- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vg
addikt
Gondoltam megosztom a 916DDC, MM-os történet végét. Múlt héten felhívtam a szervizt, hogy mi van a géppel, majd közölte a jóember, hogy alaplaphibás, nem tudnak időpontot mondani, egy hét, vagy egy hónap is lehet mire kész lesz. Jóvan. Pénteken bementem a MM-be, visszakérni a pénzt. Odajött valamilyen manager (vagymi) és jól megígérte, hogy utána néz. Ez volt pénteken. Kedden jött az sms, hogy mehetek érte. Elképedtem mikor megláttam tegnap este, hogy alaplapcsere helyett, sw frissítés ( 4.2.2-ről 4.1.1-re frissít, érted) történt, ráadásul visszadátumozva a mukavégzés 14-re, mikor a nyomtatás 15-én készült, a vállalt határidő meg 13-a. Ez egyértelmű összedobott fusi meló miután beszéltek a MM managerével. Agyam eldobom ettől a hazug mocskos bandától. Jelenleg viszont a gép megy. Jelenleg. Rátettem három képernyő tesztelőt, touchscreen tesztelőt, mindenfélét. Eddig ennyi.
Őszintén remélem olvassák ezeket a sorokat, mert biztos vagyok benne, hogy nem végeztünk(még 11 hó garancia van a gépre). Leszarom már a gépet, a pénz se érdekel(már elkönyveltem tanulópénznek), de az a sok szomorúság amit a páromnak okoztak remélem visszakapják az élettől.
Végezetül senkinek, senkinek nem ajánlom a Media Markt üzleteket, sem a Myaudio termékeket. Ha a géped a Frangepán utcán található szervizbe kerül, akkor arrogáns ügyfélszolgálatost, és amatőr kókler "szakembereket" kapsz.
-
vg
addikt
Hiába mondom, hogy kérem vissza a pénzem, jogszabály szerint nem kötelesek visszaadni. Kértem cserét, reklamációba. Nem Miskolcra viszik, hanem Pesten a Frangepán utcába. Tegnap fel is hívtam a szervizt, hogy mi a helyzet, de olyan szinten bunkó volt az ügyintéző, hogy már most látom, hogy pontosan ugyanúgy le fogják szarni az egészet, ahogy először. Nem volt képes felfogni, hogy bosszant, hogy úgy visszaküldték garanciából, hogy egy vacak képernyő kalibrációs programmal megtesztelték. Ha kezébe vette volna a készüléket és nyomkodta volna pár percig, akkor látta volna a hibát továbbra is. Még a bluetooth-t se kapcsolta ki! Én marhára sokat melóztam azért a 60ezer forintért, marhára bánt ez a hozzáállás. Elvárom, hogy profik végezzék a garanciális javítást. Az biztos, hogy nem hagyom annyiban, ha kell, akkor kérek független szakvéleményt a gépről és perre viszem.
Amúgy mi az a MA?
-
vg
addikt
Lenne egy nagy kérdésem, bocsi, hogy ide a írok, de nincs Series9 topic.
Nekem van egy Series 916DDC gépem, vagyis nincs. Három hónapja vettem MM-ben, de a barátnőm használta csak napi 1-2 óra játék meg youtube. Egy hónap után, után teljesen meghülyült. Újraindult, majd össze vissza ugrált a kép, elindultak a programok, ode-oda lépkedett magától, mintha az üveget nyomkodná nagyon gyorsan valaki. Újraindítani alig lehetett, be sem kapcsolt sokszor. Legkisebb fénynél vibrált a gép. Elküldték garanciába, de annyit csináltak, hogy kalibrálták a képet(egy hónapig volt oda a gép). Visszakaptam, hazamentem, otthon bár a képremegés elmúlt, viszont fél óra használat után ugyanaz lett(össze vissza lépkedett mindenhova, mintha magától élne). Használhatatlan. A képernyő forgatási opció bekapcsolása után meg simán újraindult. Még aznap este visszavittem, és újra elküldték. Ennek már két hete megint. Katasztrófa. Rizsporos kalapom emelem, hogy nem csinálnak rajta semmit. Egy 60.000 forint gép, marhára bánt a dolog.
Ha valakinek lenne ötlete, vagy találkozott ilyennek megírhatná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HP notebook topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest