- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
Na én is végleg elköszöntem a 1016-tol,16 gigás Acer iconia a1-t vettem helyette az MM-ben 55-ért,plusz maradt még 15 ezer az ajándékkartyan,annak még nem tudom mi lesz a sorsa
-
b.daniel
senior tag
Na nekem is az MM. Hétfőn lesz két hete hogy leadtam , ezt az sms-t most kaptam:
Tisztelt vásárló,sajnos nem lehetséges a készülék javítása.Kérem fáradjon be vevőszolgálatunkra az eredeti értékesítési bizonylattal.Media markt
Akkor levásárlásra jó vagyok ezek szerint?
-
b.daniel
senior tag
válasz
csababarca #3560 üzenetére
Szerintem nem,elvégre ez csak egy hiba a sok közül,es bizonyára ok is tisztaban vannak vele,hogy ez tipushiba.En is ma vittem vissza MM-be ahol vettem,azt mondták Max 2 hét és ertesitenek.
-
b.daniel
senior tag
Egyébként MM-be jobb leadni,ahol vettem,vagy Arénában?
-
b.daniel
senior tag
Igazából ha látják,akkor be kell ismerniük,hogy igazunk van.Nem feltétlenül a Myaudio hibája,hogy ilyen a tab,sőt még a szoftveres támogatásra is azt mondom,hogy ha ők nem kapnak Kínából romot hozzá akkor ez van..de sajnos szerintem mindannyian ugy vettük a tabot,hogy nem tudtunk azokról a hibákról amik nagyon kényelmetlenek a mindennapok során...merülés,sd dobálás,sípoló hangszóró,torrent használhatatlansága,és ugyebár a toltőcsatlakozo.Ezek mind olyan hibák,amiket meg kell javitaniuk gari keretében,és ha nem tudják ezt megtenni,akár önhibájukon kívül,de nem..akkor vissza kell adniuk a pénzünket,mert hibás a termék.
én(mi) örülné(n)k neki a legjobban,ha minden flottul menne,ugy ahogy arra számítottunk,de sajnos nem...:/ -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Nekem is tönkrement a töltőcsati, meg a gyári rommal ugye minden hiba ami szokásos. Ha hátfőn leadom arénában, akkor számíthatok pénzvisszafizetésre? Illetve ha igen, akkor kb mennyi ennek a lefolyási ideje?
Én is kinéztem már az utódot, viszont én ráfizetni nem szeretnék, ezért Lenovo Ideapad A2109-t néztem ki -
b.daniel
senior tag
Sziasztok
Na nekem is megadta magát a töltőcsatlakozo, úgyhogy megy vissza szervizbe majd. Plusz nekem a hangszórók nem kapcsolnak le fulessel, ezt is mondani fogom, plusz visszatwszem a sípoló, sd dobáló gyari romot is, meg a készenléti merülés. Szerintetek esélyes hogy kapjak egy QR-t ehelyett? Mert nyilván nem tudják megcsiinalni majd -
b.daniel
senior tag
CM10-t próbálta már valaki?
-
b.daniel
senior tag
válasz
PC Éden Kft #3259 üzenetére
Valóban,teljesen igazad van.Csak kicsit morcos voltam mikor megkaptam a mailt az árról.De utána beláttam,hogy hülye voltam.Jövő héten megyek is majd a gépért,csak eddig nem volt keretem ,hogy kifizessem.Elnézést a kifakadasert.
Üdv,
Dani -
b.daniel
senior tag
válasz
Tobika1 #3152 üzenetére
Most én is nagyon kiakadtam.. Nem beszélve arról, hogy ha normális szoftverrel adnák ki, nem romoltam vna.. Ráadásul a gyári frissítő programmal lett tégla. És am is.. Ha nem garanciális a probléma, akkor meg kéne kérdezniük, hogy pénzért is megcsinálják - e.. Tuti megkérdezem a fogyasztóvédelmet..
-
b.daniel
senior tag
Tisztelt Uram!
Sajnos a garanciális javítás a készülek esetében nem volt kivitelezhető, mivel egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel. Teljes alaplap és vezérlés cserélve lett benne, ennek díja 18.000 Ft.
Üdvözlettel: PC Éden Kft
Ilyet csinálhatnak?.. Meg se kérdezték, hogy akarom e így h megcsinálják, V vmi.. Most küldték ezt a mailt. Custom rom felrakas közben lett tégla, de ezt nekik nem mondtam. Én is meg tudtam vna csinálni, mert vondroidon volt egy cikk hogy kell, de inkább bevittem, hátha.. Szóval ilyet csinálhatnak?..
-
b.daniel
senior tag
Valaki tudna adni egy telefonszamot, amin elérem az MA-t? Ami a honlapon van az nem kapcsolható..
-
b.daniel
senior tag
Akkor a leggjobbkor vágtam tönkre a sajàtomat :/
-
b.daniel
senior tag
válasz
ung.mario #2882 üzenetére
Hát fel akartam tenni az új romot a de megállt valami hibával. Aztán egyszer meg bekapcsolt, próbáltam visszatenni a finlest vagy a vondroidot, de az is megállt az elején. Azóta se kép és hang :/ gép se látja, töltőre se reagál, semmi. Az lesz, amit Gemil mondott szerintem.
Köszönöm a segítséget. -
b.daniel
senior tag
Hát sikeresen tönkretettem a tabot...:S a gép egyáltalán nem reagál arra ha rádugom, a rom telepítő progrmok se látják, töltőre se reagál, semmi....:S ezzel garanciában csinálnak majd valamit? mert ezt én tettem tönkre végülis...:S
-
b.daniel
senior tag
Légyszi segtsetek :S Próbáltm feltenni ezt az új romot, de vmi hibával megállt, és azóta nem tudok más rommot se feltenni...mindnél azt írja ki, hogy test device failed...:S és nem kapcsol be se a gép :S tudna valaki segteni?:S
-
b.daniel
senior tag
Valakinek működik rendeltetésszerűen a google now a vondroid 4.1-l? nekem csak az időjárást hozza be, meg a közlekedést, de a filmek, sporteredmények meg ilyenek nem nagyon fordultak még elő, pedig be van állítva :/
-
b.daniel
senior tag
válasz
Gyulus1990 #2754 üzenetére
Az szoftver probléma, néha nekem is előfordul, és másnak is vondroid fórumon. Előbb utóbb javítva lesz, nem garis probléma.
-
b.daniel
senior tag
válasz
lehasznalo #2712 üzenetére
Szia!
Anyukámnak olyat vettem karácsonyra, és nagyon szereti. Alap dolgokhoz, böngészés, YouTube, zene, kis játék teljesen megfelelő, nagyon szereti. Nekem a felbontas szúrta kicsit a szemem, mert nekem 1016 van, és ahoz vagyok szokva, de egyébként szerintem nagyon jó kis gép. Ha nem akarsz a legújabb játékokkal játszani, és a 10'' col fontos, akkor szerintem nagyon jó vétel annyiért -
b.daniel
senior tag
Sziasztok
Nem tudjátok, hogy lehet kikapcsolni a hangot a tableten, mikor hdmin megy a tn a kép? Mert ez kicsit zavaró, hogy se a hang nem kapcsol ki a tableten, se a kép(bár ez annyira nem gond). Vondroid 4.1.Elore is köszi. -
b.daniel
senior tag
válasz
andras_koczi #2706 üzenetére
Szerintem igazából mindegy
Apex, nova ezek hasonlítanak legjobban a gyárira
-
b.daniel
senior tag
válasz
andras_koczi #2704 üzenetére
Szia
Próbálj ki egy másik launchert, hátha az mutatja. 1016-on is vt ilyen néhány custom rom esetében. -
b.daniel
senior tag
Igen, láttam azt a hsz - t. De érdekes ez a rom mert most meg pl ahogy belapcsoltam a tabot, alapból a SwiftKey billentyűzetet dobja fel ha írok xd Egyébként nekem is úgy tűnik h a finles a legjobb, de már annyit flashelgettem most pár nap alatt, h azt mtam magamban h elég, és maradt a vondroid. Bár az a bug amikor alvó mód után néha nem érzékel a kép elég idegesítő...
-
b.daniel
senior tag
Vondroid 4.1 alatt nektek nm felejti el néha a beállításokat? Mármint nekem pl, SwiftKey most az alapértelmezett billentyűzet, de a következő bekapcsoláskor, vagy ha annál még nem, de az utáninál, visszaáll a gyárira, és nem is hagyja átállítani. Kipipálom, ott is marad a pipa, de vagy még se jelenik majd az alapértelmezett választásnál a SwiftKey, vagy ha megjelenik, akkor kivalaszttani nem engedi, mert mindig visszaugrik a gyárira. Vki nem tud erre vmi megoldást?
Ezt eljátsza más beállításoknál is. Alvó mód változtatásnál, stb. Másnak is van ilyen? -
b.daniel
senior tag
Sziasztok.
Nektek nem szokott olyan csinálni a tablet főzött romok alatt (finles 1.8,vondroid 4.1), hogy ha hosszabb ideig van alvó módban, akkor mikor felkel, akkor nem érzékel semmit az erintésekbol. Illetve a bevitelt sem hagyja atallitani a vondroidos. Vagy ha végre sikerül is, akkor ujrainditas után megint a gyári bill lesz, és megint nehezen lehet átaállitani. Ezek a hibák nekem a gyári alatt nem voltak. Vki másnak is produkál ilyeneket a tab? És esetleg van rá valami megoldás?.
Előre is köszi.Üdv,
Dani -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
először is boldog karácsony tmindenkinek
Másodszor: tnp este feltettem a 4 gigàs vondroidos 4.1-t a tabletra, és az lenne a kérdésem, hogy gyári romon mennyi nand flash memót látott a tab? mert nekem most csak 4 giga beépitett van,annak annyinak is kell lenni azt tudom, de azon kivul kb 7giga nandot lát csak :/ és ez sztem csak 11 giga ,nyilván kell a rendszernek is valamennyi,de ennyi ?:/am a rom teljesen stabil,gördülékeny ,wifi jele is erősebb,talán az akksi is jobban birja, de ez nem biztos még
üdv,
Dani -
b.daniel
senior tag
4.1es Vondroid romot használok meg tudnák osztani a tapasztalatokat?
Főleg a készenléti merülés, sd dobálás, wifi jel érdekelne
előre is köszönöm
Üdv,
Dani -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Vki meg tudná nézni hogy az új vondroidos 4.1-l kompatibilis - e a tabunkkal a Wild Blood gameloft játékmegköszönném
Üdv
Dani -
b.daniel
senior tag
Ha feltenném a finles 1.8-t,az valtoztatna vmit a kompatibilitáson az alkalmazásokkal? Pl esetleg lenne olyan ami most kompatibilis de utána nem lenne az, vagy fordítva?
Jah és akkor ebben a romban már van Project Butter illetve felhasználói fiókok is?
Előre is köszönöm! -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Hétfőn vettem én is egy ilyen tabletet, és eddig nagyon nagyon tetszik. Nagyon szép a képe, nagyon gyors, simán elvisz mindenféle játékot akadás nélkül, ill a full hd se gond neki, szóval imádom eddig
Viszont van olyan problémám(már ha ez az) hogy csak bekapcsolt állapotban tölt. Vagyis töltés közben nem lehet kikapcsolni,v ha kikapcsolva teszem töltőre akkor bekapcsol. Ez direkt van, vagy vmi bug?
Ezen kívül más problémával nem találkoztam, de vki tömören le tudná írni mik a jellemzők, lehet , hogy csak én nem vettem észreIlletve ki milyen ROM-ot használ, amiben nincsen semmi hiba, vagy csak nagyon kevés?
Előre is köszönöm.
Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest