Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zseko
veterán
Neked simán feljelentkezett a fiókba? Én már többször újraflasheltem de nem hajlandó bejelentkezni. Állandóan hibát dob. "Nemsokára megjavul" ezt mondja, de cseszik megjavulni
Nálam kétlépcsős azonosítás van, de eddig is ez volt. Egy másik dolog még, hogy ha hosszabban készenlétben hagyom akkor nem reagál a kijelző az érintésre, ki kell kapcsolni majd vissza, csak úgy javul meg.
-
zseko
veterán
Eljutottam addig, hogy megvan a 4GB, viszont cseszik feljelentkezni, hibát dob. Igaz hogy írja:
First time start google play store could get some faults, just restart play store and problem solved (Google update need apply)
de nem javul meg. Már kézzel frissítettem a play!-t, így se jó.
-
zseko
veterán
2GB-os verzió nincs belőle?
Nekem még a vondroidos 4.2.1 van rajta most már közel egy éve, mostanában már csinál érdekességeket. Pl. bekapcsolás után randomszerűen elfelejti hogy milyen alkalmazások lettek rápakolva. Van hogy a fele hiányzik. Rajta van, nem törli le, csak épp sehol nincs... ha nem nyúlok hozzá azonnal bekapcsolás után, hanem várok vele pár percet, akkor megjelenik mind, egyéb esetben nem. És most már iszonyat módon be van lassulva, így egy év után. Lehet fel is teszem ezt a romot akkor.Sajnos a fő gondom továbbra is az eszméletlen merülés készenlétben.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Még nem járt le a gari, mert augusztus 13-án rendeltem meg, és minimum egy, de lehet két hét is volt mire megkaptuk.
Na, megnéztem, én 2012.08.17-én kaptam meg, ez van az eladás dáumaként megjelölve a jótálláson. Plusz volt 3 hetet szervízben.
És ma az enyém is elkezdett szórakozni...
-
zseko
veterán
Nálam kb. szabályos 45 fok
És mindegy hogy használom vagy sem, ugyanúgy merül, vagyis ha mondjuk hétfő reggel lehúzom töltőről 100%-nál, akkor kedd estére lemerül. Vagy talán szerda reggelre, de szerda estére már tutifix hogy lemerült. Jó ha kb. ~50 órát tud készenlétben. Óránként olyan 5-7% körüli lehet a merülése.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #3528 üzenetére
Örülök neki, hogy pozitívan kijöttél belőle
Olvasva a beírásokat én is elgondolkodtam rajta hogy szintén visszaviszem, mivel hibás a termék és nem is foglalkoznak a javításával (qrvára merülő készülék, sípoló rom, sd dobálás, értékelhetetlen wifi, stb) de azért lekopogom, nálam elfogadhatóan működik. A merülés az ami kiakaszt leginkább, mindig tervezni kell a használatot, de egyébként az összes hibája zavaró valamilyen szinten. Még egy terméket nem fogok tőlük vásárolni az már biztos.
Egyébként én neten rendeltem közvetlenül tőlük, akkor Miskolcra kellene visszaadni, vagy hogy? -
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #3406 üzenetére
Nekem is két hét volt kb.
Egyébként nem is tudom, ha most szólnék hogy baromira nem vagyok megelégedve a sípolós, merülős, sd dobálós tablettel, ki lehetne még erőszakolni cserét egy normálisra? Mármint más típusra nem 1016DCC-re, mert szerintem ebből se nincs több, se nincs hibátlan. -
zseko
veterán
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy aksit honnan lehet hozzá szerezni vajon?
-
zseko
veterán
válasz
ung.mario #3290 üzenetére
A screen filter sötétíti a kjelzőt. Gondolom szimplán a kép elé rak egy réteget aminek az átlátszóságát lehet állítani. Így este sem égeti ki az ember szemét a delej
Hogy ettől miért szűnik meg a tab kattintgatási kedve nem tudom, de mindenesetre működik. Egyébként úgy vettem észre csak akkor kel életre ha túl világos a kijelző, pl netezésnél, de ha a weboldal vagy a program alapvetően sötét árnyalatú akkor annál nem csinálja.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #3282 üzenetére
Én is elvagyok vele, de az bolyamatosan idegesít hogy ilyen gyorsan merül, és állandóan ki-be kell kapcsolgatni. no meg a Vondroiddal van olyan gondolm, hogy fel kellett tennem egy screen filtert mert magától össze-vissza kattintgat, és se a fércbukon nem jó hogy magától likeolgatja ami neki megtetszik
, se fórumba, hogy törölgetheti a posztokat meg ilyenek..
-
zseko
veterán
Rendeltem egy ilyen usb hubot, egér+billentyűzetet rádugva tökéletesen működik
egyedül az y-z van cserélődött fel ,de az ékezetek rendben vannak.
Rendeltem egy ilyen usb adapter to rj45 átalakítót is, ez is tökéletesen működik a tabbal
Nem volt egy ezres, itthon meg 3-4000.
A többi rendelésem viszont, mint pl. az 5ml-es parfümszóró, nem kompatibilis a tabbal...
-
zseko
veterán
Na, tapasztaltam, nekem össze-vissza érzékel, de legtöbbször csak akkor ha fehér a háttér. Tehát google keresőnél, vagy a TuneIn rádiónál mikor csatornát keresek. Ha már elindult a csatorna, vagy színes oldalakon vagyok, vagy olyan program van ami sötét színeket használ akkor semmi gond. Egyébként össze-vissza "elnyomkodja magát" a kijelző.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Persze hogy nem azért veszel, nem is azért írtam. Csak hogy lásd mennyire elcsesztek valahol valamit.
A másik meg, hogy tegyük fel 46%-on áll az aksi, elmegyek dolgozni de elfelejtem kikapcsolni. Hazaérek ~12 óra múlva és nem egy 45%-os aksi vár, hanem egy ~ 15%-os ami azonnal megzuhan amint használni kezdem, így tehetem rögtön töltőre használat helyett. -
zseko
veterán
válasz
#83057152 #3125 üzenetére
Én már annyira nem szeretek romolni
Utálom mindig újra belakni a telefont vagy a tabot. Persze én is lecseréltem már jópárszor, és ha jön ki újabb verzió akkor újra le fogom cserélni, de nem heti szinten
A telefon egy macerás menet lesz mikor nemsokára kijön rá a JB, az elmúlt több mint félév alatt igencsak belaktam már. Huh..
-
zseko
veterán
Na ez már konkrét időpont
Közben rendeltem egy ilyet, remélem mire a rom kijön itt lesz ez is. Lassú wifin leszedni egy 2GB-os játékotRendeltem egy usb hub-ot is, remélem azzal működni fog, ami van azzal nem megy. Már csak a gamepadot kellene beállítani, de sehogy nem akar összejönni rendesen
-
zseko
veterán
nicsak, már tokot is árulnak, nem is egetverő áron: http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/tablet-kiegeszitok/tablet-sleeve-10/
Ahogy látom viszont 10"-os tabletet már nem forgalmaznak. -
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #3106 üzenetére
160e-es samu tv-nél ugyanúgy lassú a smart része, én is tanusíthatom, kipróbáltam párat.
Már csak a merülés van vissza, ezt lenne jó kiszűrni mitől van, talán(?) mégiscsak hardverileg 'csorog el' valahol a nafta? De ez az 512MB belső tárhely igen kevés. 1GB szűken jó, de átváéltok én is 2GB-ra ha elérhető lesz egy olyan módosítás.
Valakinek sikerült már beállítani hozzá gamepadot játékra? Nálam csak félsiker van. Működik, be is tudtam konfigolni, de csak a fele kijelzőt érzékeli mikor a virtuális gombokat kell lepakolgatni, így lehetetlen beállítani a játékhoz. A jobb oldalra nem hajlandó semmit lepakolni, és a bal oldalon is össze-vissza - bal alsó sarokhoz érek és a a bal felső/közép részre teszi a gombot
Az S2-n tökéletesen működik elsőre. Csak azon kicsi a kijelző, tabon lenne jó játszani, tenném is fel a batman-es játékot újra
-
zseko
veterán
Ebben sajna nem tudok segíteni
Egyébként szerintem sem ér meg 10e-et a gyári, én jobban örültem volna ha inkább a tabletet adják olcsóbban egy tízessel.
Az hogy végre nem sípol az egy megváltás, az hogy még mindig qrvára merül az nem. Eléggé macerás mindig ki-be kapcsolgatni, legtöbbször nem tudom előre hogy most csak 5 percre teszem-e le vagy épp 5 órára.
-
zseko
veterán
válasz
csababarca #3052 üzenetére
Nem a használat közbeni merülés a gond, az normális, a 7-8 óra nagyon is jó, hanem a készenléti. Volt egy Galaxy Spica telefonom, normál napi használattal minden éjszaka töltőn volt. Miután lecseréltem, poénból és kíváncsiságból feltöltöttem, repcsi módba tettem és leraktam a szekrényre. 26 nap múlva kért újra enni. És abban nem 7000-es aksi volt. Mert a telefont mi meríti? Folyamatos 3G, wifi, szinkronizáció, állandó online jelenlét. Ezekre tableten nagy százalékban semmi szükség nincs ha készenlétben van. Ehhez képest ez a másfél-két nap egy vicc, pláne használat nélkül. Nézz meg más tableteket meddig bírják készenlétben.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #2990 üzenetére
Na mostanra mennyit merült az éjszaka alatt, nem tesztelted?
Kíváncsi vagyok, bekapcsolva hagytam reggel és 96%-on állt, vajon mennyi vár mire hazaérek? Mondjuk elfelejtettem átkapcsolni repülő módba, az lenne az igazi.
Tetszik hogy végre bővítették a jobb alsó sarokban lévő "órás" menüt, meg hogy a hangerő ikonok is megjelentek. Szintén megjelent a beállításoknál az Ethernet menüpont.
Nem tetszik, hogy a ram mennyisége 1GB helyett 512MB lett. De ez legyen a legkisebb gondja ezek után. -
-
zseko
veterán
Tobika1, a roothoz mit használtok? Én ugyan rootoltam, de még anno a régen leszedett TPSarky-VonDroid-Root progival, ez vitte csak a gyári mayaudio-s romot is. Úgy emlékszem az adb-hez kell valami guglis cucc, de nem tudom biztosra, mert még a tab előtt feltettem a gugli androidos telepítő/szerkesztő készletét.
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #2954 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de az adb-hez nem-e fell kell telepíteni valami guglis-androidos cuccot?
Honnan lehet leszedni működő play.apk-t? Felmásoltam ami a telefonban volt de nem működik. Elvileg a rootolás is összejött, mert az apk-t bemásolni és permissiont módosítani is sikerült.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #2921 üzenetére
köszi, közben le is jött, feltelepítettem a drivert a winre, betallóztam, most épp tölt... Meglátjuk hová jut. Eléggé érdekes az a kínai krix-krax indításkor
elindult, vicces kissé a kínai karakter, de végre nem sípol
Kár hogy feleannyi rom van a programoknak.
Tesztelem. -
zseko
veterán
válasz
Djmarko #2762 üzenetére
Nemtudom. Nem néztem más tableteket mióta ezt megvettem.
Ennek 3 alapvető problémája van:
- sípol
- merül
- sd-kártyát dobálEbből eddig a legelsőt úgy-ahogy javították custom -tehát nem gyári- romokkal, a másik kettő maradt. Az utolsó hiba még akár el is menne, de a merülés az eléggé alátesz a hordozhatóság és állandó online lét értelmének. Egyetlen egy perc használat nélkül is másfél-két nap és csumára lemerül.
Egyébként gyors és jól megy.
Jah, meg a fém hátlap miatt eléggé gyenge a wifi. Inkább lett volna műanyag
-
zseko
veterán
válasz
death.man #2692 üzenetére
Arra gondolsz, hogy húzgálja a betűkön az ujját? Az S2-esemben gyári opció, valami kegyetlen jó és gyors így írni, jobb mint a T9 pedig azt is szerettem, teljesen leszoktam már a nyomkorászásról
Swype a neve itt az S2-n. Hogy hol lehet beállítani azt nem tudom, majd kipróbálom a tabon.
-
zseko
veterán
válasz
Gyulus1990 #2541 üzenetére
~48 óra alatt garantáltan lemerül használat nélkül is.
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #2400 üzenetére
két hete voltunk egy 4 csillagos szállodában, őskori tv, csak az egyik irányban működő csatornaléptetés a távirányítóval... A szobába bejutás viszont mágneskártyával történt, és volt egy dokkoló amibe betéve kapott csak áramot a szoba. Ha kimentünk, áramtalanított mindent.
Azon már én is gondolkoztam mit lehetne tenni a merülés és a sípolás ellen. Nem sokra jutottam. 2 nap alatt lemerül készenlétben, ha a wifi is be van kapcsolva és kártya is van benne akkor még hamarabb. Használat közben viszont normális tempóban merül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest