- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #3528 üzenetére
Örülök neki, hogy pozitívan kijöttél belőle
Olvasva a beírásokat én is elgondolkodtam rajta hogy szintén visszaviszem, mivel hibás a termék és nem is foglalkoznak a javításával (qrvára merülő készülék, sípoló rom, sd dobálás, értékelhetetlen wifi, stb) de azért lekopogom, nálam elfogadhatóan működik. A merülés az ami kiakaszt leginkább, mindig tervezni kell a használatot, de egyébként az összes hibája zavaró valamilyen szinten. Még egy terméket nem fogok tőlük vásárolni az már biztos.
Egyébként én neten rendeltem közvetlenül tőlük, akkor Miskolcra kellene visszaadni, vagy hogy? -
Guszty81
tag
válasz
XDModesty #3459 üzenetére
Ha tippelnem kell, akkor az a 73e-s cucc az szürke importból van, ezért csak 1 év garancia van rá, ami persze nem hivatalos, hanem saját szervizben történik. Samura 2 év gyári garancia van. De van ott a listában olyan is, amihez jár a 2 év gyári garancia, persze azok sem a 73e-s kategóriákban vannak már, de a korábban általad írt "80-90ezres" árba belefér.
Ennyiért pedig márkásat semmi mást nem kapsz 10.1-es méretben. -
Guszty81
tag
válasz
XDModesty #3456 üzenetére
Én a Samsung Galaxy Tab 2 10.1-et tudnám javasolni neked. (most kifutó, ezért lejjebb ment az ára)
http://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/galaxy-tab-2-10-1-wi-fi-p5110-16gb-p85502936/
Picit soványabb processzorban (de teljesen jól használható), cserébe van benne GPS.
Nekem a 7.0-s verzió volt korábban, csak a kijelzőméret miatt cseréltem le a 1016DCC-re. Maximálisan meg voltam vele elégedve.Ha garanciális gondom lenne, és visszakapnám a befizetett összeget, ezt venném az összegből.
-
hdman
őstag
válasz
XDModesty #3442 üzenetére
Annyira nem kell a pénz vissza, mert alapjában véve elégedett vagyok a géppel és szeretem is. De nekem nem kell más tipus, de vagy ez, vagy a pénz.
Most ugy tölt, hogy egy PET palac kupakja van a töltőcsatlakozó alatt, hogy picit feszitse. Közben elugrottam boltba, de töltötte is szépen.
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #3406 üzenetére
Nekem is két hét volt kb.
Egyébként nem is tudom, ha most szólnék hogy baromira nem vagyok megelégedve a sípolós, merülős, sd dobálós tablettel, ki lehetne még erőszakolni cserét egy normálisra? Mármint más típusra nem 1016DCC-re, mert szerintem ebből se nincs több, se nincs hibátlan. -
ung.mario
tag
válasz
XDModesty #3406 üzenetére
Amikor megkérdeztem, azt mondták legalább 2 hét, ha bepostázom Miskolcra. Nyomják le a torkukon a garanciát. Ha én ilyen lassan dolgoznék nem lenne munkám. Kibontok becsövezek egy komplett fürdőszobát 2 nap alatt, ők meg 5 forrasztást 2 hét alatt csinálnak meg. Szánalmas.
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #3286 üzenetére
Az a baj h nehéz eladni és kb 40-50 eFt -ot ér amiért nem tudsz most sem jobbat venni ilyen kategóriában 10 col 2 mag stb stb... :S szóval ezt már nagyobb befektetés nélkül nem nagyon érdemes eladni... De az biztos hogy ha legközelebb veszek akkor valami márkásabb dolgot veszek, bár 100 ezernél többet nem adnék érte... többet nem ér egy tablet szerintem, még az is sok érte...
-
ung.mario
tag
válasz
XDModesty #3147 üzenetére
Megéri e? Árban talán. 5000-el olcsóbb, de új. Aksiban jobb. Felbontásban majdnem ugyanaz, csak nem szélesvásznú. 10.1 inkább filmezéshez, 9-es meg netezéshez, ha torrentre menne ez talán jobb. Torrent szerintem ugyan olyan lenne mint ezen. Ugyan az a hardver, csak más "monitorral".Nem vagyok benne biztos, de ha belenéznék egy ilyenbe ugyan úgy 2 hangszóró kimenet lenne a lapkán. Így a vagy 1 hangszóró, vagy 2 egymás mellett(kétlem az pénz
). Ha visszavinném a 1016-ost akkor vagy ugyan ilyet adjanak vagy a pénzemet vissza. 916QI jó lenne, de az akksi egy vicc ahoz a hardverhez. De ha választani kell inkább rádobok kicsit, és azt (916QI). Ennél van esély, hogy nem áll fenn a merülés, hátha jobban kidolgozták. Nézz utána a fórumjaikban is mielőtt döntesz, mert lehet hogy ugyan oda lyukadsz ki.
(Szívesen kipróbálnék egy prestigo-t is, de az csak mvp és nem ips panel. De +10k és 3g-s.)
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #2998 üzenetére
es file explorerben a beállításoknál bepipálod a rootos dolgokat majd bemész a system/app rányomsz a play.apk-ra folyamatosan és legörgeted a menüt és ott lesz h properties, majd change és bepipálod mindet hogy read és a legfelsőt meg write ra majd ok és aztán gyári adatok visszaállítása, újraindul és jó lesz.
-
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #2954 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de az adb-hez nem-e fell kell telepíteni valami guglis-androidos cuccot?
Honnan lehet leszedni működő play.apk-t? Felmásoltam ami a telefonban volt de nem működik. Elvileg a rootolás is összejött, mert az apk-t bemásolni és permissiont módosítani is sikerült.
-
Gemil
tag
válasz
XDModesty #2663 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig a finless 1.8 romot(4.1) érdemes feltenni , ebben már javítható a sípolás. Nem rég fel lett téve javítva. Találtak elvileg megoldást az sd dobálásra is, de még nem lett konfirmálva, hogy működik-e... Van még a vondroid rom ami 4.1, amit én amiatt vetek el, mert a srácnak aki fejleszti még sd kártyája sincs ennél fogva ő nem is foglalkozik az sd dobálással... Illetve nincs rajta talk, meg még ki tudja milyen hibák vannak.
Én gyárit, telefonon launcher ex-ettől, erre még csak azért nem tettem fel mert teljesen meg vagyok elégedve vele. Amúgy az apex launcher-t ajánlják nagyon.
-
death.man
csendes tag
válasz
XDModesty #2663 üzenetére
Szerintem az új rom sokkal jobb mint az előző.
Igaz új vagyok itt ,max 2 hetet használtam a régit(4.0.4)
De érezhetően jobban megy a tab.Közvélemény kutatást is tartanék:
Ki milyen launchert használ?
(ha valaki tudja hogyan lehet fájlokról parancsikont használni akkor jelezze.Privátban is jöhet)
-
:AMF:
senior tag
válasz
XDModesty #2528 üzenetére
rom-unk nincs, csak az oroszok kijavították a JB alatti sípolást a kernelben. a kernelt lehet letölteni és mondjuk a finless rom 1.8 alá bepakolni. az sd dobálás meg a merülés megmaradt.
#2526 doczyus: ott van minden a rom mappában, ami kell hozzá! a finless féle flash programmal tudod felrakni.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
XDModesty #1905 üzenetére
Pl. Nexus 10
Meg sok fullHD-s tab fog most piacra kerülni...Az én Myaudióm nyilvánvalóan tényleg hibás volt.. Mert egyszerűen nem tudtam feltölteni csak úgy simán. Hiába jelezte, hogy a töltőn van.. Nem csinált semmmit. Reset-ki be kapcs, töltő ki-be huzogatás és ha őfennsége is akarta, akkor elkezdte tölteni.. És ezen a rom cserék sem segítettek.. A JB sem.. Semmi.
2., nap. Kevesebb időt volt nálam a tab, mint amennyit a szervizben.. Ma elmegyek a Médiába és kérek valami alternatív megoldást.
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #1777 üzenetére
pont lecsúsztam a szerkesztésről :/
Szóval, amint rádugom lekapcsolja a kijelzőt. Az áramot rádugva visszajön a kép. Ezután már nem csinálja ezt, többször is ki-be dugdoshatom, viszont sajna ez a kikapcsolásig tart csak, nem véglegesen
amint kikapcsolom, kezdődik előlről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest