- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
-
Amoonre1717
tag
válasz
#79335424 #2421 üzenetére
Nekem csak az a lényeg hogy amit leírok a táblára azt megfelelően lekezelje a gép. A note csak egy példa volt (lehet kicsit félrevezető).
Köszönöm a választ. Nekem az a fontos hogy megfelelően lekezeli a tollat.
Esetleg valami tokot is tudsz ajánlani hozzá? Ha lehet bőr (fekete) borítós tok legyen. -
Silent82
csendes tag
-
Silent82
csendes tag
válasz
#79335424 #2400 üzenetére
Nekem nem MyAudio a tabletem, hanem a vele elvileg egyenértékű YuanDao N101, gyári kínai 4.0.3-mas androiddal. Nekem van a menüjében LAN beállítás, ezért is kezdtem el kutakodni, hogy mégis hogy lehet abba drótos netet bedugni.
Legtöbbször kínai és hongkongi négy csillagos szállodákban fordulok meg, utóbbival nem is szokott gond lenni, a China mainland-ben, főleg délen azért előfordulnak olyan helyek, ahol másfél-két csillagot szerintem önhatalmúlag ragasztottak fel maguknak.Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.
A lassú az mit jelent a Concorde-os esetében mit jelent a marha lassú? Leginkább emailezni kellene, pár fotót küldözgetni, meg RDP klienssel bejelentkezni a céges terminál szerverre. Youtube videókat meg hasonlót nézni nem akarok vele, főleg mert Kínában az nem is elérhető. -
:AMF:
senior tag
válasz
#79335424 #2384 üzenetére
az ics nálam tökéletesen működik, nem indokolja semmi a jb-re váltást.
nem hülyeség, én is erre gondoltam első körben. de valamelyik vondroid-os topikban írták, hogy a jb más kernelt használ. ettől függetlenül próbáltam összehegeszteni pár kombinációt (
), de egyik sem lett működőképes.
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #2400 üzenetére
két hete voltunk egy 4 csillagos szállodában, őskori tv, csak az egyik irányban működő csatornaléptetés a távirányítóval... A szobába bejutás viszont mágneskártyával történt, és volt egy dokkoló amibe betéve kapott csak áramot a szoba. Ha kimentünk, áramtalanított mindent.
Azon már én is gondolkoztam mit lehetne tenni a merülés és a sípolás ellen. Nem sokra jutottam. 2 nap alatt lemerül készenlétben, ha a wifi is be van kapcsolva és kártya is van benne akkor még hamarabb. Használat közben viszont normális tempóban merül.
-
Silent82
csendes tag
válasz
#79335424 #2008 üzenetére
LAN adapterről van esetleg idő közben tapasztalatotok? Fontos lenne valami ilyet beszereznem, mert sokat utazom a munkám miatt és csomó szállodában csak vezetékes net van, wifi nincs... A Concorde-féle működik vele? Magyarországi webshopokban csak azt találtam meg eddig...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2393 üzenetére
Már többször leírtuk.. elmondtuk.
Úgy érzékeli mintha kivettük volna. Szóval ebben az értelemben, megszakad vele a kapcsolat.
Semmi teendő nincs vele, ahogy bekapcsol a kijelző visszatér a memkari is. És igazából ez okozza is a problémát.. Mert 15-20 perc tétlenség után a gép készenlétbe teszi magát, ekkor elveszti a kapcsolatot az SD karival.. ennek hatására bekapcsol a kijelző, hogy ki írja a sd kártya eltünését. De ezzel a lendülettel, hogy bekapcsol a kijelző, az sd kártya is visszajön.. majd újjab 15-20 perc után a gép megint pihenőbe menne mikor ledobja az sd-t. Ezt megint felébreszti a kijelzőt.. stb. Ez az ördögi kör... -
:AMF:
senior tag
válasz
#79335424 #2358 üzenetére
a gyári és a vondroid-os rom-oknál a rockchip batch tool 1.5-tel (szigorúan ez a verzió, nem az 1.3), finless rom-oknál a finless rom flash tool-al. (a finless romok amolyan "kibontott" firmware-ek: külön-külön tartalmazzák a bootloader, system.img, kernel.img, stb. fájlokat.)
#2360: ez az első tabom, nem igazán fogdostam másfajtát, mielőtt megvettem. ettől függetlenül nincs vele komolyabb problémám. csak azt mondom, hogy a tabos felhasználási szokásaimhoz egy 4:3-al jobban jártam volna. (belefért volna a keretbe egy ipad is, de annyi pénzt nekem nem ér. sem az, sem más tab.)
#2361: csak a system.img-t lehetett cserélni a cube-osra. a kernel változatlan, így annál is sípol a jb.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2277 üzenetére
Valahol olvastam már, hogy valami új szabványt hoztak létre amiben 5000mA/h-ben maximalizálták, de hogy a mostani dolgok még csak maximum ennyit tud (1,5aA/h) mitudom én.. ez csak egy kósza emlék. Mindenesetre az biztos, hogy ekkora eszközöket a jelenlegi gépek nem tudnak értelmes idő alatt feltölteni.
Igen, a PH-n is hibásan írják.. és az aki csinálta az első oldalt, az is hibásan tudta, sőt akinek volt.. az se nézte meg a dobozát, amire már helyesen van írva. De a fórumban keress rá a nevemre, vagy a 48-as számra. És olvasd el ,hogy mi tartozik hozzá
A MyAudionál is szar az adat. Nem is hiszek nekik semmiben.. -
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2268 üzenetére
Nem értitek, hogy mit akarok ezzel mondani.
Ezzel a tévedéssel, a többi adat hitelességét rombolják porig. (ha ebben az egyszerű dologban tévedtek, akkor miben tévedhetnek még?) Természetesen engem se riasztana vissza, hogy nem 16:9 hanem 16:10 (a 4:3 már igen)Az tényleg nagy pofára esés lenne ha használat, letöltés közben egyszer csak ledobná az sd kártyát. Szerencsére én még nem találkoztam olyan cuccal.. de ha találkoznék se lenne hosszú életű nálam.
-
leone510es2
csendes tag
válasz
#79335424 #2268 üzenetére
Hmmm......hát igen, ez szerintem is így van. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kinéz egy tabletet és azt találja róla a neten, hogy 16:9, majd elmegy csórikám egy üzletbe, ahol meg is tudja nézni élőben és ott már látszik hogy ez bizony 16:10 és erre felkiált, hogy "óóóó b*meg ez így már nem is kell!!'....
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2263 üzenetére
Ez egy jó kérdés..
Mivel egyik oldal se tévedhetetlen..De egy olyan "gyártó" ami a 1280x800-as felbontást 16:9-nek jelöli, már alapból elásta magát nálam.
Ez egy egyszerű arányszámítás, de ha még arra sem képesek, hogy ezt a hibát felismerjék, akkor a többi komolyabb, nehezebben le ellenőrizhető adatnak a hitelessége kb. olyan mint 25 éves tényleg szűz lányt találni az 5-ös főút Budapestről kivezető szakaszán.. (remélem érted..)
De ésszel gondolkodva, a Bluetooth nélkül kiadni egy tabot, az túl nagy hülyeség lenne.. szóval szerintem van benne.
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #2263 üzenetére
Más témában ugyan, de annyit hozzá tudok fűzni, hogy anno a videómagnóm gyártói oldalán tagadták annak a funkciónak a létét amit pedig használtam is benne. Pedig a 140e-es Panasonic videó nem egy alsó kategória volt 10 éve. Vagy ha megnézed, némely telefonnál is összevissza hülyeségeket írnak specifikációra, még megjelenés után is.
-
-
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #1993 üzenetére
1. Nincs benne GPS
2. Lehet nem valós felbontáson? Antutu 8200+ pontot ad.(itt nem igazán értelek.. 1280x800 a valós felbontás)
3. ~1.6 ghz (sose láttam még ennyin, nekem mindig 1597 Mhz nél megáll)
4. Nem tudom... Én OTG kábelen keresztül tettem rá az egeret és billt. Szó nélkül kezelte.. Gondolom BT-n sincs ez másképp.
5. Nem próbáltam (mivel nekem ez nagy navigálásra)
6. Nem túl erős a wifije, de stabil. Legalábbis nekem még 1x sem dobta le.
7. Minden látszik a fejlesztői menüben. (de ez rom függő, és a gyári romot azonnal célszerű lecserélni egy vondroid romra)
8. JB-vel sípol a cucc ha nem max fényerőn van.. És ezen a főzött romok se tudnak segíteni. Más hibáról nem tudok... De van itt olyan fickó aki JB-vel használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest