Új hozzászólás Aktív témák
-
FTamas2
csendes tag
válasz
prnservices #2063 üzenetére
A beállításokban nem találok ilyet, hogy"háttértár engedélyezése", melyik menü pontban van? Amikor csatlakozok a pc-hez, megjelenik a zöld android logo és rá kell kattintanom egy gombra, hogy engedélyezem a háttértárként működést. Ekkor az android figura narancsszínre vált és a két megjelenő meghajtóból a rendszert látom.
-
ung.mario
tag
válasz
prnservices #2049 üzenetére
Kipróbáltam másikkal tesztprogival, e szerint működik. Kalibrálni lehet valahogy? GTA 3ban folyamatosan balra megy a kocsi, csak akkor jó, ha kb 95-105fokot jobbra fordítom a masinát. Más játékoknál is ugyanezt csinálja. Hardveres gond nem lehet.
-
padi68
senior tag
válasz
prnservices #1982 üzenetére
Szia, nagyon köszönöm!
most már sikerült!
gmail. com + gmail.hu +mailbox.hu nem volt jó neki, ezért már feladtam...
most a freemail címre simán sikerült.... :-)
kösz!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1958 üzenetére
Jahogy.. kérdés te mit nevezel akasztásnak.
Ennyi erővel én a laptopomat is meg tudom akasztani, egy 31 megás pln file megnyitásával igen csak elgörcsöl az i3-as proci meg 4gb ram mellett.Az iOS-ben tudsz egyszerre telepíteni meg mást csinálni?
Neked megbízhatatlan, nekem nem. Még sosem hagyott cserben.. Az S2 (és vele együtt az android, hisz ő az első androidos telefonom) nálam jól bizonyított. Előtte szépen végigzongoráztam az telefonos oprendszereken. Egy Nokia 7610-essel kezdtem.. az se most volt. A végén a Maemo5-ig jutottam. Az iPhone aránytalanul túlárazott. Az iPad 16 gigás only Wifi azt mondom jó árban van, de a többinél ugyancsak elszálltak.
-
XDModesty
aktív tag
válasz
prnservices #1960 üzenetére
Haveromnak régi galaxy tabon (harmad ilyen erős) lazán megy...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1954 üzenetére
Najó, ezek után megkérdezném, hogy milyen készüléket használsz referenciaként?
Csak mert nálam több androidos kütyü is megtalálható, és abszolút nem tapasztalom azt amit te.Jah hát, igen ha komolyan elkezded piszkálni az Android lelkét akkor lehet, hogy olyanba is belemászhatsz ami fáj neki. De várjunk csak? Jahogy az iOS-be nem tudsz belenyúlni sehogy! Hopp! Sajnos én még nem tudtam megakasztani az S2-őmet.. pedig nem is gyári rom van rajta hanem főzött... :/ A Másik, hogy az iOS-nek a multitask csak félig meddig az.
-
pacman789
aktív tag
válasz
prnservices #1954 üzenetére
persze, hogy nem lehet míg az ios-t pár lészülékre optimalizálják amit tudják is, h mi van benne. Az androidnál 1000 féle eszköz ezre féle alkatrésszel, lehetetlen mindenre optimalizálni ez a gyártó feladata lenne aki kiadja, hogy igazítsa a készülékre rá.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1952 üzenetére
"..az androidot ujra kéne gondolni és felépíteni a nulláról mert a kernel részen nagyon elvan cseszve.."
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1950 üzenetére
Ez azért egy kicsit erős..
-
pusihusi
addikt
válasz
prnservices #1948 üzenetére
Az utolsó mondatod a mérvadó, de kurva drága!
De ezek is jók csak optimalizálni kellene őket. amiben az Apple verhetetlen!
-
XDModesty
aktív tag
válasz
prnservices #1944 üzenetére
Nekem már 2 hónapja van.
Azért írtam amit írtam, mert abszolút nem bántam meg h megvettem, és még ma is ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest