- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ung.mario #3258 üzenetére
"Véletlenül" erre tévedtem és láttam a kérdést. Én mini PC -kben "utazom". Szinte mindegyik kétmagosban (MK808, Imito MX1, Measy U2C, stb.) ugyanez a chipset van. Sztem nézz körül az armtvtech fórumon, vagy Finless Bobnál. Ott fel vannak sorolva a tesztelt perifériák. Néhány webkamerával (leginkább Logitech) müxik a dolog. Én nem használok ilyet, mert a Measy -ben alapból van. De itt a fórumon, az MK808 topikban többen használtak ilyen webkamerát. Kérdezd őket a tapasztalataikról. Van köztük linux guru is, úgyhogy kernel szinten is megy a mókolás. Sztem a modulnak itt is működnie kell (már ha nincs benne alapból), és a programnak is, hisz az Android level megegyezik.
-
törölt tag
Screencast Video Recorder Demo
Root kell neki (sztem mindegyiknek). Nem tudom, mennyibe kerül a pro, mert nekem már nem mutatja az árat. De megéri, feltéve, hogy a demo fut a vason, mert ilyen tabon még nem teszteltem. -
törölt tag
válasz
death.man #2656 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a módszer attól is függ, hogy milyen launchert (ablakkezelőt) használsz. Mappát is lehet kirakni. Ha abba rakod a példaként említett pdf -et, akkor két kattal eléred. Nem tudom, a gyári launcher mit enged, de custom launcherek több beállítási lehetőséget adnak. Pl. egyedi ikont is rendelhetsz a mappához.
-
törölt tag
Ez nem igaz, csak azért nem írtam, mert nekem nem ilyen kütyüm van. Mikor megjött a Win7 és látván, hogy UFO, mondám, mi az istennek ez? És letöltém az új XP -t. XP4EVER, annak, aki érti
. Persze csak ha nagyon muszály egy ilyen batár. Minden másra Puppy linux ( XP Puppy 528 ), vagy Android. Ha ez a Rockchip driver megegyezik az Androidos mini PC -k rockchip driverével, akkor x86 XP SP3 -ra nekem símán felment.
-
törölt tag
válasz
Amoonre1717 #2432 üzenetére
Abban nem tudok segíteni. Van egy bőrdíszműves barátom, ezért én nem vásárolhatok ilyen "gyenge minőségű tucatszarokat". Persze nem is bánom. Egy egyedi tok, préssel belenyomott monogrammal azért mégis más.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Amoonre1717 #2420 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz pontosan. Egy filléres ceruzám nekem is van, lehet vele kezelni a kapacitív kijelzőt. A Note ceruzája viszont egy spec eszköz és én úgy tudom, hogy egy plusz spec réteg van a kijelzőben hozzá.
-
törölt tag
válasz
Amoonre1717 #2417 üzenetére
Az egy másik árkategória. Olyan program biztos van. Viszont olyan kijelzőt nehéz lesz telepíteni rá.
-
törölt tag
Akkor én biztos nem erőltetném. Nekem jó az ICS.
A merülésre még az jutott eszembe, hogy az viszont egyszerűen megoldható, hogy egy automatizáló programmal a készenléti állapotba kapcsolás előtt futtatni és leállíttatni egy alkalmazást. Ez persze ugyanúgy kényszermegoldás, de legalább a wifi nem merítené az akkut. -
törölt tag
válasz
Silent82 #2405 üzenetére
Te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy ez a szálloda -dolog ilyen népszerű téma.
A Concorde adaptere mikro usb -s. Mini PC -n van egy OTG és egy normál USB csati. Lehet, hogy csak azért lassú, mert az OTG -be dugtam. Lehet, hogy Tabon jól viselkedik. Ezt sztem a Concorde fórumán kellene megkérdezni. A net megy vele stabilan, oldalakat tölti szépen, a Youtube is megy. A lassúságot arra értem, hogy az SGS 2, belső hálózaton, 5x gyorsabban másol át egy filmet Wifin, mint a mini PC LAN -on. De mint írtam, nem biztos, hogy az adapter a szűk keresztmetszet. -
törölt tag
válasz
Silent82 #2397 üzenetére
Jó kérdés, már én is próbálkoztam vele. De nincs a menüjében eth opció. Vmiért kifelejtették. Nem is értem, hogy miért. Minden feltétel adott. Bosszantó, mert sztem csak valami piti dolog hiányzik hozzá. A Concorde -ban is és az összes 3066 -os mini PC -ben választható opció. Nekem router konfighoz kellene, mert az alapbeállításban tiltva van wifin. Most a Concorde -ost használom mini PC -n, de marha lassú. Kipróbálnám egy normál USB -sel. Most keresgélem, honnan lehetne lőni egy Asic chipsetest. Egyébként nem tudom, milyen szállodákban forgolódsz, de a legtöbb normálisban már lapostv van, HDMI -vel. Oda tökéletes a mini PC. 15-20 között tudsz rendelni egyet RK3066 -tal.
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #2394 üzenetére
Értem. És ezt a csúnya szokását nem lehet egy rootolt készüléken script -tel, vagy egy automatizáló programmal ( pl. Automateit, Tasker ) megelőzni, vagy felülbírálni? Valami olyasmire gondolok, hogy ne tudja elküldeni a leválasztási rendszerüzenetet, vagy az adott háttérfolyamat ne tudja feléleszteni a képernyőt. Esetleg megszüntetni az automountot és egy screen on triggerhez rendelni a mountot késleltetéssel. Akkor egyszer eldobná, feléledne a képernyő és vége, mert a késleltetés miatt a képernyő hamarabb alszik el, minthogy mountolna. Ha használod, tovább él a képernyő, indul a mount. Ha ennél hamarabb kell, akkor mountolod parancsikonnal. Rosszul gondolom?
-
törölt tag
-
törölt tag
ICS alatt van valami hibája, amiért frissíteni "kell" JB -re? Az jár a fejemben, hogy ha igen, akkor esetleg meg lehetne próbálni, hogy a gyári, ICS kernelre a tool -lal, upgrade -del ráflashelni a JB -t. Ha jól tudom, az upgrade nem "bántja" a kernelt. Ez így összvér, de más 3066 -osoknál már próbáltuk és működött. Hülyeség?
-
törölt tag
A kettő nagyon más. PC -n az az alapértelmezett futtatási környezet. Androidon a kliens van optimalizálva. A konkrét eset pedig szerintem (ahogy már ott is írtam ). az API level eltérésből adódik. Ez kb olyan, mint amikor egy program külön van XP -re és Win7 -re. Valamiért letöltéskor rosszul lett beazonosítva a verziód. Telepíted, de persze az istennek sem akar elindulni. A rendszered jó és a programod is. Csak nem passzolnak össze. Az igazi baj, hogy ez az ősszes olyan programra vonatkozik, ami a másik API szinten nem tud futni.
-
törölt tag
válasz
leone510es2 #2347 üzenetére
Teccik ez a hozzáállás. Sokkal jobb és a fórum szempontjából sokkal célravezetőbb, mint az érzelmi alapú. Mindkét oldalról. Ha valakinek a stílusa nem felel meg az általános elvárásoknak, akkor vele nem kell kommunikálni. A készülék nem tudja kiválasztani, hogy ki fedezze fel.
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #2322 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a 16:9 -hez, akkor sztem nézz körül Concorde -éknál. Most jött ki a Novum. Ugyanez az RK3066 -os alap, tehát sebességben, grafikus teljesítményben nincs különbség. Annyira új a cucc, hogy most futnak be az első tapasztalatok. Ha nincs vele katasztrófális baj, akkor érdemes megfontolni, mert sok dolog Magyar fejlesztés benne, így a supportja is "hatékonyabb", mint a MyAudioé.
( Nem, nem én fedeztem fel! ) -
törölt tag
válasz
Krystal_s #2322 üzenetére
Elvileg persze lehetne, de valami gebasz van vele és fc -zik a Youtube. A rendszer valamelyik része még úgy tudja, hogy Honeycomb van rajta, nem ICS. Próbáljuk "odaát" megfejteni, mi lehet vele.
Nyúlkoma! Én igyekszem előítéletektől mentesen, tárgyilagosan vizsgálni a dolgokat, de a stílusod öhöm...hogy is fejezzem ki magam... elég gyenge. -
törölt tag
válasz
Hobbbyt #2267 üzenetére
Igazad van, a konkrét számok, valóban így néznének ki. De sztem örülnénk, ha minden Tab specifikációjában csak ennyi "tévedés" lenne. Engem pl. egyáltalán nem riasztana el a vásárlástól, hogy 16:10, vagy 16:9. Ennek a "csalásnak" milyen negatív hatásai vannak a használat során? Olyanok sokkal jobban tudnának zavarni, ha pl. a reális akkuidő eccer csak valamiért a töredékére csökkenne, vagy ha egy háttérben zajló letöltés közben a specifikációban írt sd -támogatás hirtelen megszűnne.
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #2265 üzenetére
Ez nem feltétlenül a rossz számolás eredménye. Lehet, hogy a panel tud ennyit, de nincs kihasználva. Az sem egyértelmű, hogyan van számolva a dockbar és a notibar. Android tabon ezek szinte mindíg látszanak. Külső eltüntető apphoz is root kell. Ha ezeket leszámítjuk, akkor a hasznos képre kb. ki is jön a 720. Vagyis a 16:9 -es videó esetében a két bar -t beleszámolva lenne torzulásmentes a kép.
-
törölt tag
-
törölt tag
Én a 9.7 IPS plus -ra gondoltam, de most látom, hogy már kifutott és az általad említett lép a helyébe. Igen, a support az érdekes a dologban. Ugyanis náluk nem csupán kereskedelemről van szó. Ők fejlesztik a szoftvert itt, Magyarországon! Mielőtt bárki félreértené, nem vagyok a Concorde reklámembere, csak van CNS termékem, ismerem a hozzáállást.
-
törölt tag
válasz
Tamasovics #2034 üzenetére
Nekem ( még ) nincs tabom. De van egy mk802 -es és egy 808 -as mini pc -m. A 802 -esben az egymagos Allwinner A10 van, a 808 -ban pedig a kétmagos RK3066. Tehát a vas megegyezik a tabletekével. A felhasználói élmény szubjektív dolog, de szerintem a két készülék Makó - Jeruzsálem távolságban van egymástól.
-
-
törölt tag
válasz
papamaci791 #2013 üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
Elkapkodták, nagyon bugosan jött ki. Viszont aktív a support. Egy hónap alatt, 3 gyári romfrissítés volt. Akad még javítani való, de a nagyobb hibákat elhárították. Így már egész jól használható. Van root és a konyhák is beindultak. Viszont a chipset forráskódja zárt, úgyhogy linux egyenlőre nincs. De amire kitalálták, arra Androiddal is tökéletes. Sőt!
-
törölt tag
Bocs, még egy kérdés. LAN adaptert próbálta már valaki?
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #1995 üzenetére
Köszi az infót! A nem valós felbontás akkor lehet, ha a chipset nem a megjelenítő felbontására (rosszabb esetben a képarányára ) van programozva. Eltúlozva a példát, az egyik 1024x768 -at ad, a másik pedig ezt a felbontást torzítja 1280x720 -ra. Az MK808 kezdetben ezzel a buggal jött ki. A Screencast ilyen esetben nem a kijelző felbontásának megfelelő videót rögzíti, így kibukik a "turpisság". Az Antutu pedig a resolution -nál mutatja. A BT azért érdekes, mert ha jól olvastam, a Concorde -ban BT3 van, ebben pedig BT2. A "3" biztos, hogy tud egyszerre több eszközhöz csatlakozni, de a "2" -nél nem tudom, mi a helyzet. A profil is fontos, mert ha pl. a HID profilt "kifelejtették", akkor az egér, bill. nem fog működni, max. sztereó fülessel ( A2DP ) lehet párosítani.
-
törölt tag
Sziasztok! Szeretnék pár dolgot kérdezni erről a tabról. Beszámozom, hogy ne kelljen idézni.
1.: Jól látom, hogy nincs benne GPS?
2.: Próbált valaki valós felbontást nézni pl. Antutuval, vagy Screencast videóval?
3.: Mennyire pörög fel a proci? Nincs 1,2 -körül lekorlátozva?
4.: Milyen profilokat tud a Bluetooth? BT egér és bill. működik vele? Esetleg együtt is?
5.: BT GPS vevővel próbált már valaki navit?
6.: Mennyire stabil a wifi? Nem dobálja a hálózatot terheléskor ( pl. letöltés ).
7.: A fejlesztői menü ( pl. USB hibakeresés, ál helyadatok ) látható, vagy rejtett?
Egyrészt azért kérdezem ezeket, mert autóba keresek eszközt navira, böngészésre, videóra. Másrészt azért, mert van egy MK808 -asom, ami ugyanez az alap, csak JB a rendszer, és kíváncsi vagyok, hogy az ottani hibák ezen a vason is jelentkeznek -e. Egyébként van tapasztalatom Allwinner A10, Cortex9 ( 1Ghz, single cpu ) alapú eszközzel. Semmiképp nem vennék ilyen chipset -tel tabot, akármilyen olcsón adják. Ez persze csak egy szubjektív vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest