban bekapcsol a képernyő, ha nincs sd kártya a gépben akkor nem kapcsolgat be a képernyő! De semmit nem ír ki csak bekapcsolódik a képernyő 1 secre utána elsötétül ezt ismételgeti véletlen szerűen!
Nálam ezt írja ki teljesenfeltőltve és valóban teljesen feltőlti!
Most töltőttem le a real racing 2, 920mb és hiba nélkül lejött közel 1mb/s átlaggal!pusihusi
Éjszakára készenléti módban van és természetesen wifi kikapcsolva, minek is lenne bekapcsolva, 3 másodperc és csatlakozik, ha használni akarom csak akkor kapcsolom be, mivel éjjel alszom ezért ki van kapcsolva a wifi sőt még a router is! -
Loituma69
őstag
Nekem nem lett lasabb és a wifi gyors maradt sd kártya hiba sincs, hang is hibátlan! Úgy látszik szerencsés vagyok. Ha már az xtab 50 fél éve .opok legalább ez jó.
-
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #632 üzenetére
Látni kellene milyen szoftvereket telepítettél mit hsználsz, be van e kapcsolva a wifi stb, nálam 6-7 órát kényelmesen működik, éjjel készenléti módban 7% merül! Google maps alkalmazást nem töröltem mert semmi köze a merüléshez! Nincs hang pattogás, videokat hibátlanul játsza le, igaz én mxplayert hsnálom nem az alap progit. 2012.09.04 rom-ot használok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest