- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
ung.mario #3343 üzenetére
2db 1016DCC-om volt, az elsők között voltam aki megpróbálta a dolgot, és a vondroidot is én fedeztem fel
Az első tabom, kb 1-2 hét után mondta be az unalmast, a második (3 hét gari kihagyás után) 3-4 hét használat és eladás után a vevőnél kb. 3 hét után.. azóta nem tudom mi a számla sorsa, mennyi készülék lett cserélve rajta stb. De.. durva ,hogy azóta se sikerült a kínaiaknak ezt a problémát megoldani. Szerintem 10 ből 1 tab nem produkálja ezt a hibát.. :/Holnap hozza a futár a Nexus 10-em. Végre beteljesült a vágyam..
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nah, hogy alakult a MyAudio sorsa amióta emigráltam a táborotokból?
-
Hobbbyt
őstag
Alapvetően ez a Topik a Series10 1016DCC-nek lett nyitva. Sajnos mikor a topik nevezve lett, senki se gondolta, hogy ennyi 10-es szériába tartozó tab lesz
A 1016DCC-ben eléggé jártasak vagyunk, a többiben kevésbé.. azt egy kicsit nektek kell felfedezni, mert itt a többségnek 1016-osa van, (vagy volt)
Nálunk x64 alatt trükközni kellett, mert csak 32 bites driver van hozzá. Ilyen félig kikapcsolt, félig bekapcsolt sötétkijelzős állapotba kellett hozni a tabot miközben az USB-re van dugva. Úgy szó nélkül felismerte, és lehetett rá erőltetetten drivert társítani. Utána szépen működött...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
csababarca #2583 üzenetére
Tanácsos ezt a Romot feltenni a gyári helyett
Egy kis nyelvtudást igényel, de a képek alapján is tökéletesen végig lehet vinni.
-
Hobbbyt
őstag
Akik nem akarnak főzött romot, mitől félnek?
A telepítés menete leggyakrabban 100%-ban megegyezik a hivatalos frissítés menetével..Miközben sokkal jobbak..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
death.man #2562 üzenetére
Én az első 1016-omat szétszedtem. Hiba volt. Kellő szerszámok hiányában durva fizikai nyomai maradtak a beavatkozásnak.. mindazok mellett, hogy a szalagkábelt picit megmozgatva sikerült az amúgy harmatgyenge forrasztást leszednem a nyákról. Igaz a hangszóróját megtudtam csinálni, de a képem eltűnt
Nem volt jó üzlet..
A hangszóró bajt az okozza hogy gyárilag egészen barkács megoldással van összerakva... Konkrétan a membrán és a tekercs teljesen független a fix mágnestől. (ezalatt azt értem, hogy semmi nem tartja őket egybe.. ) kicsit feszül a kábel, vagy a hátlap megnyomja és a membrán máris nem ül a tükéletesen peremében.. szóval egy nagyobb mozgásnál a mágnes beleérhet a nem párhuzamosan vele mozgó tekercsbe, ezzel zárlatot okoz, megszűnik a kellő elektromágneses tér, és a membrán vissza ugrik a helyére.. de ahogy vissza ugrott, a mágnestől eltávolodva megszűnik a zárlat, megint lesz kelló elektromágnese tér, ami behúzza a tekercshez a membránt.. zárlat.. és így tovább..
Na de a lényeg.. ha van célszerszámod, (műanyag szerelőkészlet..) és megfelelő kézügyességed, megtudod oldani a problémát.. Viszont annyira kínai a cucc, hogy nincs garancia arra, hogy nem romlik el az ami eddig működött..
Nem tudok olyan MyAudiosról akinek a bármiféle hibával rendelkező cuccát ne cserélték volna. javítani ők se szokták.. 2-3 héten belül küldik a cserekészüléket.. ami vagy jobb, vagy nem..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #2558 üzenetére
Én is így vagyok vele.. Főleg, hogy a MyAudioval feltudtam mérni, hogy mi az én felhasználói szokásom.. és hogy mik azok a funkciók amiket fontosnak tartok, illetve kevésbé jelentős.. Egy kis varázslat után pedig OTG-vel rámegy a pendrive is.. szóval nincs akadály
Nem mellesleg a 1016-nál rájöttem hogy elég sok mindenre elég a 16Gb. Nyilván nem ezen kell filmeket tárolni.. de am elég.
-
Hobbbyt
őstag
Thyűű... Eladtam a MyAudiomat. Kicsit hiányzik.. főleg hogy most úgy hátradőlnék netezés közben..
Meg egy picit GTA-znék is.. áá.. A mocsok a szívemhez nőtt.
-
Hobbbyt
őstag
Nem tudom.. senkitől se hallottam, hogy nem.
(#2479) hdman Nálam teljesen megoldotta az SD dobálást az, hogy a wifi-t úgy állítottam be, hogy sose lépjen le a hálózatról. És ahogy néztem az akkunál, egy pillanatra se ment alvóba.. de a merülésen nem vettem észre, hogy jobben pörgött volna.. szóval
Ha valaki megcsinálta a javított kernerű Vondroid JB-t az feltehetné torrentre
-
Hobbbyt
őstag
Hehe...
Eltudom képzelni, hogy az oroszok hogy oldották meg a problémát..
Egy fémszerű hideg csövet tettek a fejlesztő kínaiak füléhez.. és hopp 15 perc alatt kész is az új javított kernelhdman (#2473 A Merülést kéne leginkább megtudni. Az SD doblására van megoldás amúgy is..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
pacman789 #2396 üzenetére
Nem kell ahhoz külön cucc.
A wifi beállításoknál ott van, hogy sose lépjen le a hálózatról. Mióta azt benyomtam, nem dobálja az SD-t. De ezt valahol írtam is.Mivel maga a cucc ismeretlen okból baromira merül készenlétben is, így nincs sok értelme bekapcsoova hagyni hosszabb távra ha tudjuk, hogy nemmfogjuk piszkálni. Szerintem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2393 üzenetére
Már többször leírtuk.. elmondtuk.
Úgy érzékeli mintha kivettük volna. Szóval ebben az értelemben, megszakad vele a kapcsolat.
Semmi teendő nincs vele, ahogy bekapcsol a kijelző visszatér a memkari is. És igazából ez okozza is a problémát.. Mert 15-20 perc tétlenség után a gép készenlétbe teszi magát, ekkor elveszti a kapcsolatot az SD karival.. ennek hatására bekapcsol a kijelző, hogy ki írja a sd kártya eltünését. De ezzel a lendülettel, hogy bekapcsol a kijelző, az sd kártya is visszajön.. majd újjab 15-20 perc után a gép megint pihenőbe menne mikor ledobja az sd-t. Ezt megint felébreszti a kijelzőt.. stb. Ez az ördögi kör... -
Hobbbyt
őstag
De már abban az esetben se dobja le az SD-t..
Másik dolog pedig az, hogy nyúlkoma ellene van minden rootnak, főzöttromnak stb..
Viszont root nélkül az Android csak a FAT32 -őt kezeli.. aminél pedig csak 4GB a maximális file méret.. és mindenki tudja, hogy egy BD25-ös film bőven átlépi ezt a határt.. Szóval csak dumál a levegőbe. Nem más mint egy tinédzser aki kiszabadult a netre. -
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma #2375 üzenetére
Hülyegyerek...
Képtelen vagy felfogni, hogy használat közben nem dobálja az SD-t? De ezt már kismilliószor leírtuk...
Akkor dobja le mikor a tab készenlétbe kerül.. Vágod, hogy mit jelent az hogy készenlét? Azt jelenti, hogy semmilyen folyamat nem megy.. a képernyő lekapcsol.. stb. Vagy te kikapcsolt kijelzőnél, leállított programoknál szoktál a tabon filmet nézni? Sőt! Közben ki is veszed az aksit?
Azt se tudod, hogy melyik bolygón laksz... -
Hobbbyt
őstag
Eddig is főzött rommal használtuk itt a legtöbben.
Viszont még nem sikerült felraknom az új romot.. mert s2-re is most jött ki, és egyelőre azt nyúzom.
Nagy előny a gariztatás.. ugynis a MyAudionál ez simán megy.. lassan, de simán.
Azért ha egy tabon nem megy a youtube az epicfail..
Ilyen téren a 1016 hibátlan. Soha semmi nem köpte ki a rendszert, stabilan megy.. minden.Aki felrakta, írhatna pár sort vélemény gyanánt..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma #2332 üzenetére
Hát... ez... jó nagy hülyeség amit írtál.
Egyrész nem Jappánban, hanem Kínában.
Másrészt.. Otthon fekve az ágyon Használj mobil netet youtubozáshoz, külön stickkel.. az otthoni kábelnettel meg emailozz.
És nem, a MyAudio (sőt, semelyik másik készülék) semmilyen formában nem szenved a youtubbal... -
Hobbbyt
őstag
Skacok!
A készenléti SD dobálás nálam megszűnt mióta a wifit úgy állítottam be, hogy készenlétben se lépjen le róla.
Próbáljátok ki, lehet nálatok is hatásos lesz.. -
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2277 üzenetére
Valahol olvastam már, hogy valami új szabványt hoztak létre amiben 5000mA/h-ben maximalizálták, de hogy a mostani dolgok még csak maximum ennyit tud (1,5aA/h) mitudom én.. ez csak egy kósza emlék. Mindenesetre az biztos, hogy ekkora eszközöket a jelenlegi gépek nem tudnak értelmes idő alatt feltölteni.
Igen, a PH-n is hibásan írják.. és az aki csinálta az első oldalt, az is hibásan tudta, sőt akinek volt.. az se nézte meg a dobozát, amire már helyesen van írva. De a fórumban keress rá a nevemre, vagy a 48-as számra. És olvasd el ,hogy mi tartozik hozzá
A MyAudionál is szar az adat. Nem is hiszek nekik semmiben.. -
Hobbbyt
őstag
Csak a JB alatt sípol. ICS alatt nem.
Én lassan 1 hónapja használom ICS-vel, semmi hátrányom nincs még belőle..
Ha jól tudom, az USB max 1000-1500mA/h sebességgel tud tölteni.. ami egy akkora aksi esetében 7,2 - 4,8 óra lenne.. Szóval nem, nem tölt USB-ről. A gyári töltőjének is 3,5-4 óra kell.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2268 üzenetére
Nem értitek, hogy mit akarok ezzel mondani.
Ezzel a tévedéssel, a többi adat hitelességét rombolják porig. (ha ebben az egyszerű dologban tévedtek, akkor miben tévedhetnek még?) Természetesen engem se riasztana vissza, hogy nem 16:9 hanem 16:10 (a 4:3 már igen)Az tényleg nagy pofára esés lenne ha használat, letöltés közben egyszer csak ledobná az sd kártyát. Szerencsére én még nem találkoztam olyan cuccal.. de ha találkoznék se lenne hosszú életű nálam.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #2263 üzenetére
Ez egy jó kérdés..
Mivel egyik oldal se tévedhetetlen..De egy olyan "gyártó" ami a 1280x800-as felbontást 16:9-nek jelöli, már alapból elásta magát nálam.
Ez egy egyszerű arányszámítás, de ha még arra sem képesek, hogy ezt a hibát felismerjék, akkor a többi komolyabb, nehezebben le ellenőrizhető adatnak a hitelessége kb. olyan mint 25 éves tényleg szűz lányt találni az 5-ös főút Budapestről kivezető szakaszán.. (remélem érted..)
De ésszel gondolkodva, a Bluetooth nélkül kiadni egy tabot, az túl nagy hülyeség lenne.. szóval szerintem van benne.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma #2261 üzenetére
De az nem a neve!
Te hol élsz?Neked sem az a neved, Hogy "nyúlkoma exlolituma troll szerencsétlen félnótás"
Nem hallottál még arról a marketing szokásról, hogy a címsorba, fejlécbe minden fontosabbnak vélt infót beleraknak azért, hogy aki csak azt olvassa el, némi képet kapjon a hirdetett termékről és felkeltsék a figyelmét?ICOO iCou10 az eredeti neve.
De ti is csak Overmax SteelCore 10-et vettetek..Nem tudom.. Te tényleg ennyire lassú vagy, vagy csak tetteted? Mert ha igen akkor nagyon vigyázz magadra.. Nem minden csoki ami barna és puha.. Ha szarszaga van akkor meg főleg nem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2 #2257 üzenetére
Kicsit még olvasgass a témában.
Az a gép egy és ugyan az. Ugyan az SoC (Amlogic 8726-MX)
Ez a SoC 1512Mhz-ig skálázódik és egy MALI-400MP2 van benne.. Amúgy se nagyon van MP2 nél kissebb kiszerelésben. -
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2 #2248 üzenetére
Keressetek rá az igazi gépre.
ICOO iCou10 -nek hívják. És itthon is kapni a 16gigás verzióját 46e FT-ért..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2 #2246 üzenetére
Igen, az Overmaxról.
Lengyel fórum, meg a forgalmazó "hivatalos" facebook oldalán.. -
Hobbbyt
őstag
Pedig nincs oda ragaszva..
A hoszabbik oldalon szépen alá tudsz nyulni egy műanyag késsel vagy hasonlóval.. Kb. (2+4)x2 kis pöcök van ami be van akadva, ezek vagy le törnek, vagy nem.. Nekem 1-2 letört, de én vadállat módjára estem neki.. Senki nem mondta, hogy hol kezdjem stb. Szóval már tudom, hogy kéne..
-
Hobbbyt
őstag
Igen, ez tény.. viszont nem akkora a különbség, elvileg.
Pl. feke szintben a PLS jobb mint az iPad (a Transformers Infinity viszont sokkal jobb mindkettőnél)
A versenytársként felhozott iPad-ben sincs sd bővíthetőség, de ha jól tudom még OTG-sem. Szóval sokkal behatároltabb mint a Nexus -
Hobbbyt
őstag
válasz
Hanks77 #2211 üzenetére
Hát ez kérlekszépen nagyon jó kérdés.. na de majd ha gépközelbe kerülök, én is megnézem.
A főzött rom felrakásának lépései 100%-ban megegyezik a gyári rom frissítés menetével.
Annak meg van leírása, myaudio-nál valahol.. de a forumban is le lett írva, még régen. Ugyan csak ha gépnél leszek, és nem tabról majd alkotok valamit.. ha addigra más nem teszi meg, vagy nem találod meg.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #2219 üzenetére
(#2216) tomi5244 Igen, mende-mondák szerint még 2-3 hét mire ide is elér. (karácsonyra dejó lenne.. juhúú) A kinézet az a szíved dolga.. beleszólni nem akarok
De tény, egy élő visit után sok minden változhat.
Én is sokat nyomkodtam iPad-et. Jó jó.. de nekem túl buta. Vagy hogy mondjam.. Nekem az iOS és a 4:3 na meg az, hogy Apple és semmivel nem kompatibilis, ergó semi másra nem jó) az ami lényegében kizárja a dolgot.. pedig árban a WiFi only, 16Gb-s old new iPad tényleg nem rossz vétel a maga 150 közép árával
A Nexus 10 felbontása durván jobb mint az iPadéSajnos én is csak annyit tudok amennyi a neten kering, olvastam pár tesztet és mindenhol áradoznak róla, hogy mennyire smooth, szép éshúde.. meg ilyenek.
Gyorsan tömören, szerintem kapható lesz még az idén.. és a kezdő ára nem lesz magasabb a iPadnél. Hisz a német kezdő ára 400€ a Google play-en.. Namost ha picit is próbálkoznak egységes áron adni, akkor ez 115e ft-nál meg fog állni. (A boltok, szürke import stb.. más tészta..)
(#2217) ung.mario Nekem is az van.. apk-ból pedig a v1.0.28 Nekem megy.. :/
[ Módosította: radi8tor ]
-
Hobbbyt
őstag
Nincs itt olyan MyAudio tulaj akinek nem foglalkoztak a problémájával. Bármilyen hibával vittük vissza, lényegében cserélték.
Aki nyomon követte az én esetemet, ezt láthatta is. Szétszedtem a tabot, és sajnos úgy sikerült hogy látszódott is.. sőt, még 3 csavarja most is itt figyel az asztalomon.
És 3 hét után cserélték. Szó nélkül.. Pedig ha akartak volna, szólhattak volna, hogy héhó, ez így nem korrekt. És igazuk is lett volna..2 legrosszabb esetben 3 hiba. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez nem Rengeteg. A rengeteg az nem itt kezdődik.
A Sípolás az rom hiba, nem készülék hiba. De senki sincs rákényszerítve hogy úgy használja.. van sokkal jobb rom.
A gyors merülés meg SD dobálás 1 gombnyomással megoldható. Használat után, kikapcsolod. Ennyi!
(mióta a Wifi úgy van beálllítva, hogy készenlét alatt se lépjen le róla, ez is megszűnt)A Hangszóró az valós lehet.. de sosem zavaró.
(#2205) ung.mario Nálam vondroid 3.2.1-el szó nélkül megy a NFS MW Szóval nálad más lehet a baj. (megvetted a játékot?) Mert ha nem, akkor lehet hogy az apk-dban van a hiba.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #2111 üzenetére
Mintha már valahol/valamikor próbáltam volna és a végeredmény az lett' hogy állandóan meg akarta formázmi az sd kártyát. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
2x annyit egyértelműen nem ér. Viszont én hiszek a mesékben, bízok a lehetetlenben.. hogy 100-110e körül itthon is kapható lesz. Németben 400€ ami kezdő ár.. határeset na. Néha vágyok egy picit a jobb felbontásra.
Szerk: Nekem vondroid rommal simán megy a MostWanted. 1 hibát találtam eddig, a landroverem kerekének a textúrája kicsit hiányos. Net sajnos kell az indításához.. valami liszenszt ellenőriz.. bár nem valami hatásosan, szerencsére..
-
Hobbbyt
őstag
Az alvó módot tedd fel 10-15 percre, és máris nincs gond..
Nekem csak egy meglévő 8 gigás van benne, de nem is tervezem a bővítést.. mivel hülye fat32 miatt úgyse fér rá nagy file.. inkább majd veszek egy méretes pendrive-ot ami jó lesz a Nexus 10-hez is..
Elvileg otg-n megeszi az ntfs-t is.
Sok filmet néztem már meg rajta, én nem tapasztam ilyet.. nyilván a más felhasználói szokások miatt. -
Hobbbyt
őstag
Igazából milyen hátrányod van az sd dobálásból?
Mivel kártya nélkül is baromira merül a cucc készenlétben,.. így igazából, csak a 15-20 percenként felvillanó képernyő van. Én is kártyával használom, de már rá álltam, hogy ha tudom h 25-30 percnél többet fog pihenni, inkább kikapcsolom.. hogy ne merüljön
A torrentezés engem is zavar.. de az S2-őn is volt olyan rom ami úgy belassult tőle, hogy csak na.. -
Hobbbyt
őstag
Szerintem egyeltalán nem megbízhatatlan a cucc.
Von droid rom és ha nem használod, ki kell kapcsolni. Ezzel a 2 dologgal lényegében ki küszöbölöd a 2 hibát.
Engem a JB nem vonz. Tehát sipolásom sincs.Mind ezek mellett, gyors a tab, a kijelzője igaz nem csúcskategóriás ips, de akkor is ips.. ami meg is látszik.
Ilyen Árban most még nem kapni ennél jobbat.. És hozzá kell tenni, hogy alapvetően nagyon minőségi érzés kézben tartani.Persze én is várom a Nexus 10-et de a Német 400€ árból ki indulva mire ide ér bőven 130-140Ft lesz. Ami kicsi sok.. Persze sokkal jobb is, de lehet hogy nem +70 ezerrel...
-
Hobbbyt
őstag
Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)
Az összes többi hiba készülék hiba..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
cronaldofunn #2057 üzenetére
A MyAudio-nak semmiféle gyártási problémája nincs.
Maximum a cimkéző gépük lehet, túl gyors..A 1016DCC valójában egy YuanDao N101-es csoda masina..
Ez a topik a 1016DCC-nek lett nyitva, tehát akik más cuccal rendelkeznek, legyenek szivesek oda írni, hogy mivel..
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#79335424 #1993 üzenetére
1. Nincs benne GPS
2. Lehet nem valós felbontáson? Antutu 8200+ pontot ad.(itt nem igazán értelek.. 1280x800 a valós felbontás)
3. ~1.6 ghz (sose láttam még ennyin, nekem mindig 1597 Mhz nél megáll)
4. Nem tudom... Én OTG kábelen keresztül tettem rá az egeret és billt. Szó nélkül kezelte.. Gondolom BT-n sincs ez másképp.
5. Nem próbáltam (mivel nekem ez nagy navigálásra)
6. Nem túl erős a wifije, de stabil. Legalábbis nekem még 1x sem dobta le.
7. Minden látszik a fejlesztői menüben. (de ez rom függő, és a gyári romot azonnal célszerű lecserélni egy vondroid romra)
8. JB-vel sípol a cucc ha nem max fényerőn van.. És ezen a főzött romok se tudnak segíteni. Más hibáról nem tudok... De van itt olyan fickó aki JB-vel használja. -
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1958 üzenetére
Jahogy.. kérdés te mit nevezel akasztásnak.
Ennyi erővel én a laptopomat is meg tudom akasztani, egy 31 megás pln file megnyitásával igen csak elgörcsöl az i3-as proci meg 4gb ram mellett.Az iOS-ben tudsz egyszerre telepíteni meg mást csinálni?
Neked megbízhatatlan, nekem nem. Még sosem hagyott cserben.. Az S2 (és vele együtt az android, hisz ő az első androidos telefonom) nálam jól bizonyított. Előtte szépen végigzongoráztam az telefonos oprendszereken. Egy Nokia 7610-essel kezdtem.. az se most volt. A végén a Maemo5-ig jutottam. Az iPhone aránytalanul túlárazott. Az iPad 16 gigás only Wifi azt mondom jó árban van, de a többinél ugyancsak elszálltak.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1954 üzenetére
Najó, ezek után megkérdezném, hogy milyen készüléket használsz referenciaként?
Csak mert nálam több androidos kütyü is megtalálható, és abszolút nem tapasztalom azt amit te.Jah hát, igen ha komolyan elkezded piszkálni az Android lelkét akkor lehet, hogy olyanba is belemászhatsz ami fáj neki. De várjunk csak? Jahogy az iOS-be nem tudsz belenyúlni sehogy! Hopp! Sajnos én még nem tudtam megakasztani az S2-őmet.. pedig nem is gyári rom van rajta hanem főzött... :/ A Másik, hogy az iOS-nek a multitask csak félig meddig az.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1952 üzenetére
"..az androidot ujra kéne gondolni és felépíteni a nulláról mert a kernel részen nagyon elvan cseszve.."
-
Hobbbyt
őstag
válasz
prnservices #1950 üzenetére
Ez azért egy kicsit erős..
-
Hobbbyt
őstag
Hmmm nem rég hívtak a szerviből.. megjött a tabom. Átvehető holnap..
Kérdeztem, hogy mi volt a baj, azt mondják ,hogy nem tudják.. kicserélték az egész belsejét.
(szerintem kapok egy ful új tabot, de kop-kop)Egy szóval se mondták, hogy.. na.. értitek.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #1931 üzenetére
Nahh, voltam a MM-ben.. a kiscsaj bepötyögte a gépbe, azt mondta hogy a szerviz már látta.. most úton van visszafelé..
A nagy kérdésem még, hogy ugyebár én azt felnyitottam, ámbár nem igazán látszik. Garanciálisan adtam be. Nem hívtak telefonon, hogy bármi baj lenne... én ebből arra következtetek, hogy nem is foglalkoztak vele és simán megcsinálták, vagy kicserélték.
Olyat megtehetnek, hogy felnyitás után észreveszik, hogy bontott.. és a megkérdezésem nélkül javítják és pl cserélik a nyákot? Ami.. sacc 20e ft. Szóval olyan költségbe nem lökhetnek amiről nem tudok. Igaz?(#1932) XDModesty Mostani áron 400€ az 115e ft. Dollárban már csak 90e
Szóval megvan az esélye annak, hogy 100e körül megkapd egy okosabb boltban, hivatalos garanciával. És ez az induló árEnnyi pluszt mindenképp megér..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
XDModesty #1905 üzenetére
Pl. Nexus 10
Meg sok fullHD-s tab fog most piacra kerülni...Az én Myaudióm nyilvánvalóan tényleg hibás volt.. Mert egyszerűen nem tudtam feltölteni csak úgy simán. Hiába jelezte, hogy a töltőn van.. Nem csinált semmmit. Reset-ki be kapcs, töltő ki-be huzogatás és ha őfennsége is akarta, akkor elkezdte tölteni.. És ezen a rom cserék sem segítettek.. A JB sem.. Semmi.
2., nap. Kevesebb időt volt nálam a tab, mint amennyit a szervizben.. Ma elmegyek a Médiába és kérek valami alternatív megoldást.
-
Hobbbyt
őstag
Hehe.. azért így vicces... majdnem exponenciálisan növekszik a helyeslések száma..
Már +10-nél tartunk, miközben csak 4-en helyeseltetek
Ha én is a ti sorozatotokat követném, akkor már 15 helyeslés lenne 5 embertől.....ha jönne még valaki akkor már 21
-
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Megölték a topikot
inkább legyen korrekt flame mint hulla szag..
16. napja javítják a tabomat. Megnéztem az átvételi elismervényt és úgy azt írják, hogy:
"A 49/2003. (VII.30) KGM rendelet 4§ (2) bekezdésének megfelelően a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze. A készülék a termék átvételétől számított 15. napra kerül megjavításra." -
Hobbbyt
őstag
Én beégést OLEDen még nem láttam, de biztos van mert mások is mondták.. szerencsére ez engem elkerült még. Az én S2-m besárgult baloldalt. (na nem durván de szürke raszteles képnél láthatóan) :/ De elvileg ez széria hiba.. vissza kellett volna még akkor vinnem mikor előjött.
-
Hobbbyt
őstag
Legalább akkora a különbség mint a TFT és az IPS között.
Az OLED se tökéletes, legnagyobb hátránya talán a sok fehér tartalomnál nagy fogyasztás és a kevésbé jó színhűség (néha élénkebbek a színek mint a valóságban de ez ízlés dolga) Mondjuk én szeretem hogy picit élénkebbek... elvégre nem kiadvány szerkesztek a telefonon. És itt a fekete tényleg fekete.. és tényleg minden oldalról ugyan úgy néz ki.. Én imádom az S2 kijelzőjét. Azóta se láttam jobbat az AMOLED Plus-nál. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1857 üzenetére
(#1856) pacman789: köszönöm! Akkor még van idejük, a fenébe.. :/
Nem mondtak semmit, vissza lett küldve garanciába Miskolcra..
Csak emlékszem, hogy mikor futólag átolvastam azt a papírt amit adtak, 15 napról írtak és hogy utána jogom van a cserét vagy a termék árának 100%-os megtérítését kérni. Arra nem emlékeztem, hogy 15 nap munkanap, vagy nem.. (jelenleg 210km választ el attól a papírtól, szóval nem tudtam megnézni
)
-
Hobbbyt
őstag
Szerintetek a 15 napos javítási határidőbe beleszámít a munkaszüneti nap is? (elvileg kedden jár le a 15 napos határ) Szerdán már kérhetem a cseredarabot? Esetleg az árát vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest